2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Mama vermiyo muydun kuzum allahım kolaylık versin. Buzlukta sütün varsa onları verebilirsin

Hayır sadece anne sütü .
Buzluktada yeteri kdar yok dolabın kapağı acık kalmıs sütler ziyan oldu . İnsallah hamile kalmam . Asıl salaklık bendeki esime guvendım . Sabahtan beri ağlıyorum sütüm kesilcdk diye korkuyorum

Ağlama kuzum istersen bi doktora git hemen

ruhum_mavi kırmızı beyaz dan mama almıştın di mi? Tavsiye eder misin güvenilir mi? Hipp Eczane de 70 TL orda 52 küsur kampanya yapmışlar.

Emzik olarak wee nin ya da bebedor un kiraz uçlu emziklerine bak istersen.

Son düzenleme:
Yok bende alisveris yapiyorum cnm onda sıkinti yok da nasil oyuncaklar aldin onu merak etmistim
Çıngıraklar aldım, diş kaşıyıcı aldım, hışırtılı bez kitap aldım, bebek arabasına asılan peluş oyuncaklardan aldım. Beşer onar lira ve çok güzeller. Burada aynısı 40-50 lira.

Çok iyi anlıyorum seni canm. Aşı yapılırken bile içimiz acıyan insanlarız. İnşallah bir daha tekrarlamaz.

Ben mamalarımızı hep kırmızı beyazdan alıyorum canm. 5-6 kere almışımdır. Gramaj arttıkça daha indirimli oluyor aklında olsun. Mesela ben sürekli kullandığım için 1200 gramlık falan alıyorum aptamili. Sıkıntısız geliyor ürünler. Son kullanım tarihlerinde de sıkıntı yok. Alabilirsin gönül rahatlığıyla.

Şu aldığım emziği bir deneyeyim bakalım. Onu da tutmazsa bunları denerim belki.

Csnım senn bebeğinde kabızlık var mı? Aptamil kullanırken bizde yoktu ama brbelaca grçince bir kaç günde bir kaka yapmaya başladı

Csnım senn bebeğinde kabızlık var mı? Aptamil kullanırken bizde yoktu ama brbelaca grçince bir kaç günde bir kaka yapmaya başladı
Kabızlık var bizde canm. Aptamil ve conformili karışık kullanıyorum. Ama yine de kabızız. 4-5 günde bir yapıyoruz.

Çıngıraklar aldım, diş kaşıyıcı aldım, hışırtılı bez kitap aldım, bebek arabasına asılan peluş oyuncaklardan aldım. Beşer onar lira ve çok güzeller. Burada aynısı 40-50 lira.
Merhaba hışırtılı bez kitap bende istiyorum burda cidden pahalı. Link atabilir misiniz?

Bu arada minies kullananlar migrosta ve migrosun sanal marketinde 2. %40 indirimli. Bu gün son gün.

Kizlar görümcem ve kv ile olan sorunları yazmistim daha once evden cıkmiyolar devamli bizde yiyolar falan bi sürü olay. Ben memlekete annemlere gittim 1 haftaligina ben yokken esimde isteyken bile gelip oturup bizim dolaptaki malzemelerle yemek yapip yemisler. Kahvelerini icmisler. En son kv buzluktaki 2 kilo kiymayi cikarmis sözde biz doncez diye aksam yemegi hazirlicakmis 2 kisi 2 kilo kiyma yicez lafta derdi onuda gorumceme goturmek. Gorumceminde durumu cok çok iyi. Esim çok sinirlendi bunlari ogrenince. Ben diyodum bana abartiyosun diyodu ben yokken olunca anladı. Artık gelmiyolar tabi 2 gundur evde kafa dinliyorum resmen ilk defa birileri gelmeden oglumla ilgilenebiliyorum

Hisirtili kitap bende alicam cnm sen ne aldin link atar misin

Hangi mama yı kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…