- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.661
Evet kuzum hepimizin bebeği melek :) allahım onlara sağlıklı mutlu huzurlu ömür versinProfilindeki aşkı yerim ben annesi oyyyy çok bal bunlar
Mama vermiyo muydun kuzumallahım kolaylık versin. Buzlukta sütün varsa onları verebilirsin
Vaginorm canimKremin adını yazar mısın
Ağlama kuzum istersen bi doktora git hemenHayır sadece anne sütü .
Buzluktada yeteri kdar yok dolabın kapağı acık kalmıs sütler ziyan oldu . İnsallah hamile kalmam . Asıl salaklık bendeki esime guvendım . Sabahtan beri ağlıyorum sütüm kesilcdk diye korkuyorum
Aynen canım yurt dışından geldiği için böyle malesef. Ben almadım arkadaşım kullanıyor çok memnun arkadaşta belki bu tarz ister diye paylaştım:)))Bunlar eskiden bakkallarda satılan emziklere benziyor, fiyatlara bak
Bazen gümrüğe takılıyormuş sizdede oldumu.neye göre gümrüğe takılıyor.yorumlar ve puanlara göremi yapmalıyım alışveriş cnmBiz sık sık yapıyoruz ama geç geliyor canım haberin olsun bir ayı falan buluyor
Çıngıraklar aldım, diş kaşıyıcı aldım, hışırtılı bez kitap aldım, bebek arabasına asılan peluş oyuncaklardan aldım. Beşer onar lira ve çok güzeller. Burada aynısı 40-50 lira.Yok bende alisveris yapiyorum cnm onda sıkinti yok da nasil oyuncaklar aldin onu merak etmistim
Fisher price kullanıyorum. Tutumluannede pazarlık yapan satıcılar olabiliyor. Mesaj atıp sorabilirsin.Oyun halisi olarak hangi marka kullaniyorsunuz. Tutumluannede pazarlik yapilabiliyor mu hicbir fikrim yok da.
Çok iyi anlıyorum seni canm. Aşı yapılırken bile içimiz acıyan insanlarız. İnşallah bir daha tekrarlamaz.Sağol canım,ablam hemşire çok kızdı niye izin verdin dedi. 10 güne kadar bekle dedi. Eğer huysuzluğu varsa fitil verirsin dedi. Hala içim acıyor doktor a izin verdigime kendimi suçluyorum iyi bir anne değilim diye. İnan gözlerim yeniden doldu şimdi
Ben mamalarımızı hep kırmızı beyazdan alıyorum canm. 5-6 kere almışımdır. Gramaj arttıkça daha indirimli oluyor aklında olsun. Mesela ben sürekli kullandığım için 1200 gramlık falan alıyorum aptamili. Sıkıntısız geliyor ürünler. Son kullanım tarihlerinde de sıkıntı yok. Alabilirsin gönül rahatlığıyla.ruhum_mavi kırmızı beyaz dan mama almıştın di mi? Tavsiye eder misin güvenilir mi? Hipp Eczane de 70 TL orda 52 küsur kampanya yapmışlar.
Emzik olarak wee nin ya da bebedor un kiraz uçlu emziklerine bak istersen.
Csnım senn bebeğinde kabızlık var mı? Aptamil kullanırken bizde yoktu ama brbelaca grçince bir kaç günde bir kaka yapmaya başladıBen mamalarımızı hep kırmızı beyazdan alıyorum canm. 5-6 kere almışımdır. Gramaj arttıkça daha indirimli oluyor aklında olsun. Mesela ben sürekli kullandığım için 1200 gramlık falan alıyorum aptamili. Sıkıntısız geliyor ürünler. Son kullanım tarihlerinde de sıkıntı yok. Alabilirsin gönül rahatlığıyla.
Şu aldığım emziği bir deneyeyim bakalım. Onu da tutmazsa bunları denerim belki.
Kabızlık var bizde canm. Aptamil ve conformili karışık kullanıyorum. Ama yine de kabızız. 4-5 günde bir yapıyoruz.Csnım senn bebeğinde kabızlık var mı? Aptamil kullanırken bizde yoktu ama brbelaca grçince bir kaç günde bir kaka yapmaya başladı
Merhaba hışırtılı bez kitap bende istiyorum burda cidden pahalı. Link atabilir misiniz?Çıngıraklar aldım, diş kaşıyıcı aldım, hışırtılı bez kitap aldım, bebek arabasına asılan peluş oyuncaklardan aldım. Beşer onar lira ve çok güzeller. Burada aynısı 40-50 lira.
Saol canımVaginorm canim
Hisirtili kitap bende alicam cnm sen ne aldin link atar misinÇıngıraklar aldım, diş kaşıyıcı aldım, hışırtılı bez kitap aldım, bebek arabasına asılan peluş oyuncaklardan aldım. Beşer onar lira ve çok güzeller. Burada aynısı 40-50 lira.
eşim şimdi almaya gitti son gün bugün oluncaBu arada minies kullananlar migrosta ve migrosun sanal marketinde 2. %40 indirimli. Bu gün son gün.
Hangi mama yı kullanıyorsunuzCanım çok sıkıldı kızlar. Elinin üstünden kan aldılar çok canı yandı oğlumun normalde rahat oluyordum ama bu kez üzüldüm. Fakültede alırken kolundan bir kerede aldılar kolayca tabi tecrübeli hemşire oradaki ama ne bileyim yazık minicik bebeklerin canı yanıyor
Bu arada rapor çıkardı doktorumuz mama için. Tadı çok kötüymüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?