2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İncirle hurmayı direk yiyorum kompostoyu sadece kayısı ve üzümle yapıyodum. Karanfil ve tarçın tat katsın diye mi yoksa süt yapımında bir rolü var mı acaba

Canım ya eşler hep öyle anneleri bacıları hep melek biz kusurluyuz

Ne değişikmiş nerden aldın canım AliExpress mi

Sezeryan canım en son 7 Nisan da beraber olmuştuk o gecede kızım olmuş zaten hamileliğimi çok erken öğrendim o günden bugüne daha olmadı senesi geldi sağolsun eşim iyi sabretti
Oooo baya zaman olmuş. Ben şu an resmen Salı sallanır Çarşamba çarşafa dolanır modundayım. 40 çıktıktan sonra bi hastalandım öyle yırttım şimdi sütüm gitti diye evde moraller bozuk yarın Mevlüt var telaşe çok. Mevlüt de bitince ne bahane bulcam bilmiyorum. Korku değil benimki de istemiyorum

Bazen gümrüğe takılıyormuş sizdede oldumu.neye göre gümrüğe takılıyor.yorumlar ve puanlara göremi yapmalıyım alışveriş cnm
22 doları geçince sorun oluyordu canım ama değişiyor bu miktar sürekli bak istersen. Tabi yorumlara da bakarak almak daha mantıklı

Canım ya eşler hep öyle anneleri bacıları hep melek biz kusurluyuz
Allahın sopasi yok kendi gordu ben yokken ben varken olsaydi ayni sey iftira atarlardı bana esimde onlara inanirdi ama ben yokken kendi gordü ne demek ya biz yokken bizim evde cay kahve yapip icmeleri yemek yemeleri kendileri evsizmi cok sinirlendim. Eger esim bu kezde konusmasaydi zaten ben konuscaktim iyi olmayacakti. Boyle yine benim haberim yok saniyolar bana caktirmamak icin 5 dk ugrayip gidiyolar. Ya 2 gunde 30lu yumurta bitiyodu evde dusunsene oysaki dun tavuk gogsu aldim 1 paket 2 gun ondan yemek yaptim

Canım sırayla Aptamil, Bebelac pepti junior, Holle kullandık . Şimdi raporla neocate . Tadı iğrenç gerçekten ama oğlum açlıktan olsa gerek içti . Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Canim gercekten inek sutu alerjisimi bizede doktor dedi hatta yaninda mama vardi verdi sonra rapor cikaralim dedi ama bana pek mantikli gelnedi simdi herkese inek sutu alerjisi diyorlar ilk bize egzemaniz var ondan bu tesisi koydu sonra egzemsmiz gecince ben doktora cok kusuyor dedim yine bana inek sutu alerjisi vardir dedi yani eskidende cogu bebek kusardi hic oyke alerji olmus denmezdi simdi hemen alerji diyorlar brn sadece mamayi degistiricem keci sutu olani kullanicam bakalim nasil olucak gercekten mama cok kotuydu kizim zaten cok istahsiz onu hic icmedi

Bilemiyorum canım yani sümüklü kaka ve beyaz tanecikliydi. Bu arada dogduktan bir gün sonraki kakası bile beyaz tanecikli. Sonra düzelmişti az vardı hep fazla besleniyor ondan oluyor diyordum.
En son işte gastroenteroloji ye götürdüm oradaki doktor da aynı şeyi dedi. Kaka rengi son 1 aydır yeşil . Hatta oradaki doktor profesör u de aradı anlattı. Şimdi bu mama ile kakası düzelir ise kesinleşecek. Olmazsa yumurtayı kesip kaka bekleyeceğim nasıl olacak.
Ben de şaştım kaldım. Her seferinde kan tahlili yapıp duruyorlar zaten canım sıkılıyor .

Ben de emzige alistirmaya calisiyorum cnm ya meemyi emzik gibi kullaniyo bunaldim artik.
İnş alışır benim ki hala almıyor ittiriyor kusuyor emzik verince elini ağzına götürüyor henüz ememiyor denk getiremiyor ama bir ay sonra tamamen emer istemiyorum elini emmesini emzik emse keşke bize çok büyük rahatlık olur

Cnm sen peynir süt filan tüketiyor musun bu allerji durumu bizdede var ben kesmiştim bunları geçenler de başladım yemeğe yine çıktı dermatiti yüzünde boynun da yine kestim bakalım geçecek mi

Canim allah yardimcin olsun dene bakalim insallahhh duzelir

Cnm sen peynir süt filan tüketiyor musun bu allerji durumu bizdede var ben kesmiştim bunları geçenler de başladım yemeğe yine çıktı dermatiti yüzünde boynun da yine kestim bakalım geçecek mi
Canim ben zaten sut urunleri tuketmiyorum yani sevmiyorum ama doktor yalniz peynir falan jek pogaca cikolata gibi herseyde var dedi ama ben onlari tuketiyorum annem diyorki kizim bizim bebeklerimuzde de oluyordu tabi o zaman kinse inek sutu alerjisi var demiyordu ben sadece mamayi degisicem madem inek sutu alerji yapiyor bende keci sutu olan mama kullanicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…