2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ohh iyi olmuş onların gerçek yüzünü görmüş.. lokanta yapmışlar senin evi

Oyun halisi olarak hangi marka kullaniyorsunuz. Tutumluannede pazarlik yapilabiliyor mu hicbir fikrim yok da.
geçmiş mesajlarıma bakarken seninde 2009 eylül annesi oldgunu ve ozamanlar orda yazismalarimiza denk geldim.simdide ikimizde 2018 aralık annesi olmuşuz :)

Kızlar biberon önerebilecek olan var mı? Bebeğim geceleri hic dogru düzgün emmiyor. Gece sagip biberonla vermek istiyorum. Kasikla denedim cok dokuyor etrafa. Belki biberonla daha iyi olur.
biz on philips avent kullanıyoruz canm memnunuz anne memesine uyumlu yavaş akış meme reddi olmuyormuş onla 1 aydır kullanıyorum

Anlamıyorlar ki canım insanın bazen o banyo yapma yerine yatıp uyuyası geliyor işte

Aynen herşeyin için de süt var ne yiyeceğimi şaşırdım İnan mama da aptamil almıştım onu verdik ben peynir yemeğe başladım azıttı bende mi keçi sütlü olanını alsam hangi marka alacaksın cnm ben de bakayım ona

ohh iyi olmuş onların gerçek yüzünü görmüş.. lokanta yapmışlar senin evi
Aynen ya yemek yuzunden tartismak istemedim ama bi yere kadar haftada sadece buzdolabina 300 tl gitmeye basladi e bizim butcede bi yere kadar bide biz gorumceme gidiyoduk sabahtan soyluyodum size gelcez yemege diye bi gidiyoruz hic bisey yok bi çayla bi bisküvi ben gelmezsiniz sandim diyodu her seferinde insan dahada sinirleniyo öyle olunca

O rahatlık nerden geliyomus canım. Evinizin anahtarını kimden almış ki? Hiç utanmiyo mu siz evde yokken gelmeye!

Fitil değil canım zeytinyağına gazeteyi batırıp ucunu sivriltip popoya koydular.
Ay canım ya gazete kağıdı sokturmasaydın keşke poposuna.kulak pamugunu zeytınyagına batırırsanda aynı işlevi görür fakat bu süreklilik saglarsa sıkıntı oluyor diye biliyorum.devamlı popoyu uyararak kaka yapmasını sağlamak iyi değilmıs.inşallah düzelir düzenli yapar kakasını
sabun çok tehlike diye duymuştum.arkadaslar yapmayın gazete gçkagıdı sabun , daha bebekler çok küçükler.anne sütü alan bebeğin 8 gün yapmaması normal kabul ediliyor. İllaki rahatsız ediyordur bebeği ama sadece anne sütü alıyorsa poposunu uyarmayın derim
Kızlar aliekspres sitesi nasıl bi site güvenilirmi? Ordan alısverş yapan oldumu.Daha önce hiç alısveriş yapmadım.fiyatlar uygun görünüyor
Çinden geliyor dolar bu kadar artmamısken çok çok daha ucuzdu.bazen 1-2 ayı buluyor gelmesi bazen 3hafta.ben önceden çok şeyler almıştım ama alırken dikkat edin 25 dolar üstü gümrüğe takılıyordu galiba.ve asla güvenilir olmayan satıcıdan almayın yorumları okuyun mutlaka.
Bazen gümrüğe takılıyormuş sizdede oldumu.neye göre gümrüğe takılıyor.yorumlar ve puanlara göremi yapmalıyım alışveriş cnm
ben önceden çok şeyler almıştım ama alırken dikkat edin 25 dolar üstü gümrüğe takılıyordu galiba.ve asla güvenilir olmayan satıcıdan almayın yorumları okuyun mutlaka.
bebeğin nasıl oldu hatıcecim.3-5 gün girmedim foruma, merak ettim.nefes tamamen düzeldi dimi morarma vs olmuyor artık

Ben de aptsmil kullaniyorum cok kusmaya basladi golden goat var cok iyi canim

Ya bende öyleyim ama birazda acır korkusu var.. benim 55 günüm oldu bahanelerin son bulduğu noktadayım

Niye kendileri taşmı kemiriyorlar saçmalığa bak gelmeyeceksiniz sandım.. Gizliden yiyip misafire birşey koklatmayan insandan birşey bekleme canım sende uzak dur.

Ya bende öyleyim ama birazda acır korkusu var.. benim 55 günüm oldu bahanelerin son bulduğu noktadayım
Aynı korku bendede vardı ve gerçekten kendimi sıkmaktan mı yoksa gerçekten acıyacagımı vardı bilmem gerildim cok. Artık kör topal idare edıcez bırbırımızı bı müddet.onlarıda anlamak lazım seyrek zamanlarda alışa alışa

Niye kendileri taşmı kemiriyorlar saçmalığa bak gelmeyeceksiniz sandım.. Gizliden yiyip misafire birşey koklatmayan insandan birşey bekleme canım sende uzak dur.
Insanin sinirini bozan o gittigimde guzel agirlasa her gun gelsin bende guzel agirliyim ama kendi bisey yapmicak benden her gun bisey beklicek e bi yere kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…