- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.701
Allahın sopasi yok kendi gordu ben yokken ben varken olsaydi ayni sey iftira atarlardı bana esimde onlara inanirdi ama ben yokken kendi gordü ne demek ya biz yokken bizim evde cay kahve yapip icmeleri yemek yemeleri kendileri evsizmi cok sinirlendim. Eger esim bu kezde konusmasaydi zaten ben konuscaktim iyi olmayacakti. Boyle yine benim haberim yok saniyolar bana caktirmamak icin 5 dk ugrayip gidiyolar. Ya 2 gunde 30lu yumurta bitiyodu evde dusunsene oysaki dun tavuk gogsu aldim 1 paket 2 gun ondan yemek yaptim
Kesinlikle dr brown. Gem gaz yapmio hem meme reddi yokKızlar biberon önerebilecek olan var mı? Bebeğim geceleri hic dogru düzgün emmiyor. Gece sagip biberonla vermek istiyorum. Kasikla denedim cok dokuyor etrafa. Belki biberonla daha iyi olur.
Hipp var bizimki onu içiyor.. neden süt vermiyorsunCanım sırayla Aptamil, Bebelac pepti junior, Holle kullandık . Şimdi raporla neocate . Tadı iğrenç gerçektenama oğlum açlıktan olsa gerek içti . Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
geçmiş mesajlarıma bakarken seninde 2009 eylül annesi oldgunu ve ozamanlar orda yazismalarimiza denk geldim.simdide ikimizde 2018 aralık annesi olmuşuz :)Oyun halisi olarak hangi marka kullaniyorsunuz. Tutumluannede pazarlik yapilabiliyor mu hicbir fikrim yok da.
biz on philips avent kullanıyoruz canm memnunuz anne memesine uyumlu yavaş akış meme reddi olmuyormuş onla 1 aydır kullanıyorumKızlar biberon önerebilecek olan var mı? Bebeğim geceleri hic dogru düzgün emmiyor. Gece sagip biberonla vermek istiyorum. Kasikla denedim cok dokuyor etrafa. Belki biberonla daha iyi olur.
Anlamıyorlar ki canım insanın bazen o banyo yapma yerine yatıp uyuyası geliyor işteOooo baya zaman olmuş. Ben şu an resmen Salı sallanır Çarşamba çarşafa dolanır modundayım. 40 çıktıktan sonra bi hastalandım öyle yırttım şimdi sütüm gitti diye evde moraller bozuk yarın Mevlüt var telaşe çok. Mevlüt de bitince ne bahane bulcam bilmiyorum. Korku değil benimki de istemiyorum
Aynen herşeyin için de süt var ne yiyeceğimi şaşırdım İnan mama da aptamil almıştım onu verdik ben peynir yemeğe başladım azıttı bende mi keçi sütlü olanını alsam hangi marka alacaksın cnm ben de bakayım onaCanim ben zaten sut urunleri tuketmiyorum yani sevmiyorum ama doktor yalniz peynir falan jek pogaca cikolata gibi herseyde var dedi ama ben onlari tuketiyorum annem diyorki kizim bizim bebeklerimuzde de oluyordu tabi o zaman kinse inek sutu alerjisi var demiyordu ben sadece mamayi degisicem madem inek sutu alerji yapiyor bende keci sutu olan mama kullanicam
Aynen ya yemek yuzunden tartismak istemedim ama bi yere kadar haftada sadece buzdolabina 300 tl gitmeye basladi e bizim butcede bi yere kadar bide biz gorumceme gidiyoduk sabahtan soyluyodum size gelcez yemege diye bi gidiyoruz hic bisey yok bi çayla bi bisküvi ben gelmezsiniz sandim diyodu her seferinde insan dahada sinirleniyo öyle oluncaohh iyi olmuş onların gerçek yüzünü görmüş.. lokanta yapmışlar senin evi
O rahatlık nerden geliyomus canım. Evinizin anahtarını kimden almış ki? Hiç utanmiyo mu siz evde yokken gelmeye!Kizlar görümcem ve kv ile olan sorunları yazmistim daha once evden cıkmiyolar devamli bizde yiyolar falan bi sürü olay. Ben memlekete annemlere gittim 1 haftaligina ben yokken esimde isteyken bile gelip oturup bizim dolaptaki malzemelerle yemek yapip yemisler. Kahvelerini icmisler. En son kv buzluktaki 2 kilo kiymayi cikarmis sözde biz doncez diye aksam yemegi hazirlicakmis 2 kisi 2 kilo kiyma yicez lafta derdi onuda gorumceme goturmek. Gorumceminde durumu cok çok iyi. Esim çok sinirlendi bunlari ogrenince. Ben diyodum bana abartiyosun diyodu ben yokken olunca anladı. Artık gelmiyolar tabi 2 gundur evde kafa dinliyorum resmen ilk defa birileri gelmeden oglumla ilgilenebiliyorum
Alerjisi var canım doktorlar inek sütü alerjisi dedi. Kaka rengimiz düzelmiyor.Hipp var bizimki onu içiyor.. neden süt vermiyorsun
Canim acaba baskasi miydi ben 2013 mayıs annesiyimgeçmiş mesajlarıma bakarken seninde 2009 eylül annesi oldgunu ve ozamanlar orda yazismalarimiza denk geldim.simdide ikimizde 2018 aralık annesi olmuşuz :)
Ay canım ya gazete kağıdı sokturmasaydın keşke poposuna.kulak pamugunu zeytınyagına batırırsanda aynı işlevi görür fakat bu süreklilik saglarsa sıkıntı oluyor diye biliyorum.devamlı popoyu uyararak kaka yapmasını sağlamak iyi değilmıs.inşallah düzelir düzenli yapar kakasınıFitil değil canım zeytinyağına gazeteyi batırıp ucunu sivriltip popoya koydular.
sabun çok tehlike diye duymuştum.arkadaslar yapmayın gazete gçkagıdı sabun , daha bebekler çok küçükler.anne sütü alan bebeğin 8 gün yapmaması normal kabul ediliyor. İllaki rahatsız ediyordur bebeği ama sadece anne sütü alıyorsa poposunu uyarmayın derimFitil ilaç kullanmak istemeyen arkadaşlar zamanında anneannem kardeşime yapmıştı hiç unutmam ağlamıştım kardeşime ne yapıyorsunuz siz doktor musunuz diye :) beyaz sabunu kenarından kesti onu ufacık yaptı uçlarını falan ovalleştirdi poposunun içine koydu zaten çok kolay giriyor pırt diye beş dakika sürdü sürmedi hemen kardeşim kakasını yapıp rahatlamıştı öncesinde morarmıştı ağlarken umarım bir zararı yoktur bizde bişey olmamıştı ama aklınızda olsun
Çinden geliyor dolar bu kadar artmamısken çok çok daha ucuzdu.bazen 1-2 ayı buluyor gelmesi bazen 3hafta.ben önceden çok şeyler almıştım ama alırken dikkat edin 25 dolar üstü gümrüğe takılıyordu galiba.ve asla güvenilir olmayan satıcıdan almayın yorumları okuyun mutlaka.Kızlar aliekspres sitesi nasıl bi site güvenilirmi? Ordan alısverş yapan oldumu.Daha önce hiç alısveriş yapmadım.fiyatlar uygun görünüyor
ben önceden çok şeyler almıştım ama alırken dikkat edin 25 dolar üstü gümrüğe takılıyordu galiba.ve asla güvenilir olmayan satıcıdan almayın yorumları okuyun mutlaka.Bazen gümrüğe takılıyormuş sizdede oldumu.neye göre gümrüğe takılıyor.yorumlar ve puanlara göremi yapmalıyım alışveriş cnm
bebeğin nasıl oldu hatıcecim.3-5 gün girmedim foruma, merak ettim.nefes tamamen düzeldi dimi morarma vs olmuyor artıkAynen herşeyin için de süt var ne yiyeceğimi şaşırdım İnan mama da aptamil almıştım onu verdik ben peynir yemeğe başladım azıttı bende mi keçi sütlü olanını alsam hangi marka alacaksın cnm ben de bakayım ona
Senin sütünüdemi içmiyor.. geçmiş olsun canım ya üzüldümAlerjisi var canım doktorlar inek sütü alerjisi dedi. Kaka rengimiz düzelmiyor.
Ben de aptsmil kullaniyorum cok kusmaya basladi golden goat var cok iyi canimAynen herşeyin için de süt var ne yiyeceğimi şaşırdım İnan mama da aptamil almıştım onu verdik ben peynir yemeğe başladım azıttı bende mi keçi sütlü olanını alsam hangi marka alacaksın cnm ben de bakayım ona
Ya bende öyleyim ama birazda acır korkusu var.. benim 55 günüm oldu bahanelerin son bulduğu noktadayımOooo baya zaman olmuş. Ben şu an resmen Salı sallanır Çarşamba çarşafa dolanır modundayım. 40 çıktıktan sonra bi hastalandım öyle yırttım şimdi sütüm gitti diye evde moraller bozuk yarın Mevlüt var telaşe çok. Mevlüt de bitince ne bahane bulcam bilmiyorum. Korku değil benimki de istemiyorum
Niye kendileri taşmı kemiriyorlar saçmalığa bak gelmeyeceksiniz sandım.. Gizliden yiyip misafire birşey koklatmayan insandan birşey bekleme canım sende uzak dur.Aynen ya yemek yuzunden tartismak istemedim ama bi yere kadar haftada sadece buzdolabina 300 tl gitmeye basladi e bizim butcede bi yere kadar bide biz gorumceme gidiyoduk sabahtan soyluyodum size gelcez yemege diye bi gidiyoruz hic bisey yok bi çayla bi bisküvi ben gelmezsiniz sandim diyodu her seferinde insan dahada sinirleniyo öyle olunca
aaa cok ilginç acaba başka rumuzlu biri daha mi var.eminim o topicte okuduğuma.yada rumuz benzerligimi bilemedim...Canim acaba baskasi miydi ben 2013 mayıs annesiyim
Biz vermistik yedek niyetine bisey falan olursa diye hadi kendi gelse yine neyse bidr kizi falan geliyolarO rahatlık nerden geliyomus canım. Evinizin anahtarını kimden almış ki? Hiç utanmiyo mu siz evde yokken gelmeye!
Aynı korku bendede vardı ve gerçekten kendimi sıkmaktan mı yoksa gerçekten acıyacagımı vardı bilmem gerildim cok. Artık kör topal idare edıcez bırbırımızı bı müddet.onlarıda anlamak lazım seyrek zamanlarda alışa alışaYa bende öyleyim ama birazda acır korkusu var.. benim 55 günüm oldu bahanelerin son bulduğu noktadayım
Insanin sinirini bozan o gittigimde guzel agirlasa her gun gelsin bende guzel agirliyim ama kendi bisey yapmicak benden her gun bisey beklicek e bi yere kadarNiye kendileri taşmı kemiriyorlar saçmalığa bak gelmeyeceksiniz sandım.. Gizliden yiyip misafire birşey koklatmayan insandan birşey bekleme canım sende uzak dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?