2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Biz vermistik yedek niyetine bisey falan olursa diye hadi kendi gelse yine neyse bidr kizi falan geliyolar
İyi sabretmişsin canım.yeri geliyor insan kendi kanı canından birine bile evde devamlı tahammül edemezken kaynana görümce artı yardımcı olmaya değil sömürmeye gelmişler resmen. Ne kadar ayıp ya hayretle okudum resmen yazdıklarını

Allahtan esimin akli basina geldide söyledi yoksa biz kavga ediyoduk esimle onlarin yuzunden

Biz vermistik yedek niyetine bisey falan olursa diye hadi kendi gelse yine neyse bidr kizi falan geliyolar
Kendisinin gelmesi bile çok yanlış bence kuzum. Bu rahatlık nerden geliyo acaba! Çok sinirlendim! Ben kendi annemin kapısı açıkken gel derken bile o karsilayana kadar girmem. O nasıl bisey yaa! Sende tepkini belli et bi daha yaparsa canım. Boşver acil bisey de olmaz, eşin anahtarı alsın elinden. Ben evde yokken benim özelime izin almadan nasıl girer!! Çığırından çıkmışlar!

Insanin sinirini bozan o gittigimde guzel agirlasa her gun gelsin bende guzel agirliyim ama kendi bisey yapmicak benden her gun bisey beklicek e bi yere kadar
Canım şans işte seni çok iyi anlıyorum.. benim kaynanam da ben oraya gidince temizliğe başlıyor görümcem televizyonun önünden kalkmaz herşey bana kalır onlar gelince bir çöpü kaldırsınlar sürekli söylerler

Ben uzaktayım bir telefonla bizimki evin huzurunu bozuyor
Eşinden kaynaklaniyodur kuşum. Benim eşim o konudaki tepkilerimi bilir. Kimseye de ezdirmez allah razı olsun. Kimse de bisey diyemez. Anca arkamdan aralarında konuşurlar. Niyetlendiklerinde de bin pişman olurlar. Yapmadı değiller, doğumuma az kala ve doğumdan sonra eşime dert yanmışlar. Eşim de bana anlattı. He dedim geçtim. O da sen böyle yaptın demez. Saygıda kusur etmem, ama evliligime de karistirtmam

Onlar bana inat yaptilar zaten canim gitmeden once konusu acildi ayy dedim ne kadar ayip nefret ederim oyle insandan dedim o yuzden sirf kavga cikarmak icin yaptilar esiminde annesinin arkasinda durcagini sandilar ama istedikleri olmadi

Hayir bide o kadar cimriligi yapip kizinin havasini atiyo her gun yemek yapar cok guzel yapar araba aldilar vs. E normal yani bende herseyi belese getirsem bende alirim :)

Emin ol daha hayirli :) bende memlekete gittim o hergun biz bebegi ozledik geldik diyenler 1 kere aramadi :)
Insanin illaki canini sikiyo canim. Cok merakli degilim tabi de, yine de sadece esimi tebrik etmesi tuhaf. Sanki esim kendi kendine yapti aramizda da hic sikinti yoktu haa :) derdini sirrini hep bana anlatirdi. Hamileyken geldiginde kv me, yengem abimi bizden kiskaniyo demis esimi senden niye kiskanayim

Aramazlar canım:) allahtan bana gelen giden yok.

Molfixte resmen mahvolmuşuz. Prima çok güzelmiş. Keşke daha önce deneseymişim. Incecik ve hic tasirmadi. Molfixte çişini bi kere yapinca aglamaya basliyor, altini acinca susuyordu. Prima 8-10 saat kalsa da aglamiyo. Iyice emiyo. Molfixe Türk mali dedik aldık, boşa uğraştık.

Cnm hamdolsun çok daha iyi ama burun tıkanıklığı hala yaşıyoruz aspire etmeye çalışıyorum maalesef olmuyor yapışık sümük çekmiyor iyice serum verince de gitmiyor o nedenle nefes alamda sıkıntı oluyor uyuyamıyor ama morarma çok şükür yok inş hiç bir zaman olmaz artık saol cnm hatırlayıp sorduğun için

Sleppy den prima ya geçiş yapıcam inşallah pişik olmaz prima yeşil paket aktif bebek olandan alıcam kızım 5.600 gr 3 numaramı alıyım 4-9 kilo yazıyor 4 mü iyi gelir acaba 7-14 kg aslında şundan korkuyorum bebeğim kaka yapmadığı için bez kullanımım çok az günde 3-4 kez değişiyorum yeter yani bebek kilo alırsa elimde kalsın istemiyorum çünkü sleppyler hep paket bitmeden elimde kaldı kilo alımından dolayı sızdırma yaptığı için hep bir büyüğüne geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…