- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.041
Tabi o başka bir durum.çok şükür pişik yapmadı yoksa başka denemek durumunda kalacaktım bendeYa ben molfix kullanıyorum Benim kızımı pişik yapıyor sleppy ondan kullanmıyorum..
bende evde mayalıyorum yogurdumu tam organik:) fakat yine de vermek için erken diyorum zaten önlerinde koca bi ömür var yemeleri için.2.ayında her şeyden tadtırarak yemek secmeyecegınin garantılenecegıde mantıklı gelmiyor.sonuçda bu 5.aydan sonrada yapılabilir gibi gibi. Ama dediğim gibi her anne evladını daha iyi bilir ben sadece fikrimi söyledımminik_kelebek canım yoğurt çokmu zorlar bağırsağı sence? Birde süt satın alıp kendim mayalıyorum tam organik ne bilim bişey olmaz diye düşünüyorum???
Teşekkür ederiz canım. Kıyafetler için çoook uğraştım gerçekten o elbisenin güpürleri pembeydi onları söktüm gri güpür aldım beline kuşağını güpürleri tacını falan hepsini annem dikti elbiseye. Organizasyon şirketi yaptı süslemeyi canım evetAy maşallah ne güzelsiniz öyle analı kızlı. Ne kadar uğraşmışsın hazırlık için organizatör mü tutmuştun.
Ne biliyim anlamadım ki. Ölüyorım sandım acıdanSezaryen niye acıyor ki bizimki normal dikişler acıyor.
Öyle yaniTabi o başka bir durum.çok şükür pişik yapmadı yoksa başka denemek durumunda kalacaktım bende
bende evde mayalıyorum yogurdumu tam organik:) fakat yine de vermek için erken diyorum zaten önlerinde koca bi ömür var yemeleri için.2.ayında her şeyden tadtırarak yemek secmeyecegınin garantılenecegıde mantıklı gelmiyor.sonuçda bu 5.aydan sonrada yapılabilir gibi gibi. Ama dediğim gibi her anne evladını daha iyi bilir ben sadece fikrimi söyledım
Allah’ım ben napcamNe biliyim anlamadım ki. Ölüyorım sandım acıdan
Canım bence de doğru yapmıyorsun. Bir sürü araştırma var ek gıdaya erken geçmek ortalama ömrünü bile azaltıyor. Obezite alerjik hastalıklar, karaciğer hasarı vs bir sürü problemden bahsediliyor araştırmalarda. Ayrıca evde mayaladin diye o yoğurt organik olmuyor. Şu an köylerde otlayan hayvanlara bile bir sürü antibiyotik , GDO'lu yem veriliyor yeri geldiginde. Şu an Türkiye'de hem organik hem UHT olmayan süt yok. He çok üstün çaba harcayıp buldun diyelim gerçekten organik sütü ama yine de inek sütü insan yavrusunun beslenmesine uygun değil. Doğar doğmaz ayağa kalkan bı buzağının ihtiyacına göre çok yoğun protein içeriyor. Formül mamalarda bı ton işlemden geçirip anca uygun hale getiriyorlar ama o bile ne kadar zorluyor bebeklerin bağırsaklarıni. Bence biraz daha düşünüp araştır ek gıda işini.minik_kelebek canım yoğurt çokmu zorlar bağırsağı sence? Birde süt satın alıp kendim mayalıyorum tam organik ne bilim bişey olmaz diye düşünüyorum???
Çok geçmiş olsun canım baya dikisin varmış. Bide normal çok kolaymış herkes güle oynaya doğuruyormuş gibi anlatıyorlar.Sonunda olacak birşey yanı adamda sıkıldı napcam bilmiyorum. Evet canım normal Doğum 18 dikiş aldım..
Ya zor hepsi zorÇok geçmiş olsun canım baya dikisin varmış. Bide normal çok kolaymış herkes güle oynaya doğuruyormuş gibi anlatıyorlar.
Canim yok öyle birşey ablam 40ından sonra hep arttırdı yegenlerime sonuç hiç birşey yemeyen çocukları var ben 6ayina kadar hic birşey vermedim hemen hemen herşeyi yiyor oğlum ve bebeklerin sindirim sistemi 6aydan sonra gelişiyor o zamana kadar sadece anne sütünü sindire biliyormuşHer yediğinden tattırırsan yemek seçmezmiş.inşalah öyle olurlar
Bizim doktorumuz çocuk soğuktan hasta olmaz demişti ve bronşit hastalarına sıcak ortamlar zaten önerilmiyor canım Allaha emanet kuzularimizAyyy ne bilim cnm ya nedense çok korkak oldum ya birşey olursa korkusu içime işledi bir araba alırsak çıkaracam ama havaların güzel olması gerekiyor burası çok soğuk esiyor
Canım daha geçen gün ilk 6 ay sadece anne sütü olmasıyla işgili önemli bir yazı okudum. Su dahi verilmez diyordu. Bağırsak sistemi bizim yediklerimize henüz hazır değil iyice düşün derim canım. Tabi sen bilirsin. Okuduğum yazıyo tekrar bulursam atarım burayaBende korkuyordum ama başardımdarısı sana inşallah
Sabaha bayagi adet kanamasi geldi canım. Hemencecik oldu. Anneannem hep 1 sene sonra olurmuş. Bende öyle olurum belki diye umutluydumAynen adet oldum ben belki senin lekelenmedir. Aynen çok çabuk oldu yaa
Suda veriyorum çünkü patlıyo ağlamaktan su verince susuyor rahatlıyor.Biraz abartıldı benceCanım daha geçen gün ilk 6 ay sadece anne sütü olmasıyla işgili önemli bir yazı okudum. Su dahi verilmez diyordu. Bağırsak sistemi bizim yediklerimize henüz hazır değil iyice düşün derim canım. Tabi sen bilirsin. Okuduğum yazıyo tekrar bulursam atarım buraya
Evet kuzum ben sormuştum. Çok teşekkür ederim. Yakın zamanda indirime girecek galiba. Almayı düşünüyoruzCkolatakahve oyun halısını senmi sormuştun canım atladım bulamadım birdaha yazanı benimki tiny love çok memnunum oğluma almıştım sakladım güzelce oyuncaklarıyla beraber çamaşır makinesine attım mis gibi oldu zaten çok az kullanılıyor yeni alınmış gibi ebebek ten almıştık
Canim yok öyle birşey ablam 40ından sonra hep arttırdı yegenlerime sonuç hiç birşey yemeyen çocukları var ben 6ayina kadar hic birşey vermedim hemen hemen herşeyi yiyor oğlum ve bebeklerin sindirim sistemi 6aydan sonra gelişiyor o zamana kadar sadece anne sütünü sindire biliyormuş[/QUOTE. Ne biliyim herkeste aynı etki yapmıyo galiba ama ben inanıyorum.En azından sütten kestiğimiz zaman yabancı olmaz tatlara bugün sütüm var yetiyor ama altı ayı bulacağı kesin değil.
Susadığında da ağlar tabiki süt vermek lazım. Sütle gider susuzluğu. Anne sütünden n %87 si su. Hiç denediniz mi öyle. Ben bazan sebepsiz ağladığında hemen emziriyorum iki dakka emmiyor bırakıyor ve sakinliyor. Susadığını düşünüyorum öyle olduğunda. dediğim gibi siz bilirsiniz. Abartıldığını düşünmüyorum bu kadar net bilinen birşeyin.Suda veriyorum çünkü patlıyo ağlamaktan su verince susuyor rahatlıyor.Biraz abartıldı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?