2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Caniiiimmm aynii biizz:) hatta bizde öptük primayii. Ben molfix kullanmıştım lastik izlerinden dolayı hep numara büyütüp elimde kalıyordu. Günlük iki kere çamaşır makinesi calistiriyordum. Primayi taktım ne sızdırma var ne taşırma. Gece molfixte dolayı 2 saatte bi kuzucumun altını açmak zorundaydım ama prizmada 10 saat ellemesen de bisey olmuyo. Hem kızım çişini falan yapınca aglamiyo huzursuz olmuyo. Resmen dualar ediyorum. Biz yerli mali diye molfix almıştık. Prima israil mali diye direnmiştim ama yine en iyisi oymuş. Pişik falan da olmuyo. Kızımın poposu bembeyaz pürüssüz oluyo. Çok mutlu oluyorum bende. Incecik hem prima

Sabaha bayagi adet kanamasi geldi canım. Hemencecik oldu. Anneannem hep 1 sene sonra olurmuş. Bende öyle olurum belki diye umutluydum
Bizim neden erkenden oldu anlamadım. Şuan yumurtlama zamanindayim kasik agrım çok fazla sadece emziriyorsan sütünde azalma olabilir. Benim adet gunlerimde yarı yarıya azalıyor malesef. Ama bitince eskisi gibi oluyor. Seninde öyle olursa panik yapma. Azalsa bile yetiyormuş süt.

aynen böyle bir kalite yok 12 saat duruyor şişiyor taşmıyor yan lastikler hiç iz yapmıyor kurtuldu kızım valla

hep mıkırdanıuo uykuda bıle.uyanıkken biraz konuşuyoz gülüyor sonra hep mıkır mıkır kımıl kımıl.misal şuan ne yapsak uyumadı sadece emerek uyumak ıstıyo.koca gün onbeser dakkalokk 5-6 mini uyku yaptı o yanı.şu saat oldu direnıyo hala

Bende sizler gibi primaya geçmemek için çok direndim. Kimyasal çok olduğu için istemedim ama malesef Goon kullanıyodum hergun kaka taşıyordu. Kiyafet yıkamaktan sıkıldım. Ufacık bile yapsa taşma oluyordu. Çişte aynı şekilde. Bugün denemek için prima aldım. Baya bi kaka yapmasına rağmen taşma yaşamadık. Premium care aktif bebek arasındaki fark ne acaba bilen var mı? Aktif bebek aldım ben ama.

Canım bir ömür yicek yoğurt falan ne acele ettin ki anne sütünün en kıymetli en yaradığı günlerde ne gerek var şurda hayatı boyunca kaç ay anne sütü alacak birdaha ben kendim yoğurt yiyorum bebeğim huzursuz oluyor demekki daha ne kadar hassas bağırsakları boşunamı anne sütü mama var

Benimki aktif bebek diğeri galiba daha pahalı kızıma premium care pişik yaptı hastane hediye verdi 4 tane çok kötü oldu

Canım biz aldık denedik ve hic beğenmeden geri çıkardık. Biraz daha büyümeleri gerek sanırsam. 2 paket almıştı eşimde hem.
Bizde yorumlara bakınca vazgeçtik dediğin gibi büyüsünler bi bakalım. En azından yürüsünler bi bakalım. Premium care sipariş ettik. Bez fiyatları her geçen gün arttığı için 4 numara dahil evde var. Eşime kalsa ne kadar gerekiyorsa şimdiden alalım diyor :))

Suda veriyorum çünkü patlıyo ağlamaktan su verince susuyor rahatlıyor.Biraz abartıldı bence
Anne sütü çocuğun ağzında koruyucu bi tabaka olusturur vücuda mikropların girişini bloke eder. Su vererek o koruyucu tabakayı yok edip bebegini hastalıklara açık hale getiriyorsun. Ağzında pamukçuk vs çıkabilir. Doktoruna sordun mu hiç bu fikirlerini?

Kesinlikle katılıyorum. Zaten öyle olsa sütü olmayan anneler neden mama alsınlar hemen ek gıdaya başlansın olur mu öyle. Mamalar da anne sütünün yerine göre hazırlanıyor. Boşuna mı mama alıyor bu kadar insan

Benimki aktif bebek diğeri galiba daha pahalı kızıma premium care pişik yaptı hastane hediye verdi 4 tane çok kötü oldu
Fiyat olarak çok bi fark yoktu netten baktım. A101 de aktif bebek vardı onu aldım bende denemek için. Bundan devam edicem gibi görünüyo benimde. Artık bez aramaktan sıkıldım.

Ben bide akrabmin kullanmadigi puset vardi tamamen öne kpatip üstune puset koyup kendime dönük yapiyorum devamlı görebiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…