2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kizlar carsamba 2.ay aşısı var bebegimin.hemsire aradi bana da smear testi yapcakmis.daha once yaptirmamistim hic.nasil olcak acaba :/

Hiç öyle bi uzman duymamıştım

Bugun 47 gunluk olduk oglum 15.gunden sonra cok hzuursuzdu cumartesi ilk kez idrar tahlili verdik ve kulturde enfeksiyon cikti 1 hafta igne verdi dr.kusmasi cok olursa atesi olursa yatis olur dedi ins iyilesir bi an once dua edin kizlar
Geçmiş olsun canım benim inşallah kısa zamanda iyileşir kuzucugun

Evet canım iki gündür az, ama yetiyo çok şükür. Teşekkür ederim bilgi için:)

aynen böyle bir kalite yok 12 saat duruyor şişiyor taşmıyor yan lastikler hiç iz yapmıyor kurtuldu kızım valla
Evet kuzum. Çok şükrediyorum bende. Hatta kendime çok kızıyorum. Sanki herseyini türk mali kullaniyomus gibi kızımın bezinde mallık yaptım diye. Kuzucum o kadar zaman boş yere o bezde kaldi. Nasıl anneyim niye bu kadar geç kaldım diyorum bazen.

Bende aynı soruyu dün sormuştum kimse yazmadi canım. Bizde üç gün once aktif bebek aldık çok güzeldi. Dün de premium care hediye geldi hemen denedim. O daha güzel gibi geldi bana. Ayrım yapamadım ama

Çok doğru canım. Günlük değişiyor. Güvenebilsem degistirmiceme bende alicam şimdiden. Bizde premium care kullanmaya başladık çok güzel.

Reactions: 114
Bizim doktorumuz çocuk soğuktan hasta olmaz demişti ve bronşit hastalarına sıcak ortamlar zaten önerilmiyor canım Allaha emanet kuzularimiz
Doğrudur cnm ama araba olmayınca kucakta çok zor oluyor birde burda rüzgar çok sert esiyor ben bile çıkınca üşüttüm biraz ısınması lazım havaların en azından güneşliyken çıkılabilir olması lazım yoksa ben de çok istiyorum çıkmayı

40 mız bitti ben hastalandım ben iyileştikten sonra bebeğim hastalandı (özele kötürdük ) malum devlet drları adam yerine konmuyor devlete değilde özele götürdüğümü vurguluyorum??Dr kontrol etti bebek nefes alamıyor tabi burun tıkalı!Drun dediği küçük daha antibiyotik yazamam.E ee dedim ateş düşürücü yazıyımmı dedi?Yaz dedim.Fitil yazıyımmı dedi? Yaz dedim . Yazdı eve geldik.Sonuç iyleşme yok ağrı kesici ateş düşürücü ile nie iyleşsinki zaten?? Bildiğim bir çocuk ilacı vardı onu aldırdım eşime öyle iyleşti çok şükür .Drlarda öyle herşeyi danışmayada ne gerek var bizzat yaşayan annelere soracaksınız.Neyse kızlar su ek gıda mevzusu bi bitsin yaaa

Bende aynı soruyu dün sormuştum kimse yazmadi canım. Bizde üç gün once aktif bebek aldık çok güzeldi. Dün de premium care hediye geldi hemen denedim. O daha güzel gibi geldi bana. Ayrım yapamadım ama
Bende bundan memnun kaldım bakalım. Çiş göstergesi yok sadece ama çok ta önemli değil ağırlığından anlıyorum zaten. Kokusu biraz rahatsız etti ama deneyip zamanla görücez. Yumuşaklık bakımından mi güzel geldi peki ?

Bugun 47 gunluk olduk oglum 15.gunden sonra cok hzuursuzdu cumartesi ilk kez idrar tahlili verdik ve kulturde enfeksiyon cikti 1 hafta igne verdi dr.kusmasi cok olursa atesi olursa yatis olur dedi ins iyilesir bi an once dua edin kizlar
Geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin yavruna inş hiç birşey olmadan atlatırsınız

Aynen bizimde öyle gece 11 de uyuyo sabah 11 de uyaniyo sonra zorla 2 3 saat uyuyo :) yavaş yavaş düzene girer gündüzleri de girsin diye çabalıyorum walla :)
Aynı sayılır canım. Bizimki de o saatlerde uyanıp uyuyor. Gündüz pek iş yapamıyorum hafta içleri. Şükrediyorum ama gece uyuyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…