- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.081
Bn denedim aciyo. Bi kaç defa baktım dikiş yerleri baya aciyoKorkuyorum denemedim ya
Niye sağıyorsun canım çalışacakmısın120 150 arası değişiyor canım. Geceleri tek meme bitiriyo bende emerken diğerini sağıp buzluğa koyuyorum.
Lansinoh benimki canım. Bak buBende yarın denicem bakalım kaç çıkacak. Seninki elektrikli mi markası nedir
Hiç öyle bi uzman duymamıştımÇok msj birikmiş herkes topa tutmuş
Alıntı nasıl yapılıyor bi çözemedim böyle cvp veriym bari
Kızlar uzmanlar yoğurt verin diyor iki aydan sonra niye anlamıyosunuz?? Şimdi yoğurttan sakındırırsınız yaşı dolmadan kola asitli içecekler içirirsiniz istiyor canı çeker azıcık çok değil diyipp..çok görüyorum bunu..
Yok çalışmıyorum canım. Gece tek meme emiyo onuda bitiremiyo sabaha kadar diğeri taş gibi olup akıyo çok. Bide regl olduğumda sütüm azalıyor o zamanlar veriyorum sağdıklarımı.Niye sağıyorsun canım çalışacakmısın
Geçmiş olsun canım benim inşallah kısa zamanda iyileşir kuzucugunBugun 47 gunluk olduk oglum 15.gunden sonra cok hzuursuzdu cumartesi ilk kez idrar tahlili verdik ve kulturde enfeksiyon cikti 1 hafta igne verdi dr.kusmasi cok olursa atesi olursa yatis olur dedi ins iyilesir bi an once dua edin kizlar
Benimde bu markanın elektrikli teklisi canm.Lansinoh benimki canım. Bak bu
https://m.epttavm.com/item/37512407...MIhv6m98y04AIVDqWaCh1angX2EAQYBSABEgKSw_D_BwE
Evet canım iki gündür az, ama yetiyo çok şükür. Teşekkür ederim bilgi için:)Bizim neden erkenden oldu anlamadım. Şuan yumurtlama zamanindayim kasik agrım çok fazlasadece emziriyorsan sütünde azalma olabilir. Benim adet gunlerimde yarı yarıya azalıyor malesef. Ama bitince eskisi gibi oluyor. Seninde öyle olursa panik yapma. Azalsa bile yetiyormuş süt.
Memnunum ben 6 yıl önce ablam almıştı yeğenimde kullandı şimdi ben kullanıyorum. Gerçekten çok sağlam.Benimde bu markanın elektrikli teklisi canm.
Evet kuzum. Çok şükrediyorum bende. Hatta kendime çok kızıyorum. Sanki herseyini türk mali kullaniyomus gibi kızımın bezinde mallık yaptım diye. Kuzucum o kadar zaman boş yere o bezde kaldi. Nasıl anneyim niye bu kadar geç kaldım diyorum bazen.aynen böyle bir kalite yok 12 saat duruyor şişiyor taşmıyor yan lastikler hiç iz yapmıyor kurtuldu kızım valla
Bende aynı soruyu dün sormuştum kimse yazmadi canım. Bizde üç gün once aktif bebek aldık çok güzeldi. Dün de premium care hediye geldi hemen denedim. O daha güzel gibi geldi bana. Ayrım yapamadım amaBende sizler gibi primaya geçmemek için çok direndim. Kimyasal çok olduğu için istemedim ama malesef Goon kullanıyodum hergun kaka taşıyordu. Kiyafet yıkamaktan sıkıldım. Ufacık bile yapsa taşma oluyordu. Çişte aynı şekilde. Bugün denemek için prima aldım. Baya bi kaka yapmasına rağmen taşma yaşamadık. Premium care aktif bebek arasındaki fark ne acaba bilen var mı? Aktif bebek aldım ben ama.
Bizimki gündüz tutmuyo:) çok zorlasak bile en fazla 1,5-2 saat. Gecemiz iyi bizimBebislerimizin aylara göre uyuma süreleri:)) biz buna hiç uyamıyoruz ama sizde bi bakin :)Eki Görüntüle 2234790
Çok doğru canım. Günlük değişiyor. Güvenebilsem degistirmiceme bende alicam şimdiden. Bizde premium care kullanmaya başladık çok güzel.Bizde yorumlara bakınca vazgeçtik dediğin gibi büyüsünler bi bakalım. En azından yürüsünler bi bakalım. Premium care sipariş ettik. Bez fiyatları her geçen gün arttığı için 4 numara dahil evde var. Eşime kalsa ne kadar gerekiyorsa şimdiden alalım diyor :))
Doğrudur cnm ama araba olmayınca kucakta çok zor oluyor birde burda rüzgar çok sert esiyor ben bile çıkınca üşüttüm biraz ısınması lazım havaların en azından güneşliyken çıkılabilir olması lazım yoksa ben de çok istiyorum çıkmayıBizim doktorumuz çocuk soğuktan hasta olmaz demişti ve bronşit hastalarına sıcak ortamlar zaten önerilmiyor canım Allaha emanet kuzularimiz
Aynen bizimde öyle gece 11 de uyuyo sabah 11 de uyaniyo sonra zorla 2 3 saat uyuyo :) yavaş yavaş düzene girer gündüzleri de girsin diye çabalıyorum walla :)Bizimki gündüz tutmuyo:) çok zorlasak bile en fazla 1,5-2 saat. Gecemiz iyi bizim
Bende bundan memnun kaldım bakalım. Çiş göstergesi yok sadece ama çok ta önemli değil ağırlığından anlıyorum zaten. Kokusu biraz rahatsız etti ama deneyip zamanla görücez. Yumuşaklık bakımından mi güzel geldi peki ?Bende aynı soruyu dün sormuştum kimse yazmadi canım. Bizde üç gün once aktif bebek aldık çok güzeldi. Dün de premium care hediye geldi hemen denedim. O daha güzel gibi geldi bana. Ayrım yapamadım ama
Geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin yavruna inş hiç birşey olmadan atlatırsınızBugun 47 gunluk olduk oglum 15.gunden sonra cok hzuursuzdu cumartesi ilk kez idrar tahlili verdik ve kulturde enfeksiyon cikti 1 hafta igne verdi dr.kusmasi cok olursa atesi olursa yatis olur dedi ins iyilesir bi an once dua edin kizlar
Aynı sayılır canım. Bizimki de o saatlerde uyanıp uyuyor. Gündüz pek iş yapamıyorum hafta içleri. Şükrediyorum ama gece uyuyor diyeAynen bizimde öyle gece 11 de uyuyo sabah 11 de uyaniyo sonra zorla 2 3 saat uyuyo :) yavaş yavaş düzene girer gündüzleri de girsin diye çabalıyorum walla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?