- 21 Mayıs 2018
- 1.169
- 4.162
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.101
Uzman tarafından hazırlanan mönü verilebilir yani öyle çok öcü birşey değil yaniHiç öyle bi uzman duymamıştım
Aboww maşallahhh nazar olmasın nasılda güzel uyuyor öyleee.darısı başımızaAynen bizimde öyle gece 11 de uyuyo sabah 11 de uyaniyo sonra zorla 2 3 saat uyuyo :) yavaş yavaş düzene girer gündüzleri de girsin diye çabalıyorum walla :)
40 mız bitti ben hastalandım ben iyileştikten sonra bebeğim hastalandı (özele kötürdük ) malum devlet drları adam yerine konmuyor devlete değilde özele götürdüğümü vurguluyorum??Dr kontrol etti bebek nefes alamıyor tabi burun tıkalı!Drun dediği küçük daha antibiyotik yazamam.E ee dedim ateş düşürücü yazıyımmı dedi?Yaz dedim.Fitil yazıyımmı dedi? Yaz dedim . Yazdı eve geldik.Sonuç iyleşme yok ağrı kesici ateş düşürücü ile nie iyleşsinki zaten?? Bildiğim bir çocuk ilacı vardı onu aldırdım eşime öyle iyleşti çok şükür .Drlarda öyle herşeyi danışmayada ne gerek var bizzat yaşayan annelere soracaksınız.Neyse kızlar su ek gıda mevzusu bi bitsin yaaa
Evet canım biraz daha yumuşak hassas geldi. Aktif bebekte çok güzel. Hangisi elime geçerse onu kullanırım artık. Göstermeye ihtiyaç duymuyorum bende. Kokusu bana da biraz değişik geldi ama napalim. Bebislerimiz rahat olsun yeterliBende bundan memnun kaldım bakalım. Çiş göstergesi yok sadece ama çok ta önemli değil ağırlığından anlıyorum zaten. Kokusu biraz rahatsız etti ama deneyip zamanla görücez. Yumuşaklık bakımından mi güzel geldi peki ?
Afiyet olsun ozmn size ne dıyelımUzman tarafından hazırlanan mönü verilebilir yani öyle çok öcü birşey değil yani
Aboww maşallahhh nazar olmasın nasılda güzel uyuyor öyleee.darısı başımıza
yenidoğan sayılıyoruz hala, ve kafanıza gore ilaç mı verdiniz bebeğe. Her msjınzı şaşkınlıkla okuyorum yapmayın bizim bebeğin burnu doğduğundan beri tıkalı.evet zor oluyor acmaya çalışmak bazen hiç müdahale etmiyorum. Çünkü burun delikleri çok minik nefes boruları henüz genişlemedi çok normal. Doktor gerek görse verirdi, ayrıca antibiyotik tabıkı vermez ates vs yoksa.
Afiyet olsun ozmn size ne dıyelımdoğru bulmuyorum
Benim de haftaya var muayenem. Canım annem ordan kulak çubuğu gibi bir şeyle sıvı alıyorlar o kadar dedi. Burnundan sümüğünün sıvısını almaları gibi düşün demişti hatta :) kolaymış yani inşallah öyledir :)kizlar carsamba 2.ay aşısı var bebegimin.hemsire aradi bana da smear testi yapcakmis.daha once yaptirmamistim hic.nasil olcak acaba :/
Is bende yapamıyorum çok canım ama eşim gelince ona veriyorum ben islerimi hallediyorum. Şükür gece uyuyolar yoksa daha zor olurdu işimiz. Yavaş yavaş gündüz uykularını da ayarlarız biz. Çocuk uyuduğu zaman bende uyuyorum walla çünkü uyanık olduğunda canımı çıkartıyor:))Aynı sayılır canım. Bizimki de o saatlerde uyanıp uyuyor. Gündüz pek iş yapamıyorum hafta içleri. Şükrediyorum ama gece uyuyor diye
30 lu paket aldım bende. Bitince olmadi bide onu denerim çok uçurum değil fiyat farkı zaten çok sağol canım :)Evet canım biraz daha yumuşak hassas geldi. Aktif bebekte çok güzel. Hangisi elime geçerse onu kullanırım artık. Göstermeye ihtiyaç duymuyorum bende. Kokusu bana da biraz değişik geldi ama napalim. Bebislerimiz rahat olsun yeterli
çünkü doktor vermedi kendim bildiğim bir ılacı alıp verdim yazmıştınız.65 gunluguz bizde cok fark yok aramızda.neyse iyi geceler anlaşamadık bizBiz iki buçuk aylık olcaz siz nekadar oldunuz acaba?ilaç reçete ile satılıyor nie kullanılması gerektiğini nasıl kullanılması gerektiğini,y an etkilerini yazıyor nie bukadar ürkütücü geldiki ??
Amin canım bütün bebisler çok uyusun uyusun ki anneler dinlensin. :)Aboww maşallahhh nazar olmasın nasılda güzel uyuyor öyleee.darısı başımıza
yenidoğan sayılıyoruz hala, ve kafanıza gore ilaç mı verdiniz bebeğe. Her msjınzı şaşkınlıkla okuyorum yapmayın bizim bebeğin burnu doğduğundan beri tıkalı.evet zor oluyor acmaya çalışmak bazen hiç müdahale etmiyorum. Çünkü burun delikleri çok minik nefes boruları henüz genişlemedi çok normal. Doktor gerek görse verirdi, ayrıca antibiyotik tabıkı vermez ates vs yoksa.
Bu eni tatmin etmedi. Şeker yaziyo bunda. Ben 6 aylık olmadan hiç bir şey vermicemUzman tarafından hazırlanan mönü verilebilir yani öyle çok öcü birşey değil yani
Evet canım kolay, doğumdan önce de yapılmış olabilir. Bize doğumdan önce 4-5 kez yapılmıştı erken doğum riski varkenBenim de haftaya var muayenem. Canım annem ordan kulak çubuğu gibi bir şeyle sıvı alıyorlar o kadar dedi. Burnundan sümüğünün sıvısını almaları gibi düşün demişti hatta :) kolaymış yani inşallah öyledir :)
Ben gündüz uyuyamıyorum canım, çok nadir. Temizlikle uğraşıyorum, çamaşır falan. Biseyler yiyorum. Bizimki uyanıkken gaz varsa sıkıntı çıkarıyor, yoksa biraz etrafı inceliyo. Bi de bizimki koyduğum yerde 90 derece falan yer değiştirmeye başladı. Guvenipte yalnız bırakamıyorum. Alt açmaya koyunca altını değiştirene kadar üç kere falan geri geri gidiyo. Düzeltip devam ediyorum. Bayagi aktif bebek maşallah. Seninkisinde var mu böyle bisey? Korkumdan lavaboya bile gitmiyorum yatağına yatırmadanIs bende yapamıyorum çok canım ama eşim gelince ona veriyorum ben islerimi hallediyorum. Şükür gece uyuyolar yoksa daha zor olurdu işimiz. Yavaş yavaş gündüz uykularını da ayarlarız biz. Çocuk uyuduğu zaman bende uyuyorum walla çünkü uyanık olduğunda canımı çıkartıyor:))
Rica ederim kuzum. Bende A101 den almıştım deneyeyim diye aktif bebeği, dün premium care hediye gelince bitirmeden ona geçtim.30 lu paket aldım bende. Bitince olmadi bide onu denerim çok uçurum değil fiyat farkı zaten çok sağol canım :)
Cnım kundak denedin mi?Uyumuyor çıldırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?