2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynen bizimde öyle gece 11 de uyuyo sabah 11 de uyaniyo sonra zorla 2 3 saat uyuyo :) yavaş yavaş düzene girer gündüzleri de girsin diye çabalıyorum walla :)
Aboww maşallahhh nazar olmasın nasılda güzel uyuyor öyleee.darısı başımıza
yenidoğan sayılıyoruz hala, ve kafanıza gore ilaç mı verdiniz bebeğe. Her msjınzı şaşkınlıkla okuyorum yapmayın bizim bebeğin burnu doğduğundan beri tıkalı.evet zor oluyor acmaya çalışmak bazen hiç müdahale etmiyorum. Çünkü burun delikleri çok minik nefes boruları henüz genişlemedi çok normal. Doktor gerek görse verirdi, ayrıca antibiyotik tabıkı vermez ates vs yoksa.

Evet canım biraz daha yumuşak hassas geldi. Aktif bebekte çok güzel. Hangisi elime geçerse onu kullanırım artık. Göstermeye ihtiyaç duymuyorum bende. Kokusu bana da biraz değişik geldi ama napalim. Bebislerimiz rahat olsun yeterli

Biz iki buçuk aylık olcaz siz nekadar oldunuz acaba?ilaç reçete ile satılıyor nie kullanılması gerektiğini nasıl kullanılması gerektiğini,y an etkilerini yazıyor nie bukadar ürkütücü geldiki ??

kizlar carsamba 2.ay aşısı var bebegimin.hemsire aradi bana da smear testi yapcakmis.daha once yaptirmamistim hic.nasil olcak acaba :/
Benim de haftaya var muayenem. Canım annem ordan kulak çubuğu gibi bir şeyle sıvı alıyorlar o kadar dedi. Burnundan sümüğünün sıvısını almaları gibi düşün demişti hatta :) kolaymış yani inşallah öyledir :)

Aynı sayılır canım. Bizimki de o saatlerde uyanıp uyuyor. Gündüz pek iş yapamıyorum hafta içleri. Şükrediyorum ama gece uyuyor diye
Is bende yapamıyorum çok canım ama eşim gelince ona veriyorum ben islerimi hallediyorum. Şükür gece uyuyolar yoksa daha zor olurdu işimiz. Yavaş yavaş gündüz uykularını da ayarlarız biz. Çocuk uyuduğu zaman bende uyuyorum walla çünkü uyanık olduğunda canımı çıkartıyor:))

30 lu paket aldım bende. Bitince olmadi bide onu denerim çok uçurum değil fiyat farkı zaten çok sağol canım :)

Biz iki buçuk aylık olcaz siz nekadar oldunuz acaba?ilaç reçete ile satılıyor nie kullanılması gerektiğini nasıl kullanılması gerektiğini,y an etkilerini yazıyor nie bukadar ürkütücü geldiki ??
çünkü doktor vermedi kendim bildiğim bir ılacı alıp verdim yazmıştınız.65 gunluguz bizde cok fark yok aramızda.neyse iyi geceler anlaşamadık biz

Amin canım bütün bebisler çok uyusun uyusun ki anneler dinlensin. :)

Bizim uyku düzenimiz Yok valla şuan uyanık mesela kaç saattir sallıyorum uyku yok ben ölüyorum uykudan vızıklıyor devamlı sabah Sabah 4 gibi uyur

Evet canım kolay, doğumdan önce de yapılmış olabilir. Bize doğumdan önce 4-5 kez yapılmıştı erken doğum riski varken

Ben gündüz uyuyamıyorum canım, çok nadir. Temizlikle uğraşıyorum, çamaşır falan. Biseyler yiyorum. Bizimki uyanıkken gaz varsa sıkıntı çıkarıyor, yoksa biraz etrafı inceliyo. Bi de bizimki koyduğum yerde 90 derece falan yer değiştirmeye başladı. Guvenipte yalnız bırakamıyorum. Alt açmaya koyunca altını değiştirene kadar üç kere falan geri geri gidiyo. Düzeltip devam ediyorum. Bayagi aktif bebek maşallah. Seninkisinde var mu böyle bisey? Korkumdan lavaboya bile gitmiyorum yatağına yatırmadan

Nöbetçiyim bu gecede.
Dünyanın en güzel şeyi heralde uyumak
Ah o deliksiz uyuduğum geceler sizi çok özlüyorum

Kızlar prima konusunda ben aktif bebek ve premium care kullandım. Premium carede file gibi bir şey var benimkinin poposuna yapışıyordu. Ama daha yumuşak ve iç kısmı beyaz. Aktif bebekte o file yok ve iç dokusu mavi. Başka bir fark göremedim ben ikisi de emici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…