- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.121
Daha çok ağlıyor sabah oldu daha uyumadı ağlıyorum artıkCnım kundak denedin mi?
Bn denedim aciyo. Bi kaç defa baktım dikiş yerleri baya aciyo
Yavas yavas denicen canimBen napcam ya
Canım zaten uzman dediği internetten kopyalanmış yazı. Ne kaynağı belli ne yazarı belli. Kim bilir kaç yıllık bilgilerle yazıldı ya da hangi şartlardaki bebekler için önerildi. Neyse herkesin kendi çocuğu da keşke buralarda özendirilmese böyle yanlış uygulamalar.Bu eni tatmin etmedi. Şeker yaziyo bunda. Ben 6 aylık olmadan hiç bir şey vermicem
Proflar da biz hangi ilacın hangi bebeğe nasıl etki yapacağını bilemezken anneler kendi kafalarına göre ilaç verip bide biz bu ilaçla iyileştik diyip ilaç öneriyor nasıl cesaret diyolar...Biz iki buçuk aylık olcaz siz nekadar oldunuz acaba?ilaç reçete ile satılıyor nie kullanılması gerektiğini nasıl kullanılması gerektiğini,y an etkilerini yazıyor nie bukadar ürkütücü geldiki ??
Bizimki de durduğu yerde olmuyo ayaklarıyla ittiriyo kendini biraz yer değiştirmiş oluyo. L koltuğum benim tam köşeye bırakıyorum bende biseyler yapicaksam. Oraya oyun minderini koyuyorum onda duruyo. Boş boş yatak üzerinde hayatta durmaz kucak seviyo çok:)Ben gündüz uyuyamıyorum canım, çok nadir. Temizlikle uğraşıyorum, çamaşır falan. Biseyler yiyorum. Bizimki uyanıkken gaz varsa sıkıntı çıkarıyor, yoksa biraz etrafı inceliyo. Bi de bizimki koyduğum yerde 90 derece falan yer değiştirmeye başladı. Guvenipte yalnız bırakamıyorum. Alt açmaya koyunca altını değiştirene kadar üç kere falan geri geri gidiyo. Düzeltip devam ediyorum. Bayagi aktif bebek maşallah. Seninkisinde var mu böyle bisey? Korkumdan lavaboya bile gitmiyorum yatağına yatırmadan
Benim bebegim de ben şunu keşfettim onceleri alışsin sese falan dedim gecede tv açık ışık açık uyutmaya çalıştım uyumadi bi gece başım feci ağrıyinca tv yı kapattım kızım uyuyordu babasıda sonra bebeği emzirdim baktım uyudu yatırdım yerine sabaha kadar uyudu belki sizde de ortam sessizdir bilmiyorum ama bide böyle deneyin istersenizUyumuyor çıldırcam
Aynen kuzum. Tüm bilinenlere şüpheyle bakılmasına neden olunuyo. Neyse, kim nasıl istiyosa öyle büyütsün valla. Biz bildiklerimizden sasmayalim yeter bize demiCanım zaten uzman dediği internetten kopyalanmış yazı. Ne kaynağı belli ne yazarı belli. Kim bilir kaç yıllık bilgilerle yazıldı ya da hangi şartlardaki bebekler için önerildi. Neyse herkesin kendi çocuğu da keşke buralarda özendirilmese böyle yanlış uygulamalar.
Sevsinler kuzum :) iki gün sonra istesekte gelmeyecekler kucagimiza:) herkes alıştırmışsın diyo ama ben gayet memnunum valla :) sevgiyi aktarıyoruz:)Bizimki de durduğu yerde olmuyo ayaklarıyla ittiriyo kendini biraz yer değiştirmiş oluyo. L koltuğum benim tam köşeye bırakıyorum bende biseyler yapicaksam. Oraya oyun minderini koyuyorum onda duruyo. Boş boş yatak üzerinde hayatta durmaz kucak seviyo çok:)
Bende sizler gibi primaya geçmemek için çok direndim. Kimyasal çok olduğu için istemedim ama malesef Goon kullanıyodum hergun kaka taşıyordu. Kiyafet yıkamaktan sıkıldım. Ufacık bile yapsa taşma oluyordu. Çişte aynı şekilde. Bugün denemek için prima aldım. Baya bi kaka yapmasına rağmen taşma yaşamadık. Premium care aktif bebek arasındaki fark ne acaba bilen var mı? Aktif bebek aldım ben ama.
Doğumdan beri premium care kullanıyoruz. 1 paket aktif bebek hediye gelmisti 150li falan sanırım. Ikisindende çok memnun kaldım. Emicilik yumuşaklık aynı. Gösterge ikisindede var. Sadece bende ki aktif bebek beden olarak daha küçük. Kilolar değişiyormuş zaten paketlere göre. Ebebek indiriminden bez aldım baktım fiyatlar aynı premium care aldım. Başka marka hiç denemedim sizleri okuyuncada deneyesim gelmiyor. Biz daha hic kızartılık bile yasamadik.Bende aynı soruyu dün sormuştum kimse yazmadi canım. Bizde üç gün once aktif bebek aldık çok güzeldi. Dün de premium care hediye geldi hemen denedim. O daha güzel gibi geldi bana. Ayrım yapamadım ama
Atak haftası olabilir mi cnm? O haftalarda inanılmaz huysuz huzursuz oluyorlar, bide koltuk altı boyun altı pişik mi oldu acaba bizde bunlar olduğunda hiç uyumuyor hiçUyumuyor çıldırcam
Uyumuyor çıldırcam
kıyamam size.aglıyor mu pekı, yanı sıkıntısı mı vat acaba pişik gıbı gaz gıbı.Daha çok ağlıyor sabah oldu daha uyumadı ağlıyorum artık
aynen katılıyırummm.o koynumda yatısı, hiç bıseye degısememmmSevsinler kuzum :) iki gün sonra istesekte gelmeyecekler kucagimiza:) herkes alıştırmışsın diyo ama ben gayet memnunum valla :) sevgiyi aktarıyoruz:)
Bazen 3 bazen 5. 5 i gecmedi hic ama kilo alimi oldukca iyi 3450 dogmustu 3.ayinda 8 kilo oldu sadece anne sutuyle.Kac gun sonra yapti peki
Aynen öyle şimdi kucağımızda duruyorlar sonra durmayacaklar. Tadını çıkarmak lazım :) az beklemedik gelmelerini :)Sevsinler kuzum :) iki gün sonra istesekte gelmeyecekler kucagimiza:) herkes alıştırmışsın diyo ama ben gayet memnunum valla :) sevgiyi aktarıyoruz:)
Aynıyız. Uyumadığı saatlerde genelde mızır mızır. Sürekli ayakta gezdirmemizi istiyor. Arada böyle yatırıp oynarsak konuşursak falan susuyor o da maksimum 10 dk. Sürekli ıkınıyor. Mama yedirirken bile ıkınıyor sinirleniyor ağlıyor.Kızlar sizin bebekler de çok mıkırdıyor mu? Bana fenalık geliyor artık sürekli mızmız ağlamaklı, ıkınarak geçiyor günler. Bir derdi var biliyorum ama ne olduğunu anlayamıyorum.mızırdamadığı saatler bende depresyon falan kalmıyor.
Anam nedir bu kadınların çilesiYavas yavas denicen canim
Araba yoksa haklisin canım ben arabaya koyup cikartiyorum baya güvenlikli oluyor öyleDoğrudur cnm ama araba olmayınca kucakta çok zor oluyor birde burda rüzgar çok sert esiyor ben bile çıkınca üşüttüm biraz ısınması lazım havaların en azından güneşliyken çıkılabilir olması lazım yoksa ben de çok istiyorum çıkmayı
Canım az önce herşeyi de doktora danışmaya gerek yok demissin 2aylik bebeğe şeker tavsiye eden doktora bence hic guvenipte uygulamaUzman tarafından hazırlanan mönü verilebilir yani öyle çok öcü birşey değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?