2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bu eni tatmin etmedi. Şeker yaziyo bunda. Ben 6 aylık olmadan hiç bir şey vermicem
Canım zaten uzman dediği internetten kopyalanmış yazı. Ne kaynağı belli ne yazarı belli. Kim bilir kaç yıllık bilgilerle yazıldı ya da hangi şartlardaki bebekler için önerildi. Neyse herkesin kendi çocuğu da keşke buralarda özendirilmese böyle yanlış uygulamalar.

Biz iki buçuk aylık olcaz siz nekadar oldunuz acaba?ilaç reçete ile satılıyor nie kullanılması gerektiğini nasıl kullanılması gerektiğini,y an etkilerini yazıyor nie bukadar ürkütücü geldiki ??
Proflar da biz hangi ilacın hangi bebeğe nasıl etki yapacağını bilemezken anneler kendi kafalarına göre ilaç verip bide biz bu ilaçla iyileştik diyip ilaç öneriyor nasıl cesaret diyolar...

Bizimki de durduğu yerde olmuyo ayaklarıyla ittiriyo kendini biraz yer değiştirmiş oluyo. L koltuğum benim tam köşeye bırakıyorum bende biseyler yapicaksam. Oraya oyun minderini koyuyorum onda duruyo. Boş boş yatak üzerinde hayatta durmaz kucak seviyo çok:)

Uyumuyor çıldırcam
Benim bebegim de ben şunu keşfettim onceleri alışsin sese falan dedim gecede tv açık ışık açık uyutmaya çalıştım uyumadi bi gece başım feci ağrıyinca tv yı kapattım kızım uyuyordu babasıda sonra bebeği emzirdim baktım uyudu yatırdım yerine sabaha kadar uyudu belki sizde de ortam sessizdir bilmiyorum ama bide böyle deneyin isterseniz

Aynen kuzum. Tüm bilinenlere şüpheyle bakılmasına neden olunuyo. Neyse, kim nasıl istiyosa öyle büyütsün valla. Biz bildiklerimizden sasmayalim yeter bize demi

Sevsinler kuzum :) iki gün sonra istesekte gelmeyecekler kucagimiza:) herkes alıştırmışsın diyo ama ben gayet memnunum valla :) sevgiyi aktarıyoruz:)

Bende aynı soruyu dün sormuştum kimse yazmadi canım. Bizde üç gün once aktif bebek aldık çok güzeldi. Dün de premium care hediye geldi hemen denedim. O daha güzel gibi geldi bana. Ayrım yapamadım ama
Doğumdan beri premium care kullanıyoruz. 1 paket aktif bebek hediye gelmisti 150li falan sanırım. Ikisindende çok memnun kaldım. Emicilik yumuşaklık aynı. Gösterge ikisindede var. Sadece bende ki aktif bebek beden olarak daha küçük. Kilolar değişiyormuş zaten paketlere göre. Ebebek indiriminden bez aldım baktım fiyatlar aynı premium care aldım. Başka marka hiç denemedim sizleri okuyuncada deneyesim gelmiyor. Biz daha hic kızartılık bile yasamadik.

Uyumuyor çıldırcam

Daha çok ağlıyor sabah oldu daha uyumadı ağlıyorum artık
kıyamam size.aglıyor mu pekı, yanı sıkıntısı mı vat acaba pişik gıbı gaz gıbı.
bazı geceler bızede oluyor, hoş normal şartlardada gece 1den önce uyumuyor nerdeyse.hep kımıl kımıl mızik mızık uyusada on dakikaya kımıkdanmaktan uyanıyor.çok fazla uyutmaya calıstıgımda hepten kacıyor uykusu bunu keşfettim.biraz deniyorum uyumuyor mu, hemen kalkıyoruz az evi turlayıp altını falan açıyorum rahatlasın diye, biraz hareket az konuşma güldürme falan.yoksa oturup ağlıyor ınsan, uyku özellikle gece uykusu vuruyor ınsanı
Sevsinler kuzum :) iki gün sonra istesekte gelmeyecekler kucagimiza:) herkes alıştırmışsın diyo ama ben gayet memnunum valla :) sevgiyi aktarıyoruz:)
aynen katılıyırummm.o koynumda yatısı, hiç bıseye degısememmm buyuduklerınde zaten sıgmayacaklar kucaga

Aynen öyle şimdi kucağımızda duruyorlar sonra durmayacaklar. Tadını çıkarmak lazım :) az beklemedik gelmelerini :)

Eskiler az kaka yapan cocuk kilo alır derler, burada da bebegi kabız arkadaşların bebisleri kilo almış hakkaten, benim kız 1 gün yapmasa çıldırıyor, gunde 3 4 kez dolduruyor çiroz gibi

Hummey maflor kullaniyordunuz di mi? Plus olanı mi? Maflor plus refluye kolige iyi geliyormuş, memnun musun? Biogaia kullaniyoruz biz maflor plus a mi geçsek acaba?

Aynıyız. Uyumadığı saatlerde genelde mızır mızır. Sürekli ayakta gezdirmemizi istiyor. Arada böyle yatırıp oynarsak konuşursak falan susuyor o da maksimum 10 dk. Sürekli ıkınıyor. Mama yedirirken bile ıkınıyor sinirleniyor ağlıyor.

Araba yoksa haklisin canım ben arabaya koyup cikartiyorum baya güvenlikli oluyor öyle

Canım benim niye yabancı olsun tatlara sütün olmazsa mecbur yiyecek zaten 6aydan sonra yavaş yavaş tanışıyorlar iste çok erken daha tabi annesi sensin sen daha iyi bilirsin

Uzman tarafından hazırlanan mönü verilebilir yani öyle çok öcü birşey değil yani
Canım az önce herşeyi de doktora danışmaya gerek yok demissin 2aylik bebeğe şeker tavsiye eden doktora bence hic guvenipte uygulama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…