- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.141
Ağlamıyor vızıklıyor gözler sonuna kadar açık gezdirince yatırıp konuşunca sallayınca mutlu uyku yok nasıl dayanıyor anlamadım ama bişey tespit ettim ne zaman çikolata yesem böyle oluyor birdaha yemicemkıyamam size.aglıyor mu pekı, yanı sıkıntısı mı vat acaba pişik gıbı gaz gıbı.
bazı geceler bızede oluyor, hoş normal şartlardada gece 1den önce uyumuyor nerdeyse.hep kımıl kımıl mızik mızık uyusada on dakikaya kımıkdanmaktan uyanıyor.çok fazla uyutmaya calıstıgımda hepten kacıyor uykusu bunu keşfettim.biraz deniyorum uyumuyor mu, hemen kalkıyoruz az evi turlayıp altını falan açıyorum rahatlasın diye, biraz hareket az konuşma güldürme falan.yoksa oturup ağlıyor ınsan, uyku özellikle gece uykusu vuruyor ınsanı
aynen katılıyırummm.o koynumda yatısı, hiç bıseye degısememmmbuyuduklerınde zaten sıgmayacaklar kucaga
Pişik Yok canım çok keyifli vızıklama şeklinde huzursuzluk var gezdirince sallayınca yatırıp onunla konuşunca mutlu uykusu yok sadeceAtak haftası olabilir mi cnm? O haftalarda inanılmaz huysuz huzursuz oluyorlar, bide koltuk altı boyun altı pişik mi oldu acaba bizde bunlar olduğunda hiç uyumuyor hiç
Gece evde çıt Yok canım televizyon falan kapalı oluyor çikolata yediğim de bu çocuk uyumuyor daha yemicem anladım benBenim bebegim de ben şunu keşfettim onceleri alışsin sese falan dedim gecede tv açık ışık açık uyutmaya çalıştım uyumadi bi gece başım feci ağrıyinca tv yı kapattım kızım uyuyordu babasıda sonra bebeği emzirdim baktım uyudu yatırdım yerine sabaha kadar uyudu belki sizde de ortam sessizdir bilmiyorum ama bide böyle deneyin isterseniz
Ücretsiz sevkiyat olunca kargo takibi yapılabiliyormu canım22 doları geçince sorun oluyordu canım ama değişiyor bu miktar sürekli bak istersen. Tabi yorumlara da bakarak almak daha mantıklı
İlaç önermedimki ben.Eger burda ilaç ismi söylersemde dra danışmalarınıda söylüyorum.Benim kullandığım ilaç çok güvenilir bi ilaç ben ondan verdim aylarca çocuğumun öksürüp cigerlerinin çıkmasını beklemicem heralde.B iz iyleştik elhamdülillah darısı Dr Dr gezenlere ..Proflar da biz hangi ilacın hangi bebeğe nasıl etki yapacağını bilemezken anneler kendi kafalarına göre ilaç verip bide biz bu ilaçla iyileştik diyip ilaç öneriyor nasıl cesaret diyolar...
Aaaa olabılırmıı bende çok çikolata tatlı yiyorum enerjimi veriyor dersinAğlamıyor vızıklıyor gözler sonuna kadar açık gezdirince yatırıp konuşunca sallayınca mutlu uyku yok nasıl dayanıyor anlamadım ama bişey tespit ettim ne zaman çikolata yesem böyle oluyor birdaha yemicem
Bızımde çekince gelmiyor ama tıkalı.yatırınca hepten bazen horlayacak gibi ses bile çıkaracak gibi oluyor.Kozlar bebeğim bazen hırıltılı nefes alıyor burnu tıkalı değil aspire ettim bişey gelmedi.neden hırıltı yapıyor sizce
cilt kurulduğu gibi duruyor. Bızımde daha kötüsüydü, çok müdahale etmedim.banyo suyu çok sıcak olmasın demişti doktor bu haftaya geçmezse atopık krem alırsın demişti ya atoderm yada mustela alacaktım ama geçti bizimki.Kızlar bu ne sizce ya? Bir hafta 10 gündür geçmedi. Sudocrem, bepanthen, hametan sürdüm hiçbiri işe yaramadı. Yarına doktordan randevu aldım.
Canım çok geçmiş olsun ya Allah acil şifalar versin inşallahKızlar bu ne sizce ya? Bir hafta 10 gündür geçmedi. Sudocrem, bepanthen, hametan sürdüm hiçbiri işe yaramadı. Yarına doktordan randevu aldım.
Pembe coresatin sürdünmü canım çok etkiliKızlar bu ne sizce ya? Bir hafta 10 gündür geçmedi. Sudocrem, bepanthen, hametan sürdüm hiçbiri işe yaramadı. Yarına doktordan randevu aldım.
Canım çikolata gaz yapıyor muhtemelen ondan olabilirAaaa olabılırmıı bende çok çikolata tatlı yiyorum enerjimi veriyor dersin
Her gün banyo yaptırıyoruz zaten canm ama geçmedi. Mustelanın hangi kremini almak lazım acaba. Bende pişik kremi var.Aaaa olabılırmıı bende çok çikolata tatlı yiyorum enerjimi veriyor dersin
Bızımde çekince gelmiyor ama tıkalı.yatırınca hepten bazen horlayacak gibi ses bile çıkaracak gibi oluyor.
cilt kurulduğu gibi duruyor. Bızımde daha kötüsüydü, çok müdahale etmedim.banyo suyu çok sıcak olmasın demişti doktor bu haftaya geçmezse atopık krem alırsın demişti ya atoderm yada mustela alacaktım ama geçti bizimki.
Sağol canm aminCanım çok geçmiş olsun ya Allah acil şifalar versin inşallah
Hiç bilmiyorum o kremi canm bi bakayım.Pembe coresatin sürdünmü canım çok etkili
Benimki sbaah 2 saat susmadan ağladı, gözğnde yaş kalmadı artık. Derdin de anlayamadım hafif grip olmuşum benden mi bulaştı acaba bilemedim. Sonra yorgunlıktan uyudu, dğn ben de çikolata yemiştim.Ağlamıyor vızıklıyor gözler sonuna kadar açık gezdirince yatırıp konuşunca sallayınca mutlu uyku yok nasıl dayanıyor anlamadım ama bişey tespit ettim ne zaman çikolata yesem böyle oluyor birdaha yemicem
Ya benimkş de snki burnu değil genzi tıkalı gibi oluyo nedenseKozlar bebeğim bazen hırıltılı nefes alıyor burnu tıkalı değil aspire ettim bişey gelmedi.neden hırıltı yapıyor sizce
Canım ben oğlumu coresatin le büyüttüm azıcık yüzünde bişey olsa sürerdim mesela okulda çok abur cubur yemiş ağzının etrafı komple kızarmış Benim oğlum alerjik bi çocuk kremi sürüyorum sabaha bişey kalmıyor bu kremi bana alerji Profesörü vermişti oğlumun eklem yerlerinde kızarıklık kaşıntı kuruluk oluyordu 3 kullanımda geçtiHer gün banyo yaptırıyoruz zaten canm ama geçmedi. Mustelanın hangi kremini almak lazım acaba. Bende pişik kremi var.
Sağol canm amin
Hiç bilmiyorum o kremi canm bi bakayım.
Stelatopıa olması lazım.bende şampuanı yağı ve pişik kremınıde kullanıyorum.atopık dermatıt olabilir demişti doktor.bir hafta gözlemledik artsaydı alacaktım.dıger kızımda seboraık dermatıttı.ama atopık dermatıt daha zor egzama oluyorHer gün banyo yaptırıyoruz zaten canm ama geçmedi. Mustelanın hangi kremini almak lazım acaba. Bende pişik kremi var.
Ayy banada öyle tutup durma kucağında aliscak gorcen sen diyo. Biblo gibi köşede dursun diye mo doğurdum ben onu. Tabi kucağımda olcak. Artık soyleyenlere lafımı esirgemiyorum. O benim herşeyim onun yeri benim yanım. Zaten istediğinde ana kucağında veya oyun minderinde duruyo. Aman sende dinleme onları. 5 ay sonra istesekte durmak istemicekler emekleme yürüme derken.Sevsinler kuzum :) iki gün sonra istesekte gelmeyecekler kucagimiza:) herkes alıştırmışsın diyo ama ben gayet memnunum valla :) sevgiyi aktarıyoruz:)
Yok canım kargo takibi yapamadık biz hiç gelirse evdeyiz veya yoksak kağıt bırakıyorlar şubeden alıyoruz. Ptt getiriyor zatenÜcretsiz sevkiyat olunca kargo takibi yapılabiliyormu canım
Onları bilmem ama kirpikler beni bitirdi maşallah sana güzel kızKızlar bu ne sizce ya? Bir hafta 10 gündür geçmedi. Sudocrem, bepanthen, hametan sürdüm hiçbiri işe yaramadı. Yarına doktordan randevu aldım.
Tıkalı oldugunu nerden anladınızAaaa olabılırmıı bende çok çikolata tatlı yiyorum enerjimi veriyor dersin
Bızımde çekince gelmiyor ama tıkalı.yatırınca hepten bazen horlayacak gibi ses bile çıkaracak gibi oluyor.
cilt kurulduğu gibi duruyor. Bızımde daha kötüsüydü, çok müdahale etmedim.banyo suyu çok sıcak olmasın demişti doktor bu haftaya geçmezse atopık krem alırsın demişti ya atoderm yada mustela alacaktım ama geçti bizimki.
Canım bizde de oluyor kortizonlu krem bile kullandık ama mustela sletopia öneririm her gün nemlendiriyorum onunla banyodan sonrada bürün vücuduna sürüyorum. Başka kremle uğraşma hiç hemen etkisini gösteriyor mustela üstelik zararı da yok.Kızlar bu ne sizce ya? Bir hafta 10 gündür geçmedi. Sudocrem, bepanthen, hametan sürdüm hiçbiri işe yaramadı. Yarına doktordan randevu aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?