2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ağlamıyor vızıklıyor gözler sonuna kadar açık gezdirince yatırıp konuşunca sallayınca mutlu uyku yok nasıl dayanıyor anlamadım ama bişey tespit ettim ne zaman çikolata yesem böyle oluyor birdaha yemicem

Atak haftası olabilir mi cnm? O haftalarda inanılmaz huysuz huzursuz oluyorlar, bide koltuk altı boyun altı pişik mi oldu acaba bizde bunlar olduğunda hiç uyumuyor hiç
Pişik Yok canım çok keyifli vızıklama şeklinde huzursuzluk var gezdirince sallayınca yatırıp onunla konuşunca mutlu uykusu yok sadece

Gece evde çıt Yok canım televizyon falan kapalı oluyor çikolata yediğim de bu çocuk uyumuyor daha yemicem anladım ben

Kozlar bebeğim bazen hırıltılı nefes alıyor burnu tıkalı değil aspire ettim bişey gelmedi.neden hırıltı yapıyor sizce

Kızlar bu ne sizce ya? Bir hafta 10 gündür geçmedi. Sudocrem, bepanthen, hametan sürdüm hiçbiri işe yaramadı. Yarına doktordan randevu aldım.

Eklentiler

• 389C744B-B075-42A7-957B-700238AFEAC0.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 72
  • 5FAC7E35-1C65-4293-B185-793817989F4F.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 81
  • 9EE80254-B167-4EA5-89DC-BEE5EA572F34.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 76
Proflar da biz hangi ilacın hangi bebeğe nasıl etki yapacağını bilemezken anneler kendi kafalarına göre ilaç verip bide biz bu ilaçla iyileştik diyip ilaç öneriyor nasıl cesaret diyolar...
İlaç önermedimki ben.Eger burda ilaç ismi söylersemde dra danışmalarınıda söylüyorum.Benim kullandığım ilaç çok güvenilir bi ilaç ben ondan verdim aylarca çocuğumun öksürüp cigerlerinin çıkmasını beklemicem heralde.B iz iyleştik elhamdülillah darısı Dr Dr gezenlere ..

Aaaa olabılırmıı bende çok çikolata tatlı yiyorum enerjimi veriyor dersin
Kozlar bebeğim bazen hırıltılı nefes alıyor burnu tıkalı değil aspire ettim bişey gelmedi.neden hırıltı yapıyor sizce
Bızımde çekince gelmiyor ama tıkalı.yatırınca hepten bazen horlayacak gibi ses bile çıkaracak gibi oluyor.
Kızlar bu ne sizce ya? Bir hafta 10 gündür geçmedi. Sudocrem, bepanthen, hametan sürdüm hiçbiri işe yaramadı. Yarına doktordan randevu aldım.
cilt kurulduğu gibi duruyor. Bızımde daha kötüsüydü, çok müdahale etmedim.banyo suyu çok sıcak olmasın demişti doktor bu haftaya geçmezse atopık krem alırsın demişti ya atoderm yada mustela alacaktım ama geçti bizimki.

Her gün banyo yaptırıyoruz zaten canm ama geçmedi. Mustelanın hangi kremini almak lazım acaba. Bende pişik kremi var.

Canım çok geçmiş olsun ya Allah acil şifalar versin inşallah
Sağol canm amin

Pembe coresatin sürdünmü canım çok etkili
Hiç bilmiyorum o kremi canm bi bakayım.

Benimki sbaah 2 saat susmadan ağladı, gözğnde yaş kalmadı artık. Derdin de anlayamadım hafif grip olmuşum benden mi bulaştı acaba bilemedim. Sonra yorgunlıktan uyudu, dğn ben de çikolata yemiştim.

Ya benimkş de snki burnu değil genzi tıkalı gibi oluyo nedense

Her gün banyo yaptırıyoruz zaten canm ama geçmedi. Mustelanın hangi kremini almak lazım acaba. Bende pişik kremi var.

Sağol canm amin

Hiç bilmiyorum o kremi canm bi bakayım.
Canım ben oğlumu coresatin le büyüttüm azıcık yüzünde bişey olsa sürerdim mesela okulda çok abur cubur yemiş ağzının etrafı komple kızarmış Benim oğlum alerjik bi çocuk kremi sürüyorum sabaha bişey kalmıyor bu kremi bana alerji Profesörü vermişti oğlumun eklem yerlerinde kızarıklık kaşıntı kuruluk oluyordu 3 kullanımda geçti

Stelatopıa olması lazım.bende şampuanı yağı ve pişik kremınıde kullanıyorum.atopık dermatıt olabilir demişti doktor.bir hafta gözlemledik artsaydı alacaktım.dıger kızımda seboraık dermatıttı.ama atopık dermatıt daha zor egzama oluyor

Sevsinler kuzum :) iki gün sonra istesekte gelmeyecekler kucagimiza:) herkes alıştırmışsın diyo ama ben gayet memnunum valla :) sevgiyi aktarıyoruz:)
Ayy banada öyle tutup durma kucağında aliscak gorcen sen diyo. Biblo gibi köşede dursun diye mo doğurdum ben onu. Tabi kucağımda olcak. Artık soyleyenlere lafımı esirgemiyorum. O benim herşeyim onun yeri benim yanım. Zaten istediğinde ana kucağında veya oyun minderinde duruyo. Aman sende dinleme onları. 5 ay sonra istesekte durmak istemicekler emekleme yürüme derken.

Tıkalı oldugunu nerden anladınız

Canım bizde de oluyor kortizonlu krem bile kullandık ama mustela sletopia öneririm her gün nemlendiriyorum onunla banyodan sonrada bürün vücuduna sürüyorum. Başka kremle uğraşma hiç hemen etkisini gösteriyor mustela üstelik zararı da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…