2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Suda veriyorum çünkü patlıyo ağlamaktan su verince susuyor rahatlıyor.Biraz abartıldı bence
Bence bu kadar katii bir olayı sen abartı derecede normalleştiriyorsun. Bebek benim hak benim ben veriyorum kardeşim desen bi nebze anlayabilirim ama doğru olan buymuş gibi savunman biraz farklı bir durum.tüm dünyada evrensel bir bilgi var ki İLK 6 AY SADECE ANNE SÜTÜ

Uzman tarafından hazırlanan mönü verilebilir yani öyle çok öcü birşey değil yani
Bu listeyi kim hazırladıysa aklını kaçırmış. Bebekleri şekerden uzak tutun diye yırtıyo doktorlar kendini 1 bardak süte 1 tatlı kaşığı şeker !! Bunu kendine baz alıp onca doktorun uyarılarını hiçe sayman çok tuhaf

Ben teşhisi kendinizin koyup ilacı kendinizin vermesine söyledim. Takdir sizin bebekte sizin dilerim ileride bebeğinizle sorunlara yol açmasın......

Tamam canm nemlendirici olarak onu alayım olmazsa. minik_kelebek de onu önermiş. Tedavi edici krem olarak da Minik bebis in söylediği corasitini alayım evde bulunsun. yarın da doktora gideceğiz bakalım ne dyecek. İnşallah atopik dermatit falan değildir.

ruhum_mavi sen süt sağımı yapiyordun sanirim. Günde kaç cc biriktiriyorsun?
Canım benim çok az ya. Bütün gün 60 cc anca birikiyor artık. Aralarda da emziriyorum ama doyumluk olmuyor. Bu erken doğum benim emzirme olayımı çok etkiledi. Bebek çok küçük olduğu için ememedi. Mecbur sağıp vermek zorunda kaldık. Emmediği için de sütüm artmadı. Mamalara mahkum olduk. Hamileyken diyordum 2 yaşına kadar emzireceğim diye. Çok üzülüyorum şuan ama yapacak birşey yok. Sağlıklı olsunlar da.

Boşuna pahalı değil yani :))) molfixde öyle çok çişi sızdırıyor geceden sabaha kadar kalınca maalesef sabah kıyafet değiştiriyoruz ama benim oğlun sık kaka yapıyor geceleri yapmayınca bizde ıslanıyoruz sleepyde molfixde aynı bezde bir kilo oluyor alabilenler için elbette prima tanesi 60-70 kuruşa denk geliyordu sanırım primanın bakmıştık bizde ama sadece baktık :))

Kızlar bez olayı herkeste farklı demek ki. Primadan çoğunuz memnun kalmışsınız ama bizi fena halde pişik yapmıştı. Geçen fotoğrafını atmıştım buraya. Biz de minies ve sleepyden çok memnun kaldık. Hiç sızdırma yapmıyor. Gece 12-13 saat altında kalıyor sabah açıyorum cildi kupkuru. Ama bez 1 ton ağırlığında:) Pişik de yapmadı. Kesinlikle şunu öğrendim hamileyken depolamamak gerekiyormuş. Ben premium care depolamıştım. Şimdi aralarda tek tek kullanıyorum bitsin diye. Ne zaman taksam bakıyorum kızarmış hemen kremleyip minies yada sleepy takıyorum. Kızarıklık geçiyor.

benim kizimin yüzlerde çok kotu oldu

Çocuk dermiş ki “ Annemin ilki olacağıma dağdaki tilki olaydım” bizim ilkimiz ondan öyle evhamlıyız.. ben armut yesem ağzına sürüyorum elma falan öyle yani
Hahhh çok komikmiş:) bende dudaklarına değdiriyorum yada azıcık emziğine yoğurt yada meyveleri ama ben tepkisini merakımdan komik surat ifadeleri yapıyor sıpa

pembe coresatin mi

Canım premium care bizede pişik yaptı ama diğeri prima aktif bebek bişey yapmadı çok rahat bebeğimin bacaklarında lastik izi görmemek süper 3 gün önce banyo yaptı 3 gündür aynı kıyafeti giyiyor bıkmıştım artık kıyafet değiştirmekten Allah tan oğlumdan kalma bol bol kıyafet var

Yok canım derdi olsa hiç susmazmış benimkide öyle mızır mızır başında sohbet et laf at bir saat dinler annem fenalığından yapıyor yoksa hiç durmadan ağlar diyor ama yinede çok emin değilim tabiki

Kozlar bebeğim bazen hırıltılı nefes alıyor burnu tıkalı değil aspire ettim bişey gelmedi.neden hırıltı yapıyor sizce
Canım bişey söylicem olay olcak yine
Yastıksız yatırmayı dene birde.
Canım ben şekerli süt vermiyorum bebegime ben yoğurt verdim bi kaşık kadar.Evet altı ay anne sütü deniyo ama ben bunu uygulamiycağımı söylüyorum daha erken başlıycam.Bi nevi günlük gibi yazıyorum kimseye akıl verdiğimde yok herkes kendi bebeğinden mesul sonuçta.Benim 7 8 yaşında kızlarım var onlara bile şekersiz süt içiriyorum çayı bile tek kaşık şeker kullanarak veriyorum.

Hazır mamalar şekersizmi şimdi onu merak ettim daha önce kullanmadığım için bilmiyorum bi bilen bilgi verirse????

Aktif bebeki hiç denemedim canm. Ama şunu duydum premium care ilk çıktığı zaman göre çok bozmuş. Normal prima daha iyi demişlerdi. Biz çiş yüzünden değil kusma yüzünden çok kıyafet değiştiriyoruz ya artık önlük takmakta buldum çözümü. Kaka yapamadığımız zamanlar daha çok kusuyoruz. Bugün 5.günümüz gene kaka yapamadık.

Bi yirmi yıl önce kardeşimin zamanlarında inek sütünü bile annem suyla seyreltiyordu mama için falan taa ozamanlarda verilmiyordu bencede yoğurt için biraz erken ağır gelebilir mesela anneme arkadaşları mamalar pahalı yap pirinç unundan mama diye gaza getirmişler kardeşim çok kötü kabız olmuştu 6 aydan küçüktü hemen mamaya geri dönüş yaptı daha çok minikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…