2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sende sat canım bitircem diye uğraşma

Anne sütünün ilk aşaması çok sulu zaten gözle görüldüğünde anlaşılıyor renginden sonrası koyu kıvamı ve rengi buyüDe ebeler en son emzirdiğin meme hangisiyse ondan başla bir sonraki emzirmeye diyor o koyu olan kilo aldırırmış rengi açık olan sıvı alımına destekmiş

Reactions: 114
Ben teşhisi kendinizin koyup ilacı kendinizin vermesine söyledim. Takdir sizin bebekte sizin dilerim ileride bebeğinizle sorunlara yol açmasın......
Canım benim bebeğimde öksük,b urun akıntısı, hafif ateş vardı.Dr soğuk algınlığı dedi yani teşhisi koyan o.ilaç vermedi.B ildiğim çocuklarımda kullandığım ilacı aldım verdim bunun neresi kötü??

Canım bizim tüm yüz kafa boyun kısmı kıpkırmızıydı sizde çok fazla değil sanki. coresatini de kullandım bir ay kullanım süresi var coresatinin üç dört kez ancak sürdüm ben çok etki etmedi. Tabi sen bilirsin yine de kullanabilirsin istersen.

Daha çok ağlıyor sabah oldu daha uyumadı ağlıyorum artık
Kendini sabırlı hissettiğin bir günde yarım kundağı denemeni tavsiye ederim bizimki kundak şapka takıldımı basıyor çığlığı ama refleksten dolayı uyanması daha çok artıyor ben 1-2 gün zorla ağlasada tabiki katılana kadar değil kundağa alıştırdım hala mızıedanıyor bağladığımda ama kolları sıçraması daha çok uyandırıyor bizimde hiç uyku düzenimiz yok hatta uykusuzluktan eşime sarar oldum ama kundak biraZ daha nefes aldırıyor

Ben 1 bardağa bir tatlı kaşığı şeker asla içemem bal gibi olur bi arkadaşda bebek memeyi tutsun diye emziğini pekmeze bandırıp veriyordu yakıcan çocuğu diyordum ama nafile o verilen mamaları ben hep tatmıştım hiç birinde tat tuz şeker yok ne gerek var bunlara

Sabah sağdığım sütü buzdolabına koydum akşama kadar biriktirip o sütü dondurucuya koyabilir miyim acaba?

Kızlar bu ne sizce ya? Bir hafta 10 gündür geçmedi. Sudocrem, bepanthen, hametan sürdüm hiçbiri işe yaramadı. Yarına doktordan randevu aldım.
Eki Görüntüle 2235006 Eki Görüntüle 2235006 Eki Görüntüle 2235006
Kızlar bu ne sizce ya? Bir hafta 10 gündür geçmedi. Sudocrem, bepanthen, hametan sürdüm hiçbiri işe yaramadı. Yarına doktordan randevu aldım.
canim bizde de boyle oldu.doktor örgü giydirme tahin,cikolata yeme dedi.nivea kullaniyodum bioderma sampuan ve losyon verdi.1hafta icinde gecti

Zaten eskiden her şey çok iyiydi kafasını anlayamıyorum. Sorsan eskiden herkesin ailesinde bir iki ölü bebek kesin var. Eskiden bizden daha şanslilardi gıdalar gerçekti. Hazır ambalajlı, gdolu gidalar yaygın değildi. Mecburen hareketli bı hayatları vardi. Dolayısıyla özel bı çaba harcamadan. bizden daha sağlıklılar. Yani daha bilgili oldukları, daha doğru uygulamalar yaptıkları için değil. Annemin sırtı jilet izi içinde bebekken kirli kan aksın diye yapmışlar. Nazar değmesin diye kibrit çöpü söndürüyolarmis bebeklerin vücudunda. Kokmasin diye tuzlamalar filan . Kim bilir kaç bebek bunlar yüzünden öldü farkında bile değiller. Ama yine de işte eskiden ek gıda vermişler de nolmus, eskiden doktor mu varmış düşünceleri devam ediyor.

Sabah sağdığım sütü buzdolabına koydum akşama kadar biriktirip o sütü dondurucuya koyabilir miyim acaba?
Birşey olmuyor canım ben oğlum hastanede yatarken doktor öyle yapmamı söyledi sadece sagdiktan sonra bi 15dakika dışarda beklet sıcağı çıksın sonra birleştir dedi yoksa bozuyormuş birbirini simdi bende öyle yapıyorum

Biz resmen eziyet çekmişiz diğerlerinde canım. Tek pismanligim geç almak oldu.

Canm hepsini aynı ısıya gerdikten sonra birleştirebilirsin. Yani farklı zamanda sağdıklarını ayrı ayrı dolaba koy. Hepsi soğuduğunda birleştirip buzluğa at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…