2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynen canım. Bu gunlerim tadını çıkarmak lazım:) hemencecik büyüyorlar

Aynen öyle şimdi kucağımızda duruyorlar sonra durmayacaklar. Tadını çıkarmak lazım :) az beklemedik gelmelerini :)
Evet :) gün değil saat bile saydık:) bebeği büyüyen anneler denk gelince çarşıda falan, bu anın tadını çıkarın bol bol fotoğraf çekin özleyeceksiniz diyolar :)

Kızlar bu ne sizce ya? Bir hafta 10 gündür geçmedi. Sudocrem, bepanthen, hametan sürdüm hiçbiri işe yaramadı. Yarına doktordan randevu aldım.
Cnm aynısı bizde de var bize dr atopik dermatit dedi süt allerjisi var dedi süt ürünlerini kestim tamamen geçmese de kızarıklık gitti zeytin yağı bazen kantaron sürüyorum iyi geliyor geçen gün kortizonlu ilaç yazdı aldıkta içeriğini okudum sürmekten vazgeçtim 1 yaş altı çocuklarda yasakmış dr ne diye yazdıysa inş geçer senin de

Canım az önce herşeyi de doktora danışmaya gerek yok demissin 2aylik bebeğe şeker tavsiye eden doktora bence hic guvenipte uygulama
Herkesin görüşü kuzum boşver. Cogu arkadaşım bende olmak üzere tepkili yaklaştık ama arkadaşımızın pek dinlemeye niyeti yok. Nasıl istiyosa öyle yapsın. :)

Uzman tarafından hazırlanan mönü verilebilir yani öyle çok öcü birşey değil yani
Evet var böyle bir liste. Evet bunu veren uzmanlar da var ama önce bu listenin ne listesi olduğunu öğrenseydiniz Adam köyde yaşıyor, ineği var , mama alacak parası yok ve anne emziremiyor ( hasta veya sütü yok) ozaman çocuk ölmesin diye bu listeleri veriyoruz.

Canm ben çok az emzirebiliyorum genel olarak mama veriyorum. o yüzden benim yediklerimle alakalı değildir muhtemelen

Cnm sizin kullandığınız ilacın adı neydi geçen hafta dr yazdı bir kortizonlu krem ama içeriğini okudum 1 yaş altı çocuklar kullanılmamalıdır yazıyor bende sürmedim birde eczaneden hazırlanan şurup şişesi içinde vazelin karışık bir ilaç verdi konakta oldu başında az da olda sürdüm bugün onu yüzünede sür dedi bakalım işe yarayacak mı mustelanın yağı var ben de ama pek işe yaramıyor sanki zeytin yağı daha iyi gibi

Kızlar bu ne sizce ya? Bir hafta 10 gündür geçmedi. Sudocrem, bepanthen, hametan sürdüm hiçbiri işe yaramadı. Yarına doktordan randevu aldım.
Kuzum bebeğinin yüzü kuru sanırsam. Bizde de vardı. Doktorumuz bi krem önerdi. Iki gün kullandım geçti. Nemli tutmak lazımmış, bi de beyaz tenli olanlarda daha çok oluyor

Herkesin görüşü kuzum boşver. Cogu arkadaşım bende olmak üzere tepkili yaklaştık ama arkadaşımızın pek dinlemeye niyeti yok. Nasıl istiyosa öyle yapsın. :)
Biz uyaralimda canım dediğin gibi kendi kararı el kadar bebeklere mama verirken bile insan 50kez düşünüyor

Bende önce sessiz sakin kimseye çıkışmayan biriydim. Hamileligimden beri herkese lafını veriyorum. Kucaklama alışır diyorlar, benim bebeğim alışacak tabii. Onceymis o kucaklama lafları, sevgiyle buyutucem. Bensiz duramasın diyorum :)

EVEEETTTT :) KA-TI-LI-YO-RUM :)

Tıkalı oldugunu nerden anladınız
nefes alısından anlıyorum. anlaşılamıycak gibi değilki.zaten doktor burun delikleri çok minik çabuk tıkanır demişti.şırıngayla 1cc sıkıyorum bıtarafa bide öbür tarafa çok tıkalıysa.sürekli çekme tutsun kusar demişti.öylede oluyor
Yine de emzırmekten vazgeçmeyin.cekıslerı çok kuvvetli inşallah gelecektir sütünüzz
daha fazladır çünkü sleeepy sanırım 68 kurus

Canm ben çok az emzirebiliyorum genel olarak mama veriyorum. o yüzden benim yediklerimle alakalı değildir muhtemelen
Dediğin gibi belki başka birşey ona neden olmuştur aman inş dermatit olmasın da geçici olsun bizim bak aylardır geçmedi hala uğraşıyorum yalnız 4 5 tane çocuk yapan anneleri takdir ediyorum bir çocukta bu kadar pinpinikli olduk 5 çocukta nasıl olur insan çünkü bir yeri bitiyor başka birşey çıkıyor rabbime emanet yavrularımız

Hipokort canım kremin adı 2 gün kullandım sadece sonra zararlı diye corasetin ve mustelanın slotepia kremini kullandım. Mustelanın bu kremi çok kuru ciltli bebekler için zaten müsteşardan sonra çok şükür rahatsızlık tekrarlamadı

Çünkü bunlar ilaç vermek için yeterli sebepler değil. Doktorun iyiymiş ama sana yaranamamış. Bu insanlara illaki bol bol ilaç mı vermek gerekiyo iyi doktor olmak için anlayamiyorum

Canım hemen hemen hergün banyo yapıyor demiştin bebeklerin cildi çok hassas banyo yüzünden olabilir kuruttun galiba her banyodan sonra yağla yüzünü bile ben 3-4 günde bir yıkıyorum

Yok vazgeçmiyorum emzirmekten zaten. Israrla ve inatla emziriyorum. Bir damla da alsa kâr kârdır diye. Sırf gece prolaktin hormonu daha çok salgılanıyor diye o uyusa da ben kalkıp gece yarısı süt sağıyorum. Hanımefendi gece boyu 2 kere uyanıp gözü kapalı yiyip geri uyuyor. Gece asla emmiyor.

Kuzum bebeğinin yüzü kuru sanırsam. Bizde de vardı. Doktorumuz bi krem önerdi. Iki gün kullandım geçti. Nemli tutmak lazımmış, bi de beyaz tenli olanlarda daha çok oluyor
ben yüzüne hic krem surmuyodum kurudu galiba.birde babasinin sakalından da oldu sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…