2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynen canm yaa. Ben ikinciyi yapmamakta kararlıyım :)

Canım hemen hemen hergün banyo yapıyor demiştin bebeklerin cildi çok hassas banyo yüzünden olabilir kuruttun galiba her banyodan sonra yağla yüzünü bile ben 3-4 günde bir yıkıyorum
Doktorumuz her gün yıka dedi biz de doğduğundan beri neredeyse her gün yıkıyoruz canm. Ama kurumuş olabilir dediğin gibi.

Canım şekerli süt veriyosun demedim ama 2 aylık bebeğe hazırlanan herhangi bir tarif içerisinde 1 tatlı kaşığı şeker barındırıyorsa o kişinin verdiği hiç bir tarifi hiç bir öneriyi bak uzmanlar böyle diyo diye baz alma kendine diyorum. Şimdi bu kişi ek gıdaya yoğurt vermeye 2. Ayda başlanabilir dedi diye başlama yani. Adam akıllı biri olsa şeker vermez tarifte ordan hesapla

Doktorumuz her gün yıka dedi biz de doğduğundan beri neredeyse her gün yıkıyoruz canm. Ama kurumuş olabilir dediğin gibi.
Ben de çok istiyorum her gün yıkamak ama olmuyo nasıl beceriyosunuz. Odayı hazırla ısıt küveti çıkar suyu hazırla yıka et ortalığı topla. Zaten oda o kadar sıcak oluyo ki kızımı yıkadıktan sonra mutlaka bizim de duş almamız gerekiyor. Kafadan 3 saat bi banyo yaptrımam

Aynen canım:) bu aralar eşimin mesaisi de uzuyo, bizimki imkansız gibi bisey oluyo :) banyodan sonra yarim saatte masaj falan, ohooo

Evet canım. Sütün niye azaldı ki??
Bilmiyorum ki işte anneme üzüldüm De gitmişti ya sütüm. O günden beri göğüslerim hep yumuşak. Hiç bi zaman taş gibi olmuyo. Mevlüt günü geceden sürekli süt sağdım bi biberona biriktirdim ordan azıcık azıcık alıp içiririz dedim. Birden ağlayınca başka biberona aktaramadık. Benim 2-3 kerede veririrm dediğim sütü bir kerede bitirdi yavrum ve bütünnnn gün uyudu Mevlüt boyunca. Çocuk açlıktan uyumuyo demekki dalgın dalgın. Karnı doyunca saatlerce uyuyo

Bizim banyomuz da çok sıcak oluyor. Ayaklı küvet banyoda duruyor zaten. Babası hemen onu açıyor suyu hazırlıyor ben de kızı soyup kıyafetlerini hazırlıyorum. Hemen sokuyoruz banyoya. Zaten topladan 5 dk sürüyor. Banyoda havlusuna sarıp yatak odamıza alıyoruz giydiriyoruz. Toplamda 15 dk:)

Kuzum benimki de bu aralar uyuyunca bile sertlesmiyo. Yetiyodu diye tahmin ediyorum

Su dolu küvetin içine mi sokuyosun yoksa kovaya suyu hazırlayıp azar azar mı döküyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…