2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Su dolu küvetin içine mi sokuyosun yoksa kovaya suyu hazırlayıp azar azar mı döküyosun
Küvete biraz su koyup içine yatırıyoruz. Babası kafasını tutuyor. Kovaya doldurduğumuz suyla ben yavaş yavaş dökerek yıkıyorum. En son suyun içinden çıkarıyor babası ben de baştan aşağı su döküyorum. Sonra ben havlusunu kucağıma açıyorum babası kucağıma veriyor havluyu kapatıp çıkıyoruz banyodan

Hadi ya. Ya şu memelerin terbiye olması olayı olabilir mi . Yani emiyo ve doyuyo ki ağlamıyo uyuyo. Ama bu kadar kısa süre uyumasını da yetmemesine bağlıyorum
Canım benimki 40 imiz çıkmadan terbiye olmuştu. Bu daha farklı. Normalde uyuyunca şişer, akşama doğru yumuşardı. Adet oldum üçüncü gün. Ondan böyle oldu sanırım. Bizimkinin gece uykusu yine iyi. Gündüzü yok pek. Seninki uyanıkken çok aglamiyosa mizmizlaniyosa doyuyordur. Doymuyo olsa hiç susmaz sürekli aglar

Banyoda yıkıyor olman ve ayaklı küvetinin olması çok büyük rahatlık. O chicconun hem alt aç hem banyo olan seti mi var

Banyoda yıkıyor olman ve ayaklı küvetinin olması çok büyük rahatlık. O chicconun hem alt aç hem banyo olan seti mi var
Yok canm o küvetten değil. Babyj jem küvet ve küvet ayağı almıştık. Çok memnunuz kesinlikle. Dur foto atayım.

Eklentiler

• 78FBDEE0-D807-4153-9CC3-068C46430B1E.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 32
Yok canm o küvetten değil. Babyj jem küvet ve küvet ayağı almıştık. Çok memnunuz kesinlikle. Dur foto atayım.
Banyomda vileda kovasını bile koymaya yerim yok keşke banyomda yerim olsa. Çok kullanışlıdır Eminim. Belimiz kopuyo yerde. Kızımın odasında yere koyup yıkıyoruz biz. Katlanabilen küvetlerden aldık yerimiz olmadığı için

Anladım canm. Evet eğilerek yıkamak zor oluyor. Biz de yeğenimi hep öyle yıkamıştık. İnsan yıkamaya bile üşeniyor. Şimdi keyifle yıkıyoruz biz. Bir de müzik açıyoruz:)

Yemek masan falan yok mu odada. Onun üzerinde de yıkayabilirsin. Örtü serip altına.

Anladım canm. Evet eğilerek yıkamak zor oluyor. Biz de yeğenimi hep öyle yıkamıştık. İnsan yıkamaya bile üşeniyor. Şimdi keyifle yıkıyoruz biz. Bir de müzik açıyoruz:)
Benim kızım hiç sevmiyor banyoyu daha doğrusu her kıyafet çıkarttığımda ve giydirirken ağlamaktan morarıyor eşim bebeğin banyo günleri köşe bucak kaçıyor psikolojimiz bozuldu müzik falan açıyorum kendi ağlamasından duymuyor oğlum çok severdi banyoyu biz su döktükçe rahatlar uyurdu bile

Yemek masan falan yok mu odada. Onun üzerinde de yıkayabilirsin. Örtü serip altına.
Yemek masam da yok canım salonda orta sehpam var onun üstünde yiyoruz yemeğimizi. Eşimin dayısının evi 400 lira kira veriyoruz bursada oturulabilcek evler 700-800 lira. Katlanıyoruz o yüzden küçüklüğüne

Yemek masam da yok canım salonda orta sehpam var onun üstünde yiyoruz yemeğimizi. Eşimin dayısının evi 400 lira kira veriyoruz bursada oturulabilcek evler 700-800 lira. Katlanıyoruz o yüzden küçüklüğüne
Anladım canım. Biz annemlerde yerde belimiz ağriyor diye çekyat açıp onun üzerinde yıkıyorduk. O da Bi alternatifti

Benim kız çok seviyor:) ilk zamanlar altını açtığımda böğürerek ağlardı. Şimdi altını açmam da hoşuna gidiyor. Banyo yapmaya bayılıyor. Sudan çıkarıp havlusuna aldığımızda biraz ağlıyor :)

Alt açtığımızda ilk ay çok ağlardı o geçti şükür çok seviyor artık

Hadi ya. Ya şu memelerin terbiye olması olayı olabilir mi . Yani emiyo ve doyuyo ki ağlamıyo uyuyo. Ama bu kadar kısa süre uyumasını da yetmemesine bağlıyorum

Canım emzirme danışmanı bana 2 vitamin önerdi 24 saat içinde etkisini göstermeye başlıyor. Benim sütüm geri geldiği için başlamadım ama bi araştır istersen. Veya ona yazabilirsin çok ilgili cevap veriyor mutlaka.

Eklentiler

• Screenshot_20190212-174147_Instagram.webp
    21 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20190212-174135_Instagram.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 39
Sütüm yok değil var ama az. Bir sorayım bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…