2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar yemek yapabiliyor musunuz. Ben eşim gelmeden asla yemek yapamıyorum vakit yok. Bu akşam dışarı çıkcaz alışverişe. Bi kerecik burgerkıng yesem olmaz mı ya çok özledim

Kızlar yemek yapabiliyor musunuz. Ben eşim gelmeden asla yemek yapamıyorum vakit yok. Bu akşam dışarı çıkcaz alışverişe. Bi kerecik burgerkıng yesem olmaz mı ya çok özledim
İki gündür eşim şehir dışında perişanlık paçadan akıyor dün okuldan oğlum geldi evde yemek Yok et dürüm istedim ikimize bende eşim sayesinde yemek yapıyorum

Benimkide
Yastıksız uyuyo canım.yatagın altına yastık koydum biraz eğimli.sadece yatagında değil normaldede hırıltı yapıyor arada bir

Benim kızın gündüz uyuduğu zamanlarda temizliğimi ve yemeğimi yapabiliyorum. Ama 8 martta işe başlayacağım zaten. Son 1 ayım. Bakalım sonrasında ne yapacağız:)

Ya ben de sleppy stokladım.. kızımı pişik yapıyor bende arada kullanıyorum.. molfix bize iyi geldi prima İsrail malı olduğu için hiç almadım ben

Söyledim canım bebek senin en iyisini sen bilirsin ama ilaç bu emziren bizler bile kafamıza göre ilaç kullanamıyoruz bana düşüncen yanlış geldi söylemek istedim benim de 8 yaşında kızım var alerjik astım bronşit bu zamana kadar bi ay önceki ilaç ı bile kendi kafama göre kullanmadım belki benimdir yanlış düşünüp davranan senin görüşün saygı duyarım.

Arkadaslar Kizim 2.ay asilari oldu bugun. Atesi cikti. Calpol istedim doktordan yazdi aldim ama bilgi vermedi. kac saat arayla kullanabilirim? Bir de yarim cay kasigi mi?
Panik oldum biraz artarsa atesi ne yapicam

Arkadaslar Kizim 2.ay asilari oldu bugun. Atesi cikti. Calpol istedim doktordan yazdi aldim ama bilgi vermedi. kac saat arayla kullanabilirim? Bir de yarim cay kasigi mi?
Panik oldum biraz artarsa atesi ne yapicam
8 saat arayla kullanabilirsin canım 1 çay kaşığı olucak. Ebe bana çok zor durumda kalırsan 6 saatte 1 verebilirsin demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…