- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.261
Bende az diye yazmıştım kendisine regli olduğumda. Baya bi konustu psikolojimi rahatlatmıştı sonra bunları önerdi.Sütüm yok değil var ama az. Bir sorayım bakalım ne dicek
Emzirme danışmanı nerden konusuyorsunuz faceden mi?Bende az diye yazmıştım kendisine regli olduğumda. Baya bi konustu psikolojimi rahatlatmıştı sonra bunları önerdi.
Kızlar yemek yapabiliyor musunuz. Ben eşim gelmeden asla yemek yapamıyorum vakit yok. Bu akşam dışarı çıkcaz alışverişe. Bi kerecik burgerkıng yesem olmaz mı ya çok özledim
İki gündür eşim şehir dışında perişanlık paçadan akıyor dün okuldan oğlum geldi evde yemek Yok et dürüm istedim ikimize bende eşim sayesinde yemek yapıyorumKızlar yemek yapabiliyor musunuz. Ben eşim gelmeden asla yemek yapamıyorum vakit yok. Bu akşam dışarı çıkcaz alışverişe. Bi kerecik burgerkıng yesem olmaz mı ya çok özledim
Instegram canım attigim fotoda ismi var bak istersen. Ücret falan yok. Sormak istediğin herşeyi sorabiliyorsun. Yardımcı oluyor.Emzirme danışmanı nerden konusuyorsunuz faceden mi?
BenimkideBenimki sbaah 2 saat susmadan ağladı, gözğnde yaş kalmadı artık. Derdin de anlayamadım hafif grip olmuşum benden mi bulaştı acaba bilemedim. Sonra yorgunlıktan uyudu, dğn ben de çikolata yemiştim.
Ya benimkş de snki burnu değil genzi tıkalı gibi oluyo nedense
Yastıksız uyuyo canım.yatagın altına yastık koydum biraz eğimli.sadece yatagında değil normaldede hırıltı yapıyor arada birCanım bişey söylicem olay olcak yine
Yastıksız yatırmayı dene birde.
Canım ben şekerli süt vermiyorum bebegime ben yoğurt verdim bi kaşık kadar.Evet altı ay anne sütü deniyo ama ben bunu uygulamiycağımı söylüyorum daha erken başlıycam.Bi nevi günlük gibi yazıyorum kimseye akıl verdiğimde yok herkes kendi bebeğinden mesul sonuçta.Benim 7 8 yaşında kızlarım var onlara bile şekersiz süt içiriyorum çayı bile tek kaşık şeker kullanarak veriyorum.
Hazır mamalar şekersizmi şimdi onu merak ettim daha önce kullanmadığım için bilmiyorum bi bilen bilgi verirse????
Benim kızın gündüz uyuduğu zamanlarda temizliğimi ve yemeğimi yapabiliyorum. Ama 8 martta işe başlayacağım zaten. Son 1 ayım. Bakalım sonrasında ne yapacağız:)Kızlar yemek yapabiliyor musunuz. Ben eşim gelmeden asla yemek yapamıyorum vakit yok. Bu akşam dışarı çıkcaz alışverişe. Bi kerecik burgerkıng yesem olmaz mı ya çok özledim
Sağol canm. Sordum sorumu:)Instegram canım attigim fotoda ismi var bak istersen. Ücret falan yok. Sormak istediğin herşeyi sorabiliyorsun. Yardımcı oluyor.
Korkma ya kolay geçer sen dene Sonra ben deniycemSorma kuzum :) doğumdan beri stresi var üzerimde:) şimdi adet oldum. Bitince bi an önce olsun istiyorum yoksa stresi öldürecek beni :)
Ya ben de sleppy stokladım.. kızımı pişik yapıyor bende arada kullanıyorum.. molfix bize iyi geldi prima İsrail malı olduğu için hiç almadım benKızlar bez olayı herkeste farklı demek ki. Primadan çoğunuz memnun kalmışsınız ama bizi fena halde pişik yapmıştı. Geçen fotoğrafını atmıştım buraya. Biz de minies ve sleepyden çok memnun kaldık. Hiç sızdırma yapmıyor. Gece 12-13 saat altında kalıyor sabah açıyorum cildi kupkuru. Ama bez 1 ton ağırlığında:) Pişik de yapmadı. Kesinlikle şunu öğrendim hamileyken depolamamak gerekiyormuş. Ben premium care depolamıştım. Şimdi aralarda tek tek kullanıyorum bitsin diye. Ne zaman taksam bakıyorum kızarmış hemen kremleyip minies yada sleepy takıyorum. Kızarıklık geçiyor.
Ya tattırmak lazım bizimki hala ilaç sanıp yokluyor sonra tadıyorHahhh çok komikmiş:) bende dudaklarına değdiriyorum yada azıcık emziğine yoğurt yada meyveleri ama ben tepkisini merakımdan komik surat ifadeleri yapıyor sıpa
Bizim de aynen..Yarın 2 ay aşımız var içim sızlıyor
Söyledim canım bebek senin en iyisini sen bilirsin ama ilaç bu emziren bizler bile kafamıza göre ilaç kullanamıyoruz bana düşüncen yanlış geldi söylemek istedim benim de 8 yaşında kızım var alerjik astım bronşit bu zamana kadar bi ay önceki ilaç ı bile kendi kafama göre kullanmadım belki benimdir yanlış düşünüp davranan senin görüşün saygı duyarım.Canım benim bebeğimde öksük,b urun akıntısı, hafif ateş vardı.Dr soğuk algınlığı dedi yani teşhisi koyan o.ilaç vermedi.B ildiğim çocuklarımda kullandığım ilacı aldım verdim bunun neresi kötü??
Kızlar bu ne sizce ya? Bir hafta 10 gündür geçmedi. Sudocrem, bepanthen, hametan sürdüm hiçbiri işe yaramadı. Yarına doktordan randevu aldım.
Sağol canm. Bşzim de öyle bişey galiba. Yarın sabaha randevu aldım bakalım.Bizimde vardı. Cildi hassasmış doktor sebamed in bebekler icin olan nemlendirici yüz kremini verdi her gün nemlendiriyorum iyi geldi.
8 saat arayla kullanabilirsin canım 1 çay kaşığı olucak. Ebe bana çok zor durumda kalırsan 6 saatte 1 verebilirsin demişti.Arkadaslar Kizim 2.ay asilari oldu bugun. Atesi cikti. Calpol istedim doktordan yazdi aldim ama bilgi vermedi. kac saat arayla kullanabilirim? Bir de yarim cay kasigi mi?
Panik oldum biraz artarsa atesi ne yapicam
Tamam canım:)Korkma ya kolay geçer sen dene Sonra ben deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?