- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.281
Bende ondan dolayı almamıştım canım ama bin pişman oldum. Illa ki aldığımız şeyleri vardır evde, onları alacağına keşke prima alsaymışım baştan beriYa ben de sleppy stokladım.. kızımı pişik yapıyor bende arada kullanıyorum.. molfix bize iyi geldi prima İsrail malı olduğu için hiç almadım ben
Aynn benim kızda, kırkına kadar nerdeyse cogu banyo esnasında kıyamet kopuyordu, artık gıkı çıkmıyor bayılıyor suya.ama gel gör ki havluya sarılfıgımız an başlıyor yaygara :)Benim kız çok seviyor:) ilk zamanlar altını açtığımda böğürerek ağlardı. Şimdi altını açmam da hoşuna gidiyor. Banyo yapmaya bayılıyor. Sudan çıkarıp havlusuna aldığımızda biraz ağlıyor :)
Bu kadar kasmaya gerek var mı bilmiyorum.canın istiyorsa yemelisin hanı sık sık yenmez ama arada yemekte sakınca görmüyorum ben.mesela ben yıllardır kola içmem, ama aşırı canım istiyor aşeriyorum sanki.hamıleykrnde arada vuruyordu.birkaç kere arkadaşlarla otururken içtim oh şişmişim içmemektenKızlar yemek yapabiliyor musunuz. Ben eşim gelmeden asla yemek yapamıyorum vakit yok. Bu akşam dışarı çıkcaz alışverişe. Bi kerecik burgerkıng yesem olmaz mı ya çok özledim
Valla o yazanı görümcemde dinlemis vakti zamaninda cocuk gece hep agliyodu yogurt veriyodum 40i cikinca dedi. Tabi aglar sonra arastirdik beraber yogurt gibi mayalanan gidalar asiri gaz yapiyo bebekte 3 aya kadarda vucuttan zor atiliyo zaten gaz simdiki aklim olsa hayatta vermem diyo ama hep aglayarak buyumus cocukBu listeyi kim hazırladıysa aklını kaçırmış. Bebekleri şekerden uzak tutun diye yırtıyo doktorlar kendini 1 bardak süte 1 tatlı kaşığı şeker !! Bunu kendine baz alıp onca doktorun uyarılarını hiçe sayman çok tuhaf
Hazir mamalarin cogunda seker var. Ama yogurt eskiden cok verilirmis. Ozellikle esim bulgaristan göcmeni onlarda 40tan sonra hep veriliyomus yogurt. Fakat anlatilan cocuklar hep agliyomus hep huzursuzmus sonra arastirdik yogurt mayali oldugu icin asiri gaz yapiyomus 3 aydan oncede gazi atamadiklari icino huzursuzluk veriyomus. Ayrica icerdigi bkterilerden kaynaklı sindirimi zor oluyo buda cocugu tok tuttugu icin cocuk yemesi gereken zamanda yemiyo ve kilo kaybinada sebep olabiliyor. Bu nedenle onerilmiyor. Sütün varsa hiç bisey sokma araniza emsin dursun. Sutün yetmiyosa en azindan 1-2 ay daha mama ver sonra basla. Zaten mama kullananlara erken ek gida baslatiyolar 4. Ayda verirsin. Su konusunda arada bende 1 cay kasigi falan veriyorum. Cunku verdigimiz damlalara bakarsak icinde bi biz yokuz zaten hersey var.Canım bişey söylicem olay olcak yine
Yastıksız yatırmayı dene birde.
Canım ben şekerli süt vermiyorum bebegime ben yoğurt verdim bi kaşık kadar.Evet altı ay anne sütü deniyo ama ben bunu uygulamiycağımı söylüyorum daha erken başlıycam.Bi nevi günlük gibi yazıyorum kimseye akıl verdiğimde yok herkes kendi bebeğinden mesul sonuçta.Benim 7 8 yaşında kızlarım var onlara bile şekersiz süt içiriyorum çayı bile tek kaşık şeker kullanarak veriyorum.
Hazır mamalar şekersizmi şimdi onu merak ettim daha önce kullanmadığım için bilmiyorum bi bilen bilgi verirse????
AynenAynn benim kızda, kırkına kadar nerdeyse cogu banyo esnasında kıyamet kopuyordu, artık gıkı çıkmıyor bayılıyor suya.ama gel gör ki havluya sarılfıgımız an başlıyor yaygara :)
Bu kadar kasmaya gerek var mı bilmiyorum.canın istiyorsa yemelisin hanı sık sık yenmez ama arada yemekte sakınca görmüyorum ben.mesela ben yıllardır kola içmem, ama aşırı canım istiyor aşeriyorum sanki.hamıleykrnde arada vuruyordu.birkaç kere arkadaşlarla otururken içtim oh şişmişim içmemekten
Bende molfix alsaydım iyidiBende ondan dolayı almamıştım canım ama bin pişman oldum. Illa ki aldığımız şeyleri vardır evde, onları alacağına keşke prima alsaymışım baştan beri
Benim de memeyi almama çıktı. Sanki zehşr veriyomuşum gibi kendini atıyor. Aman oğlum, canım oğlum diyip seve seve, geze geze tutturup öyle oturup emziriyorum. Türlü türlü huylar işte...Kızlar ben bittim artık. Uykusu gelince ateş düşmüş gibi agliyor. Yarim saat kesintisiz ağlıyor sonra uyuyor 5 dk 10 dk sonra tekrar agliyor. Ne emiyor ne mama yiyor. Kucagimda salliyorum gezdiriyorum kulagina güzel sakinleştirici sözler soyluyorum emzik veriyorum memeye tutuyorum yok sakinlesmiyor altini aciyorum altini kapatinca yine basliyor. Günlerdir böyleyiz her geçen gün duzelir diye umarken bir de bu cıktı. Battaniye de salladik kustu yine ama uyudu simdi kucagimdan indiremiyorum sıçrayarak uyuyor simdi. Doktorun verdigi ilac kusmasini kesti ama biraz uyku yapiyor benim kiz hepten deliriyor napacagimi şaşırdım. Bugün ilaci vermedim hep kustu emdigini mama da yemedi. 2 aylik bebek emerken sakinlesmez mi ne biberon ne meme istiyor çıldırıcam artik.
Bizim de var günlerdir sancısını çekiyorum sordurdum ebeye sizlerin dediği gibi 3 aşı yapılacakmış allahım ateşsiz sakince atlatırız hepimiz inşallahBizim de aynen..
Var aynı şey bende tutuyor gibi yapıp ağlıyor, meme arıyor hareketleri var ama emmiyor sakince. 64 günlğk olduk biz, 3 hafta kadar önce başladı ara ara yapıyor.Kızlar bebeğim bi kaç gündür hiç emmek istemiyo, ağzına alıp alıp cikariyo ağlıyor. Sizde böyle bisey oldu mu 55 günlüğüz. Memeyle sakinlesen bebek memede ağlar oldu. Gazi, kakası, pamukcuk falan da yok
Bu bayan çok para istemiş ki. Hem de kargo parası var. Ben 148tanesini 99liraya aldım 296tanesi 200 lira eder. Kadın 220 tanesini 200e veriyor bir de kargo parası. İyiymiş vallaEki Görüntüle 2234977
Sende sat canım bitircem diye uğraşma
Bazıları saçmalıyor valla az önce birisini bozdum bende çok pahalı sıfırını aldım hemde daha ucuza dedimBu bayan çok para istemiş ki. Hem de kargo parası var. Ben 148tanesini 99liraya aldım 296tanesi 200 lira eder. Kadın 220 tanesini 200e veriyor bir de kargo parası. İyiymiş valla
Aynen canım, ağzını açıp arıyor mizirdaniyor ama emmiyor. Bazen öğürüyorVar aynı şey bende tutuyor gibi yapıp ağlıyor, meme arıyor hareketleri var ama emmiyor sakince. 64 günlğk olduk biz, 3 hafta kadar önce başladı ara ara yapıyor.
Bizde 1 Aydır var bu durum uykuda emiyor ağlarken uyanıkken emmek istiyor ama ememiyor anlamadım gittiAynen canım, ağzını açıp arıyor mizirdaniyor ama emmiyor. Bazen öğürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?