- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.301
Allah allah yaa, niye böyle yapıyolar ki acaba? Ne değişti ki? Bana hiç kilo almiyo gibi geliyoBizde 1 Aydır var bu durum uykuda emiyor ağlarken uyanıkken emmek istiyor ama ememiyor anlamadım gitti
Canım kimse uzatmıyor ki, neyse bosverelim diyoruz başka bir şey gelince illa yazılıyo kimsenin kafası karışmasın diye. Yazılara göre cevaplar geliyo. Sadece bi konu da değil ki. Doğru bilinenleri yanlışmış gibi anlatmak hiç iyi bi tutum değil bence. Biz de her şeyden etkileyebiliyoruz. Ona gore yazılsa daha iyi olabilir.Kızlar hepimiz @Didar33 ü eleştirdik. Bence yanlış dedik. Israrla neyse senin bebeğin aen bilirsin dedik ama yeter artık bence. Bir kez değil 5kez 10kez görüş belirten var. O da bir anne burada stres atıyor dertleşiyoruz daha fazla uzatmayalım deriz. Çünkü burda bana da sezeryan ameliyatımın zorluğunu anlattım diye bayağı söylenenler olmuştu. Sonuçta ben de buraya bir şeyler öğrenmek sohbet etmek dertleşmek için giriyorum. O zamanlar hiç girmek istememiştim. O yüzden nacizane fikrim tamam bize göre yanlıştı söyledik bitti uzatmayalım lütfennnn
Canim emzirirkrn evde bi gezmeyi denesene. Kucagina al yuru yani hemde emzir. Bn bazen oyle yapiyorum iyi geliyoKızlar ben bittim artık. Uykusu gelince ateş düşmüş gibi agliyor. Yarim saat kesintisiz ağlıyor sonra uyuyor 5 dk 10 dk sonra tekrar agliyor. Ne emiyor ne mama yiyor. Kucagimda salliyorum gezdiriyorum kulagina güzel sakinleştirici sözler soyluyorum emzik veriyorum memeye tutuyorum yok sakinlesmiyor altini aciyorum altini kapatinca yine basliyor. Günlerdir böyleyiz her geçen gün duzelir diye umarken bir de bu cıktı. Battaniye de salladik kustu yine ama uyudu simdi kucagimdan indiremiyorum sıçrayarak uyuyor simdi. Doktorun verdigi ilac kusmasini kesti ama biraz uyku yapiyor benim kiz hepten deliriyor napacagimi şaşırdım. Bugün ilaci vermedim hep kustu emdigini mama da yemedi. 2 aylik bebek emerken sakinlesmez mi ne biberon ne meme istiyor çıldırıcam artik.
Bende mi alsam geçmedi şu dermatit boynu kulak arkası içi kaş arası hep duruyor yaHipokort canım kremin adı 2 gün kullandım sadece sonra zararlı diye corasetin ve mustelanın slotepia kremini kullandım. Mustelanın bu kremi çok kuru ciltli bebekler için zaten müsteşardan sonra çok şükür rahatsızlık tekrarlamadı
Canım yaptıkları bitmiyor ki hiç ama sabun sokma yoğurt yedirme doktor demeden ilaç verme acayıp savunuyor bide çok doğru gibiKızlar hepimiz @Didar33 ü eleştirdik. Bence yanlış dedik. Israrla neyse senin bebeğin aen bilirsin dedik ama yeter artık bence. Bir kez değil 5kez 10kez görüş belirten var. O da bir anne burada stres atıyor dertleşiyoruz daha fazla uzatmayalım deriz. Çünkü burda bana da sezeryan ameliyatımın zorluğunu anlattım diye bayağı söylenenler olmuştu. Sonuçta ben de buraya bir şeyler öğrenmek sohbet etmek dertleşmek için giriyorum. O zamanlar hiç girmek istememiştim. O yüzden nacizane fikrim tamam bize göre yanlıştı söyledik bitti uzatmayalım lütfennnn
Nazar olmuş olabillir canım bol bol okuyun abdest alıp da. Bizimki de yapıyor onu bu ara. Kaka azalma var biz de o bunalttınız zaman yapıyor kakasını yapınca sakinleşiyor ama aradaki sürede biz mahvoluyoruz. Dayanamadığımız yerde şerbet rezene veriyoruz rahatlıyor. Gazdan da oluyor tabiKızlar ben bittim artık. Uykusu gelince ateş düşmüş gibi agliyor. Yarim saat kesintisiz ağlıyor sonra uyuyor 5 dk 10 dk sonra tekrar agliyor. Ne emiyor ne mama yiyor. Kucagimda salliyorum gezdiriyorum kulagina güzel sakinleştirici sözler soyluyorum emzik veriyorum memeye tutuyorum yok sakinlesmiyor altini aciyorum altini kapatinca yine basliyor. Günlerdir böyleyiz her geçen gün duzelir diye umarken bir de bu cıktı. Battaniye de salladik kustu yine ama uyudu simdi kucagimdan indiremiyorum sıçrayarak uyuyor simdi. Doktorun verdigi ilac kusmasini kesti ama biraz uyku yapiyor benim kiz hepten deliriyor napacagimi şaşırdım. Bugün ilaci vermedim hep kustu emdigini mama da yemedi. 2 aylik bebek emerken sakinlesmez mi ne biberon ne meme istiyor çıldırıcam artik.
Cnm birde mustella stelatopia ama bir kaç çeşiti var bana seninkinin resmini atar mısın yada hangisi olduğunu yazar mısın alayım ben deHipokort canım kremin adı 2 gün kullandım sadece sonra zararlı diye corasetin ve mustelanın slotepia kremini kullandım. Mustelanın bu kremi çok kuru ciltli bebekler için zaten müsteşardan sonra çok şükür rahatsızlık tekrarlamadı
Cnm bu kremi dr mu tavsiye etti yoksa siz mi aldınız benim bebeğin de aynı sorunlar var geçmek bilmedi mustella kullanan ark var memnun sen de yazmışsınCanım bak radix aldım ben ve mükemmel. Tek sürüşte azalmaya başladı ve iki sefere tam geçti. Bizde coktu tüm vücuduna yayılıyordu. Doktor atopik dermatit demişti. Tavsiye ederim
Kızlar ben bittim artık. Uykusu gelince ateş düşmüş gibi agliyor. Yarim saat kesintisiz ağlıyor sonra uyuyor 5 dk 10 dk sonra tekrar agliyor. Ne emiyor ne mama yiyor. Kucagimda salliyorum gezdiriyorum kulagina güzel sakinleştirici sözler soyluyorum emzik veriyorum memeye tutuyorum yok sakinlesmiyor altini aciyorum altini kapatinca yine basliyor. Günlerdir böyleyiz her geçen gün duzelir diye umarken bir de bu cıktı. Battaniye de salladik kustu yine ama uyudu simdi kucagimdan indiremiyorum sıçrayarak uyuyor simdi. Doktorun verdigi ilac kusmasini kesti ama biraz uyku yapiyor benim kiz hepten deliriyor napacagimi şaşırdım. Bugün ilaci vermedim hep kustu emdigini mama da yemedi. 2 aylik bebek emerken sakinlesmez mi ne biberon ne meme istiyor çıldırıcam artik.
Kızlar 52. Gündü sezeryan tam kanamam bitti diyorum tekrar az az baslıyor sizinde böyle oldu mu ?
Ben jokerden yapıyorum canım. Gayet güzel.Jokerden ve civilimden alışveriş yapan var mı? Nasıl gelen ürünleri?
Bizi anlatmışsın deli gibi ağlıyor uyumak için ama uyumakta zorlanıyor eşim dün gece yoktu normalde battaniye de susuyor Allah tan dün gece ağlamadı sabaha kadar kucakta gezdiKızlar ben bittim artık. Uykusu gelince ateş düşmüş gibi agliyor. Yarim saat kesintisiz ağlıyor sonra uyuyor 5 dk 10 dk sonra tekrar agliyor. Ne emiyor ne mama yiyor. Kucagimda salliyorum gezdiriyorum kulagina güzel sakinleştirici sözler soyluyorum emzik veriyorum memeye tutuyorum yok sakinlesmiyor altini aciyorum altini kapatinca yine basliyor. Günlerdir böyleyiz her geçen gün duzelir diye umarken bir de bu cıktı. Battaniye de salladik kustu yine ama uyudu simdi kucagimdan indiremiyorum sıçrayarak uyuyor simdi. Doktorun verdigi ilac kusmasini kesti ama biraz uyku yapiyor benim kiz hepten deliriyor napacagimi şaşırdım. Bugün ilaci vermedim hep kustu emdigini mama da yemedi. 2 aylik bebek emerken sakinlesmez mi ne biberon ne meme istiyor çıldırıcam artik.
KuZum bol bol su iç ve ne olur kafandan at gelmiyor az demeyi unutma beyne sinyal yolluyorsun hem bak ben de mama veriyorum olsun dünyada ilk mama veren biz değiliz İnan bana çok şanslıyız da bebeklerimiz sağlıklı ve evimizdeyiz yemin ederim bundan daha büyük armağan yok takma dedim ya sana eşine bir ver uzan dinlen kafanı dağıt ne olur üzülmeSütüm yok değil var ama az. Bir sorayım bakalım ne dicek
Hayırlısıyla atlat inş üstünü çok kalın giydirme eve dönünce arada ateşine bak hiç bir sıkıntı olmayacak inşYarın 2 ay aşımız var içim sızlıyor
Burda ben hep Civil den hep alış veriş yapıyorum iyi ürünleri tabi bazıları iyi çıkmıyorJokerden ve civilimden alışveriş yapan var mı? Nasıl gelen ürünleri?
Cnm hiç panik olma bak ben fitil almıştım ateşi çıkar diye şükür çıkmadı sadece huysuzdu bi arada hafif ateş oldu 37.2 oda normaldi üstünü açtım ince giydirdim ve hiç ateş düşürücüdür gerek kalmadı inş senin de olmaz kalın giydirme ve fazla ağlatma yeterArkadaslar Kizim 2.ay asilari oldu bugun. Atesi cikti. Calpol istedim doktordan yazdi aldim ama bilgi vermedi. kac saat arayla kullanabilirim? Bir de yarim cay kasigi mi?
Panik oldum biraz artarsa atesi ne yapicam
Bence bu senenin bebekleri bir tuhaf benimki de ayni cnm merak etme sinirlendi mi memeyi almaz alır ittirir kapatırım çığlık atar bir daha ister böyle böyle bizi delirtme peşimdelerKızlar bebeğim bi kaç gündür hiç emmek istemiyo, ağzına alıp alıp cikariyo ağlıyor. Sizde böyle bisey oldu mu 55 günlüğüz. Memeyle sakinlesen bebek memede ağlar oldu. Gazi, kakası, pamukcuk falan da yok
Doktorumuz onerdi canim. Cok guveniyorum doktorumuza. Allah razı olsun hemn gecti. Atopik dermatit demistiCnm bu kremi dr mu tavsiye etti yoksa siz mi aldınız benim bebeğin de aynı sorunlar var geçmek bilmedi mustella kullanan ark var memnun sen de yazmışsın
Tamam canım teşekkür ederim:)Ben jokerden yapıyorum canım. Gayet güzel.
Cnm bizde 2. Ay 16 günlük olduk şükür benim de ayni 10 günde bir adet geliyor 3 4 gün sürüp bitiyor anlamadım gitti dr gideyim diyorum da nasıl gidecem onu da bilmyorumKızlar 52. Gündü sezeryan tam kanamam bitti diyorum tekrar az az baslıyor sizinde böyle oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?