2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım kimse uzatmıyor ki, neyse bosverelim diyoruz başka bir şey gelince illa yazılıyo kimsenin kafası karışmasın diye. Yazılara göre cevaplar geliyo. Sadece bi konu da değil ki. Doğru bilinenleri yanlışmış gibi anlatmak hiç iyi bi tutum değil bence. Biz de her şeyden etkileyebiliyoruz. Ona gore yazılsa daha iyi olabilir.

Canim emzirirkrn evde bi gezmeyi denesene. Kucagina al yuru yani hemde emzir. Bn bazen oyle yapiyorum iyi geliyo

Bende mi alsam geçmedi şu dermatit boynu kulak arkası içi kaş arası hep duruyor ya

Canım yaptıkları bitmiyor ki hiç ama sabun sokma yoğurt yedirme doktor demeden ilaç verme acayıp savunuyor bide çok doğru gibi

Nazar olmuş olabillir canım bol bol okuyun abdest alıp da. Bizimki de yapıyor onu bu ara. Kaka azalma var biz de o bunalttınız zaman yapıyor kakasını yapınca sakinleşiyor ama aradaki sürede biz mahvoluyoruz. Dayanamadığımız yerde şerbet rezene veriyoruz rahatlıyor. Gazdan da oluyor tabi

Cnm birde mustella stelatopia ama bir kaç çeşiti var bana seninkinin resmini atar mısın yada hangisi olduğunu yazar mısın alayım ben de

Canım bak radix aldım ben ve mükemmel. Tek sürüşte azalmaya başladı ve iki sefere tam geçti. Bizde coktu tüm vücuduna yayılıyordu. Doktor atopik dermatit demişti. Tavsiye ederim
Cnm bu kremi dr mu tavsiye etti yoksa siz mi aldınız benim bebeğin de aynı sorunlar var geçmek bilmedi mustella kullanan ark var memnun sen de yazmışsın

Kızlar Koalina meme almama durumu bizde de var . Sadece emziği alıyo memeye gelince biyerini koparmıslar gibi ağlıyo sanırım atak haftalarındayız . 2.5 aylığız biz . Bu dönemlerde olabılıyomuş sabretmekten baska yapcak bısey yok . Bende gönlünü yapmak için ayakta pıspıslıyarak yuruyerek emziriyorum

Bizi anlatmışsın deli gibi ağlıyor uyumak için ama uyumakta zorlanıyor eşim dün gece yoktu normalde battaniye de susuyor Allah tan dün gece ağlamadı sabaha kadar kucakta gezdi

Sütüm yok değil var ama az. Bir sorayım bakalım ne dicek
KuZum bol bol su iç ve ne olur kafandan at gelmiyor az demeyi unutma beyne sinyal yolluyorsun hem bak ben de mama veriyorum olsun dünyada ilk mama veren biz değiliz İnan bana çok şanslıyız da bebeklerimiz sağlıklı ve evimizdeyiz yemin ederim bundan daha büyük armağan yok takma dedim ya sana eşine bir ver uzan dinlen kafanı dağıt ne olur üzülme

Arkadaslar Kizim 2.ay asilari oldu bugun. Atesi cikti. Calpol istedim doktordan yazdi aldim ama bilgi vermedi. kac saat arayla kullanabilirim? Bir de yarim cay kasigi mi?
Panik oldum biraz artarsa atesi ne yapicam
Cnm hiç panik olma bak ben fitil almıştım ateşi çıkar diye şükür çıkmadı sadece huysuzdu bi arada hafif ateş oldu 37.2 oda normaldi üstünü açtım ince giydirdim ve hiç ateş düşürücüdür gerek kalmadı inş senin de olmaz kalın giydirme ve fazla ağlatma yeter

Bence bu senenin bebekleri bir tuhaf benimki de ayni cnm merak etme sinirlendi mi memeyi almaz alır ittirir kapatırım çığlık atar bir daha ister böyle böyle bizi delirtme peşimdeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…