- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.321
Canım ben deneme yanılma yaparak neye alerjisi olduğunu da buldum inek sütü alerjisi var bizde inek sütü olan ürünleri çıkqrdım hayatımdan ve mustela iyi geldi bize ayrıca şampuanını ve losyonunuda mustela kullanıyorum hiçbirşey kalmadı bizde..Bende mi alsam geçmedi şu dermatit boynu kulak arkası içi kaş arası hep duruyor ya
Teşekkür ederim canım iyi incelemem lazm o zamanBurda ben hep Civil den hep alış veriş yapıyorum iyi ürünleri tabi bazıları iyi çıkmıyor
Ayni bizim ki gibi alıp deniyeyim ozman ya bizim dr verdiği öyle şeyelr yazıyor ki içeriğin de sürmekten vazgeçtimDoktorumuz onerdi canim. Cok guveniyorum doktorumuza. Allah razı olsun hemn gecti. Atopik dermatit demisti
Aynen canım:) bizimki etrafı incelemek istiyo galiba :) yere koyunca durar oldu, her yere bakıyo:)Bence bu senenin bebekleri bir tuhaf benimki de ayni cnm merak etme sinirlendi mi memeyi almaz alır ittirir kapatırım çığlık atar bir daha ister böyle böyle bizi delirtme peşimdeler
Cnm ben de Doğumdan önce mustella setini almıştım baya da memnunum herşeyinden ama senin yazdığın krem yoktu için de ve baktım bir kaç çeşidi var hangisi bana onu yazsan ona göre baksamCanım ben deneme yanılma yaparak neye alerjisi olduğunu da buldum inek sütü alerjisi var bizde inek sütü olan ürünleri çıkqrdım hayatımdan ve mustela iyi geldi bize ayrıca şampuanını ve losyonunuda mustela kullanıyorum hiçbirşey kalmadı bizde..
https://www.hepsiburada.com/mustela...ler-icin-yumusatici-krem-pm-sgcs3504105005344Cnm birde mustella stelatopia ama bir kaç çeşiti var bana seninkinin resmini atar mısın yada hangisi olduğunu yazar mısın alayım ben de
Ilaç kullanmamaya çalış canım. Benim dediğim nemlendirici. Hemen de geciriyo zaten. Ben geçtikten sonra iki günde bir kullanıyorum. Çok sık da kullanmayı istemiyorumAyni bizim ki gibi alıp deniyeyim ozman ya bizim dr verdiği öyle şeyelr yazıyor ki içeriğin de sürmekten vazgeçtim
Bizim tv ye bakmak istiyor kafasını çeviriyorum bu kez ışığa bakıyor yine başka yöne çekiyorum yok nafile illa bakacak merak işte dr baktırmayın diyo ama ne kadar çevirsem de ışığa bir şekilde bakıyorAynen canım:) bizimki etrafı incelemek istiyo galiba :) yere koyunca durar oldu, her yere bakıyo:)
Teşekkür ederim cnm
Bizimki de canım:) dikkatlerini çekiyo. Israr ederse kapatıyoruz bizBizim tv ye bakmak istiyor kafasını çeviriyorum bu kez ışığa bakıyor yine başka yöne çekiyorum yok nafile illa bakacak merak işte dr baktırmayın diyo ama ne kadar çevirsem de ışığa bir şekilde bakıyor
Yok ya ben de ilaç istemiyorum zaten yeterince hastanede verildi birde kortizonlu senin dediğini de bakayım ya mustellanın yada senin dediğini alayım cnm sen de resmini atar mısın kullandığınınIlaç kullanmamaya çalış canım. Benim dediğim nemlendirici. Hemen de geciriyo zaten. Ben geçtikten sonra iki günde bir kullanıyorum. Çok sık da kullanmayı istemiyorum
Ben kapatmıyorum annem izliyor başka yöne oturuyorum artık napayım bu kadar engel olabiliyorum az daha büyüse hiç engel tanımaz bu yaramazlarBizimki de canım:) dikkatlerini çekiyo. Israr ederse kapatıyoruz biz
Dediğim gibi cnm bizim de öyle benim ki hastalandı eve geldik ya anammmm be durur ne susar sürekli ağlar uyumaz saatlerce sallarım ağlar ama bin şükür uyumasın beni de uyutmasın yeter ki sağlıklı olsunlar ben alıştım bu maratona aslında çok şikayet ediyordum hastanede kalınca başımıza onlar gelince şimdi şükür şükür diyorumBir de benimki mızırdıyor sürekli ya. Aç diye emziriyorum mızırdıyor, salıncağına koyuyorum mızırdıyor, yüz üstü yatırıyorum, yan yatırıyorum, konuşuyorum, kart gösteriyorum, masaj yapıyorum, gezdiriyorum, kitap bile okuyorum. Her şeyden 10 saniye sonra sıkılıp mızırdamaya başlıyor günün %20sinde falan neşeli ancak
Tamam cnm çok saolEki Görüntüle 2235180
Bu canım bizimkisi
Valla öyle:) şimdiden dişliler haa :) savaşıyorlar bizimle:)Ben kapatmıyorum annem izliyor başka yöne oturuyorum artık napayım bu kadar engel olabiliyorum az daha büyüse hiç engel tanımaz bu yaramazlar
Rica ederim kuzumTamam cnm çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?