- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.341
Hemde çok fazla kök söktürüyorlar bunlar :)Valla öyle:) şimdiden dişliler haa :) savaşıyorlar bizimle:)
Var kuzum. Bizimki 7-8 saat yapamayınca hem ikiniyo hem kusuyo. Yapınca kusması geçiyor. Mideye baskı oluyordur illaki canım birikince asagisiBugün o kadar çok kustu ki delirmek üzereyim. İkimiz de sürekli kıyafet değiştiriyoruz. Hep üzerime kusuyor. Kaka yapamadığımız 5.günü de bitirdik. Sizce alakası var mıdır kaka yapamamakla kusmanın?
Yok cnm ya bizimki yaptığı halde çok kusuyor bence ilgisi yok ya çok yiyor yada gazı çok diye kusuyorBugün o kadar çok kustu ki delirmek üzereyim. İkimiz de sürekli kıyafet değiştiriyoruz. Hep üzerime kusuyor. Kaka yapamadığımız 5.günü de bitirdik. Sizce alakası var mıdır kaka yapamamakla kusmanın?
Canım kusmasi; çok beslenmekten, refluden, gazdan ve kakadan olabiliyor.Yok cnm ya bizimki yaptığı halde çok kusuyor bence ilgisi yok ya çok yiyor yada gazı çok diye kusuyor
Birkaç seferdir dikkatimi çekti kaka yapamadığı zamanlar daha çok kusuyor sanki. Doktora soracağım.Var kuzum. Bizimki 7-8 saat yapamayınca hem ikiniyo hem kusuyo. Yapınca kusması geçiyor. Mideye baskı oluyordur illaki canım birikince asagisi
Ya bizimki yaptığı halde kusuyor demin üstümü yine batırdı mesela demek kaka yapmayınca da kusuyorCanım kusmasi; çok beslenmekten, refluden, gazdan ve kakadan olabiliyor.
Bugün çok da yemiyor aslında canm. Az yiyor onu da çıkarıyor.Yok cnm ya bizimki yaptığı halde çok kusuyor bence ilgisi yok ya çok yiyor yada gazı çok diye kusuyor
Evet canım. Bizimkinin kakası geç kalınca günlük 20 kereyi bile buluyordu kusması. 8 saatte böyleyse 10 gün yapmasa ne oluruz bilmiyorum.Ya bizimki yaptığı halde kusuyor demin üstümü yine batırdı mesela demek kaka yapmayınca da kusuyor
Sen dr gidince bir sor bakalım inş geçer bu kabızlık durumuBugün çok da yemiyor aslında canm. Az yiyor onu da çıkarıyor.
Valla biz gazdan çok çektiğimiz için kusması hep reflüdendi ki hala öyle demek kaka yapmayınca da kusuluyor bizimki yapıyor şükür ama ben panik olmuştum hatta burda da sordum günde 5 6 kez oluyordu acaba ilaçlardan sonra bağırsaklarını mı bozdu diye bir kaç ark aynı durumdaymış normal dediler de normal demişti ama işte burda yapmayanları görünce bizde mi bir tuhaflık var diye endişe etmiştim ama yine de çok rahatlamış değilimEvet canım. Bizimkinin kakası geç kalınca günlük 20 kereyi bile buluyordu kusması. 8 saatte böyleyse 10 gün yapmasa ne oluruz bilmiyorum.
Ben bunları aldım canım. Bir kısmını tutumluanneden aldım. Kullanılmamış yada az kullanılmıştı. Yıkadım güzelce yepyeni oldu. 10-15’er liraya aldım. Normalde bu tarz oyuncaklar çok pahalı. Bazıları ses çıkarıyor bazıları titreşimli. Baya dikkatini çekiyor bunlar. Oyun halısının üzerine de takabiliyorum.Kızlar bebeğime hiç oyuncak alamamıştım bugün sipariş verdim bunu aldım sizler hangi çingiraği aldınız ?
Kabızlık geçmiyor canım ya 1 aydan fazladır böyleyiz. Doktor normal diyor. Çok ağrısı olursa gliserin fitil yap diyor. Ben de yapmak istemiyorum. Bekliyorum kendisi yapsın diye.Sen dr gidince bir sor bakalım inş geçer bu kabızlık durumu
Bende demiştim canım Bizimki de 4 5 oluyo bazen normal diye. Hiç yapmadığı gün olmadi çok şükür bizim. En fazla 8-10 saat yapması. O zamanlar da çok huzursuzdu uyumadı çok kustu. Rahat ol endişelenme. Haklisin zor zamanlar geçirdin ama artık rahat ol. Şükredelim:) hiç yapamayan bebislerimiz de varValla biz gazdan çok çektiğimiz için kusması hep reflüdendi ki hala öyle demek kaka yapmayınca da kusuluyor bizimki yapıyor şükür ama ben panik olmuştum hatta burda da sordum günde 5 6 kez oluyordu acaba ilaçlardan sonra bağırsaklarını mı bozdu diye bir kaç ark aynı durumdaymış normal dediler de normal demişti ama işte burda yapmayanları görünce bizde mi bir tuhaflık var diye endişe etmiştim ama yine de çok rahatlamış değilim
Benimde oyle ama süt var belki terbiye oluyodur gogusler artik yani gerektigi kadar uretiyodurKuzum benimki de bu aralar uyuyunca bile sertlesmiyo. Yetiyodu diye tahmin ediyorum
Canım adet olduğum günden beri böyle. 40 imiz çıkmadan terbiye olmuştu. Önce hiç başa cikamiyodum şimdide tam sönük. Inşallah adetten dolayidirBenimde oyle ama süt var belki terbiye oluyodur gogusler artik yani gerektigi kadar uretiyodur
Aaa çok tatlı bunlar da valla çok iyi yapmışsın benim aklıma gelmedi oraya bakmak ama dediğin gibi çok pahallı oyuncaklar ya sadece bir tane aldım daha almak lazım başka türlü dikkatini birşey çekmiyor belki sakinleşir oyuncak oluncaBen bunları aldım canım. Bir kısmını tutumluanneden aldım. Kullanılmamış yada az kullanılmıştı. Yıkadım güzelce yepyeni oldu. 10-15’er liraya aldım. Normalde bu tarz oyuncaklar çok pahalı. Bazıları ses çıkarıyor bazıları titreşimli. Baya dikkatini çekiyor bunlar. Oyun halısının üzerine de takabiliyorum.
Evet adet zamanida azaliyomus merak etme gelir o geri bebek emsin yeter süt bi sekilde gelir :)Canım adet olduğum günden beri böyle. 40 imiz çıkmadan terbiye olmuştu. Önce hiç başa cikamiyodum şimdide tam sönük. Inşallah adetten dolayidir
Gerçi herşeyi denemişsindir Emin’im çok yapması sıkıntı yapmaması sıkıntı zor valla fitil de nereye kadar bağırsak düzeni oluşacak inş zamanlaKabızlık geçmiyor canım ya 1 aydan fazladır böyleyiz. Doktor normal diyor. Çok ağrısı olursa gliserin fitil yap diyor. Ben de yapmak istemiyorum. Bekliyorum kendisi yapsın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?