2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Var kuzum. Bizimki 7-8 saat yapamayınca hem ikiniyo hem kusuyo. Yapınca kusması geçiyor. Mideye baskı oluyordur illaki canım birikince asagisi

Yok cnm ya bizimki yaptığı halde çok kusuyor bence ilgisi yok ya çok yiyor yada gazı çok diye kusuyor

Minik bebis Koalina D Duygu1701 butterfly54 P pino12 dediklerinizin hepsini yapiyorum kucağımda gezdirerek emzirmeye çalışıyorum artik yemiyor o numarayı amuda kalkmam yakındır, kundak yapiyorum yüzünü örtüyorum elk. Supurge sesi, fön mak. Sesi, buzuki orhan kolik parçası yok hic bir sey fayda etmedi uyandı bir posta daha ağladı yine battaniyede salladik sakinlestirdik kustu yine, baktim karnı biraz sert yine gaz var sanirim. Karnina masaj yaptim oyun halisina koydum babasina sattım. Eşim de onu taşiyip sallamaktan boyun fıtığı nüksetti tam sırasıydı taşıyamıyor 4.5 kilo şeyi, benim bel sirt kopuyor her gün reflüsü var diye kolum yukarda dik emziriyorum her yerim tutuluyor kamburum çıktı 2 ayda. Annem 1 haftadır gelmiyordu bugün geldi, gündüz de tuttu eşek saati, bu çocuğa noldu böyle diyor. Biz yeni sürüm yükledik böyle oldu dedim. Şimdi rezene yapip içecegim bir kac çay kaşığı da ona vereceğim. Şu an oyun halisinda gülücük dağıtıyor eşref saati 5 dk. Sonra başlar eşek saati, çok dolmuşum valla.

Evet canım. Bizimkinin kakası geç kalınca günlük 20 kereyi bile buluyordu kusması. 8 saatte böyleyse 10 gün yapmasa ne oluruz bilmiyorum.
Valla biz gazdan çok çektiğimiz için kusması hep reflüdendi ki hala öyle demek kaka yapmayınca da kusuluyor bizimki yapıyor şükür ama ben panik olmuştum hatta burda da sordum günde 5 6 kez oluyordu acaba ilaçlardan sonra bağırsaklarını mı bozdu diye bir kaç ark aynı durumdaymış normal dediler de normal demişti ama işte burda yapmayanları görünce bizde mi bir tuhaflık var diye endişe etmiştim ama yine de çok rahatlamış değilim

Kızlar bebeğime hiç oyuncak alamamıştım bugün sipariş verdim bunu aldım sizler hangi çingiraği aldınız ?
Ben bunları aldım canım. Bir kısmını tutumluanneden aldım. Kullanılmamış yada az kullanılmıştı. Yıkadım güzelce yepyeni oldu. 10-15’er liraya aldım. Normalde bu tarz oyuncaklar çok pahalı. Bazıları ses çıkarıyor bazıları titreşimli. Baya dikkatini çekiyor bunlar. Oyun halısının üzerine de takabiliyorum.

Eklentiler

• 0DA518C6-AB3B-4555-AE98-F335D635E79C.webp
    89,6 KB · Görüntüleme: 65
Bende demiştim canım Bizimki de 4 5 oluyo bazen normal diye. Hiç yapmadığı gün olmadi çok şükür bizim. En fazla 8-10 saat yapması. O zamanlar da çok huzursuzdu uyumadı çok kustu. Rahat ol endişelenme. Haklisin zor zamanlar geçirdin ama artık rahat ol. Şükredelim:) hiç yapamayan bebislerimiz de var

Aaa çok tatlı bunlar da valla çok iyi yapmışsın benim aklıma gelmedi oraya bakmak ama dediğin gibi çok pahallı oyuncaklar ya sadece bir tane aldım daha almak lazım başka türlü dikkatini birşey çekmiyor belki sakinleşir oyuncak olunca

Kabızlık geçmiyor canım ya 1 aydan fazladır böyleyiz. Doktor normal diyor. Çok ağrısı olursa gliserin fitil yap diyor. Ben de yapmak istemiyorum. Bekliyorum kendisi yapsın diye.
Gerçi herşeyi denemişsindir Emin’im çok yapması sıkıntı yapmaması sıkıntı zor valla fitil de nereye kadar bağırsak düzeni oluşacak inş zamanla

Kızlar bebegin doydugunu çişli bezinden anlıyorduk degil mi kaka da önemli mi ?
Sürekli kusuyor tekrar meme istiyo ne yapcagımı şaşırdım bezleri çok şişli 2 saatte bir değiştiriyorum her bez kakalı da oluyor bezle ıslak mendil dayanmıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…