- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.361
Aynen canım alırken dikkat et:-*Teşekkür ederim canım iyi incelemem lazm o zaman
Inşallah canım haklisin emsin yeter :) emmiyoda doğrusu bu aralar :)Evet adet zamanida azaliyomus merak etme gelir o geri bebek emsin yeter süt bi sekilde gelir :)
terbiye oldgunu nasil anlıyoruz cnm bide yüzü icin hangi kremi kullandinkzCanım adet olduğum günden beri böyle. 40 imiz çıkmadan terbiye olmuştu. Önce hiç başa cikamiyodum şimdide tam sönük. Inşallah adetten dolayidir
İlk ay günde 8-10 kere kaka yapıyordu ona söyleniyordum şimdi o günleri arar oldum. Herşeyi yaptım sanırım canm. Karın masajından zeytinyağı kulak çöpüne kadar. En son aptamilin kabızlık sorunu olan bebekler için olan comformil mamasını aldım. Ama hiç biri fayda etmiyor. Dediğin gibi inşallah tez zamanda bağırsak düzenleri oluşur.Gerçi herşeyi denemişsindir Emin’im çok yapması sıkıntı yapmaması sıkıntı zor valla fitil de nereye kadar bağırsak düzeni oluşacak inş zamanla
Canım ben doğumdan iki gün sonra mastit oldum sütüm coktu. Kıyafetim 10 dakikada sırılsıklam oluyordu. Tek göğsü bi sefer sağınca 250 cc falan çıkıyordu. Fışkırıyordu sütüm. Sağa sağa yorulmuştum ve buzlukta yer kalmamıştı. Sonra bi aylık falan olunca azaldı. Günlük yetecek kadar üretilmeye başladı. Birisini emerken diğerinden daha az gelmeye başladı. Ordan anladım terbiye olduğunu. Çok fark vardı yani, anlasilmicak gibi değilditerbiye oldgunu nasil anlıyoruz cnm bide yüzü icin hangi kremi kullandinkz
Aynen ya yaptığı halde bu kadar huysuz yapmasa beni yer herhalde :) ah cnm bebeğim iyileşti tamamen geçemese de hala burun tıkanıklığı ve hırıltı var ama ben nasıl iyi olacam onu düşünüyorum bu endişeli halllerim geçer inş zamanlaBende demiştim canım Bizimki de 4 5 oluyo bazen normal diye. Hiç yapmadığı gün olmadi çok şükür bizim. En fazla 8-10 saat yapması. O zamanlar da çok huzursuzdu uyumadı çok kustu. Rahat ol endişelenme. Haklisin zor zamanlar geçirdin ama artık rahat ol. Şükredelim:) hiç yapamayan bebislerimiz de var
Ben bunları aldım canım. Bir kısmını tutumluanneden aldım. Kullanılmamış yada az kullanılmıştı. Yıkadım güzelce yepyeni oldu. 10-15’er liraya aldım. Normalde bu tarz oyuncaklar çok pahalı. Bazıları ses çıkarıyor bazıları titreşimli. Baya dikkatini çekiyor bunlar. Oyun halısının üzerine de takabiliyorum.
Sanırım 3 ve 6 aylarında tamamen düzene giriyormuş öyle demişti dr düzene girer kuZum inş sen herşeyi yapmışsın artık daha fazla da zorlanmanın anlamı yok baktın olmuyor fitili verirsin arrıkİlk ay günde 8-10 kere kaka yapıyordu ona söyleniyordum şimdi o günleri arar oldum. Herşeyi yaptım sanırım canm. Karın masajından zeytinyağı kulak çöpüne kadar. En son aptamilin kabızlık sorunu olan bebekler için olan comformil mamasını aldım. Ama hiç biri fayda etmiyor. Dediğin gibi inşallah tez zamanda bağırsak düzenleri oluşur.
Benimki de inekli olana bayılıyor. Altındaki oyuncaklardan ortadakini çekince hayvan sesleri çıkıyor. Ona resmen sesli gülüyor kızım :)Alttaki filin aynısı bizim oyun halımizda asılı, gazdan firsat bulursak kızım o file vurup çıkan cingarak sesine bayılıyor
Yavaş yavaş azalır canım ama tam geçmez. Anneyiz biz, endişeli olmak doğamızda var :) tam geçmesini bekleme :)Aynen ya yaptığı halde bu kadar huysuz yapmasa beni yer herhalde :) ah cnm bebeğim iyileşti tamamen geçemese de hala burun tıkanıklığı ve hırıltı var ama ben nasıl iyi olacam onu düşünüyorum bu endişeli halllerim geçer inş zamanla
Canim benim ki de normalde sönük süt yok gibi geliyor ama bebeğim emmmeye başlayınca bir iki dk içinde bi siziyla birlikte sertlesiyor fışkırmaya başlıyor. Terbiye olmak dedikleri o sanırım . Merak etme sadece emziriyorsan bi şey olmaz sütüne. Sönük olmasına takma kafayı.Canım adet olduğum günden beri böyle. 40 imiz çıkmadan terbiye olmuştu. Önce hiç başa cikamiyodum şimdide tam sönük. Inşallah adetten dolayidir
Takmıyorum canım. Adetle geçer sanırım. Benimkide azicicik sertlesiyo o zaman. Önce taş gibi olurduCanim benim ki de normalde sönük süt yok gibi geliyor ama bebeğim emmmeye başlayınca bir iki dk içinde bi siziyla birlikte sertlesiyor fışkırmaya başlıyor. Terbiye olmak dedikleri o sanırım . Merak etme sadece emziriyorsan bi şey olmaz sütüne. Sönük olmasına takma kafayı.
Ozmaan kafayı yedik desene :) hayır ben anne olmadan önce de biraz evhamlıydım şimdi görmen lazım tutabilene aşk olsunYavaş yavaş azalır canım ama tam geçmez. Anneyiz biz, endişeli olmak doğamızda var :) tam geçmesini bekleme :)
Ay şimdi ben de yazacaktım buraya kızlar uykunuz nasıl diye ya benimki dünden beridir uykusu berbat hiç uyumuyor 15 dk uyuyup uyanıyor haydeee yine baştan salla salla 21:45 aldım ayağıma saat kaç olmuş hala direniyor uyumamak için burnu tıkalıydı hadi ondan dedim açtım yok meme verdim altını değiştim yok ya uyumuyor uyusa bile gözler yarı açık çıt sesine gözler fal taşı gibi15 saattir sadece 1 saat uyudu bizimki :) hala direniyo :) bakalım ne zaman yenik düşecek:)
Sağolasın canımKızlar hepimizDidar33 ü eleştirdik. Bence yanlış dedik. Israrla neyse senin bebeğin aen bilirsin dedik ama yeter artık bence. Bir kez değil 5kez 10kez görüş belirten var. O da bir anne burada stres atıyor dertleşiyoruz daha fazla uzatmayalım deriz. Çünkü burda bana da sezeryan ameliyatımın zorluğunu anlattım diye bayağı söylenenler olmuştu. Sonuçta ben de buraya bir şeyler öğrenmek sohbet etmek dertleşmek için giriyorum. O zamanlar hiç girmek istememiştim. O yüzden nacizane fikrim tamam bize göre yanlıştı söyledik bitti uzatmayalım lütfennnn
Kötü dusunmemeye çalış canım çok normal. Hem annesin hemde zor zaman atlattınOzmaan kafayı yedik desene :) hayır ben anne olmadan önce de biraz evhamlıydım şimdi görmen lazım tutabilene aşk olsun
Ay şimdi ben de yazacaktım buraya kızlar uykunuz nasıl diye ya benimki dünden beridir uykusu berbat hiç uyumuyor 15 dk uyuyup uyanıyor haydeee yine baştan salla salla 21:45 aldım ayağıma saat kaç olmuş hala direniyor uyumamak için burnu tıkalıydı hadi ondan dedim açtım yok meme verdim altını değiştim yok ya uyumuyor uyusa bile gözler yarı açık çıt sesine gözler fal taşı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?