2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bebeklerinize oyuncak alırken yumuşak olmasına dikkat edin. Zira elinde sallayınca kafasına gözüne geliyor bu sefer de canı acıyor ağlıyor.
Meme reddi yaşayan arkadaşlar biz de bir aydır meme reddi yaşıyoruz hala da düzelmedi.ama eskisinden bi nebze daha iyi. Ben soyunuyorum ve gögsümde iki saate yakın uyutuyorum biraz işe yarıyor

Gerçi herşeyi denemişsindir Emin’im çok yapması sıkıntı yapmaması sıkıntı zor valla fitil de nereye kadar bağırsak düzeni oluşacak inş zamanla
İlk ay günde 8-10 kere kaka yapıyordu ona söyleniyordum şimdi o günleri arar oldum. Herşeyi yaptım sanırım canm. Karın masajından zeytinyağı kulak çöpüne kadar. En son aptamilin kabızlık sorunu olan bebekler için olan comformil mamasını aldım. Ama hiç biri fayda etmiyor. Dediğin gibi inşallah tez zamanda bağırsak düzenleri oluşur.

terbiye oldgunu nasil anlıyoruz cnm bide yüzü icin hangi kremi kullandinkz
Canım ben doğumdan iki gün sonra mastit oldum sütüm coktu. Kıyafetim 10 dakikada sırılsıklam oluyordu. Tek göğsü bi sefer sağınca 250 cc falan çıkıyordu. Fışkırıyordu sütüm. Sağa sağa yorulmuştum ve buzlukta yer kalmamıştı. Sonra bi aylık falan olunca azaldı. Günlük yetecek kadar üretilmeye başladı. Birisini emerken diğerinden daha az gelmeye başladı. Ordan anladım terbiye olduğunu. Çok fark vardı yani, anlasilmicak gibi değildi
Yüzü içinde radix kullaniyoruz

Aynen ya yaptığı halde bu kadar huysuz yapmasa beni yer herhalde :) ah cnm bebeğim iyileşti tamamen geçemese de hala burun tıkanıklığı ve hırıltı var ama ben nasıl iyi olacam onu düşünüyorum bu endişeli halllerim geçer inş zamanla

Alttaki filin aynısı bizim oyun halımizda asılı, gazdan firsat bulursak kızım o file vurup çıkan cingarak sesine bayılıyor

Sanırım 3 ve 6 aylarında tamamen düzene giriyormuş öyle demişti dr düzene girer kuZum inş sen herşeyi yapmışsın artık daha fazla da zorlanmanın anlamı yok baktın olmuyor fitili verirsin arrık

Alttaki filin aynısı bizim oyun halımizda asılı, gazdan firsat bulursak kızım o file vurup çıkan cingarak sesine bayılıyor
Benimki de inekli olana bayılıyor. Altındaki oyuncaklardan ortadakini çekince hayvan sesleri çıkıyor. Ona resmen sesli gülüyor kızım :)

Yavaş yavaş azalır canım ama tam geçmez. Anneyiz biz, endişeli olmak doğamızda var :) tam geçmesini bekleme :)

Canım adet olduğum günden beri böyle. 40 imiz çıkmadan terbiye olmuştu. Önce hiç başa cikamiyodum şimdide tam sönük. Inşallah adetten dolayidir
Canim benim ki de normalde sönük süt yok gibi geliyor ama bebeğim emmmeye başlayınca bir iki dk içinde bi siziyla birlikte sertlesiyor fışkırmaya başlıyor. Terbiye olmak dedikleri o sanırım . Merak etme sadece emziriyorsan bi şey olmaz sütüne. Sönük olmasına takma kafayı.

Takmıyorum canım. Adetle geçer sanırım. Benimkide azicicik sertlesiyo o zaman. Önce taş gibi olurdu

Kızlar hamilelikte yüzünüzde leke oluştu mu? Benim alnımda ufak bir güneş lekesi vardı hamilelikte baya büyüdü ve belirginleşti. Çok kafama takıyorum. Fondoten sürmeden çıkamıyorum dışarı. Önereceğiniz leke giderici bişey var mı?

15 saattir sadece 1 saat uyudu bizimki :) hala direniyo :) bakalım ne zaman yenik düşecek:)
Ay şimdi ben de yazacaktım buraya kızlar uykunuz nasıl diye ya benimki dünden beridir uykusu berbat hiç uyumuyor 15 dk uyuyup uyanıyor haydeee yine baştan salla salla 21:45 aldım ayağıma saat kaç olmuş hala direniyor uyumamak için burnu tıkalıydı hadi ondan dedim açtım yok meme verdim altını değiştim yok ya uyumuyor uyusa bile gözler yarı açık çıt sesine gözler fal taşı gibi

Sağolasın canım komşu konulardanda gelen oldu galiba maasallah cümbüş koptu burda.A ma 11 ay geçti onlarla kıyamıyorum kimseye canları sağolsun

Hepsinde aynı sorun. Akşam saatlerinden beri uğraşıyoruz bizde uyuyup uyaniyor ağlamaktan sesi de kısıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…