- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.381
Canım bi ebe iş arkadaşım vardı. 6 yildir yapmadığı kalmadı, geçiremedi.Kızlar hamilelikte yüzünüzde leke oluştu mu? Benim alnımda ufak bir güneş lekesi vardı hamilelikte baya büyüdü ve belirginleşti. Çok kafama takıyorum. Fondoten sürmeden çıkamıyorum dışarı. Önereceğiniz leke giderici bişey var mı?
Ayni bizimkide :) tam uyicak gibi oluyo, uyaniverip etrafı inceliyo:) zorla meme verdim bakalım bu sefer olacak mı. Meme emmemek icin hemen uykuya geciyoAy şimdi ben de yazacaktım buraya kızlar uykunuz nasıl diye ya benimki dünden beridir uykusu berbat hiç uyumuyor 15 dk uyuyup uyanıyor haydeee yine baştan salla salla 21:45 aldım ayağıma saat kaç olmuş hala direniyor uyumamak için burnu tıkalıydı hadi ondan dedim açtım yok meme verdim altını değiştim yok ya uyumuyor uyusa bile gözler yarı açık çıt sesine gözler fal taşı gibi
Pamukcuk yok canm baktim bn. Rezenede iyi degil falan diye bayagi konusuldu burda, riske atmamak için vazgeçtim içmeyiKızlar bebeklerin uyumaması için rezene anason karışımı çaylardan denediniz mi? Ben günlük tüketiyorum emziren anneler için olanı.aktarlarda hazır satılıyor.gündüzleri uyuyor maşallah acaba anasondan mı diyorum ben de.bir de emme reddi yaşayanlar anneler bebeklerin ağzını kontrol ettiniz mi?pamukçukta meme reddine sebep oluyormuş.hatta biberon reddine de sebep oluyormuş diye okudum netten.
ayy masallah tek göğüs 250 cc ne demek.senin anlattıklarına gore benim göğüsler terbiyesiz :) şöyleki benim göğüslerim birini emzirirken diğerinden hiç akmıyor ve kıyafetlerimi kirletecek şekilde akmıyor hic.bu sütümün az oldgu anlaminami geliyor acabaCanım ben doğumdan iki gün sonra mastit oldum sütüm coktu. Kıyafetim 10 dakikada sırılsıklam oluyordu. Tek göğsü bi sefer sağınca 250 cc falan çıkıyordu. Fışkırıyordu sütüm. Sağa sağa yorulmuştum ve buzlukta yer kalmamıştı. Sonra bi aylık falan olunca azaldı. Günlük yetecek kadar üretilmeye başladı. Birisini emerken diğerinden daha az gelmeye başladı. Ordan anladım terbiye olduğunu. Çok fark vardı yani, anlasilmicak gibi değildi
Yüzü içinde radix kullaniyoruz
Yok canım öyle düşünme. Herkeste farklı oluyor. Bende şu an az geliyo emzirmedigim göğüsten. Bence benim uretimim anormaldi o zamanlar. Yakınıp duruyordum başa çıkamıyordum.ayy masallah tek göğüs 250 cc ne demek.senin anlattıklarına gore benim göğüsler terbiyesiz :) şöyleki benim göğüslerim birini emzirirken diğerinden hiç akmıyor ve kıyafetlerimi kirletecek şekilde akmıyor hic.bu sütümün az oldgu anlaminami geliyor acaba
(Aile hekimimiz) karbonatlı su önermişti ebemizde tabi.K ulak çöpüyle fırçalar gibi dilini damağını bakterileriden temizle geçer dedi yaptık iki seferde bitti şükür.Göğüsü ememiyodu acayormuyduki .?Kızlar pamukçuk için ne yapıyorsunuz
İlk defa duydum neden iyi değilmiş ki? Tüm süt arttırıcı içeceklerin içinde de var halbukiPamukcuk yok canm baktim bn. Rezenede iyi degil falan diye bayagi konusuldu burda, riske atmamak için vazgeçtim içmeyi
Benimda bıyık üstü ve elmacık kemiğimde var biraz doktora gitmeyi düşünüyorumKızlar hamilelikte yüzünüzde leke oluştu mu? Benim alnımda ufak bir güneş lekesi vardı hamilelikte baya büyüdü ve belirginleşti. Çok kafama takıyorum. Fondoten sürmeden çıkamıyorum dışarı. Önereceğiniz leke giderici bişey var mı?
Aile hekimi bana da karbonatlı su önerdi ama internette kesinlikle önermiyor karbonatlı suyu.onun yerine önerdiği damla da mantar ilacı.dr kullanacaksan yutturmamaya çalış dedi.öyle olunca karbonat daha masum geldi.bugün ağız mendiliyle sildim sçdilinin üstünü bakalım gayda edecek miKızlar pamukçuk için ne yapıyorsunuz
(Aile hekimimiz) karbonatlı su önermişti ebemizde tabi.K ulak çöpüyle fırçalar gibi dilini damağını bakterileriden temizle geçer dedi yaptık iki seferde bitti şükür.Göğüsü ememiyodu acayormuyduki .?[/QUOTE
Ya ben zaten çok iyi emziremiyoeum göğüslerim yara daha iyileşmedi.. ağzının yanak kısmında çok var.. orayada mı karbonatlı suyla temizleyeyim
Canım bi arkadaşımız yazı atmıştı okudum eşime de söyledim boşver hepsini kes dedi, bisey olmasın diye kestim bende. Okumuştum ama unuttum vallaİlk defa duydum neden iyi değilmiş ki? Tüm süt arttırıcı içeceklerin içinde de var halbuki
Mantar ilacının adını yazar mısın dr bana da verdi ben tadına baktım kötüydü vermedim yaAile hekimi bana da karbonatlı su önerdi ama internette kesinlikle önermiyor karbonatlı suyu.onun yerine önerdiği damla da mantar ilacı.dr kullanacaksan yutturmamaya çalış dedi.öyle olunca karbonat daha masum geldi.bugün ağız mendiliyle sildim sçdilinin üstünü bakalım gayda edecek mi
Kaşıkla verKızlar elimde avent biberon seti var, kızım almıyor. Zorda kalınca veriyorum istemiyo. Buzlugumuzda bayagi sütüm var çoğu sarı. Son 1 ayi kaldi. Ne yapmamı önerirsiniz? Çöpe gitmesini istemiyorum. Sarı süt olunca içsin istiyorum
Kaşıkla ver ver biter mi canım. Çok zor. Damlayi bile zor damlatiyoruzKaşıkla ver
Azar azar ver işte yada damla pompalarına çektir öyle verKaşıkla ver ver biter mi canım. Çok zor. Damlayi bile zor damlatiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?