2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet canım nerde varsa oraya sür.Göğsün o pamukçuk yüzündende iyileşmiyo olabilir pamukçuk geçince göğsünde iyleşir belki.Çok geçmiş olsun biran önce iyileşirsiniz inşallah

Evet canım nerde varsa oraya sür.Göğsün o pamukçuk yüzündende iyileşmiyo olabilir pamukçuk geçince göğsünde iyleşir belki.Çok geçmiş olsun biran önce iyileşirsiniz inşallah
Teşekkür ederim canım 56 gün oldu iyileşmedi mübarek biraz iyi oluyor sonra tekrarlıyor

Hepsinde aynı sorun. Akşam saatlerinden beri uğraşıyoruz bizde uyuyup uyaniyor ağlamaktan sesi de kısıldı.
Cnm hala ayağımda İnan artık hissetmiyorum ayaklarımı ne hamakta uyuyor ne yatağın da bir tek ayakta uyurdu şimdi oda yok gittim şimdi gaz ilacı getirdim verdim ama ne fayda gözler açık ve birden çığlığı basıyor sanki biri alttan cimciriryor belki de böyle böyle düzene girecek görüyorum sen de yazıyorsun aynı benim gibisin hiç uyumayan bir bebişin var ben artık uykusuzluğa alıştım şimdi gündüz de uyumaz oldu ben de anlamadım ne oluyor bunlara bir sürü bebek gördüm hiç böyle direneni görmedim

Cnm valla herşeyi denedim hatta kaç tane gaz ilacı değiştim zincoya başladık sanki uyku yapıyor gibiydi ama yok bu yine uyumuyor anason da içtim içirdim yok cnm yok uyumuyor gözü yarı açık ses çıksa hemen açılıyor dalmıyor meme reddi benim de oldu hala da var ama ağzında pamukçuk yok çok şükür bilmyorum nedenini

Teşekkür ederim canım 56 gün oldu iyileşmedi mübarek biraz iyi oluyor sonra tekrarlıyor
Benimde yara oldu alovera bitkisinin jelini sürdüm geçti çok şükür.Çok zor su göğüs yarası çatlağı.Hiçbirşey yapmadınmı ?Bizim Dr olma ihtimaline karşı hametan pişik kremi vermişti onuda sürmüştüm ikisinden biri iyi geldi ama hangisiÇok geçmiş olsun tekrardan

Ayni bizimkide :) tam uyicak gibi oluyo, uyaniverip etrafı inceliyo:) zorla meme verdim bakalım bu sefer olacak mı. Meme emmemek icin hemen uykuya geciyo
Bunlar fena cnm ben de gaz ilacı verdim şimdi ama gözler hala yarı açık dalga geçiyor benimle uyumasın napalım ağrısı sızısı olmasın da varsın uyumasın ne de olsa alıştık :)

Bizim ki daha uyumadı ya ayağımda salladım uyudu sandım yatağa bıraktım uyandı
Canım bn memede uyutuyorum. Sonra kucağıma alıp bi 10 dakika gazını çıkarıyorum o sıra iyice daliyo uykusu olduğu için. Sonra yatağına yatırıyorum. Sıkıntısı yoksa uykusu varsa daha fazla direnemiyo

Benimde başım ağırdı uykusuzluktan sallamaktan bitap oldum.. bugün çarşıda gün boyu kollarımda uyudu arabada durmuyor kanguruda rahat etmediğini düşünüyorum

Bizimki saat 3 den bu yana uyumamış inanki gözleri kıpkırmızı napsam olmuyor gazı da yok ama uyumuyor uyuyo sonra tekrar gözlerini açıyor ıngıldıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…