- 21 Mayıs 2018
- 1.169
- 4.162
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.401
Teşekkür ederim canım 56 gün oldu iyileşmedi mübarek biraz iyi oluyor sonra tekrarlıyorEvet canım nerde varsa oraya sür.Göğsün o pamukçuk yüzündende iyileşmiyo olabilir pamukçuk geçince göğsünde iyleşir belki.Çok geçmiş olsun biran önce iyileşirsiniz inşallah
Aynen öyle kuZum zamanla düzelecem inş bu arada senin ilk bebiş mi?Kötü dusunmemeye çalış canım çok normal. Hem annesin hemde zor zaman atlattın
Bi de öyle deneyeyim bakalimAzar azar ver işte yada damla pompalarına çektir öyle ver
Evet canım benim :)Aynen öyle kuZum zamanla düzelecem inş bu arada senin ilk bebiş mi?
Uyumadı mı senin kiBi de öyle deneyeyim bakalim
Cnm hala ayağımda İnan artık hissetmiyorum ayaklarımı ne hamakta uyuyor ne yatağın da bir tek ayakta uyurdu şimdi oda yok gittim şimdi gaz ilacı getirdim verdim ama ne fayda gözler açık ve birden çığlığı basıyor sanki biri alttan cimciriryor belki de böyle böyle düzene girecek görüyorum sen de yazıyorsun aynı benim gibisin hiç uyumayan bir bebişin var ben artık uykusuzluğa alıştım şimdi gündüz de uyumaz oldu ben de anlamadım ne oluyor bunlara bir sürü bebek gördüm hiç böyle direneni görmedimHepsinde aynı sorun. Akşam saatlerinden beri uğraşıyoruz bizde uyuyup uyaniyor ağlamaktan sesi de kısıldı.
Uyudu canımUyumadı mı senin ki
Cnm valla herşeyi denedim hatta kaç tane gaz ilacı değiştim zincoya başladık sanki uyku yapıyor gibiydi ama yok bu yine uyumuyor anason da içtim içirdim yok cnm yok uyumuyor gözü yarı açık ses çıksa hemen açılıyor dalmıyor meme reddi benim de oldu hala da var ama ağzında pamukçuk yok çok şükür bilmyorum nedeniniKızlar bebeklerin uyumaması için rezene anason karışımı çaylardan denediniz mi? Ben günlük tüketiyorum emziren anneler için olanı.aktarlarda hazır satılıyor.gündüzleri uyuyor maşallah acaba anasondan mı diyorum ben de.bir de emme reddi yaşayanlar anneler bebeklerin ağzını kontrol ettiniz mi?pamukçukta meme reddine sebep oluyormuş.hatta biberon reddine de sebep oluyormuş diye okudum netten.
Bizim ki daha uyumadı ya ayağımda salladım uyudu sandım yatağa bıraktım uyandıUyudu canım
Benimde yara oldu alovera bitkisinin jelini sürdüm geçti çok şükür.Çok zor su göğüs yarası çatlağı.Hiçbirşey yapmadınmı ?Bizim Dr olma ihtimaline karşı hametan pişik kremi vermişti onuda sürmüştüm ikisinden biri iyi geldi ama hangisiTeşekkür ederim canım 56 gün oldu iyileşmedi mübarek biraz iyi oluyor sonra tekrarlıyor
Bunlar fena cnm ben de gaz ilacı verdim şimdi ama gözler hala yarı açık dalga geçiyor benimle uyumasın napalım ağrısı sızısı olmasın da varsın uyumasın ne de olsa alıştık :)Ayni bizimkide :) tam uyicak gibi oluyo, uyaniverip etrafı inceliyo:) zorla meme verdim bakalım bu sefer olacak mı. Meme emmemek icin hemen uykuya geciyo
Canım bn memede uyutuyorum. Sonra kucağıma alıp bi 10 dakika gazını çıkarıyorum o sıra iyice daliyo uykusu olduğu için. Sonra yatağına yatırıyorum. Sıkıntısı yoksa uykusu varsa daha fazla direnemiyoBizim ki daha uyumadı ya ayağımda salladım uyudu sandım yatağa bıraktım uyandı
Hadi benim de ilk rabbim bağışlasın hepimizinkini nerde yaşıyorsunEvet canım benim :)
Benimde başım ağırdı uykusuzluktan sallamaktan bitap oldum.. bugün çarşıda gün boyu kollarımda uyudu arabada durmuyor kanguruda rahat etmediğini düşünüyorumCnm hala ayağımda İnan artık hissetmiyorum ayaklarımı ne hamakta uyuyor ne yatağın da bir tek ayakta uyurdu şimdi oda yok gittim şimdi gaz ilacı getirdim verdim ama ne fayda gözler açık ve birden çığlığı basıyor sanki biri alttan cimciriryor belki de böyle böyle düzene girecek görüyorum sen de yazıyorsun aynı benim gibisin hiç uyumayan bir bebişin var ben artık uykusuzluğa alıştım şimdi gündüz de uyumaz oldu ben de anlamadım ne oluyor bunlara bir sürü bebek gördüm hiç böyle direneni görmedim
Haklisin canım. Allahım onlara sağlık versinBunlar fena cnm ben de gaz ilacı verdim şimdi ama gözler hala yarı açık dalga geçiyor benimle uyumasın napalım ağrısı sızısı olmasın da varsın uyumasın ne de olsa alıştık :)
Ohhhh maşallah uyusun uysun sabaha kadar inş bizim ayağımda direniyor cnm :)H haticeci0606 bizimkisine memeyi verince yenik düştü canım. :) yatırdım şimdi:)
Amin canım hepimizinkini inşallah. Muğla fethiyedeyim ben. Sende bursadaydın galibaHadi benim de ilk rabbim bağışlasın hepimizinkini nerde yaşıyorsun
Seninkisi de yenik dusecek inaniyorum :)Ohhhh maşallah uyusun uysun sabaha kadar inş bizim ayağımda direniyor cnm :)
Bizimki saat 3 den bu yana uyumamış inanki gözleri kıpkırmızı napsam olmuyor gazı da yok ama uyumuyor uyuyo sonra tekrar gözlerini açıyor ıngıldıyorCanım bn memede uyutuyorum. Sonra kucağıma alıp bi 10 dakika gazını çıkarıyorum o sıra iyice daliyo uykusu olduğu için. Sonra yatağına yatırıyorum. Sıkıntısı yoksa uykusu varsa daha fazla direnemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?