2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimde başım ağırdı uykusuzluktan sallamaktan bitap oldum.. bugün çarşıda gün boyu kollarımda uyudu arabada durmuyor kanguruda rahat etmediğini düşünüyorum
Cnm İnan bir çoğumuz aynı durumdayız bir sürü şey denedik yok yani uyumayınca uyumuyorlar istediğimiz kadar sallayalım bol su iç baş ağrın için geçer inş

Neler neler denedim gümüş kapaklar bi kaldı Onu da bütçem kaldırmadı

Cnm İnan bir çoğumuz aynı durumdayız bir sürü şey denedik yok yani uyumayınca uyumuyorlar istediğimiz kadar sallayalım bol su iç baş ağrın için geçer inş
Napsam olmuyor ya hamileyken uyuyamadım o sıra uykum yoktu şimdi uykuya hasretim çocuğum bırakmıyor

Yedim valla canım dediğin gibi ben de arada bir yemekten bişey olmaz diye düşünüyorum

Canim emzirirkrn evde bi gezmeyi denesene. Kucagina al yuru yani hemde emzir. Bn bazen oyle yapiyorum iyi geliyo
Bazen benim kızım da öyle bi ağlıyo ki ağzında meme olduğunun farkında değil körü körüne ağlıyo. Bi emse suscak. Öyle olunca ben de yürüyorum kucağıma alıp susuyo

Son düzenleme:
Yavrum tabiki çocuğumu anne sütüyle büyütmek isterim ama tek derdim mama vermiyim anne sütü vereyim değil. Korkum şu; eğer mama verirsem beni emme sayısı azalıcak haliyle karnı tok olduğu için. Daha az emerse sütüm daha da azalıcak. Bunu herkes söylüyor sütü artırmak için bol su ve bol emzirme. E beni emmediğinde süt git gide azalıcak ve Benim sürekli mama verecek maddi gücüm yok. Öyle olursa çalışmak zorunda kalırım tek maaşla mümkün değil. Çocuğu anneme baktırmak zorunda kalırım ve annem zaten yeğenime bakıyo. İki çocuk birden hem anneme Zor hem benim de aklım kalır biriyle ilgilenirken biri aksar diye. İşin içinde iş var yani. Eğer maddi kısmını düşünmesem bu kadar stres olmam napalım der veririm. Ama mamaya başlamak demek çok zor bi hayat demek Benim için

Anladım cnm zor senin için ozman kesinlikle stres olma sık sık emzir şuna kanaat getirdim suyun dışında çok işe yarayan birşey yok gibi humana çayı bana ilk zamanlar çok fayda etmişti int bi bak uygun bulursun günde iki bardak yeterli geliyordu ki benim sütüm Doğumdan 4 gün sonra geldi tamamen dolması da 10 günü bulmuştu bol su içmiş humana içmiştim ha bu arada sık sık banyo yap göğsüne sıcak suyu tut oda işe yarıyor sütün otlanmaya gitti gelecek :) böyle de der annem mesela benim hiç taşma olmadı hatta ped hiç kullanmadım ama kilo da sıkıntı olmamıştı ilk zamanlar tabi şuan kilo kaybımız var yani anlayacağın dolup taşması çokta gerekmiyor karnı doyacak kadar gelsin yeter kafanı boşalt İnan bana düzene girecek inş

Benim de malesef aynı.Hiç o fışkırma duygusunu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…