- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.421
Cnm İnan bir çoğumuz aynı durumdayız bir sürü şey denedik yok yani uyumayınca uyumuyorlar istediğimiz kadar sallayalım bol su iç baş ağrın için geçer inşBenimde başım ağırdı uykusuzluktan sallamaktan bitap oldum.. bugün çarşıda gün boyu kollarımda uyudu arabada durmuyor kanguruda rahat etmediğini düşünüyorum
Bizimkide 12 den beri uyumuyodu canim yenik dustu. Seninkisi de duser, az kalmistirBizimki saat 3 den bu yana uyumamış inanki gözleri kıpkırmızı napsam olmuyor gazı da yok ama uyumuyor uyuyo sonra tekrar gözlerini açıyor ıngıldıyor
İnş valla bekliyorum hatta eşimde bekliyordu adam uyudu bebiş uyumadı yazık eşime üzüldüm neredeyse bir senedir tık yoktu bizde yeni yeni toparlandık bu akşam için hazırlandı ama bitap düştü :)Seninkisi de yenik dusecek inaniyorum :)
Neler neler denedim gümüş kapaklar bi kaldı Onu da bütçem kaldırmadıBenimde yara oldu alovera bitkisinin jelini sürdüm geçti çok şükür.Çok zor su göğüs yarası çatlağı.Hiçbirşey yapmadınmı ?Bizim Dr olma ihtimaline karşı hametan pişik kremi vermişti onuda sürmüştüm ikisinden biri iyi geldi ama hangisiÇok geçmiş olsun tekrardan
İnşAllah canım duanı eksik etmeBizimkide 12 den beri uyumuyodu canim yenik dustu. Seninkisi de duser, az kalmistir
Kesin ondan uyumamıştır seninkiİnş valla bekliyorum hatta eşimde bekliyordu adam uyudu bebiş uyumadı yazık eşime üzüldüm neredeyse bir senedir tık yoktu bizde yeni yeni toparlandık bu akşam için hazırlandı ama bitap düştü :)
Yok cnm artık ist yaşıyorum buraya geldik büyük ve çok karışık bir şehir sen çok güzel bir yerdesin çok severim Muğla’yı inş bir gün bizde oraya geliriz şimdilik burdayızAmin canım hepimizinkini inşallah. Muğla fethiyedeyim ben. Sende bursadaydın galiba
Ya bence de sinir etti adamı ama kazanan o olduKesin ondan uyumamıştır seninkibunlar çok fena valla
İkinci el alabilseniz aslında? Arkadaşlar baya memnun kalmış derdinin çaresi bir o olabilir.Hiçbirşeye gerek kalmadan iylesiy inşallahNeler neler denedim gümüş kapaklar bi kaldı Onu da bütçem kaldırmadı
Napsam olmuyor ya hamileyken uyuyamadım o sıra uykum yoktu şimdi uykuya hasretim çocuğum bırakmıyorCnm İnan bir çoğumuz aynı durumdayız bir sürü şey denedik yok yani uyumayınca uyumuyorlar istediğimiz kadar sallayalım bol su iç baş ağrın için geçer inş
İkinci ellerine baktım en uygunu 180 falanİkinci el alabilseniz aslında? Arkadaşlar baya memnun kalmış derdinin çaresi bir o olabilir.Hiçbirşeye gerek kalmadan iylesiy inşallah
Hamileliğin son ayı benim de uykusuz geçti derlerdi de bu kadar olacağını sanmıyordum ama haklılarmış bu minikler uyumuyorNapsam olmuyor ya hamileyken uyuyamadım o sıra uykum yoktu şimdi uykuya hasretim çocuğum bırakmıyor
Ya ben onu yerim ya o nasıl güzel uyuyuşşş.maşallah meleğin masumluğunaBende ondan dolayı almamıştım canım ama bin pişman oldum. Illa ki aldığımız şeyleri vardır evde, onları alacağına keşke prima alsaymışım baştan beri
Yedim valla canım dediğin gibi ben de arada bir yemekten bişey olmaz diye düşünüyorumAynn benim kızda, kırkına kadar nerdeyse cogu banyo esnasında kıyamet kopuyordu, artık gıkı çıkmıyor bayılıyor suya.ama gel gör ki havluya sarılfıgımız an başlıyor yaygara :)
Bu kadar kasmaya gerek var mı bilmiyorum.canın istiyorsa yemelisin hanı sık sık yenmez ama arada yemekte sakınca görmüyorum ben.mesela ben yıllardır kola içmem, ama aşırı canım istiyor aşeriyorum sanki.hamıleykrnde arada vuruyordu.birkaç kere arkadaşlarla otururken içtim oh şişmişim içmemekten
Bazen benim kızım da öyle bi ağlıyo ki ağzında meme olduğunun farkında değil körü körüne ağlıyo. Bi emse suscak. Öyle olunca ben de yürüyorum kucağıma alıp susuyoCanim emzirirkrn evde bi gezmeyi denesene. Kucagina al yuru yani hemde emzir. Bn bazen oyle yapiyorum iyi geliyo
Yavrum tabiki çocuğumu anne sütüyle büyütmek isterim ama tek derdim mama vermiyim anne sütü vereyim değil. Korkum şu; eğer mama verirsem beni emme sayısı azalıcak haliyle karnı tok olduğu için. Daha az emerse sütüm daha da azalıcak. Bunu herkes söylüyor sütü artırmak için bol su ve bol emzirme. E beni emmediğinde süt git gide azalıcak ve Benim sürekli mama verecek maddi gücüm yok. Öyle olursa çalışmak zorunda kalırım tek maaşla mümkün değil. Çocuğu anneme baktırmak zorunda kalırım ve annem zaten yeğenime bakıyo. İki çocuk birden hem anneme Zor hem benim de aklım kalır biriyle ilgilenirken biri aksar diye. İşin içinde iş var yani. Eğer maddi kısmını düşünmesem bu kadar stres olmam napalım der veririm. Ama mamaya başlamak demek çok zor bi hayat demek Benim içinKuZum bol bol su iç ve ne olur kafandan at gelmiyor az demeyi unutma beyne sinyal yolluyorsun hem bak ben de mama veriyorum olsun dünyada ilk mama veren biz değiliz İnan bana çok şanslıyız da bebeklerimiz sağlıklı ve evimizdeyiz yemin ederim bundan daha büyük armağan yok takma dedim ya sana eşine bir ver uzan dinlen kafanı dağıt ne olur üzülme
Anladım cnm zor senin için ozman kesinlikle stres olma sık sık emzir şuna kanaat getirdim suyun dışında çok işe yarayan birşey yok gibi humana çayı bana ilk zamanlar çok fayda etmişti int bi bak uygun bulursun günde iki bardak yeterli geliyordu ki benim sütüm Doğumdan 4 gün sonra geldi tamamen dolması da 10 günü bulmuştu bol su içmiş humana içmiştim ha bu arada sık sık banyo yap göğsüne sıcak suyu tut oda işe yarıyor sütün otlanmaya gitti gelecek :) böyle de der annem mesela benim hiç taşma olmadı hatta ped hiç kullanmadım ama kilo da sıkıntı olmamıştı ilk zamanlar tabi şuan kilo kaybımız var yani anlayacağın dolup taşması çokta gerekmiyor karnı doyacak kadar gelsin yeter kafanı boşalt İnan bana düzene girecek inşYavrum tabiki çocuğumu anne sütüyle büyütmek isterim ama tek derdim mama vermiyim anne sütü vereyim değil. Korkum şu; eğer mama verirsem beni emme sayısı azalıcak haliyle karnı tok olduğu için. Daha az emerse sütüm daha da azalıcak. Bunu herkes söylüyor sütü artırmak için bol su ve bol emzirme. E beni emmediğinde süt git gide azalıcak ve Benim sürekli mama verecek maddi gücüm yok. Öyle olursa çalışmak zorunda kalırım tek maaşla mümkün değil. Çocuğu anneme baktırmak zorunda kalırım ve annem zaten yeğenime bakıyo. İki çocuk birden hem anneme Zor hem benim de aklım kalır biriyle ilgilenirken biri aksar diye. İşin içinde iş var yani. Eğer maddi kısmını düşünmesem bu kadar stres olmam napalım der veririm. Ama mamaya başlamak demek çok zor bi hayat demek Benim için
Benim de malesef aynı.Hiç o fışkırma duygusunu bilmiyorumayy masallah tek göğüs 250 cc ne demek.senin anlattıklarına gore benim göğüsler terbiyesiz :) şöyleki benim göğüslerim birini emzirirken diğerinden hiç akmıyor ve kıyafetlerimi kirletecek şekilde akmıyor hic.bu sütümün az oldgu anlaminami geliyor acaba
Benimde çok zor geçti hamileliğim kuzucukta uyumayacağım diyoHamileliğin son ayı benim de uykusuz geçti derlerdi de bu kadar olacağını sanmıyordum ama haklılarmış bu minikler uyumuyor
anne sutunu azcik pamuga damlatip sabah aksam silin..cok iyi geliyor.benim iki bebegimdede olmustu lekeler..bu sekikde azalttim hata nerdeyse hic kalmadi.Benimda bıyık üstü ve elmacık kemiğimde var biraz doktora gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?