- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.441
8 saat arayla kullanabilirsin canım 1 çay kaşığı olucak. Ebe bana çok zor durumda kalırsan 6 saatte 1 verebilirsin demişti.
Saolun kizlar bir kere calpol verdim aksam sadece, ustunu ince giydirdim saat basi kontroldeyim su an iyi sukur. Insallah cikmaz daha.Cnm hiç panik olma bak ben fitil almıştım ateşi çıkar diye şükür çıkmadı sadece huysuzdu bi arada hafif ateş oldu 37.2 oda normaldi üstünü açtım ince giydirdim ve hiç ateş düşürücüdür gerek kalmadı inş senin de olmaz kalın giydirme ve fazla ağlatma yeter
Bana doktorum gece uyandirma dedi ama yine de 4 saati gecmezse iyi olur dedi. En fazla 4 saat uyudu 2 kere simdiye kadar. Yoksa gece bazen 2-3 saat gecince uyaniyor emziriyorum. Uyanmazsa ben alip emziriyorum. Ama ozellikle gunduz yarim saatte ,1 saatte uyandigi da oluyor o zaman da emziriyorum ne zaman isterse, belli bir duzeni yok henuz.Kızlar bebekleriniz aralıksız en uzun ne kadar uyuyo? Ve uyandırıp emziriyomusunuz?
Gündüz değil ama geceleri hep uyuyor. Akşam 10 gibi uyuyor. Gece 3-4 saat arayla 2 defa acıkıp uyanıyor. Gözü kapalı yiyip hemen geri uyuyor. Acıkınca uyandığı için ben uyandırmıyorum.Kızlar bebekleriniz aralıksız en uzun ne kadar uyuyo? Ve uyandırıp emziriyomusunuz?
Geçmiş olsum canım.Saolun kizlar bir kere calpol verdim aksam sadece, ustunu ince giydirdim saat basi kontroldeyim su an iyi sukur. Insallah cikmaz daha.
Geçmiş olsun canım bizde bugün olucaz çok üzülüyorumSaolun kizlar bir kere calpol verdim aksam sadece, ustunu ince giydirdim saat basi kontroldeyim su an iyi sukur. Insallah cikmaz daha.
Inşallah canım benim. Evet çok güzel boi yerYok cnm artık ist yaşıyorum buraya geldik büyük ve çok karışık bir şehir sen çok güzel bir yerdesin çok severim Muğla’yı inş bir gün bizde oraya geliriz şimdilik burdayız
:) canım bir de şimdiden engelliyorsa bunlar, büyüyünce neler neler yaparlar :)Ya bence de sinir etti adamı ama kazanan o olduve hala gözü yari açık ayakları kıpır kıpır yalnız yapanları takdir ediyorum ben uyusun yatayım derdindeyim hergün aklıma bile gelmiyor
Uyurken cok masumlar kuzum :) yanaklarini isirmamak icin zor tutuyorum kendimi :)Ya ben onu yerim ya o nasıl güzel uyuyuşşş.maşallah meleğin masumluğuna
7 saat canim, uyandirmiyorumKızlar bebekleriniz aralıksız en uzun ne kadar uyuyo? Ve uyandırıp emziriyomusunuz?
Valla eşim 2 gündür yoktu bu gece geldi eşime mesaj attım gelince banyo yapmadan yatağa girme nevresim takımını değiştirdim yatak tertemiz diye eşim bana yazmış ki ooooo açıkça diyemiyorsun yapalım diye böyle mi diyorsun isteğini bekle geliyorum yazmış :))))) aklımın ucundan geçmedi Yemin ederim eşim geldi gece uyuma numarası yaptım başımda bekledi gitti :)))))) kızım dün gece hiç uyumadı gündüzde uyudu uyandı devamlı huzursuz du valla gece 12 de bir yattım şimdi kalktım inanamadım kızım 4 saat geçmiş ıhhh demedi acıkmadı da Pert olmuşuz valla aldım kendim emzirdim şuan gazını çıkarıyorum 4 saat kesintisiz uyumayalı aylar olmuşYa bence de sinir etti adamı ama kazanan o olduve hala gözü yari açık ayakları kıpır kıpır yalnız yapanları takdir ediyorum ben uyusun yatayım derdindeyim hergün aklıma bile gelmiyor
O 7 saatin içinde kendisi uyanıyomu acıkınca? Benimki acıkınca uyanmıyo bi sorunmu var acaba.Şimdi hala uyutmaya çalışıyorum uyuduğundada kalkmıyo.Bu arada bebeğin ne kadarlık?7 saat canim, uyandirmiyorum
Silikon göğüs ucunu devamlı takmayı denedin mi?ben doğumdan beri hiç çıkarmıyorum hatta acaba pamukçuk ondan mı oldu diye düşünüp bir hafta çıkardım sonra yine yara oldu göğsüm.göğsüme 1 kere aleo vera jeli sürdüm tekrar takmaya başladım şimdi iyiyim çok şükürNeler neler denedim gümüş kapaklar bi kaldı Onu da bütçem kaldırmadı
Kurulu saat gibi 2 saati geçmiyoruz hiç.uyusa uyandırmazdımKızlar bebekleriniz aralıksız en uzun ne kadar uyuyo? Ve uyandırıp emziriyomusunuz?
Eczaneye gittim ilaç yoktu başka eczaneye de sormadım canım kullanmayı düşünmediğim için.adını hatırlamıyorum o yüzdenMantar ilacının adını yazar mısın dr bana da verdi ben tadına baktım kötüydü vermedim ya
Var canim benimkide oyle oliyor. Gecen bibatkadas daha yazdi onunda kakasini yapinca durdu kusmasiBugün o kadar çok kustu ki delirmek üzereyim. İkimiz de sürekli kıyafet değiştiriyoruz. Hep üzerime kusuyor. Kaka yapamadığımız 5.günü de bitirdik. Sizce alakası var mıdır kaka yapamamakla kusmanın?
Canim ben boyle.cok huysuzlanip memeyi bi turlu almadiginda mama veriyorum arada. Denedinmi hic ?Minik bebis @Koalina D Duygu1701 @butterfly54 P pino12 dediklerinizin hepsini yapiyorum kucağımda gezdirerek emzirmeye çalışıyorum artik yemiyor o numarayı amuda kalkmam yakındır, kundak yapiyorum yüzünü örtüyorum elk. Supurge sesi, fön mak. Sesi, buzuki orhan kolik parçası yok hic bir sey fayda etmedi uyandı bir posta daha ağladı yine battaniyede salladik sakinlestirdik kustu yine, baktim karnı biraz sert yine gaz var sanirim. Karnina masaj yaptim oyun halisina koydum babasina sattım. Eşim de onu taşiyip sallamaktan boyun fıtığı nüksetti tam sırasıydı taşıyamıyor 4.5 kilo şeyi, benim bel sirt kopuyor her gün reflüsü var diye kolum yukarda dik emziriyorum her yerim tutuluyor kamburum çıktı 2 ayda. Annem 1 haftadır gelmiyordu bugün geldi, gündüz de tuttu eşek saati, bu çocuğa noldu böyle diyor. Biz yeni sürüm yükledik böyle oldu dedim. Şimdi rezene yapip içecegim bir kac çay kaşığı da ona vereceğim. Şu an oyun halisinda gülücük dağıtıyor eşref saati 5 dk. Sonra başlar eşek saati, çok dolmuşum valla.
Evet canım . Bende doktora cok kusuyo dediğimde kakasını yaptımı diye sordu direktBugün o kadar çok kustu ki delirmek üzereyim. İkimiz de sürekli kıyafet değiştiriyoruz. Hep üzerime kusuyor. Kaka yapamadığımız 5.günü de bitirdik. Sizce alakası var mıdır kaka yapamamakla kusmanın?
Saol canim.Geçmiş olsum canım.
Saol canim sorma icim parcalaniyor benim duramiyorum asi olurken, kan alinirken falan. Esim de yaklasmiyor bile,annemi cagiriyoruz boyle durumlarda. Dun de annem durdu asi olurken ama olur olmaz ben aldim cok agladi yavrum kiyamamGeçmiş olsun canım bizde bugün olucaz çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?