2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
G
gerek yok canım artık tekrar çıkmaz

anne sutunu azcik pamuga damlatip sabah aksam silin..cok iyi geliyor.benim iki bebegimdede olmustu lekeler..bu sekikde azalttim hata nerdeyse hic kalmadi.
Ama süt yapış yapış oluyor yıkarsam bitşey
silikon göğüs ucunu çekip fotoğrafını atar mısın

Biz az önce 2. Ay aşılarımızı olduk. Ortalığı yırtmadı ama ağladı tabi. Ateşi çıkarsa diye calpol verdi. 4-6 saat arayla kullanılabilirmiş.
Cildindeki kuruluk ve kızarıklık için nemlendirici ve kaka olayı için de gliserin fitil verdi. Çocuk mutlu ama kaka yapmıyorsa müdahale etmeyin, sıkıntı yaşıyorsa fitil atın dedi. Sabun koydu görümcem dedim güldü, sabun falan sokmayın dışarıdan ne kadar az müdahale olursa o kadar iyi dedi.
Mama olarak kullandığım mamaya devam etmemi söyledi. Bu ay da 1 kilo almış normal dedi. Anne sütü ve az mama takviyesiyle devam ederiz dedi.

Bu gece çok mızmızdı, nerdeyse hiç uyumadım. Gece çok söylendim, grip de olmuşum en çok dinlenmeye ihtiyacım olan zaman en mızmız zmaanı oldu. Oturdum ağladım, bir çorba yapanım bile yok anneyim diye hasta olmaya hakkım yok mu diye eşim uyandı baktı biraz ama ne yapabilir sürekli uyandı zaten.

Kakayi kac gunde bir yapiyo bebek cnm fitili kacinci gun ver dedi dr

Gecmis olsun insallah sıkıntı yapmaz aşılar. Emen çocuğa annesi dışında kimse bakamıyor. Kokumuzu istiyorlar bir kere. Eşim diyor git uyu tam uykuya dalacam benim kiz basıyor çığlığı bu sefer yine ben alıp sakinlestiriyorum.

Kızlar bebeğimin yüzündekiler atopik dermatitmiş. Locoderm diye bir merhem verdi 3 gün kullanacağız 1 hafta ara verip tekrar 3 gün kullanacağız. Kortizonlu sanırım. Geçmezse şurup verecek. Mustela köpük şampuan ve dalan roxy şampuana devam dedi. Yelek kazak yünlü şeyleri yasakladı.

Aşılarımızı olduk maşallah ben olsam ortalığı yıkardım 3 aşıya ama korktuğum gibi olmadı :) boyumuz 4 cm uzamış kilomuz 6200 olmuş rota aşısını sordum önerdi ebe alabiliyorsanız yapalım dedi önümüzdeki ay ateşi 38.5 çıkarsa bir çay kaşığı calpol ver dedi çok yüksek değilmi 38,5 kadar beklemek biraz tuhaf geldi sanki

Gecmis olsun bizimkide atopik dermatit ama doktor inek sutu alerjiside yapar dedi birde cok kusuyor diye ondan suphelendi kafam cok karisti aceba ondanmi oluyor anlamadim

Bizde bu sabah olduk asisini. 38 i gecerse verirsin surup dedi.

Bizim doktorumuz da kulaktan 38,5 koltukaltından 38 diyor. Eltimin çocuğunun doktoru da öyle demiş. Artık 38,5’ın altına ilaç verilmesini doğru bulmuyor doktorlar.

Gecmis olsun bizimkide atopik dermatit ama doktor inek sutu alerjiside yapar dedi birde cok kusuyor diye ondan suphelendi kafam cok karisti aceba ondanmi oluyor anlamadim
Bizimki de çok kusuyor ya. Ama benzaten çok fazla anne sütü veremiyorum. Dolayısıyla inek sütü allerjisi değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…