2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kakayi kac gunde bir yapiyo bebek cnm fitili kacinci gun ver dedi dr
Gün olarka söylemedi, bazı çocuklar 5 günde bir yapar mutludur ne zaman kakadan huzursuz olduğunu hissederseniz o zaman verin dedi.

Benimki de istiyor ki ağlayana kadar hiç kalkmayayım. Mızırdayınca anlıyorum ki ağlayacak büyütmenin anlamı ne? Yani hiç mızırdayıp sustuğu olmadı, bu sefer sakinleştirmesi de zor oluyor. Aslında biz mama da veriyoruz mesela bir öğün kalkıp mama verebilir. Bazen öyle yapmak istiyor ama çocuk beklerken katıla katıla ağlıyor, gel de uyanma o seste. Hiç ağzına emzik vereyim, sakinleştireyim de öyle mama yapayım yok. Bırakıyor kendi haline, beklesinmiş. Sanki ondan anlayacak bebek sonra böyle olmaz diyince de çok söyleniyorsun diyor. Amaan işte herkeste benzer şeyler 2 seneyi gözden çıkardım ben.

Kilomuzda gayet normal dogru söylemiş eskilerimiz. Maflor gayeet güzeldi hiç sancı yaşamıyorduk degiştirdik gaz sancısı başladı galiba ona geri dönecem ben çok sakindi onu kullanırken

Bu adamlar hep mi böyle yoksa işlerine öyle mi geliyor bilmiyorum bazen ona baktırtmamak için beceriksiz numarası yaptığını düşünüyorum biraz ağlasa bişey olmazmış e sonra sakinleşmiyor uykusu iyice açılıyor geçenlerde bacaklarım koptu al sen uyut dedim biz gece 11-2 arası sıkıntılı zamanımız hep uyuyup 5 dk sonra kalkıyor aldı bu bacağına oğlanı bir taraftan telefonuyla oynuyor benim gözüm tabi onlarda yavaş salla kustaracaksın yavaş ol kollarını tut demeye kalmadı ilk defa okadar çok kustu çocuk üstüne bastı çığlığı uykuda gitti üst başta kirlendi adamı nerdeyse dövesim geldi allahtan sinirlilik anında üstüme gelmiyor yoksa koca bir kavga çıkacaktı bi çocuğu yaparken işe yaradı birde aşılarda ona tutturuyorum başka yok

Ya ben kullanıyorum bunu ama çocuk emmiyor.. seninde mi yara göğüs ucun
canim dogumdan hemen sonra hemsire gogus ucum yok diye aldirdi hep onunla emzirdim.1hafta falan sonra cikardim.normal emzirirken yara oldu tam kavrayamadi bebek.sonra yine buna döndüm

Düzeldi mi peki zamanla

Hayir cnm dogrusu budur 38.5 olunca ates dusurucu verilir.

canim dogumdan hemen sonra hemsire gogus ucum yok diye aldirdi hep onunla emzirdim.1hafta falan sonra cikardim.normal emzirirken yara oldu tam kavrayamadi bebek.sonra yine buna döndüm
Benim de sağ göğsümün başı var solun yok.. ama Benim sağ göğsümde yara oluyor neden anlamıyorum yani 2 ay oldu hala aynı.. ben başlığı çok denedim ama çocuk emiyor 6 aya kadar sabır edim sonra sütten keserim.. ben 5 yaşıma kadar emmişim çocuğumada isterdim 2 yaşına kadar emmesini ama maalesef yapamıyorum gün günden beter oluyor doktora da gittim ama olmuyor hiç birşey fayda etmedi..

Ne konusmussunuz arkadaş oku oku bitmedi. 2.ay kontrolü ve aşıları olduk. Bu ay az kilo almışız. 585gram almışız. Gerçi doktor sorun yok yeterli dedi ama. Aşıları olduk. Şimdilik ateş yok saat başı ölçüyorum. Rota aşısını yaptırdık 215tl verdik. 3.ay için yeni bir asi eklenmiş takvime ücretli aşıymış. Menenjit bilmem ne türü dedi. Internetten araştırıcam biraz. Sizin mesajları okumayı bitirince yazarım tekrar.

Banyoda yıkıyor olman ve ayaklı küvetinin olması çok büyük rahatlık. O chicconun hem alt aç hem banyo olan seti mi var
Canım benimki o chicconun setinden ve bence mükemmel ötesi birşey. Hamile kalan herkese direk gözü kapalı öneririm. Her akşam banyo yapıyoruz bizde yatak odama koydum peteğin tam önüne. Hazırlamasi banyosu toplama 10-15 dakikayı geçmiyor. Alt açmada çok kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…