- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.481
Canim ben de anne sutu az veriyorum sma kullandigimiz mamalar zaten inek sutu doktor bsna diyet mama verdi ama kizim icmediBizimki de çok kusuyor ya. Ama benzaten çok fazla anne sütü veremiyorum. Dolayısıyla inek sütü allerjisi değildir.
Ya ben kullanıyorum bunu ama çocuk emmiyor.. seninde mi yara göğüs ucun
Gün olarka söylemedi, bazı çocuklar 5 günde bir yapar mutludur ne zaman kakadan huzursuz olduğunu hissederseniz o zaman verin dedi.Kakayi kac gunde bir yapiyo bebek cnm fitili kacinci gun ver dedi dr
Benimki de istiyor ki ağlayana kadar hiç kalkmayayım. Mızırdayınca anlıyorum ki ağlayacak büyütmenin anlamı ne? Yani hiç mızırdayıp sustuğu olmadı, bu sefer sakinleştirmesi de zor oluyor. Aslında biz mama da veriyoruz mesela bir öğün kalkıp mama verebilir. Bazen öyle yapmak istiyor ama çocuk beklerken katıla katıla ağlıyor, gel de uyanma o seste. Hiç ağzına emzik vereyim, sakinleştireyim de öyle mama yapayım yok. Bırakıyor kendi haline, beklesinmiş. Sanki ondan anlayacak bebekGecmis olsun insallah sıkıntı yapmaz aşılar. Emen çocuğa annesi dışında kimse bakamıyor. Kokumuzu istiyorlar bir kere. Eşim diyor git uyu tam uykuya dalacam benim kiz basıyor çığlığı bu sefer yine ben alıp sakinlestiriyorum.
Eskiler az kaka yapan cocuk kilo alır derler, burada da bebegi kabız arkadaşların bebisleri kilo almış hakkaten, benim kız 1 gün yapmasa çıldırıyor, gunde 3 4 kez dolduruyor çiroz gibi
Hummey maflor kullaniyordunuz di mi? Plus olanı mi? Maflor plus refluye kolige iyi geliyormuş, memnun musun? Biogaia kullaniyoruz biz maflor plus a mi geçsek acaba?
Bende evham yapmışım bana kalsa 38.5 da hastaneye götürürdüm :)Bizim doktorumuz da kulaktan 38,5 koltukaltından 38 diyor. Eltimin çocuğunun doktoru da öyle demiş. Artık 38,5’ın altına ilaç verilmesini doğru bulmuyor doktorlar.
Tüh ebemizin günahını aldım :))Bizde bu sabah olduk asisini. 38 i gecerse verirsin surup dedi.
canım mama veriyosan onlarda inek sutlu.sayet keçi sütlü mama kullanmiyosanBizimki de çok kusuyor ya. Ama benzaten çok fazla anne sütü veremiyorum. Dolayısıyla inek sütü allerjisi değildir.
ben golden goat veriyorum keçi sütlü ve anne sütüne en yakın olan mama imişCanim ben de anne sutu az veriyorum sma kullandigimiz mamalar zaten inek sutu doktor bsna diyet mama verdi ama kizim icmedi
Bu adamlar hep mi böyle yoksa işlerine öyle mi geliyor bilmiyorum bazen ona baktırtmamak için beceriksiz numarası yaptığını düşünüyorum biraz ağlasa bişey olmazmış e sonra sakinleşmiyor uykusu iyice açılıyor geçenlerde bacaklarım koptu al sen uyut dedim biz gece 11-2 arası sıkıntılı zamanımız hep uyuyup 5 dk sonra kalkıyor aldı bu bacağına oğlanı bir taraftan telefonuyla oynuyor benim gözüm tabi onlarda yavaş salla kustaracaksın yavaş ol kollarını tut demeye kalmadı ilk defa okadar çok kustu çocuk üstüne bastı çığlığı uykuda gitti üst başta kirlendi adamı nerdeyse dövesim geldi allahtan sinirlilik anında üstüme gelmiyor yoksa koca bir kavga çıkacaktı bi çocuğu yaparken işe yaradı birde aşılarda ona tutturuyorum başka yokGün olarka söylemedi, bazı çocuklar 5 günde bir yapar mutludur ne zaman kakadan huzursuz olduğunu hissederseniz o zaman verin dedi.
Benimki de istiyor ki ağlayana kadar hiç kalkmayayım. Mızırdayınca anlıyorum ki ağlayacak büyütmenin anlamı ne? Yani hiç mızırdayıp sustuğu olmadı, bu sefer sakinleştirmesi de zor oluyor. Aslında biz mama da veriyoruz mesela bir öğün kalkıp mama verebilir. Bazen öyle yapmak istiyor ama çocuk beklerken katıla katıla ağlıyor, gel de uyanma o seste. Hiç ağzına emzik vereyim, sakinleştireyim de öyle mama yapayım yok. Bırakıyor kendi haline, beklesinmiş. Sanki ondan anlayacak bebeksonra böyle olmaz diyince de çok söyleniyorsun diyor. Amaan işte herkeste benzer şeyler 2 seneyi gözden çıkardım ben.
Aynen canim bu ay onu alicam insallahhhben golden goat veriyorum keçi sütlü ve anne sütüne en yakın olan mama imiş
canim dogumdan hemen sonra hemsire gogus ucum yok diye aldirdi hep onunla emzirdim.1hafta falan sonra cikardim.normal emzirirken yara oldu tam kavrayamadi bebek.sonra yine buna döndümYa ben kullanıyorum bunu ama çocuk emmiyor.. seninde mi yara göğüs ucun
ben sadece emzirirken takıyorumBenimki de bunun aynısı.sürekli takıyorum sadece emzireceğim zaman çıkarıyorum
canım geçmiş olsun kabızlık zor birşey. bende büyük kızımda aynı durumdaydım ve arada bir çay kaşığı zeytinyağı veriyordum işe yarıyordu. veya emzireceğimde meme sürüyordum emdiğinde yapıyordu kaksını. senin gibi de çok uyarıyordum zeytinyağı ve kulak çöpü ile ama sonradan ya meme sürüyordum yada bir çay kaşığı veriyordum.
Hayir cnm dogrusu budur 38.5 olunca ates dusurucu verilir.Aşılarımızı olduk maşallah ben olsam ortalığı yıkardım 3 aşıya ama korktuğum gibi olmadı :) boyumuz 4 cm uzamış kilomuz 6200 olmuş rota aşısını sordum önerdi ebe alabiliyorsanız yapalım dedi önümüzdeki ay ateşi 38.5 çıkarsa bir çay kaşığı calpol ver dedi çok yüksek değilmi 38,5 kadar beklemek biraz tuhaf geldi sanki
Benim de sağ göğsümün başı var solun yok.. ama Benim sağ göğsümde yara oluyor neden anlamıyorum yani 2 ay oldu hala aynı.. ben başlığı çok denedim ama çocuk emiyor 6 aya kadar sabır edim sonra sütten keserim.. ben 5 yaşıma kadar emmişim çocuğumada isterdim 2 yaşına kadar emmesini ama maalesef yapamıyorum gün günden beter oluyor doktora da gittim ama olmuyor hiç birşey fayda etmedi..canim dogumdan hemen sonra hemsire gogus ucum yok diye aldirdi hep onunla emzirdim.1hafta falan sonra cikardim.normal emzirirken yara oldu tam kavrayamadi bebek.sonra yine buna döndüm
Canım benimki o chicconun setinden ve bence mükemmel ötesi birşey. Hamile kalan herkese direk gözü kapalı öneririm. Her akşam banyo yapıyoruz bizde yatak odama koydum peteğin tam önüne. Hazırlamasi banyosu toplama 10-15 dakikayı geçmiyor. Alt açmada çok kolay.Banyoda yıkıyor olman ve ayaklı küvetinin olması çok büyük rahatlık. O chicconun hem alt aç hem banyo olan seti mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?