- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.501
Biliyorum canım onu ilk doğa rutkay da görmüştüm . Biraz pahalı ama yerim olsaydı parasına kıyıp alabileceğim tek şey olurdu.Canım benimki o chicconun setinden ve bence mükemmel ötesi birşey. Hamile kalan herkese direk gözü kapalı öneririm. Her akşam banyo yapıyoruz bizde yatak odama koydum peteğin tam önüne. Hazırlamasi banyosu toplama 10-15 dakikayı geçmiyor. Alt açmada çok kolay.
Bizede 38.5 dedi canım.Aşılarımızı olduk maşallah ben olsam ortalığı yıkardım 3 aşıya ama korktuğum gibi olmadı :) boyumuz 4 cm uzamış kilomuz 6200 olmuş rota aşısını sordum önerdi ebe alabiliyorsanız yapalım dedi önümüzdeki ay ateşi 38.5 çıkarsa bir çay kaşığı calpol ver dedi çok yüksek değilmi 38,5 kadar beklemek biraz tuhaf geldi sanki
Hahaha aynen canım iyi tespit yaptın:)ruhum_mavi canım senin zilli kaka yapmak için doktor görmek istiyor galiba geçendede doktordan gelince yapmıştı deme :))
Bizimki 38.2 oldu aşıda ama vermedim canım daha fazla yükselseydi verirdim sanırım. Aşı olduğu gün çorap ve zıbın giydirdim bacaklarını açık tuttum hep. Gündüz uykusunda üzerine ince baddaniye örttüm sadece. Geceye zaten düştü ateşi. Bol bol emzir canım pek hali olmuyor ama hep verdim memeyiAşılarımızı olduk maşallah ben olsam ortalığı yıkardım 3 aşıya ama korktuğum gibi olmadı :) boyumuz 4 cm uzamış kilomuz 6200 olmuş rota aşısını sordum önerdi ebe alabiliyorsanız yapalım dedi önümüzdeki ay ateşi 38.5 çıkarsa bir çay kaşığı calpol ver dedi çok yüksek değilmi 38,5 kadar beklemek biraz tuhaf geldi sanki
Hadi gecmis olsun masallahhh kilosu boyu iyi bebisin allah nazarlardan korusunBizde 2. Ay aşılarımızı olduk tabi ağladı kucakta sustu hemen 6 kilo 59 cm olmuşuz 73 günlüğüz aşımız geç yapıldı herşey yolunda şükür sağlık ocağı rota aşısı için bugün 8 kişiden 1 kişi yaptırdı sadece dedi kızımın doktoru gerek duymadı arada kaldım
Canım benim 3.5 yaşında oğlum var ona yaptırmamıştım Dr um ben torunuma yaptırmadım sen bilirsin demişti ki yan etkisi de çok diye biliyorum o yüzden kızıma da yaptırmayacağım tabi herkesin kendi tercihiBizde 2. Ay aşılarımızı olduk tabi ağladı kucakta sustu hemen 6 kilo 59 cm olmuşuz 73 günlüğüz aşımız geç yapıldı herşey yolunda şükür sağlık ocağı rota aşısı için bugün 8 kişiden 1 kişi yaptırdı sadece dedi kızımın doktoru gerek duymadı arada kaldım
60 günlükken 9 cm uzamıştı canım. Bu cumartesi 90 günlük oluyoruz kontrolümüz var bakalım.Bebeklerinizin boyu kaç cm uzuyor kızlar biz 75 günlük olmuşuz 10 cm uzadık toplamda normal deme
Bizim kızda 61gunluk 7cm uzamış. Toplamda 1585 gram almış. Minyon olucak galiba.60 günlükken 9 cm uzamıştı canım. Bu cumartesi 90 günlük oluyoruz kontrolümüz var bakalım.
Gittikçe çoğalıyor özel aşılarda.durmadan aşı yaptıracağız sanırım.Doktorumuz yeni bir aşıdan bahsetti. Bexsero Men B menenjit aşısı. 3.ve 5.ayda yapılıyor dedi. Avrupa falan bayadır yapılıyormuş. Bizde yeniymiş. Menenjitin sık rastlanan türüymüş. Araştır sende dedi. Size bahsedildi mi bu aşıdan merak ettim?
Ah yavrum ya kıyamam Allah sabırlar versin.http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4...crin-agir-engelli-oldu-41115494&utm_term=post
Allah korusun bebislerimizi kızlar. Bebislerinizi opturmeyin kim olursa olsun alinirsa alinsin.. Menenjit aşısının önemini gördüm burda iyiki yaptirmisim. Yaptırmak isteyenler de ertelemesinler. Cok küçük onlar daha vucut tasiyamiyor virusleri
Bahsedildi doltorum mutlaka yaptır dedi bana daDoktorumuz yeni bir aşıdan bahsetti. Bexsero Men B menenjit aşısı. 3.ve 5.ayda yapılıyor dedi. Avrupa falan bayadır yapılıyormuş. Bizde yeniymiş. Menenjitin sık rastlanan türüymüş. Araştır sende dedi. Size bahsedildi mi bu aşıdan merak ettim?
Biz yaptırdık canım 2 aylıkken. 3. Ayımızda 2. Dozu olucak. Yaptirmani tavsiye ederim. Biraz önce bi haber paylaştımDoktorumuz yeni bir aşıdan bahsetti. Bexsero Men B menenjit aşısı. 3.ve 5.ayda yapılıyor dedi. Avrupa falan bayadır yapılıyormuş. Bizde yeniymiş. Menenjitin sık rastlanan türüymüş. Araştır sende dedi. Size bahsedildi mi bu aşıdan merak ettim?
Maşallah canım60 günlükken 9 cm uzamıştı canım. Bu cumartesi 90 günlük oluyoruz kontrolümüz var bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?