2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Biliyorum canım onu ilk doğa rutkay da görmüştüm . Biraz pahalı ama yerim olsaydı parasına kıyıp alabileceğim tek şey olurdu.

Eğer seni dünyaya bir kere daha getirme şansım olsaydı;
Çabucak büyü diye gözlerinin içine bakmazdım.
Bütün işlerimi bir kenara bırakır, seninle her anın tadını çıkartırdım.
Aynalarıma ve camlarıma daha çok parmak izlerinin çıkmasına fırsat verir, dağıttığın hiç birşeyi anında toplamaya çalışmazdım.
Sen oyun oynarken ben asla başka bir işle uğraşmaz, hayat ile ilgili her türlü keşfine ortak olurdum.
Biran önce yatağını ayırmaya çalışmaz seninle daha çok uyurdum.
Benim için yaptığın hiç bir resme; " bu olmamış git bir daha yap" diyerek senin hayallerini sınırlamazdım.
Bana hediye olarak verdiğin çöpü bile elmas niyetiyle saklardım.
Seni aşırı derecede kollamaz kendini ifade etmene fırsat verirdim.
Özgüvenini asla baltalamaz sana biblo muamelesi yapmazdım.
Öfkeni kontrol edemediğin anlarda sana bağırmak yerine bağrıma basardım.
Yüreğimi hayat boyu yakan o ilk tokadı asla atmazdım.
Hiç bir zaman gözyaşlarının sebebi ben olmazdım.
Hafızandan hayat boyu silemeyeceğin o kötü anları hiç yaşatmazdım.
Senden gelen herşeyin gelişiminin bir parçası olduğunu anlar ona göre davranırdım.
Hergün sana yüzlerce defa sarılır, öper seni ne kadar çok sevdiğimi söylerdim.
Seninle yaşadığım her ilki mutlaka fotoğraf karesi haline getirir senin için ilkler albümü yapardım.
Seni pişmanlıklarımla değil iyikilerimle severdim...
.
.
.
Keşke dememek için şimdi harekete geç. Geri dönülemeyecek bir çocukluğa pişmanlık değil iyi ki biriktir.
Dilek CESUR
Kızlar çok güzel bir yazı sizinle paylaşmak istedim..

Bizede 38.5 dedi canım.

Bizde 2. Ay aşılarımızı olduk tabi ağladı kucakta sustu hemen 6 kilo 59 cm olmuşuz 73 günlüğüz aşımız geç yapıldı herşey yolunda şükür sağlık ocağı rota aşısı için bugün 8 kişiden 1 kişi yaptırdı sadece dedi kızımın doktoru gerek duymadı arada kaldım

Bizimki 38.2 oldu aşıda ama vermedim canım daha fazla yükselseydi verirdim sanırım. Aşı olduğu gün çorap ve zıbın giydirdim bacaklarını açık tuttum hep. Gündüz uykusunda üzerine ince baddaniye örttüm sadece. Geceye zaten düştü ateşi. Bol bol emzir canım pek hali olmuyor ama hep verdim memeyi

Emzik vermeye karsiyken simdi oh be iyiki varmis diyorum kucakta gezerek uyumaya alismisken gunduzleri simdi emzik veriyorum gozleri kapaniyo hemen uyuyo ve kendisi zaten hemen atiyo emzigi.
Artik cingiraklara falan da bakip guluyo konusuyo almayan varsa gec kalmadan alsin. Birde aliexpressden parmak kuklalar aldim bebek gelisiminde tavsiye edilen oyuncaklardandir.

Hadi gecmis olsun masallahhh kilosu boyu iyi bebisin allah nazarlardan korusun

Canım benim 3.5 yaşında oğlum var ona yaptırmamıştım Dr um ben torunuma yaptırmadım sen bilirsin demişti ki yan etkisi de çok diye biliyorum o yüzden kızıma da yaptırmayacağım tabi herkesin kendi tercihi

Doktorumuz yeni bir aşıdan bahsetti. Bexsero Men B menenjit aşısı. 3.ve 5.ayda yapılıyor dedi. Avrupa falan bayadır yapılıyormuş. Bizde yeniymiş. Menenjitin sık rastlanan türüymüş. Araştır sende dedi. Size bahsedildi mi bu aşıdan merak ettim?

Gittikçe çoğalıyor özel aşılarda.durmadan aşı yaptıracağız sanırım.

Bahsedildi doltorum mutlaka yaptır dedi bana da

Biz yaptırdık canım 2 aylıkken. 3. Ayımızda 2. Dozu olucak. Yaptirmani tavsiye ederim. Biraz önce bi haber paylaştım önlemimizi alalım biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…