2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Soran Yok ki. Sen daha ne olduğunu anlamadan öpüveriyolar. Özellikle yaşlılar çok fena bu konuda. Dün eşimin uzak bı akrabası uğradı. Daha kapıdan girer girmez yapıştı öptü çocuğu ne olduğunu anlayamadım bile. O saatten sonra uyarsan ne.

Düzeldi mi peki zamanla
canım ben hiç doktora gitmemiştim ne fitil ne şurup vermiştim. işte zeytinyağı ile popo uyarı ve zeytinyağı içirmekle 3. 4. ay olduğunda geçmişti. henüz kendi vücuduna alışamadığı için böyle. bu kızım da öyle bir sıkıntım yok çok şükür. sen kendin de kabız mısın ki? suyu yeterince tüketiyor musun canım?

18 senelik evliyiz 2. Çocuğumuz birak mama yapmayı biberon bile veremez, alt degistiremez, sadece kucağında piş piş o kadar, yine buna da şükür

O kadar saygisizlar ki ben artık yaklaşınca biri opulmeyi hiç sevmiyor diyorum. Geçen pastsneye gittik orda çalışan geldi öptü elini. Kucagimdaydi bende sonradan farkettim.Oturdum orda ıslak mendille dakikalarca elini sildim. Elini ağzına sokuyor ben bile öpmüyorum dedim. Aglicaktim sinirden zor tutttum kendimi. Çok haklısın çok sinir bozucular. Ben bebek gormeye gittiğimde bırak öpmek kucağıma bile almıyorum. Ilk 3 ay keşke kimse gelmese bakmaya çocuğa!

18 senelik evliyiz 2. Çocuğumuz birak mama yapmayı biberon bile veremez, alt degistiremez, sadece kucağında piş piş o kadar, yine buna da şükür
Ben kızımı babasına bırakıp dışarı bile çıkıyorum:) ilk günler kucağına alamıyordu şimdi mamasını hazırlıyor, doyuruyor, altını değiştiriyor, uyutuyor. Daha ne olsun

Sırf buyüzden hala bebeği taşıma çantasında götürüp getiriyoruz ana kucağına oturtmadık kapatıyoruz çantanın her yerini mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…