- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.521
Soran Yok ki. Sen daha ne olduğunu anlamadan öpüveriyolar. Özellikle yaşlılar çok fena bu konuda. Dün eşimin uzak bı akrabası uğradı. Daha kapıdan girer girmez yapıştı öptü çocuğu ne olduğunu anlayamadım bile. O saatten sonra uyarsan ne.http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4...crin-agir-engelli-oldu-41115494&utm_term=post
Allah korusun bebislerimizi kızlar. Bebislerinizi opturmeyin kim olursa olsun alinirsa alinsin.. Menenjit aşısının önemini gördüm burda iyiki yaptirmisim. Yaptırmak isteyenler de ertelemesinler. Cok küçük onlar daha vucut tasiyamiyor virusleri
60 günlükken 12 cm uzamıştı benim ki. Ama çok küçük doğdu 48 cm di dogdugunda. Gayet iyi bence seninki deBebeklerinizin boyu kaç cm uzuyor kızlar biz 75 günlük olmuşuz 10 cm uzadık toplamda normal deme
Bize 3 ve 5.aylarda yaptır dedi. 2 ve 4te rota yaptır dediBiz yaptırdık canım 2 aylıkken. 3. Ayımızda 2. Dozu olucak. Yaptirmani tavsiye ederim. Biraz önce bi haber paylaştımönlemimizi alalım biz.
canım ben hiç doktora gitmemiştim ne fitil ne şurup vermiştim. işte zeytinyağı ile popo uyarı ve zeytinyağı içirmekle 3. 4. ay olduğunda geçmişti. henüz kendi vücuduna alışamadığı için böyle. bu kızım da öyle bir sıkıntım yok çok şükür. sen kendin de kabız mısın ki? suyu yeterince tüketiyor musun canım?Düzeldi mi peki zamanla
Gün olarka söylemedi, bazı çocuklar 5 günde bir yapar mutludur ne zaman kakadan huzursuz olduğunu hissederseniz o zaman verin dedi.
Benimki de istiyor ki ağlayana kadar hiç kalkmayayım. Mızırdayınca anlıyorum ki ağlayacak büyütmenin anlamı ne? Yani hiç mızırdayıp sustuğu olmadı, bu sefer sakinleştirmesi de zor oluyor. Aslında biz mama da veriyoruz mesela bir öğün kalkıp mama verebilir. Bazen öyle yapmak istiyor ama çocuk beklerken katıla katıla ağlıyor, gel de uyanma o seste. Hiç ağzına emzik vereyim, sakinleştireyim de öyle mama yapayım yok. Bırakıyor kendi haline, beklesinmiş. Sanki ondan anlayacak bebeksonra böyle olmaz diyince de çok söyleniyorsun diyor. Amaan işte herkeste benzer şeyler 2 seneyi gözden çıkardım ben.
Kaç aylıkken yapılıyo menenjit aşısıhttp://www.hurriyet.com.tr/gundem/4...crin-agir-engelli-oldu-41115494&utm_term=post
Allah korusun bebislerimizi kızlar. Bebislerinizi opturmeyin kim olursa olsun alinirsa alinsin.. Menenjit aşısının önemini gördüm burda iyiki yaptirmisim. Yaptırmak isteyenler de ertelemesinler. Cok küçük onlar daha vucut tasiyamiyor virusleri
O kadar saygisizlar ki ben artık yaklaşınca biri opulmeyi hiç sevmiyor diyorum. Geçen pastsneye gittik orda çalışan geldi öptü elini. Kucagimdaydi bende sonradan farkettim.Oturdum orda ıslak mendille dakikalarca elini sildim. Elini ağzına sokuyor ben bile öpmüyorum dedim. Aglicaktim sinirden zor tutttum kendimi. Çok haklısın çok sinir bozucular. Ben bebek gormeye gittiğimde bırak öpmek kucağıma bile almıyorum. Ilk 3 ay keşke kimse gelmese bakmaya çocuğa!Soran Yok ki. Sen daha ne olduğunu anlamadan öpüveriyolar. Özellikle yaşlılar çok fena bu konuda. Dün eşimin uzak bı akrabası uğradı. Daha kapıdan girer girmez yapıştı öptü çocuğu ne olduğunu anlayamadım bile. O saatten sonra uyarsan ne.
2 aylıkken yapıldı bize. 3. Ayda ikinci dozunu yapicam dedi. Çok detaylı bilmiyorum aylara göre dağılımını. Bir sonraki aşıyı söyledi doktorum bende sormayı unuttum.Kaç aylıkken yapılıyo menenjit aşısı
Doktorun nasıl dediyse canım. Yeter ki yapılsın.Bize 3 ve 5.aylarda yaptır dedi. 2 ve 4te rota yaptır dedi
Doktorun nasıl dediyse canım. Yeter ki yapılsın.
Ben kızımı babasına bırakıp dışarı bile çıkıyorum:) ilk günler kucağına alamıyordu şimdi mamasını hazırlıyor, doyuruyor, altını değiştiriyor, uyutuyor. Daha ne olsun18 senelik evliyiz 2. Çocuğumuz birak mama yapmayı biberon bile veremez, alt degistiremez, sadece kucağında piş piş o kadar, yine buna da şükür
Sırf buyüzden hala bebeği taşıma çantasında götürüp getiriyoruz ana kucağına oturtmadık kapatıyoruz çantanın her yerini misO kadar saygisizlar ki ben artık yaklaşınca biri opulmeyi hiç sevmiyor diyorum. Geçen pastsneye gittik orda çalışan geldi öptü elini. Kucagimdaydi bende sonradan farkettim.Oturdum orda ıslak mendille dakikalarca elini sildim. Elini ağzına sokuyor ben bile öpmüyorum dedim. Aglicaktim sinirden zor tutttum kendimi. Çok haklısın çok sinir bozucular. Ben bebek gormeye gittiğimde bırak öpmek kucağıma bile almıyorum. Ilk 3 ay keşke kimse gelmese bakmaya çocuğa!
Yaptırdık canım 2. Ay kontrolünde. Doktorum kesinlikle yapılmasını öneriyor. Instegramda yazdığı yazıyı paylaşıyorum linkini bakarsın :)Rota virüs aşısını yaptırdınız mı? Sizin doktorunuz doçentti sanırım. Rota virüs aşısı hakkinda ne düşünüyor?
Ayyy kıskandımBen kızımı babasına bırakıp dışarı bile çıkıyorum:) ilk günler kucağına alamıyordu şimdi mamasını hazırlıyor, doyuruyor, altını değiştiriyor, uyutuyor. Daha ne olsun
Doktorumuz muaynehanesinde yapacak cuma günü. Zaten ağızdan damla olarak veriliyor. Bize sormadı hangisini yapalım diye. Sen doktora danış canm.Rota aşısını yaptırmaya karar verdim piyasada iki çeşit var hangisini yaptırdınız
Rotanın hangi markasını aldın canım iki çeşit var doktor bişey dedimiYaptırdık canım 2. Ay kontrolünde. Doktorum kesinlikle yapılmasını öneriyor. Instegramda yazdığı yazıyı paylaşıyorum linkini bakarsın :)
https://www.instagram.com/p/Btk6S6Jhhi6/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=vpcc24ldp28r
Büyük rahatlık:) cuma akşamı kızı babaya bırakıp ben arkadaşlarımla dışarı çıkıcamAyyy kıskandım
Canım pardon yanlış link atmışım.Rota virüs aşısını yaptırdınız mı? Sizin doktorunuz doçentti sanırım. Rota virüs aşısı hakkinda ne düşünüyor?
https://prospektus.co/ilac/rotateq-oral-kullanim-icin-2-ml-cozelti-rotavirus-asisi/Rotanın hangi markasını aldın canım iki çeşit var doktor bişey dedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?