2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kaç aylıkken yapılıyo menenjit aşısı
Canım o haberdeki virüsü yaptılar bize iki dozu yapıldı. devlet yapıyor. Aşı karnesinde yazıypr bakabilirsiniz. Ekstra bi menenjit b tibi gibi bi hastalık var o özele giriyor ama doktorum bana yaptır dedi. Bexsero Men B menenjit aşısı. 3.ve 5.ayda yapılıyor

Kaç cm ve kilo doğdu canım. Maşallah güzel kilo almış. Biz özel aşıları yaptirmicaz. Şu an nasıl bebisin? Bizim asi pazartesi

Yan etkisi oldu mu aşının?
Kusma olmadi zaten çok severek içti D vitaminini bile öyle içmiyor:) 2 ay aşılarıyla beraber yapıldığı için farketmedim canım. Ama aşılarda hiç sorun yaşamamıştık yan etki olmadi diyebilirim. Sadece alt değiştirdikten sonra özellikle kaka sonrası ellerini güzel yikaman gerek 1 hafta. Dışkıyla virüsler atıldığı için.

Kaç cm ve kilo doğdu canım. Maşallah güzel kilo almış. Biz özel aşıları yaptirmicaz. Şu an nasıl bebisin? Bizim asi pazartesi
49 cm 3 kilo doğdu şimdilik bişey Yok canım inşallah gecemizde iyi olur oğlum hiçbir aşıdan etkilenmemişti rotayı yaptırcam oğlum 4 gün hastanede yatmıştı çok zordu

Bize sadece bi teyzem halam ve eşimin yakın iş arkadaşı geldi. Başka da gelen olmadi çok şükür:)

Bize sadece bi teyzem halam ve eşimin yakın iş arkadaşı geldi. Başka da gelen olmadi çok şükür:)
ben yüzsüzlük yapıyorum görmemişin bir çocuğu olmuş desinler umrumda değil misafir kabul etmiyorum bu sebebten küsen olursa küssün çok samimi olduklarıma soruyorum hastamısın yoksa şakın gelme gelincede öpme diyorum ama eşimin çevresine falan diyemem o yüzden sallıyoruz

Ay ne güzel maşallah canım. Bide mevlut yaptık biz herkes içerde sevmek için bekliyor. 50 kişiye yakın kadin topluluğu düşün:))) foto çekildik sonra dayadim çocuğa sütü mevlut boyunca çok şükür uyudu :))))

49 cm 3 kilo doğdu şimdilik bişey Yok canım inşallah gecemizde iyi olur oğlum hiçbir aşıdan etkilenmemişti rotayı yaptırcam oğlum 4 gün hastanede yatmıştı çok zordu
Inşallah sıkıntısız geçer geceniz canım. Benimde tanıdığım ebeler yaptırmaya gerek yok dediler. Toplamda aile hekimliklerinden iki kişi yaptırmış. Gereksiz gördü. Kafam karıştı yine. Napsam bilemedim

En iyisini yapiyosun canım. Bende hayır diyemem o yüzden bazen evde yokuz dedirtiyorum eşime

Ohh çok güzel yapmışsın. :) bende cenazeye gittim kimsenin yüzüne bakmadım. Kucagimda boynuma dayatip uyuttum kimsede bakamadı:) annem izin vermedi kimseye

Ben kabız degilim suyuda çok içiyorum Bi haftafa bir damaca su bitiyor evde benden başka pek içende yok bi eşim akşamları içer. Çocuk doktoruda öyle söylemişti 5 aya kadar düzelir bazı bebeklerde bu sorun var dedi ama hiç geçmicek gibi hissediyorum aslında hiç huzursuzda degil ama ben yapamadıgı için üzülüyorum hep böyle olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…