- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.541
https://prospektus.co/ilac/rotateq-oral-kullanim-icin-2-ml-cozelti-rotavirus-asisi/
Linkteki canım rotateq aldık. Onu reçete etmişti doktorumuz.
Canım o haberdeki virüsü yaptılar bize iki dozu yapıldı. devlet yapıyor. Aşı karnesinde yazıypr bakabilirsiniz. Ekstra bi menenjit b tibi gibi bi hastalık var o özele giriyor ama doktorum bana yaptır dedi. Bexsero Men B menenjit aşısı. 3.ve 5.ayda yapılıyorKaç aylıkken yapılıyo menenjit aşısı
Kaç cm ve kilo doğdu canım. Maşallah güzel kilo almış. Biz özel aşıları yaptirmicaz. Şu an nasıl bebisin? Bizim asi pazartesiBizde 2. Ay aşılarımızı olduk tabi ağladı kucakta sustu hemen 6 kilo 59 cm olmuşuz 73 günlüğüz aşımız geç yapıldı herşey yolunda şükür sağlık ocağı rota aşısı için bugün 8 kişiden 1 kişi yaptırdı sadece dedi kızımın doktoru gerek duymadı arada kaldım
Link açılmadı canımYaptırdık canım 2. Ay kontrolünde. Doktorum kesinlikle yapılmasını öneriyor. Instegramda yazdığı yazıyı paylaşıyorum linkini bakarsın :)
https://www.instagram.com/p/Btk6S6Jhhi6/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=vpcc24ldp28r
Bizimkisi 47 günlükken 10 cm uzamıştı canım.Bebeklerinizin boyu kaç cm uzuyor kızlar biz 75 günlük olmuşuz 10 cm uzadık toplamda normal deme
Aynen canım yanlış paylaşmışım ya. Resmini çekip ekledim birazcık ilerde :)Link açılmadı canım
Yaptırdık canım 2. Ay kontrolünde. Doktorum kesinlikle yapılmasını öneriyor. Instegramda yazdığı yazıyı paylaşıyorum linkini bakarsın :)
https://www.instagram.com/p/Btk6S6Jhhi6/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=vpcc24ldp28r
Kusma olmadi zaten çok severek içti D vitaminini bile öyle içmiyor:) 2 ay aşılarıyla beraber yapıldığı için farketmedim canım. Ama aşılarda hiç sorun yaşamamıştık yan etki olmadi diyebilirim. Sadece alt değiştirdikten sonra özellikle kaka sonrası ellerini güzel yikaman gerek 1 hafta. Dışkıyla virüsler atıldığı için.Yan etkisi oldu mu aşının?
Maşallah canım kilo alımı nasıldıBizimkisi 47 günlükken 10 cm uzamıştı canım.
49 cm 3 kilo doğdu şimdilik bişey Yok canım inşallah gecemizde iyi olur oğlum hiçbir aşıdan etkilenmemişti rotayı yaptırcam oğlum 4 gün hastanede yatmıştı çok zorduKaç cm ve kilo doğdu canım. Maşallah güzel kilo almış. Biz özel aşıları yaptirmicaz. Şu an nasıl bebisin? Bizim asi pazartesi
Bize sadece bi teyzem halam ve eşimin yakın iş arkadaşı geldi. Başka da gelen olmadi çok şükür:)O kadar saygisizlar ki ben artık yaklaşınca biri opulmeyi hiç sevmiyor diyorum. Geçen pastsneye gittik orda çalışan geldi öptü elini. Kucagimdaydi bende sonradan farkettim.Oturdum orda ıslak mendille dakikalarca elini sildim. Elini ağzına sokuyor ben bile öpmüyorum dedim. Aglicaktim sinirden zor tutttum kendimi. Çok haklısın çok sinir bozucular. Ben bebek gormeye gittiğimde bırak öpmek kucağıma bile almıyorum. Ilk 3 ay keşke kimse gelmese bakmaya çocuğa!
ben yüzsüzlük yapıyorum görmemişin bir çocuğu olmuş desinler umrumda değil misafir kabul etmiyorum bu sebebten küsen olursa küssün çok samimi olduklarıma soruyorum hastamısın yoksa şakın gelme gelincede öpme diyorum ama eşimin çevresine falan diyemem o yüzden sallıyoruzBize sadece bi teyzem halam ve eşimin yakın iş arkadaşı geldi. Başka da gelen olmadi çok şükür:)
47 günde 2170 gram almıştı canimMaşallah canım kilo alımı nasıldı
Ay ne güzel maşallah canım. Bide mevlut yaptık biz herkes içerde sevmek için bekliyor. 50 kişiye yakın kadin topluluğu düşün:))) foto çekildik sonra dayadim çocuğa sütü mevlut boyunca çok şükür uyudu :))))Bize sadece bi teyzem halam ve eşimin yakın iş arkadaşı geldi. Başka da gelen olmadi çok şükür:)
Inşallah sıkıntısız geçer geceniz canım. Benimde tanıdığım ebeler yaptırmaya gerek yok dediler. Toplamda aile hekimliklerinden iki kişi yaptırmış. Gereksiz gördü. Kafam karıştı yine. Napsam bilemedim49 cm 3 kilo doğdu şimdilik bişey Yok canım inşallah gecemizde iyi olur oğlum hiçbir aşıdan etkilenmemişti rotayı yaptırcam oğlum 4 gün hastanede yatmıştı çok zordu
En iyisini yapiyosun canım. Bende hayır diyemem o yüzden bazen evde yokuz dedirtiyorum eşimeben yüzsüzlük yapıyorum görmemişin bir çocuğu olmuş desinler umrumda değil misafir kabul etmiyorum bu sebebten küsen olursa küssün çok samimi olduklarıma soruyorum hastamısın yoksa şakın gelme gelincede öpme diyorum ama eşimin çevresine falan diyemem o yüzden sallıyoruz
Ohh çok güzel yapmışsın. :) bende cenazeye gittim kimsenin yüzüne bakmadım. Kucagimda boynuma dayatip uyuttum kimsede bakamadı:) annem izin vermedi kimseyeAy ne güzel maşallah canım. Bide mevlut yaptık biz herkes içerde sevmek için bekliyor. 50 kişiye yakın kadin topluluğu düşün:))) foto çekildik sonra dayadim çocuğa sütü mevlut boyunca çok şükür uyudu :))))
En iyisi canım. Küçücük bebeği öpsen nolur yani. Biseyden anlamıyor o bebek.Ohh çok güzel yapmışsın. :) bende cenazeye gittim kimsenin yüzüne bakmadım. Kucagimda boynuma dayatip uyuttum kimsede bakamadı:) annem izin vermedi kimseye
canım ben hiç doktora gitmemiştim ne fitil ne şurup vermiştim. işte zeytinyağı ile popo uyarı ve zeytinyağı içirmekle 3. 4. ay olduğunda geçmişti. henüz kendi vücuduna alışamadığı için böyle. bu kızım da öyle bir sıkıntım yok çok şükür. sen kendin de kabız mısın ki? suyu yeterince tüketiyor musun canım?
En iyisi canım. Küçücük bebeği öpsen nolur yani. Biseyden anlamıyor o bebek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?