2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kilomuzda gayet normal dogru söylemiş eskilerimiz. Maflor gayeet güzeldi hiç sancı yaşamıyorduk degiştirdik gaz sancısı başladı galiba ona geri dönecem ben çok sakindi onu kullanırken

Biogaia mi kullaniyorsunuz şu an? Ben de maflor a geçmek istiyorum. Sanki fayda etmemeye başladi bu hafta çok gazlandi kızım.

Rota aşısını doktorumuz öneriyor mutlaka asi olmayanlarda ishal vakaları çok ağır geçiyor dedi bizde bugün diğer aşılar ile birlikte ilk dozu yaptırdık. Bexsero menenjit b aşısınıda yap diyor mutlaka. Her aya özel aşı var resmen. Her kontrole gidisimiz 500tlye mal oluyor. Bugün 700lira harcamışız hastanede. Nasıl olucak böyle bakalım.

Canım bebeğini niye sütten kesesin sütün varken. Evet biraz pahalı ama gümüş kalkan alsana bi çok kişi kullanıp memnun kalmış. Nelere para veriyoruz bence oyuncak alma bebeğine, oyun halısı alma kendine gümüş gögüs kalkanı al

Herkese selam Basta topikte yaziyordum ama sistem trafindan elendi bebek ustune bir De kimyasal gebelik yasadim. Sonra Tup Bebek surecimizi basladi dun Kan testi gunum idi sonuc pozitif :) Hatta degerim gayet Iyiymis. 1 sene geriden gelecegim Eger her sey yolunda giderse Ekim bebegi olacak gibi. Size de haber edeyim istedim. Arada size danismak, tecrubelerinizden yararlanmak isterim

Çok sevindim sizin adınıza. Mevlam sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah

Bizimkide yine tıkandı 5 gün oldu yapmadı

çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip Etsin dün gibi hatırlıyorum seni

Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canim

bende seni hatirliyorum.sağlıcakla kucağına al bebisini insallah

Gogsum birden mastit oldu ya. Aksam yemeginden sonra olunca ictigim gazoz mu etki etti diye dusunmuyo degilim. Icindeki bir madde sut olusumuna etki ediyo olmasin

Faydası olmasa ne olacak bilmiyorum

Canım ya hayırlı olsun Ananlı Babalı sağlıkla kucağına alırsın inşAllah

geçer canım canını sıkma. bak 9 ay nasılda geçti =) iyi bari huzursuz değilse maşaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…