- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.561
Kilomuzda gayet normal dogru söylemiş eskilerimiz. Maflor gayeet güzeldi hiç sancı yaşamıyorduk degiştirdik gaz sancısı başladı galiba ona geri dönecem ben çok sakindi onu kullanırken
Canım bebeğini niye sütten kesesin sütün varken. Evet biraz pahalı ama gümüş kalkan alsana bi çok kişi kullanıp memnun kalmış. Nelere para veriyoruz bence oyuncak alma bebeğine, oyun halısı alma kendine gümüş gögüs kalkanı alBenim de sağ göğsümün başı var solun yok.. ama Benim sağ göğsümde yara oluyor neden anlamıyorum yani 2 ay oldu hala aynı.. ben başlığı çok denedim ama çocuk emiyor 6 aya kadar sabır edim sonra sütten keserim.. ben 5 yaşıma kadar emmişim çocuğumada isterdim 2 yaşına kadar emmesini ama maalesef yapamıyorum gün günden beter oluyor doktora da gittim ama olmuyor hiç birşey fayda etmedi..
Çok sevindim sizin adınıza. Mevlam sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallahHerkese selam Basta topikte yaziyordum ama sistem trafindan elendi bebek ustune bir De kimyasal gebelik yasadim. Sonra Tup Bebek surecimizi basladi dun Kan testi gunum idi sonuc pozitif :) Hatta degerim gayet Iyiymis. 1 sene geriden gelecegim Eger her sey yolunda giderse Ekim bebegi olacak gibi. Size de haber edeyim istedim. Arada size danismak, tecrubelerinizden yararlanmak isterim
Bizimkide yine tıkandı 5 gün oldu yapmadıBen kabız degilim suyuda çok içiyorum Bi haftafa bir damaca su bitiyor evde benden başka pek içende yok bi eşim akşamları içer. Çocuk doktoruda öyle söylemişti 5 aya kadar düzelir bazı bebeklerde bu sorun var dedi ama hiç geçmicek gibi hissediyorum aslında hiç huzursuzda degil ama ben yapamadıgı için üzülüyorum hep böyle olacak diye
çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip Etsin dün gibi hatırlıyorum seniHerkese selam Basta topikte yaziyordum ama sistem trafindan elendi bebek ustune bir De kimyasal gebelik yasadim. Sonra Tup Bebek surecimizi basladi dun Kan testi gunum idi sonuc pozitif :) Hatta degerim gayet Iyiymis. 1 sene geriden gelecegim Eger her sey yolunda giderse Ekim bebegi olacak gibi. Size de haber edeyim istedim. Arada size danismak, tecrubelerinizden yararlanmak isterim
Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canimHerkese selam Basta topikte yaziyordum ama sistem trafindan elendi bebek ustune bir De kimyasal gebelik yasadim. Sonra Tup Bebek surecimizi basladi dun Kan testi gunum idi sonuc pozitif :) Hatta degerim gayet Iyiymis. 1 sene geriden gelecegim Eger her sey yolunda giderse Ekim bebegi olacak gibi. Size de haber edeyim istedim. Arada size danismak, tecrubelerinizden yararlanmak isterim
bende seni hatirliyorum.sağlıcakla kucağına al bebisini insallahHerkese selam Basta topikte yaziyordum ama sistem trafindan elendi bebek ustune bir De kimyasal gebelik yasadim. Sonra Tup Bebek surecimizi basladi dun Kan testi gunum idi sonuc pozitif :) Hatta degerim gayet Iyiymis. 1 sene geriden gelecegim Eger her sey yolunda giderse Ekim bebegi olacak gibi. Size de haber edeyim istedim. Arada size danismak, tecrubelerinizden yararlanmak isterim
Bu Hesabi Ben de takip ediyorum. Cok guzel aciklamalari var.Kızlar bugün ateş kaça çıktığında şurup vermeli olayını konuşmuştuk. İnstagramda bir çocuk doktorunun yazısını paylaşıyorum.
Çok haklısınCanım bebeğini niye sütten kesesin sütün varken. Evet biraz pahalı ama gümüş kalkan alsana bi çok kişi kullanıp memnun kalmış. Nelere para veriyoruz bence oyuncak alma bebeğine, oyun halısı alma kendine gümüş gögüs kalkanı al
Faydası olmasa ne olacak bilmiyorumCanım bebeğini niye sütten kesesin sütün varken. Evet biraz pahalı ama gümüş kalkan alsana bi çok kişi kullanıp memnun kalmış. Nelere para veriyoruz bence oyuncak alma bebeğine, oyun halısı alma kendine gümüş gögüs kalkanı al
Bende gazoz içiyorum ondan değildir canımGogsum birden mastit oldu ya. Aksam yemeginden sonra olunca ictigim gazoz mu etki etti diye dusunmuyo degilim. Icindeki bir madde sut olusumuna etki ediyo olmasin
Canım ya hayırlı olsun Ananlı Babalı sağlıkla kucağına alırsın inşAllahHerkese selam Basta topikte yaziyordum ama sistem trafindan elendi bebek ustune bir De kimyasal gebelik yasadim. Sonra Tup Bebek surecimizi basladi dun Kan testi gunum idi sonuc pozitif :) Hatta degerim gayet Iyiymis. 1 sene geriden gelecegim Eger her sey yolunda giderse Ekim bebegi olacak gibi. Size de haber edeyim istedim. Arada size danismak, tecrubelerinizden yararlanmak isterim
10 dk içinde düşürmeye başlar canım ne olduKızlar calpol şurup kaç saatte etki edip ateşi düşürmeye başlar?
Eğer yüksekse şurubu içir yüzünü ılık su ile yıka bezleri ıslat dizlerinin arkasına ve kol el eklemlerinin içine koltuk altlarına koy hemen düşerKızlar calpol şurup kaç saatte etki edip ateşi düşürmeye başlar?
geçer canım canını sıkma. bak 9 ay nasılda geçti =) iyi bari huzursuz değilse maşaAllah.Ben kabız degilim suyuda çok içiyorum Bi haftafa bir damaca su bitiyor evde benden başka pek içende yok bi eşim akşamları içer. Çocuk doktoruda öyle söylemişti 5 aya kadar düzelir bazı bebeklerde bu sorun var dedi ama hiç geçmicek gibi hissediyorum aslında hiç huzursuzda degil ama ben yapamadıgı için üzülüyorum hep böyle olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?