- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.581
Evet hatirliyorum seni hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin:)Herkese selam Basta topikte yaziyordum ama sistem trafindan elendi bebek ustune bir De kimyasal gebelik yasadim. Sonra Tup Bebek surecimizi basladi dun Kan testi gunum idi sonuc pozitif :) Hatta degerim gayet Iyiymis. 1 sene geriden gelecegim Eger her sey yolunda giderse Ekim bebegi olacak gibi. Size de haber edeyim istedim. Arada size danismak, tecrubelerinizden yararlanmak isterim
Dönüşümlü kullanmak ne demek canımKızlar bugün ateş kaça çıktığında şurup vermeli olayını konuşmuştuk. İnstagramda bir çocuk doktorunun yazısını paylaşıyorum.
Ayyyy öyle mi ki. Canım eğer ne olduğunu tespit edersen bize de bilgi verir misinGogsum birden mastit oldu ya. Aksam yemeginden sonra olunca ictigim gazoz mu etki etti diye dusunmuyo degilim. Icindeki bir madde sut olusumuna etki ediyo olmasin
Bebeğin ateşi çıktığında calpol verdiysen aynı gün içinde tekrar içinde tekrar çıktıysa onun yerine dolven vereceksin sonra tekrar calpol 6 saatte bir dönüşümlüDönüşümlü kullanmak ne demek canım
Sağol canım teşekkür ederim. Bugün aşı olduk gündüz birşey yoktu huysuzdu biraz akşam ateşi 38.3 oldu üzerini soyduk baktık düşmedi ilaç verdik 1 saate düştü anca şimdi ölçtüm 37 olmuş. Uyutmaya çalışıyorum insallah uyur.Eğer yüksekse şurubu içir yüzünü ılık su ile yıka bezleri ıslat dizlerinin arkasına ve kol el eklemlerinin içine koltuk altlarına koy hemen düşer
Bizde aşı olduk takipteyim canım geçmiş olsunSağol canım teşekkür ederim. Bugün aşı olduk gündüz birşey yoktu huysuzdu biraz akşam ateşi 38.3 oldu üzerini soyduk baktık düşmedi ilaç verdik 1 saate düştü anca şimdi ölçtüm 37 olmuş. Uyutmaya çalışıyorum insallah uyur.
Saat başı ölçtüm gündüz birşey yoktu akşam cıktı. Inşallah siz sorunsuz atlatırsınız.Bizde aşı olduk takipteyim canım geçmiş olsun
Canım denemek zorundasın. Bebeğini sütten kesersen emziremezsen ben söyleyeyim sana olacakları. Mama parası biberon parası sterilizatör parası termos parası.... Bir de adamakıllı bir genel cerrahi dr una git vardır elbet bi çözümFaydası olmasa ne olacak bilmiyorum
Yedigim ictigim tek farkli sey oydu ama sebebi o mudur bilemedim. Ben gecende disari cikarken ilk defa emzirme sutyeni takmistim sutyende biraz dar geliyo disarda kac saat durmaktan mastit olmustum. Sutyen sut bezlerini sikistirip tas gibi yapmis sen de istersen dene biraz gogsunu toplar sertlestirir dar sutyen. Benim icin izdirapti ama.Ayyyy öyle mi ki. Canım eğer ne olduğunu tespit edersen bize de bilgi verir misin
Sizinki maşallah sakin mi geçirdi biz maalesef vermek zorunda kaldık ateşi çok yoktu 37.8 oldu ama okadar çok ağladı ki sanırım ağrı çok yaptı çünkü canı acıyarak bağırdığı belliydi bizde yaklaşık yarım çay kaşığı kadar verdik ağlaya ağlaya çıkaracaktı ateşini hatta daha anca sakinledi allahtan emme sorunumuz olmadı bol bol bende emziriyorum kuzum kıyamam aşılı kolunu hiç kıpırdatmadan dümdüz salıyor yanına ağlarken bile bukadarcık şeyde bile içim koptu ki şimdi hastanelerde yavrusunun başında olanları düşünemiyorum allahım herkese şifa versin. bebecikler hiç hasta olmasınBizimki 38.2 oldu aşıda ama vermedim canım daha fazla yükselseydi verirdim sanırım. Aşı olduğu gün çorap ve zıbın giydirdim bacaklarını açık tuttum hep. Gündüz uykusunda üzerine ince baddaniye örttüm sadece. Geceye zaten düştü ateşi. Bol bol emzir canım pek hali olmuyor ama hep verdim memeyi
Oooo Harika haber tebrik ederim canım bizlerden tecrübe fışkırıyor adeta aşılara geçtik artık uykusuz geceler perişan haller bence çok gelme yanımıza korkarsın üstüne basarak söylüyorum ki bana diyenlere çok kızardım hamileliğinin tadını çıkarHerkese selam Basta topikte yaziyordum ama sistem trafindan elendi bebek ustune bir De kimyasal gebelik yasadim. Sonra Tup Bebek surecimizi basladi dun Kan testi gunum idi sonuc pozitif :) Hatta degerim gayet Iyiymis. 1 sene geriden gelecegim Eger her sey yolunda giderse Ekim bebegi olacak gibi. Size de haber edeyim istedim. Arada size danismak, tecrubelerinizden yararlanmak isterim
Yan etkileri nelermiş peki? Ben bu ay doktora götürmedim sağlık ocağındaki ebelerde durumunuz varsa yaptırın dediler ki bizim ebeler çokdoğalcı hatta ben sezeryan yaptırdım diye bana vıdı vıdı yaptılar şu özel hastanelere gitmeyin devlete gidin vsler ama aşıyı önerdiler bende daha karar veremedimCanım benim 3.5 yaşında oğlum var ona yaptırmamıştım Dr um ben torunuma yaptırmadım sen bilirsin demişti ki yan etkisi de çok diye biliyorum o yüzden kızıma da yaptırmayacağım tabi herkesin kendi tercihi
Maalesef mama veriyorumCanım denemek zorundasın. Bebeğini sütten kesersen emziremezsen ben söyleyeyim sana olacakları. Mama parası biberon parası sterilizatör parası termos parası.... Bir de adamakıllı bir genel cerrahi dr una git vardır elbet bi çözüm
Mesela calpol ve peditusu dönüşümlü kullanıyorsun. Bebişler allah korusun ateşlendiğinde doktor tavsiyesiyle öğreneceğiz bunları. Ben de eltimden duymuştum ilk.Dönüşümlü kullanmak ne demek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?