2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar allah askina gece uykusunda memede uyurken yataga nasil koyucaz uyuyan bebe yataga yatinca uyaniyo. Nedeni nedir anlamadim zaten huyu degisti ne guzel gece uyurken devamli kalkip uyumak bilmiyo en son da sabaha karsi misil misil uyuyo bu seferde ben uyuyamiyorum.

Rota aşısı yaptıran arkadaşlar fiyatı ne kadar? Siz kendiniz mi eczaneden alıp götürdünüz? Eğer öyleyse doktorunuz ayrıca aşı yapma ücreti aldı mı? Biz de yarın olacağız hiç fikrim yok.

Evet canm bu paylaştığım yazıyı yazan doktor da hiç önermiyor. Bakalım bizim doktorlar ne diyecek.

Canm piş pişleyip poposuna hafif hafif vurmayı denedin mi? Benimki de bazen kucakta uyuyor yerine bıraktığım anda uyanıyor. Ya öncesinde youtubeden pişpiş videosu açıyorum yada kendim poposuna vurup pişpişliyorum geri uyuyor.

Rota asisini evde kendimiz yapamaz miyiz damla seklindeymis ya yaptiranlar fikir alabilir miyim. Birde en yaygin yada iyi olan marka hangisi

O bazen ise yariyor cnm gorsen geriniyor geriniyor gozleri aciyor hic pispisla uyuyacak tipi yok yani cokda tatli oluyo ya :))

Peditus degil pardon pedifen olucakti

Amin amin. Aa sakin olur mu eve geldikten bi kaç saat sonra bir başladı ağlamaya tam iki saat. Hep kucakta hoplata hoplata bi babası bi ben susana kadar oturmadık. Ememedi de ağlamaktan. Ama ağrısı geçince yavrum kendiliğinden uyuya kaldı. Azıcık uyudu uyanırken hemen verdim ağzına memeyi yavaş yavaş emdi halsizdi çünkü. Öyle öyle geçti. Doktorum vermeyin demişti ısrarla çok yükselmedikçe. Aşılarda böyle olması gerekiyor zaten vücut direnmeli kendi savaşmalı demişti. Sağlık ocağındaki hemşire akşam iiçirin demişti ama dinlemedik :) zaten çokçok yükselmedi hamdolsun

Her aşının yan etkileri var nerdeyse hepsi aynı. Zaten ağrı ateş oluyor hmen hemen hepsinde. Ciddi yan etkisi görülmüş mü ona bakmak lazım. Bexsero ağır bir aşıdır. ama yaptırın demişti doktorum. Onun bile 20 milyon uygulanmış hiç ciddi yan etkisi görülmemiş. Allahın izniyle bişey olmaz diye dua edip yaptırıyorum ben herkesin kendi kararı tabiki :)

deneyimli annelere bi sorum olucak. temizleme pamuğu olarak baby&me mi yoksa ipek mi tavsiye edersiniz?
İpek kullandım hep memnunum canım. Çok farkedeceğini düşünmyorum pamukta markanın. Kalitesiz bişey olmasın yeterli bence

Çok geçmiş olsun canım. Bizde yaptıracağız. Küçük çocuklarda daha çok görülüyormuş. Tabiki öyle aşı %100 korumaz ama dediğin gibi hafif hasarsız atlatmamıza yardımcı olur. Gerçi ben hepatit B geçirmişim. Geçirmişim diyorum çünkü ruhum duymadı aşım çok iyi etkisini göstermiş çok şükür :) evlenirken verdiğim kanda antikorlarım yüksek çıkınca öğrendim tesadüfen. Aslında aşılarda ki bu ağrı ateş aşının güzel tuttuğunun işareti

Ben de çok kararsızım normalde yaptıracaktım ama inek sütü alerjisi olunca rotadan sonra alerjisi daha da kötü olan bebekler olmuş. Kilo alımı duran bebekler. İki arada bir derede kaldım. Çocuk doktorumuz yaptırın demişti . Alerji doktoruna randevu alamadım henüz onun da fikrini almayı isterdim ama bakalım önümüzdeki hafta kesin karar vermem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…