- 23 Ocak 2018
- 1.083
- 1.031
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.621
Ipek kesinlikle. Ikisinide kullandım ipek daha yumuşak. Hepsiburadada 4.90 tl fiyatı vardı ipeğin. Baby me bilr daha pahalı.deneyimli annelere bi sorum olucak. temizleme pamuğu olarak baby&me mi yoksa ipek mi tavsiye edersiniz?
Kaka çok önemli canım ya alerji grubuna üye oldum. Herkes kaka fotoğrafları paylaşıyor nasıl iyi mi diyeÜ
Zeytünyagı işe yaradı dün öglenden brri kendisi yapıyor çok mutlu oldum insan bebegi kaka yapar diye sevinir mi çok seviniyorum ☺ bugün 2 kez yaptı sabahtan beri
ne güzel =) maşaAllahÜ
Zeytünyagı işe yaradı dün öglenden brri kendisi yapıyor çok mutlu oldum insan bebegi kaka yapar diye sevinir mi çok seviniyorum ☺ bugün 2 kez yaptı sabahtan beri
Biz aşıların hepsini kontrol olduğu hastanede yaptırıyoruz 215 tl verdik. Eczaneden almadık biz. Yaptiracakalra tavsiye öncesinde emzirmesin karnı çok tok olmasın. Bizimkine beklerken 30ml mama vermiştim aşının ilk birkaç damlasını kustu. Zor aldı kalanıda parça parça verdiler.Rota aşısı yaptıran arkadaşlar fiyatı ne kadar? Siz kendiniz mi eczaneden alıp götürdünüz? Eğer öyleyse doktorunuz ayrıca aşı yapma ücreti aldı mı? Biz de yarın olacağız hiç fikrim yok.
Kulak çöpü soktum az önce bir rahatlattım çocuğu gece boyu emmedi çünkü 6 gün olmuştu hangi marka aldın yağı canım nekadar verdin gözün aydın valla bir boka insan bukadar sevinirmi öyle bir yaptıki tişörtümü çöpe attım güle oynaya yepyeni tişörtü attım hiç canım sıkılmadı yeterki yapsın yaniÜ
Benim oğlum 2 buçuk yaşına kadar emzik kullandı sadece uykuya geçerken veriyordum uyur uyumaz ağzı açılıyor emzik yana düşüyordu hemen alıyordum günde en fazla 1 saat emiyordu hasta olduğunda hastanelerde çok veriyordum kan alma iğne ateş sırası iyi oluyor bağımlılık yaptırmadım yani çok rahatlık kızım almıyor ya delircemBirsey sorucam ben emzigi gunduz uykusu icin cok aglarsa falan veriyorum boyle bile acaba buyuyunce emzigi ağzından dusmeyen cocuklar gibi olma ihtimali olur mu bagimli yapmak cok istemiyorum.
Ben ipek organik kullandım ilk ay çok güzeldi bebek 2 aylık olunca saf Sudan olan unibaby yeni doğan kullanmaya başladım ilk ay bebekler günde 6-7 kez bazen daha çok kaka yapıyorlar o yüzden en iyisi temizleme pamuğu gerçekten ılık su hazırlıyorsun mis gibi içine batır sık sil yanınada çöp yap bir poşetten at içinedeneyimli annelere bi sorum olucak. temizleme pamuğu olarak baby&me mi yoksa ipek mi tavsiye edersiniz?
Biberona ağlıyor ya istemiyorZeytinyağını deneMinik bebis kesinlikle faydası oldu azbişi sütünden sagıp içine ekle ver kendilinden yapıyor dünden beri
Benimkide tam 11 saat emmedi kaka yaptırdım emdi şükürSanki çok kilo alıyormuş gibi iştahı da gitti kızımın zorla emziriyorum mamayi da yemiyor napicam ben ya
Canm kulak çöpünün ne kadarını sokuyorsun? Ben değdirirken bile ödüm kopuyor pamuğu kaçacak içeri diye. Değdirmek de hiç bir işe yapamıyor. Sen nasıl yapıyorsan öyle yapıcam:)Kulak çöpü soktum az önce bir rahatlattım çocuğu gece boyu emmedi çünkü 6 gün olmuştu hangi marka aldın yağı canım nekadar verdin gözün aydın valla bir boka insan bukadar sevinirmi öyle bir yaptıki tişörtümü çöpe attım güle oynaya yepyeni tişörtü attım hiç canım sıkılmadı yeterki yapsın yani
Benimkide tam 11 saat emmedi kaka yaptırdım emdi şükür
Benimki baspadi susmuyor masallh konuskan oldu ama cok tatlu oluyor birde cilveli agu diyor bityorumKızlar bebislerimiz bi yere bakıp sesler çıkarıyorsa, onun hakkında biseyler anlatıyo demekmiş
Canım mukuslu kaka, aşırı gürültüler vardı bağırsaklarında , yeşil kaka bir de kakasında beyaz tanecikler oluyordu . Süt ürünlerini bıraktım hazır paketli gıdaları, tereyağı da bıraktım. kakasında tanecik hiç kalmadı daha az gaz sancısı oluyor şimdi . Cilt tepkimiz olmadı çok şükür kiminin yüzünde bedeninde kötü egzamalar olmuş maalesef.Lalekiran canm inek sürü allerjisinin belirtileri neydi sizde? Ve nasıl tespit edildi?
kusmamız hiç olmadı çok şükür canım 45 gündür kaka yapamama var çok zor ya Allah yardımcımız olsunSabah az bir kaka yapmıştı. Dun akşam da karni sertti yine sicak havlu koydum 1 2 cay kasigi rezene verdim sonra yaptı, gün boyu iştahsızdi. Şunların sindirim sistemleri bir düzene girse de rahatlasak. Senin kız kusuyor mu? Benim ki cok kusmaya başladı motilium şurup kullaniyoruz. Gazi varsa kaka yapamıyorsa kusuyor artık. Hem de en çok benim sütümü kusuyor. Bıktım doktora gitmekten ilaç kullanmak da istemiyorum kilo alimi iyi olsa kusması önemli değil. Doktor bu ay da 1 kilo alirsa toparlar dedi ama bu kusmayla nasil olacak ilac mi kullanip durcaz. Nefret ediyorum minicik bebege dışardan müdahele etmeye ama çaresiz kalıyor insan.
Sorma benimkinn sıcaktanoldu dedi dr boynundakiler gecti yuzundekiler halen gecmedi eski haline donmesini cok istyrm artkCanım mukuslu kaka, aşırı gürültüler vardı bağırsaklarında , yeşil kaka bir de kakasında beyaz tanecikler oluyordu . Süt ürünlerini bıraktım hazır paketli gıdaları, tereyağı da bıraktım. kakasında tanecik hiç kalmadı daha az gaz sancısı oluyor şimdi . Cilt tepkimiz olmadı çok şükür kiminin yüzünde bedeninde kötü egzamalar olmuş maalesef.
Beyaz tanecik hep olur diye biliyorum amaCanım mukuslu kaka, aşırı gürültüler vardı bağırsaklarında , yeşil kaka bir de kakasında beyaz tanecikler oluyordu . Süt ürünlerini bıraktım hazır paketli gıdaları, tereyağı da bıraktım. kakasında tanecik hiç kalmadı daha az gaz sancısı oluyor şimdi . Cilt tepkimiz olmadı çok şükür kiminin yüzünde bedeninde kötü egzamalar olmuş maalesef.
Canım önce zeytin yağına sokuyorum iyice emsin diye sonra zeytin yağını poposunun deliğinede sürüyorum acımasın diye sadece pamuklu kısmı sokup azıcık itiyorum en fazla 1 cm yani bekliyorum ayakları havada gaz çıkarıp ıkınıyor sonra boşaltıyor canım seninki canı istediğinde yapıyor boşver sen ya keşke kızım kendi yapsa 10 günde 1 yapsa pamuk içerde kalmaz korkma kalsada bişey olmaz bağırsakta zaten kakayla çıkacak çocuklar para bile yutunca bağırsağa inmesini bekliyorlar sonra tehlike bitiyorCanm kulak çöpünün ne kadarını sokuyorsun? Ben değdirirken bile ödüm kopuyor pamuğu kaçacak içeri diye. Değdirmek de hiç bir işe yapamıyor. Sen nasıl yapıyorsan öyle yapıcam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?