2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
deneyimli annelere bi sorum olucak. temizleme pamuğu olarak baby&me mi yoksa ipek mi tavsiye edersiniz?
Ipek kesinlikle. Ikisinide kullandım ipek daha yumuşak. Hepsiburadada 4.90 tl fiyatı vardı ipeğin. Baby me bilr daha pahalı.

Ü
Zeytünyagı işe yaradı dün öglenden brri kendisi yapıyor çok mutlu oldum insan bebegi kaka yapar diye sevinir mi çok seviniyorum ☺ bugün 2 kez yaptı sabahtan beri
Kaka çok önemli canım ya alerji grubuna üye oldum. Herkes kaka fotoğrafları paylaşıyor nasıl iyi mi diye gastroenteroloji doktoru da takip edeceksiniz dedi kakayi benimki de seyrek yapıyor. Şimdi bir de neocate mama kullanmaya başladık heyecanla kaka bekliyorum :)))

Ü
Zeytünyagı işe yaradı dün öglenden brri kendisi yapıyor çok mutlu oldum insan bebegi kaka yapar diye sevinir mi çok seviniyorum ☺ bugün 2 kez yaptı sabahtan beri
ne güzel =) maşaAllah sevinir sevinir annelik işte içirdin mi zeytinyağını?

Birsey sorucam ben emzigi gunduz uykusu icin cok aglarsa falan veriyorum boyle bile acaba buyuyunce emzigi ağzından dusmeyen cocuklar gibi olma ihtimali olur mu bagimli yapmak cok istemiyorum.

Biz aşıların hepsini kontrol olduğu hastanede yaptırıyoruz 215 tl verdik. Eczaneden almadık biz. Yaptiracakalra tavsiye öncesinde emzirmesin karnı çok tok olmasın. Bizimkine beklerken 30ml mama vermiştim aşının ilk birkaç damlasını kustu. Zor aldı kalanıda parça parça verdiler.

Ü
Kulak çöpü soktum az önce bir rahatlattım çocuğu gece boyu emmedi çünkü 6 gün olmuştu hangi marka aldın yağı canım nekadar verdin gözün aydın valla bir boka insan bukadar sevinirmi öyle bir yaptıki tişörtümü çöpe attım güle oynaya yepyeni tişörtü attım hiç canım sıkılmadı yeterki yapsın yani

Birsey sorucam ben emzigi gunduz uykusu icin cok aglarsa falan veriyorum boyle bile acaba buyuyunce emzigi ağzından dusmeyen cocuklar gibi olma ihtimali olur mu bagimli yapmak cok istemiyorum.
Benim oğlum 2 buçuk yaşına kadar emzik kullandı sadece uykuya geçerken veriyordum uyur uyumaz ağzı açılıyor emzik yana düşüyordu hemen alıyordum günde en fazla 1 saat emiyordu hasta olduğunda hastanelerde çok veriyordum kan alma iğne ateş sırası iyi oluyor bağımlılık yaptırmadım yani çok rahatlık kızım almıyor ya delircem

deneyimli annelere bi sorum olucak. temizleme pamuğu olarak baby&me mi yoksa ipek mi tavsiye edersiniz?
Ben ipek organik kullandım ilk ay çok güzeldi bebek 2 aylık olunca saf Sudan olan unibaby yeni doğan kullanmaya başladım ilk ay bebekler günde 6-7 kez bazen daha çok kaka yapıyorlar o yüzden en iyisi temizleme pamuğu gerçekten ılık su hazırlıyorsun mis gibi içine batır sık sil yanınada çöp yap bir poşetten at içine

Canm kulak çöpünün ne kadarını sokuyorsun? Ben değdirirken bile ödüm kopuyor pamuğu kaçacak içeri diye. Değdirmek de hiç bir işe yapamıyor. Sen nasıl yapıyorsan öyle yapıcam:)

Benimkide tam 11 saat emmedi kaka yaptırdım emdi şükür

Sabah az bir kaka yapmıştı. Dun akşam da karni sertti yine sicak havlu koydum 1 2 cay kasigi rezene verdim sonra yaptı, gün boyu iştahsızdi. Şunların sindirim sistemleri bir düzene girse de rahatlasak. Senin kız kusuyor mu? Benim ki cok kusmaya başladı motilium şurup kullaniyoruz. Gazi varsa kaka yapamıyorsa kusuyor artık. Hem de en çok benim sütümü kusuyor. Bıktım doktora gitmekten ilaç kullanmak da istemiyorum kilo alimi iyi olsa kusması önemli değil. Doktor bu ay da 1 kilo alirsa toparlar dedi ama bu kusmayla nasil olacak ilac mi kullanip durcaz. Nefret ediyorum minicik bebege dışardan müdahele etmeye ama çaresiz kalıyor insan.

Lalekiran canm inek sürü allerjisinin belirtileri neydi sizde? Ve nasıl tespit edildi?
Canım mukuslu kaka, aşırı gürültüler vardı bağırsaklarında , yeşil kaka bir de kakasında beyaz tanecikler oluyordu . Süt ürünlerini bıraktım hazır paketli gıdaları, tereyağı da bıraktım. kakasında tanecik hiç kalmadı daha az gaz sancısı oluyor şimdi . Cilt tepkimiz olmadı çok şükür kiminin yüzünde bedeninde kötü egzamalar olmuş maalesef.

kusmamız hiç olmadı çok şükür canım 45 gündür kaka yapamama var çok zor ya Allah yardımcımız olsun

Sorma benimkinn sıcaktanoldu dedi dr boynundakiler gecti yuzundekiler halen gecmedi eski haline donmesini cok istyrm artk

Beyaz tanecik hep olur diye biliyorum ama

Canm kulak çöpünün ne kadarını sokuyorsun? Ben değdirirken bile ödüm kopuyor pamuğu kaçacak içeri diye. Değdirmek de hiç bir işe yapamıyor. Sen nasıl yapıyorsan öyle yapıcam:)
Canım önce zeytin yağına sokuyorum iyice emsin diye sonra zeytin yağını poposunun deliğinede sürüyorum acımasın diye sadece pamuklu kısmı sokup azıcık itiyorum en fazla 1 cm yani bekliyorum ayakları havada gaz çıkarıp ıkınıyor sonra boşaltıyor canım seninki canı istediğinde yapıyor boşver sen ya keşke kızım kendi yapsa 10 günde 1 yapsa pamuk içerde kalmaz korkma kalsada bişey olmaz bağırsakta zaten kakayla çıkacak çocuklar para bile yutunca bağırsağa inmesini bekliyorlar sonra tehlike bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…