- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.641
Kaka rengi sarıyken arada hep oluyordu ama o zamanlar çok huzursuz oluyordu oğlum. Sonra bir kez öyle bir kaka yaptı ki korktum. Doktorumuza gönderdim o da inek sütü alerjisi dedi. Emin olmak için fakültenin gastroenteroloji bölümüne gittim o da aynısını söyledi.Beyaz tanecik hep olur diye biliyorum ama
Canm bizde de egzama var kakasında da yeşillik var. Dün cildiyeye gitmiştik inek sütü allerjisi olabilir dedi. Yarın kendi doktorumuza sorucam bakalım. Öyleyse diyet mama kullanmamız gerekecek dimiCanım mukuslu kaka, aşırı gürültüler vardı bağırsaklarında , yeşil kaka bir de kakasında beyaz tanecikler oluyordu . Süt ürünlerini bıraktım hazır paketli gıdaları, tereyağı da bıraktım. kakasında tanecik hiç kalmadı daha az gaz sancısı oluyor şimdi . Cilt tepkimiz olmadı çok şükür kiminin yüzünde bedeninde kötü egzamalar olmuş maalesef.
Canım neden pamuğa devam etmedin ki? Üzerinde saf su yazıyor ama içinde koruyucu da var onun içindekileri incelersen. Ben de denemek için aldım dışarıda kolaylık olur diye. Makyajimi bı temizleyeyim dedim cayir cayir yüzüm yandı sonrasında. Benim yüzümü bile yakan şey bebeğin incecik derisini de yakiyodur. Ben götürüyorum banyoya yıkıyorum poposunu sonra bi bezle kuruluyorum. Sanki diğer türlü oradan oraya sürükleniyor mikroplar gibi geliyor. Dışarıda da bı kağıt havluyu nemlendirip siliyorum.Ben ipek organik kullandım ilk ay çok güzeldi bebek 2 aylık olunca saf Sudan olan unibaby yeni doğan kullanmaya başladım ilk ay bebekler günde 6-7 kez bazen daha çok kaka yapıyorlar o yüzden en iyisi temizleme pamuğu gerçekten ılık su hazırlıyorsun mis gibi içine batır sık sil yanınada çöp yap bir poşetten at içine
Kaka haftada 1 yapıyor canım gerek olmuyor bende ıslak mendili hiç sevmem birkere doktora giderken özel bölgemi siliyim dedim öyle yaktıki hemen yıkadım ama bu yenidoğan yakmıyor tamamen doğal kendimde denedimCanım neden pamuğa devam etmedin ki? Üzerinde saf su yazıyor ama içinde koruyucu da var onun içindekileri incelersen. Ben de denemek için aldım dışarıda kolaylık olur diye. Makyajimi bı temizleyeyim dedim cayir cayir yüzüm yandı sonrasında. Benim yüzümü bile yakan şey bebeğin incecik derisini de yakiyodur. Ben götürüyorum banyoya yıkıyorum poposunu sonra bi bezle kuruluyorum. Sanki diğer türlü oradan oraya sürükleniyor mikroplar gibi geliyor. Dışarıda da bı kağıt havluyu nemlendirip siliyorum.
Canım benim inşallah çabuk geçer geçmiş olsunKaka rengi sarıyken arada hep oluyordu ama o zamanlar çok huzursuz oluyordu oğlum. Sonra bir kez öyle bir kaka yaptı ki korktum. Doktorumuza gönderdim o da inek sütü alerjisi dedi. Emin olmak için fakültenin gastroenteroloji bölümüne gittim o da aynısını söyledi.
Olabildiğince bekliyorum ben de canm ama bazen çok sıkıntıya giriyor ağlıyor falan. O zaman deneyebilirimCanım önce zeytin yağına sokuyorum iyice emsin diye sonra zeytin yağını poposunun deliğinede sürüyorum acımasın diye sadece pamuklu kısmı sokup azıcık itiyorum en fazla 1 cm yani bekliyorum ayakları havada gaz çıkarıp ıkınıyor sonra boşaltıyor canım seninki canı istediğinde yapıyor boşver sen ya keşke kızım kendi yapsa 10 günde 1 yapsa pamuk içerde kalmaz korkma kalsada bişey olmaz bağırsakta zaten kakayla çıkacak çocuklar para bile yutunca bağırsağa inmesini bekliyorlar sonra tehlike bitiyor
Ben kullanıyorum canm 1 fıs evetEki Görüntüle 2235738 Bunu kullanan var mı welcare kullanıyorduk bu sefer eşim bunu almış bir fıs deme
Bilmiyorum canım belki cilt hassasiyetiyle alakalıdır. ben aynısı unibaby yeni doğanı denedim yüzümde yaktı. Piyasadaki en doğali o ama onun da içinde potasyum sorbat var koruyucu olarak o da araştırırsanız pek masum bi madde değil. Üzerine saf su ve pamuk yazıyorlar ama içinde sadece onlar yok. Bence ne olursa olsun özellikle kız çocukları için mecbur kalmadıkça kullanmamak gerek.Kaka haftada 1 yapıyor canım gerek olmuyor bende ıslak mendili hiç sevmem birkere doktora giderken özel bölgemi siliyim dedim öyle yaktıki hemen yıkadım ama bu yenidoğan yakmıyor tamamen doğal kendimde denedim
Ben de hasta oldum mevlüdüme yakın. Burnumu silerken kenarları kabuk kabuk olmasın diye uni baby nin yenidoğanı vardı sarı paketli olandan.onlarla sileyim dedim. Haşladı burnumu resmen. O gün eşime e bebekten tabaka pamuklardan aldırdım mahvolmuştur yavrumun poposu . Benim burnuma onu yapan el kadar çocuğun poposuna ne yapmaz.Canım neden pamuğa devam etmedin ki? Üzerinde saf su yazıyor ama içinde koruyucu da var onun içindekileri incelersen. Ben de denemek için aldım dışarıda kolaylık olur diye. Makyajimi bı temizleyeyim dedim cayir cayir yüzüm yandı sonrasında. Benim yüzümü bile yakan şey bebeğin incecik derisini de yakiyodur. Ben götürüyorum banyoya yıkıyorum poposunu sonra bi bezle kuruluyorum. Sanki diğer türlü oradan oraya sürükleniyor mikroplar gibi geliyor. Dışarıda da bı kağıt havluyu nemlendirip siliyorum.
Acaba altını açıp alaturka tuvalete oturur gibi ayaklarını karnına çekip tutsaniz yapmaz mı tuvaletini. Bence yatar pozisyonda rahat yapamıyorlar. Biz tuvalet iletişimi uyguluyoruz. İkinmaya başladı mı ben alıp tuvalete tutuyorum hemen yapıyor.Olabildiğince bekliyorum ben de canm ama bazen çok sıkıntıya giriyor ağlıyor falan. O zaman deneyebilirim
Kakadan başka belirti yok muydu? Huzursuzluk filan. Benimkinin kakasinda da en başından beri tanecikler var. İnternette normal yazıyodu o tanecikleri. Benim bebeğimde de var mıdır acaba. Bı de benim ki aşırı sık kaka yapıyor. Bazen günde 10 kere bile yapıyor neredeyse her bezinde az az var. O da bı alerji belirtisi olabilir mi? Ama genel tavrında hiç bi sıkıntısı yok. Keyfi yerinde. Bedensel bı yakınması da olması gerekmez mi alerji olsa?Canım mukuslu kaka, aşırı gürültüler vardı bağırsaklarında , yeşil kaka bir de kakasında beyaz tanecikler oluyordu . Süt ürünlerini bıraktım hazır paketli gıdaları, tereyağı da bıraktım. kakasında tanecik hiç kalmadı daha az gaz sancısı oluyor şimdi . Cilt tepkimiz olmadı çok şükür kiminin yüzünde bedeninde kötü egzamalar olmuş maalesef.
Evet canım normal mamalardaki inek sütünü sindirmek zor oluyor bağırsakları na maalesefCanm bizde de egzama var kakasında da yeşillik var. Dün cildiyeye gitmiştik inek sütü allerjisi olabilir dedi. Yarın kendi doktorumuza sorucam bakalım. Öyleyse diyet mama kullanmamız gerekecek dimi
Canım işte mukuslu kaka da oluyordu . Gaita tetkikler i kötü çıkmadı ama dediğim gibi diyet yapınca beyaz tanecik kalmadı. Aşırı bı huysuzluk olmadı bizimkinde de ama gazı çok kötü kokuyordu berbat derecede. Ve koca adamlar gibi gaz çıkarıyordu sesli . Mesela diyetten sonra öyle koku kalmadı sadece hafif bı kaka kokuyor o da 3 gün kaka yapmadıysa 3.gün kokuyor. Gazı da hafif seste o ilk zamankine göre. Normalde alerji durumu ileri derecede ise geçmeyen egzama konak kulak arkası dirsek arkasında kabuklanma oluyormuş, bir de bedeninde kızarma döküntü.Kakadan başka belirti yok muydu? Huzursuzluk filan. Benimkinin kakasinda da en başından beri tanecikler var. İnternette normal yazıyodu o tanecikleri. Benim bebeğimde de var mıdır acaba. Bı de benim ki aşırı sık kaka yapıyor. Bazen günde 10 kere bile yapıyor neredeyse her bezinde az az var. O da bı alerji belirtisi olabilir mi? Ama genel tavrında hiç bi sıkıntısı yok. Keyfi yerinde. Bedensel bı yakınması da olması gerekmez mi alerji olsa?
Ben bebedor aldım tırnak makası, makas ve törpü seti. Tırnak makasını kullanıyorum sadece oğlum pek izin vermiyor törpü ye. Gayet güzel kesiyor.deneyimli anneler tekrardan selamlar. bana tarak ve tırnak makası tavsiye markası verebilir misiniz? hangisi güzel kullanışlı hangisi değil. mesela herkes chicco al dedi ama onda da kılı dökülüyor tırnak makasıyla kesemiyorum gibi yorumlar okudum. çok karıştı kafam. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler herkese
Ben bebedor aldım tırnak makası setini de tarak setini de. Tırnak makasinin bı aparatı var ona takınca kolay kesiliyor. Fırça tarağı guzel killari doğal ama tarak açıkçası neredeyse hiç kullanmıyorum bence farketmez gerek bile yok hatta.deneyimli anneler tekrardan selamlar. bana tarak ve tırnak makası tavsiye markası verebilir misiniz? hangisi güzel kullanışlı hangisi değil. mesela herkes chicco al dedi ama onda da kılı dökülüyor tırnak makasıyla kesemiyorum gibi yorumlar okudum. çok karıştı kafam. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler herkese
Benim kızımın da gazı çok gürültülü. Gülüyoduk biz bi de eşimle. Hiç mi yemiyorsun peki ne bileyim poğaça da var mesela onu da mı yemiyorsun. Çok zor ya ben peynir yemeden yapamam herhalde. Yakında doktor kontrolümuz var ben de kakali bi bezini götürüp sorayım bakayım doktora. İnşallah yokturCanım işte mukuslu kaka da oluyordu . Gaita tetkikler i kötü çıkmadı ama dediğim gibi diyet yapınca beyaz tanecik kalmadı. Aşırı bı huysuzluk olmadı bizimkinde de ama gazı çok kötü kokuyordu berbat derecede. Ve koca adamlar gibi gaz çıkarıyordu sesli . Mesela diyetten sonra öyle koku kalmadı sadece hafif bı kaka kokuyor o da 3 gün kaka yapmadıysa 3.gün kokuyor. Gazı da hafif seste o ilk zamankine göre. Normalde alerji durumu ileri derecede ise geçmeyen egzama konak kulak arkası dirsek arkasında kabuklanma oluyormuş, bir de bedeninde kızarma döküntü.
Ben öok denedim bunu ama yapmıyor, fazla da tutmuyorum malum havalar soğukAcaba altını açıp alaturka tuvalete oturur gibi ayaklarını karnına çekip tutsaniz yapmaz mı tuvaletini. Bence yatar pozisyonda rahat yapamıyorlar. Biz tuvalet iletişimi uyguluyoruz. İkinmaya başladı mı ben alıp tuvalete tutuyorum hemen yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?