- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.661
Bize doktorumuz o pozisyonda hafif sıcak su dolu kovaya sokmamızı ve karnına saat yönünde masaj yapmamızı söyledi. Yapıyoruz ama fayda etmiyor. Bir de sizin dediğiniz gibi ıkınmaya başladığında deneyeyim bakalım.Acaba altını açıp alaturka tuvalete oturur gibi ayaklarını karnına çekip tutsaniz yapmaz mı tuvaletini. Bence yatar pozisyonda rahat yapamıyorlar. Biz tuvalet iletişimi uyguluyoruz. İkinmaya başladı mı ben alıp tuvalete tutuyorum hemen yapıyor.
Tırnak makasını chicco manikür seti olarak aldım. Ama sadece tırnak makasını kullanıyorum. Törpü makas falan kullanmıyorum. Tek tırnak makası almanızı öneririm. Tarak ve fırçayı bebedor aldım. Konak olduğumuz için banyodan önce zeytinyağı ve tarakla tarıyorum. Banyodan sonra da fırçayı kullanıyorum. Memnunum.deneyimli anneler tekrardan selamlar. bana tarak ve tırnak makası tavsiye markası verebilir misiniz? hangisi güzel kullanışlı hangisi değil. mesela herkes chicco al dedi ama onda da kılı dökülüyor tırnak makasıyla kesemiyorum gibi yorumlar okudum. çok karıştı kafam. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler herkese
Ben ağlamaktan ateşini yükseltiyor diye bir defa verdim ya yanlış yaptım ozaman tühhAmin amin. Aa sakin olur mu eve geldikten bi kaç saat sonra bir başladı ağlamaya tam iki saat. Hep kucakta hoplata hoplata bi babası bi ben susana kadar oturmadık. Ememedi de ağlamaktan. Ama ağrısı geçince yavrum kendiliğinden uyuya kaldı. Azıcık uyudu uyanırken hemen verdim ağzına memeyi yavaş yavaş emdi halsizdi çünkü. Öyle öyle geçti. Doktorum vermeyin demişti ısrarla çok yükselmedikçe. Aşılarda böyle olması gerekiyor zaten vücut direnmeli kendi savaşmalı demişti. Sağlık ocağındaki hemşire akşam iiçirin demişti ama dinlemedik :) zaten çokçok yükselmedi hamdolsun
ne güzel =) maşaAllahsevinir sevinir annelik işte içirdin mi zeytinyağını?
Kulak çöpü soktum az önce bir rahatlattım çocuğu gece boyu emmedi çünkü 6 gün olmuştu hangi marka aldın yağı canım nekadar verdin gözün aydın valla bir boka insan bukadar sevinirmi öyle bir yaptıki tişörtümü çöpe attım güle oynaya yepyeni tişörtü attım hiç canım sıkılmadı yeterki yapsın yani
Canım ben her bez değiştirme de önce bi tuvalete tutup sonra suyla yıkıyorum poposunu. Günde 10 kere oluyor bu. Hatta her gün bi iki kere altı hava alsın diye 10 15 dk alt değiştirme üstünde altı açık tutuyorum. Bence gereksiz aman üşümesin takıntısı. Hiç de bı şey olmadı şimdiye kadar benimkine.Ben öok denedim bunu ama yapmıyor, fazla da tutmuyorum malum havalar soğuk
Primanın üçüncü derece yanık gibi pişik yapmasını ne yapacağız pekiKızlar bebek bezi firmasında çalışan bir tanıdığım var sleepy can bebe prima molfiks bir çok markayı test ediyolarmış kimyager kendisi birebir kendisi test ediyor. Bebek bezleri arasında en iyisi prima dedi hem kuruluk hem hammadde hem sızdırmazlık olarak açık ara prima önde tüm testlerde dedi. Prima aktif bebekle prima premium care arasında hammadde farkı varmış. Kendisi de ilk iki ay premium care kullanmış şimdi aktif bebeğe geçecekmiş. Primanın kötü bezi yok her türlüsünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsin dedi. Prima kesinlikle kullanmıcaksan sleepy diğer bezlerin arasında en iyisiymiş. Fabrikası çok temiz ve sterilmiş ve hammaddesi en masum olan oymuş
Evet sana da prima yaramadı sleepy iyi geldi mesela. Bence bütün bezlerin pişik yapma ihtimali vardır ama primadan ihtimali daha azdır. Senin bebeğinin cildine alerji yapmış olabilir. Şöyle düşünüyorum yumurta mesela ne kadar faydalı bir besin şifa niyetine yeniyor yararları saymakla bitmiyor ama bazı insanlar ağzına süremiyor dokunuyor . Yani bence primanın zarar verdiği bebekler azınlık ve yüz kişiden bir kişiye yaramadı diye bu onu kötü yapmaz . Yorumluyorum tabiki bildiğimden değil. :)Primanın üçüncü derece yanık gibi pişik yapmasını ne yapacağız peki
Zeytinyağını dene gerçekten fayda ettigüni düşünüyorum ben ilk başta kaşıkla direk verdim ama içini yakar dediler sütünle ver dediler sütümü az bişi tatlı kaşıgına sagıp birazda yag koyup verdim. Eşimin iş yeründe birinin çocuguda böyleymiş emmiyormuş kusuyormuş hep kakada yapmıyormuş bagırsaklarında enfeksiyon çıkmış hastaneye yatırmışlar eşimde korktu bizimli de öyle diye ama bizim ki emiyor kusmuyor sıkıntısı yok
Altını ben de açınca biraz bırakıyorum oynasın diye ama üzerine ince bir şey örtüyorum hemen buz kesiyor bacakları ve teni diken diken oluyorCanım ben her bez değiştirme de önce bi tuvalete tutup sonra suyla yıkıyorum poposunu. Günde 10 kere oluyor bu. Hatta her gün bi iki kere altı hava alsın diye 10 15 dk alt değiştirme üstünde altı açık tutuyorum. Bence gereksiz aman üşümesin takıntısı. Hiç de bı şey olmadı şimdiye kadar benimkine.
Biz kullanioruz canim ama 1000ıu 3 damlaEki Görüntüle 2235738 Bunu kullanan var mı welcare kullanıyorduk bu sefer eşim bunu almış bir fıs deme
Kızlar bayadır yazamadım inşallah hepinizin bebişi iyidir.
Benim kuzum zatürre olmuş gözümden sakındığım kuzumağlamaktan gözlerim şişti hastanede yatıyoruz. Nasıl bu kadar ilerledi bilmiyorum bile sadece boğazında hafif hırıltı vardı. Kakası yeşil oldu ama beslenmemden kaynaklı diye düşündüm
Aktif bebeği bilmiyorım ama premium care 2-3 arkadaşımın bebeğine daha pişik yaptı. Son dönemde bozduğunu ve içinde petrol olduğunu söylüyorlar.Evet sana da prima yaramadı sleepy iyi geldi mesela. Bence bütün bezlerin pişik yapma ihtimali vardır ama primadan ihtimali daha azdır. Senin bebeğinin cildine alerji yapmış olabilir. Şöyle düşünüyorum yumurta mesela ne kadar faydalı bir besin şifa niyetine yeniyor yararları saymakla bitmiyor ama bazı insanlar ağzına süremiyor dokunuyor . Yani bence primanın zarar verdiği bebekler azınlık ve yüz kişiden bir kişiye yaramadı diye bu onu kötü yapmaz . Yorumluyorum tabiki bildiğimden değil. :)
Bende bugün aile hekimimize sordum önermiyormuş kimseye. Ebelerin de hiç birisi önermedi. Alerji özellikle inek sütü alerjisi olana yan etkisi varmış. Alerjiler de 6 aydan önce anlaşılmaz dedi. Yakalanırsa tedavisi var ama yan etkisi daha kötü dediler. Vazgectim bende. Bilinmiyo inek sütü alerjisi var mı çünkü.Ben de çok kararsızım normalde yaptıracaktım ama inek sütü alerjisi olunca rotadan sonra alerjisi daha da kötü olan bebekler olmuş. Kilo alımı duran bebekler. İki arada bir derede kaldım. Çocuk doktorumuz yaptırın demişti . Alerji doktoruna randevu alamadım henüz onun da fikrini almayı isterdim ama bakalım önümüzdeki hafta kesin karar vermem lazım.
Aktif bebeği bilmiyorım ama premium care 2-3 arkadaşımın bebeğine daha pişik yaptı. Son dönemde bozduğunu ve içinde petrol olduğunu söylüyorlar.
aynen bende prima hakkında pek iyi duyumlar duymadım pek de masum olduğunu zannetmiyorum. hatta israel malı olanları bebek bezi hasta bezleri deterjanlar vs kısırlığa tetik ettiğini okumuştum.Aktif bebeği bilmiyorım ama premium care 2-3 arkadaşımın bebeğine daha pişik yaptı. Son dönemde bozduğunu ve içinde petrol olduğunu söylüyorlar.
Canım kakası yeşil beyaz tanecikler vardı sümüksüydü. Annem rahatsız diye kontrole götürmedik daha soracaktım doktora. Az emiyordu çok ağlıyordu bende aç diye mama bile aldım yemedi. Dün birden ateşi yükseldi öksürük burun akıntısı bizde getirdik akciğer filmi çekildi iltihap kaplamış işteLalekiran benim kızda da konak var kaşlarında saçında kulak arkasında yanaklarindaki kızarıklıklar geçti ama kol ve bacak eklem yerlerinde de kuruluk var, bu aralar kusuyor emmek istemiyor mama da yemek istemiyor gaz da çok oluyor. Tanecik olayi mamaya başladığımızdan beri var. Tırstım şimdi.
Geçmiş olsun, nasil ilerlemis o kadar hafif hırıltı ile kontrolde mi anlaşıldı? Kendini suçlama senin beslenmen ile neden alakası olsun bir yerden bir şekilde mikrop kapmış demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?