2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
aynen bende prima hakkında pek iyi duyumlar duymadım pek de masum olduğunu zannetmiyorum. hatta israel malı olanları bebek bezi hasta bezleri deterjanlar vs kısırlığa tetik ettiğini okumuştum.
Valla mühendisinoğlu da incelemiş ve içeriğini masum bulmamıştı. Ben de bizzat deneyimledim. Tövbe ettim. Çevremde de aynı tarzda çok şikayetle karşılaştım. Primanın adını bile duymak istemiyorum :)

Benimki baspadi susmuyor masallh konuskan oldu ama cok tatlu oluyor birde cilveli agu diyor bityorum
Bizimkisi de bugün bana biseyler anlatıyor heyecanlı heyecanlı arada bi de gülüyor. ben gülünce de daha çok gülüyor . tam değişti bugün uyumak istemiyo. Hep benimle sohbet etmek istiyo yüzüme bakıp duruyor

Canım benim rabbim acil şifalar versin buradaki tüm anneler senin yaşadığın acıyı anlayabiliriz dualarımız sizinle

İnşallah yoktur canım aslında bağırsaklar gelişimini tamamlıyor hala ek gıdaya geçince de toparlıyormuş ama bazıları daha hassas . Yok canım yemiyorum keki de kaynanam çayla yapmış uzun zaman aradan sonra öyle yedim . Bisküvi hamur işi hiçbir şey. Şimdilik zor gelmiyor bana ama yumurta kesersem zor olacak. Çünkü kahvaltıda zeytin yumurta yiyorum. Helva ve tahin de alerjen diye azalttım biraz. Kakalarında farklı görünen varsa hemen fotoğrafını çekiyorum ben. Telefonun galerisi kaka doldu

Ah ah kıyamam ya allah şifa versin canım çok üzüldüm

Çok geçmiş olsun.

Aktif bebeği bilmiyorım ama premium care 2-3 arkadaşımın bebeğine daha pişik yaptı. Son dönemde bozduğunu ve içinde petrol olduğunu söylüyorlar.

aynen bende prima hakkında pek iyi duyumlar duymadım pek de masum olduğunu zannetmiyorum. hatta israel malı olanları bebek bezi hasta bezleri deterjanlar vs kısırlığa tetik ettiğini okumuştum.

Ama ne biliyim kadın laboratuvarda bizzat kendisi inceliyor öyle bişey olsa kendi çocuğuna kullanır mı

4numara 7-18 kg diyor ama. Daha 7 kilo bile olmamişken 4 büyük değil mi. Kalıbı küçük mü miniesin
Kalıbı küçük canm. Sleepy 2 numara, prima 2 numara ve minies 3 numara foto atıyorum bak

Eklentiler

• 98097B65-A70C-4C9B-A874-2AAD538BACC1.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 53
Ben onu kullanıyorum canım, dokuluyo ama doğal. O yüzden sıkıntı etmiyorum. Çok aşırı dokulmuyo

Evet canım prima çok farklı. Biz iki türünü de kullandik, aktif bebekte karar kildik

Çok geçmiş olsun kuzum allahım şifa versin. Inşallah bi an önce iyileşir meleğin çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…