- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.681
Şuan 3 kullanıyorum canım. Ama biz daha 4,5 kilo falanız. Yrın kontrolümüz tam bilmiyorum. Zaten 2’den başlıyor miniesin numaraları.ruhum_mavi minies te kaç numara kullaniyorsun
Valla mühendisinoğlu da incelemiş ve içeriğini masum bulmamıştı. Ben de bizzat deneyimledim. Tövbe ettim. Çevremde de aynı tarzda çok şikayetle karşılaştım. Primanın adını bile duymak istemiyorum :)aynen bende prima hakkında pek iyi duyumlar duymadım pek de masum olduğunu zannetmiyorum. hatta israel malı olanları bebek bezi hasta bezleri deterjanlar vs kısırlığa tetik ettiğini okumuştum.
Bizimkisi de bugün bana biseyler anlatıyorBenimki baspadi susmuyor masallh konuskan oldu ama cok tatlu oluyor birde cilveli agu diyor bityorum
Bizim kilo 6,5 falan ama bende 3 alacaktım. Büyük gelmiyor mu size 3 numara.Şuan 3 kullanıyorum canım. Ama biz daha 4,5 kilo falanız. Yrın kontrolümüz tam bilmiyorum. Zaten 2’den başlıyor miniesin numaraları.
Canım benim rabbim acil şifalar versin buradaki tüm anneler senin yaşadığın acıyı anlayabiliriz dualarımız sizinleKızlar bayadır yazamadım inşallah hepinizin bebişi iyidir.
Benim kuzum zatürre olmuş gözümden sakındığım kuzumağlamaktan gözlerim şişti hastanede yatıyoruz. Nasıl bu kadar ilerledi bilmiyorum bile sadece boğazında hafif hırıltı vardı. Kakası yeşil oldu ama beslenmemden kaynaklı diye düşündüm
İnşallah yoktur canım aslında bağırsaklar gelişimini tamamlıyor hala ek gıdaya geçince de toparlıyormuş ama bazıları daha hassas . Yok canım yemiyorum keki de kaynanam çayla yapmış uzun zaman aradan sonra öyle yedim . Bisküvi hamur işi hiçbir şey. Şimdilik zor gelmiyor bana ama yumurta kesersem zor olacak. Çünkü kahvaltıda zeytin yumurta yiyorum. Helva ve tahin de alerjen diye azalttım biraz. Kakalarında farklı görünen varsa hemen fotoğrafını çekiyorum ben. Telefonun galerisi kaka dolduBenim kızımın da gazı çok gürültülü. Gülüyoduk biz bi de eşimle. Hiç mi yemiyorsun peki ne bileyim poğaça da var mesela onu da mı yemiyorsun. Çok zor ya ben peynir yemeden yapamam herhalde. Yakında doktor kontrolümuz var ben de kakali bi bezini götürüp sorayım bakayım doktora. İnşallah yoktur
Hepsiburada da indirimliydi en son canimKizlar primanin kampanyali oldugu biyer varmi?
Ah ah kıyamam ya allah şifa versin canım çok üzüldümKızlar bayadır yazamadım inşallah hepinizin bebişi iyidir.
Benim kuzum zatürre olmuş gözümden sakındığım kuzumağlamaktan gözlerim şişti hastanede yatıyoruz. Nasıl bu kadar ilerledi bilmiyorum bile sadece boğazında hafif hırıltı vardı. Kakası yeşil oldu ama beslenmemden kaynaklı diye düşündüm
Çok geçmiş olsun.Kızlar bayadır yazamadım inşallah hepinizin bebişi iyidir.
Yok canm büyük gelmiyor. 2’yle başlamıştık zaten. 2 aydır 2 numara kullanıyoruz. Bence sen 4 al.Bizim kilo 6,5 falan ama bende 3 alacaktım. Büyük gelmiyor mu size 3 numara.
Aktif bebeği bilmiyorım ama premium care 2-3 arkadaşımın bebeğine daha pişik yaptı. Son dönemde bozduğunu ve içinde petrol olduğunu söylüyorlar.
aynen bende prima hakkında pek iyi duyumlar duymadım pek de masum olduğunu zannetmiyorum. hatta israel malı olanları bebek bezi hasta bezleri deterjanlar vs kısırlığa tetik ettiğini okumuştum.
Ama ne biliyim kadın laboratuvarda bizzat kendisi inceliyor öyle bişey olsa kendi çocuğuna kullanır mıValla mühendisinoğlu da incelemiş ve içeriğini masum bulmamıştı. Ben de bizzat deneyimledim. Tövbe ettim. Çevremde de aynı tarzda çok şikayetle karşılaştım. Primanın adını bile duymak istemiyorum :)
Lalekiran benim kızda da konak var kaşlarında saçında kulak arkasında yanaklarindaki kızarıklıklar geçti ama kol ve bacak eklem yerlerinde de kuruluk var, bu aralar kusuyor emmek istemiyor mama da yemek istemiyor gaz da çok oluyor. Tanecik olayi mamaya başladığımızdan beri var. Tırstım şimdi.
Canım bence doktoruna bı sor. Bu alerjide bir belirti de kilo alamama yani ne zamandır böyle bilmiyorum belki atak haftasinda da olabilir bebişin ama ihmal etme derim. Ben biraz telas yaptım ama çok korkulacak bı durum yok. Belki işte yediklerin sütüne geçip aşırı gaz yapıyorsa içmek istemiyordur.
4numara 7-18 kg diyor ama. Daha 7 kilo bile olmamişken 4 büyük değil mi. Kalıbı küçük mü miniesinYok canm büyük gelmiyor. 2’yle başlamıştık zaten. 2 aydır 2 numara kullanıyoruz. Bence sen 4 al.
Kalıbı küçük canm. Sleepy 2 numara, prima 2 numara ve minies 3 numara foto atıyorum bak4numara 7-18 kg diyor ama. Daha 7 kilo bile olmamişken 4 büyük değil mi. Kalıbı küçük mü miniesin
Ben onu kullanıyorum canım, dokuluyo ama doğal. O yüzden sıkıntı etmiyorum. Çok aşırı dokulmuyodeneyimli anneler tekrardan selamlar. bana tarak ve tırnak makası tavsiye markası verebilir misiniz? hangisi güzel kullanışlı hangisi değil. mesela herkes chicco al dedi ama onda da kılı dökülüyor tırnak makasıyla kesemiyorum gibi yorumlar okudum. çok karıştı kafam. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler herkese
Evet canım prima çok farklı. Biz iki türünü de kullandik, aktif bebekte karar kildikKızlar bebek bezi firmasında çalışan bir tanıdığım var sleepy can bebe prima molfiks bir çok markayı test ediyolarmış kimyager kendisi birebir kendisi test ediyor. Bebek bezleri arasında en iyisi prima dedi hem kuruluk hem hammadde hem sızdırmazlık olarak açık ara prima önde tüm testlerde dedi. Prima aktif bebekle prima premium care arasında hammadde farkı varmış. Kendisi de ilk iki ay premium care kullanmış şimdi aktif bebeğe geçecekmiş. Primanın kötü bezi yok her türlüsünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsin dedi. Prima kesinlikle kullanmıcaksan sleepy diğer bezlerin arasında en iyisiymiş. Fabrikası çok temiz ve sterilmiş ve hammaddesi en masum olan oymuş
Çok geçmiş olsun kuzum allahım şifa versin. Inşallah bi an önce iyileşir meleğinKızlar bayadır yazamadım inşallah hepinizin bebişi iyidir.
Canım bende hepsi burada baktım şimdi niye primaların kilosu yazmıyor sadece numara var anlamadımHepsiburada da indirimliydi en son canim
Ben kullanıyorum cnm dr verdi fıs fısı çıkardım damla olan yerini kullanıyorum öyle dedi günde 3 kere tabi hep unutuyorum o ayrı bir konu ama öyle demişti drEki Görüntüle 2235738 Bunu kullanan var mı welcare kullanıyorduk bu sefer eşim bunu almış bir fıs deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?