- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.701
Cnm allerjik durumu olunca dr bile fark ediyor bizim öyle olmuştu yüzünde isilik vardı boynu kulak arkası böyle kabuk kabuk oluyordu kakası da mukusluydu gazı inanılmaz çok var hala da kaka durumu bizde de var günde 5 6 kez dolu dolu olmasa da gazını çıkarırken çıktığı da oluyor senin kaç günlük bebeğin ?Kakadan başka belirti yok muydu? Huzursuzluk filan. Benimkinin kakasinda da en başından beri tanecikler var. İnternette normal yazıyodu o tanecikleri. Benim bebeğimde de var mıdır acaba. Bı de benim ki aşırı sık kaka yapıyor. Bazen günde 10 kere bile yapıyor neredeyse her bezinde az az var. O da bı alerji belirtisi olabilir mi? Ama genel tavrında hiç bi sıkıntısı yok. Keyfi yerinde. Bedensel bı yakınması da olması gerekmez mi alerji olsa?
Urun özelliklerinde yazıyor kuzum. Bn ebebekten sipariş verdimCanım bende hepsi burada baktım şimdi niye primaların kilosu yazmıyor sadece numara var anlamadım
80 günlük benimki. Hic bı cilt problemi yok. Gazi da rahatsız edecek kadar yok. Ama çok fazla kaka yapıyor ve değişken oluyor yapı olarak kafama takılıyor. Bazen yeşil de mukuslu da olduğu oluyor ama doktora sordum sürekli aynı şekilde değilse sorun yok ara ara olur dedi. Bu ay bı daha sorayım bakayım.Cnm allerjik durumu olunca dr bile fark ediyor bizim öyle olmuştu yüzünde isilik vardı boynu kulak arkası böyle kabuk kabuk oluyordu kakası da mukusluydu gazı inanılmaz çok var hala da kaka durumu bizde de var günde 5 6 kez dolu dolu olmasa da gazını çıkarırken çıktığı da oluyor senin kaç günlük bebeğin ?
Çok geçmiş olsun cnm rabbim evladını sana bağilasın acil şifalar versin biz 15 gün oluyor hastaneden çıkalı zatürre başlangıcı yani bronşioit tanısıyla yattık 8 gün eşimden grip kaptı ve salak bir dr gittik özele öksürme çoğalırsa gelin dedi bi sprey verdi tabi öksürme başladı ama çok değildi ve artık yavrum sürekli ağlamaya başlayınca acile gittik neredeyse kaybediyorduk yavrumu yoğun bakımlık oldu yer yoktu serviste kaldı neler geldi başımıza neler o nedenle çok iyi anlıyorum halini bol bol dua et yavrunave steril tutmaya özen göster misafir kabul etme gelip sizi görmesinler biz öyle yaptık dr öyle demişti çıktıktan sonrada kabul etmedik hala tamamen iyileşmesi gerekiyorKızlar bayadır yazamadım inşallah hepinizin bebişi iyidir.
Benim kuzum zatürre olmuş gözümden sakındığım kuzumağlamaktan gözlerim şişti hastanede yatıyoruz. Nasıl bu kadar ilerledi bilmiyorum bile sadece boğazında hafif hırıltı vardı. Kakası yeşil oldu ama beslenmemden kaynaklı diye düşündüm
Cnm bizim de memleketteki dr allerjisi var dedi ist dr aynısını dedi ama rota için birşey demedi hatta memleketteki dr allerjisi olduğunu bildiği halde birşey demedi ilk kez burda gördüm ve bu iki de özel muayenesi olan kişiler kafam karıştı şimdiBende bugün aile hekimimize sordum önermiyormuş kimseye. Ebelerin de hiç birisi önermedi. Alerji özellikle inek sütü alerjisi olana yan etkisi varmış. Alerjiler de 6 aydan önce anlaşılmaz dedi. Yakalanırsa tedavisi var ama yan etkisi daha kötü dediler. Vazgectim bende. Bilinmiyo inek sütü alerjisi var mı çünkü.
Bende kaç gündür kafayı yemek üzereydim ama onlar anlatınca vazgeçtim tam. Yarın doktora gidersek ona da sorucam. Tüm tanıdıklarım bence yaptırma diyo. Bi burada yaptıran çok okudum kafam tam karışmıştı. Bakalım doktorumuz ne dicekCnm bizim de memleketteki dr allerjisi var dedi ist dr aynısını dedi ama rota için birşey demedi hatta memleketteki dr allerjisi olduğunu bildiği halde birşey demedi ilk kez burda gördüm ve bu iki de özel muayenesi olan kişiler kafam karıştı şimdi
Cnm bizim de öyle aynı anlattığın gibi ve her gün böyle ben dr rengini filan soramadım ama kaç kez olduğunu söyledim normal dedi ama zaten kilo kaybı vardı bizde boyu da 1/5 cm uzamıştı baya az geldi bir buçuk ayda okadar uzamıştı ve kilo kaybetmişti haslandığı için kaka durum da mesela sabahtan Beridir 4 kez yaptı ve daha gece bitmedi düşünKılar bugün sabahtan kızım 6-7 kere dolu dolu kaka yaptı, 1 haftadır da gram kilo almamış boyunda da değişiklik yok.kakası ishal gibiydi coktu ve balgamimsiydi. Yeşil de gördüm bi ara bu durumu yaşayan var mı yarın doktora gidelim mi diye düşünüyoruz, eşimin de tüm arkadaşları izinliymis izin alması zor. Cumartesiye mı kalsa diyorum ama dayanamicam galiba bunu yaşayan var mı doktorunuz ne dedi normalde 10-15 kere kusuyordu ama bugün 1 kere kustu o da balgamimsiydi ve fışkırır tarzdaydı. Galiba sıvı kaybı var hiç de uyumadı. Keyfi yerinde, benimle sürekli konuşmak istiyo sesler cikariyo, gülüyo ne oldu anlamadim.
Ben sordum ebe 3 Aydan sonra dedi sezeryandan sonra sen bi sor istersenMerhaba arkadaşlar spiral taktıran var mı aranızda sezeryandan sonra ne zaman takılıyor acaba?
Sor bakalım bana da heber ver bizim kontrol daha Mart’taBende kaç gündür kafayı yemek üzereydim ama onlar anlatınca vazgeçtim tam. Yarın doktora gidersek ona da sorucam. Tüm tanıdıklarım bence yaptırma diyo. Bi burada yaptıran çok okudum kafam tam karışmıştı. Bakalım doktorumuz ne dicek
Bizimkisinin de 6-7. Ve gün bitmediCnm bizim de öyle aynı anlattığın gibi ve her gün böyle ben dr rengini filan soramadım ama kaç kez olduğunu söyledim normal dedi ama zaten kilo kaybı vardı bizde boyu da 1/5 cm uzamıştı baya az geldi bir buçuk ayda okadar uzamıştı ve kilo kaybetmişti haslandığı için kaka durum da mesela sabahtan Beridir 4 kez yaptı ve daha gece bitmedi düşün
Tamam canım haber veririmSor bakalım bana da heber ver bizim kontrol daha Mart’ta
Cnm ben sormuştum normal demişti ama benim de kafama takılıyordu napayım didiklemek işte istemiyorum artık belki de böyle böyle düzene girecek bağırsakları80 günlük benimki. Hic bı cilt problemi yok. Gazi da rahatsız edecek kadar yok. Ama çok fazla kaka yapıyor ve değişken oluyor yapı olarak kafama takılıyor. Bazen yeşil de mukuslu da olduğu oluyor ama doktora sordum sürekli aynı şekilde değilse sorun yok ara ara olur dedi. Bu ay bı daha sorayım bakayım.
Canım hiç fotoğraf atma şansın var mı?İnşallah yoktur canım aslında bağırsaklar gelişimini tamamlıyor hala ek gıdaya geçince de toparlıyormuş ama bazıları daha hassas . Yok canım yemiyorum keki de kaynanam çayla yapmış uzun zaman aradan sonra öyle yedim . Bisküvi hamur işi hiçbir şey. Şimdilik zor gelmiyor bana ama yumurta kesersem zor olacak. Çünkü kahvaltıda zeytin yumurta yiyorum. Helva ve tahin de alerjen diye azalttım biraz. Kakalarında farklı görünen varsa hemen fotoğrafını çekiyorum ben. Telefonun galerisi kaka doldu
Cnm biz geçen hafta gittik aşıları da yaptık kontrol Mart’a dedi birşey demedi kaka için sen nerde yaptıracaksın tahlili sağlık ocağı yapıyor mu?Bizimkisinin de 6-7. Ve gün bitmediishal tam bizimkisi 47 günlükken 10 cm uzamıştı 2200 kilo almıştı toplam. 10 gündür de hiç bir değişiklik yokmus normal olmaması lazım. Canım normal olsa ve az az yapsa takmam ama bu çok farklı sen gidicek misin doktora? Ebe arkadaşım gaita testi yaptir dedi ,biz gitcez yarin galiba
Yapmıyorlardı en son canım değişmediyse. Hastaneye gidicez. Aynısını yaparsa onun tahlilini isticemCnm biz geçen hafta gittik aşıları da yaptık kontrol Mart’a dedi birşey demedi kaka için sen nerde yaptıracaksın tahlili sağlık ocağı yapıyor mu?
Valla biz hastaneee yattık diye orda birşey mi kaptı diye düşündüm ama napayım dr normal dedi dedim ya devlet has bi dr olsa derim ki önemsemiyor bu özel muayenesi olan bir dr gidiyoruz ben de anlamadım gittiYapmıyorlardı en son canım değişmediyse. Hastaneye gidicez. Aynısını yaparsa onun tahlilini isticem
Ben normal doğumdan 45 gün sonra taktırdım.Merhaba arkadaşlar spiral taktıran var mı aranızda sezeryandan sonra ne zaman takılıyor acaba?
Pazartesi sorayım bakalım canım sen sağlık ocağında mı taktıracaksın.Ben sordum ebe 3 Aydan sonra dedi sezeryandan sonra sen bi sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?