- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.721
Cok gecmis olsun rabbim sifa versinKızlar bayadır yazamadım inşallah hepinizin bebişi iyidir.
Benim kuzum zatürre olmuş gözümden sakındığım kuzumağlamaktan gözlerim şişti hastanede yatıyoruz. Nasıl bu kadar ilerledi bilmiyorum bile sadece boğazında hafif hırıltı vardı. Kakası yeşil oldu ama beslenmemden kaynaklı diye düşündüm
Teşekkür ederim canım sezeryandan sonra da aynı mı acaba?Ben normal doğumdan 45 gün sonra taktırdım.
Canim cok gecmis olsun biran once iyilesir insAllahKızlar bayadır yazamadım inşallah hepinizin bebişi iyidir.
Benim kuzum zatürre olmuş gözümden sakındığım kuzumağlamaktan gözlerim şişti hastanede yatıyoruz. Nasıl bu kadar ilerledi bilmiyorum bile sadece boğazında hafif hırıltı vardı. Kakası yeşil oldu ama beslenmemden kaynaklı diye düşündüm
Valla ben hastenedeki ebeden sordum takıyorsa orda taktırırımPazartesi sorayım bakalım canım sen sağlık ocağında mı taktıracaksın.
Cnm ben bi ara çıkardım bi hafta takmadım elini gözüne soktu enfeksiyon kaptı yüzünü çizdi ki tırnağı çok az vardı yeni kesmiştim ben de eldiveni geri taktımBebişlerinize eldiven kullanıyormusunuz hala ben çıkarıyorum ağzına sokuyor elini sonra aniden çekince tırnakları çiziyor galiba ağlıyor mümkün oldukça kesiyorum ama yinede bir miktar kaldığı için çiziyor gözüne sokar diyede korkuyorum. Siz neler yapıyorsunuz. Tırnak kesmesinden açık bırakmanıza kadar paylaşırmısınız ben şaşırdım ne yapacağımı
Ben uzayan tırnaklarını kesiyorum canım. Hiç bir zaman da eldiven takmadım. Sıkıntısı varken arada ciziyo ama olsunBebişlerinize eldiven kullanıyormusunuz hala ben çıkarıyorum ağzına sokuyor elini sonra aniden çekince tırnakları çiziyor galiba ağlıyor mümkün oldukça kesiyorum ama yinede bir miktar kaldığı için çiziyor gözüne sokar diyede korkuyorum. Siz neler yapıyorsunuz. Tırnak kesmesinden açık bırakmanıza kadar paylaşırmısınız ben şaşırdım ne yapacağımı
Canım ben de benzer şeyler yaşıyorum kilo konusuna hiç bakmadim ama çok fazla miktarda kaka yapıyor ve fışkırıyor yaparken. Dün ilk defa bezinden taştı. Zaten hep sıvı kakası ishal mi değil mi nasıl anlaşılır ki? Acaba banyoda kirli su mu yuttu diye düşünüyorum. Küvetini doldurup da yikiyorum. Ya da çok ellerini ağzına sokuyor mikrop filan mı kaptı ondan? Şimdi de arkadaşların alerji konusunu okuyunca o da kafama takıldı. Görüntü kirliliği için çok özür dileyerek paylaşıyorum. Fikri olan var mı normal mi bu kaka?Kılar bugün sabahtan kızım 6-7 kere dolu dolu kaka yaptı, 1 haftadır da gram kilo almamış boyunda da değişiklik yok.kakası ishal gibiydi coktu ve balgamimsiydi. Yeşil de gördüm bi ara bu durumu yaşayan var mı yarın doktora gidelim mi diye düşünüyoruz, eşimin de tüm arkadaşları izinliymis izin alması zor. Cumartesiye mı kalsa diyorum ama dayanamicam galiba bunu yaşayan var mı doktorunuz ne dedi normalde 10-15 kere kusuyordu ama bugün 1 kere kustu o da balgamimsiydi ve fışkırır tarzdaydı. Galiba sıvı kaybı var hiç de uyumadı. Keyfi yerinde, benimle sürekli konuşmak istiyo sesler cikariyo, gülüyo ne oldu anlamadim.
Bizimde bu şekil. 5 günde bir yaptığı için tam 2 kat kıyafetten çıkıyor.Canım ben de benzer şeyler yaşıyorum kilo konusuna hiç bakmadim ama çok fazla miktarda kaka yapıyor ve fışkırıyor yaparken. Dün ilk defa bezinden taştı. Zaten hep sıvı kakası ishal mi değil mi nasıl anlaşılır ki? Acaba banyoda kirli su mu yuttu diye düşünüyorum. Küvetini doldurup da yikiyorum. Ya da çok ellerini ağzına sokuyor mikrop filan mı kaptı ondan? Şimdi de arkadaşların alerji konusunu okuyunca o da kafama takıldı. Görüntü kirliliği için çok özür dileyerek paylaşıyorum. Fikri olan var mı normal mi bu kaka?
Cnm 3 ay olmasi lazim 40 kontrolumde doktor bir ay sonra takabiliriz istersen demisti oda iste 3 aya denk geliyo ben hap kullanmayi tercih ettimTeşekkür ederim canım sezeryandan sonra da aynı mı acaba?
Benim ki günde 5-6 yapıyor en az. Hepsi böyle cok değil tabi ama yine de çok fazla kaka yapıyor bence.Bizimde bu şekil. 5 günde bir yaptığı için tam 2 kat kıyafetten çıkıyor.
Ben hiç takmıyorum uzun zamandır hep açık . Bir iki kez burnunu çizdi ama çok değildi. Seninki aşırı çiziyor ise tak bence emzirirken kucağındayken çıkartırsınBebişlerinize eldiven kullanıyormusunuz hala ben çıkarıyorum ağzına sokuyor elini sonra aniden çekince tırnakları çiziyor galiba ağlıyor mümkün oldukça kesiyorum ama yinede bir miktar kaldığı için çiziyor gözüne sokar diyede korkuyorum. Siz neler yapıyorsunuz. Tırnak kesmesinden açık bırakmanıza kadar paylaşırmısınız ben şaşırdım ne yapacağımı
Cok gecmis olsun rabbim sifa versin
Teşekkür ederim canım biraz daha bekleyeceğim o zaman.Cnm 3 ay olmasi lazim 40 kontrolumde doktor bir ay sonra takabiliriz istersen demisti oda iste 3 aya denk geliyo ben hap kullanmayi tercih ettim
Anladım canım teşekkür ederimValla ben hastenedeki ebeden sordum takıyorsa orda taktırırım
Yok kuzum ne görüntü kirliliği, hiç olur mu öyle şey. Onlar hazinee:) canım tam net değil ama normal gibi rengi kıvamı falan. Ishal tam su gibi oluyo galiba. Bizimki tam su gibiydi bugün.Canım ben de benzer şeyler yaşıyorum kilo konusuna hiç bakmadim ama çok fazla miktarda kaka yapıyor ve fışkırıyor yaparken. Dün ilk defa bezinden taştı. Zaten hep sıvı kakası ishal mi değil mi nasıl anlaşılır ki? Acaba banyoda kirli su mu yuttu diye düşünüyorum. Küvetini doldurup da yikiyorum. Ya da çok ellerini ağzına sokuyor mikrop filan mı kaptı ondan? Şimdi de arkadaşların alerji konusunu okuyunca o da kafama takıldı. Görüntü kirliliği için çok özür dileyerek paylaşıyorum. Fikri olan var mı normal mi bu kaka?
Ayyy çok geçmiş olsun canım. Nasıl şimdi.Kızlar bayadır yazamadım inşallah hepinizin bebişi iyidir.
Ayni gece cok uyuyor beslenmiyor gunduzde 60 cc mamayi bitiremiyor zaten sutum cok azaldi azemdigi icin onceden sagdigimda her bir gogusten 90 cc cikardi simdi ikisinden 60 cc zor cikiyor bakalim haftaya saglik ocaginda tarticam insallahhh kilo almistir cok kusuyor doktor inek sutu alerjisi olabilir dedi bu gun mamasini degistirdim keci sutlu olan bir mama aldim bakalim nasil olucakBebeğin ne durumda canım, besleniyor mu artik?
Kaç günlük bebeginizBenim ki günde 5-6 yapıyor en az. Hepsi böyle cok değil tabi ama yine de çok fazla kaka yapıyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?