2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cok gecmis olsun rabbim sifa versin

Canim cok gecmis olsun biran once iyilesir insAllah

Bebişlerinize eldiven kullanıyormusunuz hala ben çıkarıyorum ağzına sokuyor elini sonra aniden çekince tırnakları çiziyor galiba ağlıyor mümkün oldukça kesiyorum ama yinede bir miktar kaldığı için çiziyor gözüne sokar diyede korkuyorum. Siz neler yapıyorsunuz. Tırnak kesmesinden açık bırakmanıza kadar paylaşırmısınız ben şaşırdım ne yapacağımı

Cnm ben bi ara çıkardım bi hafta takmadım elini gözüne soktu enfeksiyon kaptı yüzünü çizdi ki tırnağı çok az vardı yeni kesmiştim ben de eldiveni geri taktım

Ben uzayan tırnaklarını kesiyorum canım. Hiç bir zaman da eldiven takmadım. Sıkıntısı varken arada ciziyo ama olsun

Canım ben de benzer şeyler yaşıyorum kilo konusuna hiç bakmadim ama çok fazla miktarda kaka yapıyor ve fışkırıyor yaparken. Dün ilk defa bezinden taştı. Zaten hep sıvı kakası ishal mi değil mi nasıl anlaşılır ki? Acaba banyoda kirli su mu yuttu diye düşünüyorum. Küvetini doldurup da yikiyorum. Ya da çok ellerini ağzına sokuyor mikrop filan mı kaptı ondan? Şimdi de arkadaşların alerji konusunu okuyunca o da kafama takıldı. Görüntü kirliliği için çok özür dileyerek paylaşıyorum. Fikri olan var mı normal mi bu kaka?

Eklentiler

• IMG_20190212_095517.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 74
Bizimde bu şekil. 5 günde bir yaptığı için tam 2 kat kıyafetten çıkıyor.

Ben hiç takmıyorum uzun zamandır hep açık . Bir iki kez burnunu çizdi ama çok değildi. Seninki aşırı çiziyor ise tak bence emzirirken kucağındayken çıkartırsın

Yok kuzum ne görüntü kirliliği, hiç olur mu öyle şey. Onlar hazinee:) canım tam net değil ama normal gibi rengi kıvamı falan. Ishal tam su gibi oluyo galiba. Bizimki tam su gibiydi bugün.

Ayyy çok geçmiş olsun canım. Nasıl şimdi. kıyamam ona yaa alerjiden şüphelenmiştin değilmiş demekki. Bian önce toparlar bebişin inşallah. Sende güçlü ol lütfen sütün gitmesin. Allahın izniyle toparlicak bebişin

Bebeğin ne durumda canım, besleniyor mu artik?
Ayni gece cok uyuyor beslenmiyor gunduzde 60 cc mamayi bitiremiyor zaten sutum cok azaldi azemdigi icin onceden sagdigimda her bir gogusten 90 cc cikardi simdi ikisinden 60 cc zor cikiyor bakalim haftaya saglik ocaginda tarticam insallahhh kilo almistir cok kusuyor doktor inek sutu alerjisi olabilir dedi bu gun mamasini degistirdim keci sutlu olan bir mama aldim bakalim nasil olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…