2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben hiç eldiven kullanmadım. Sıcağa alıştırmak istemedim. Bir de ellerini de keşfetsin istedim. Tırnaklarını haftada 2 kere falan kesiyorum hızlı uzuyor. Hiç çizmedi yüzünü.

Çok güzel bir bilgi teşekkürler canım

Kuzum çok sağol gittikçe halsizleşiyor. Doktor normal dedi önce tamamen yükselir sonra düşmeye başlarmış. Annemden dolayı zaten çok üzgünüm buda üstüne tuz biber oldu ne diyeyim Allah dermansız sıkıntı vermesin kimseye. şifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce toparlar miniğin

Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sıkıntı vermesin çok zor onların acı çektiğini görmek

Aynen cok guzel her anini cekiyorum videoya fotografa ilerde gostermk icin hergu nhemen hemen videosunu cekyrm cok guzel duyguymus sakadan kiziyrm kusuyo felan hemen guluyr cok masumlar ya :)

Tez zamanda toparlasın Mahir bebişim. Dualarım sizinle canım üzme kendini ki bebisine o güzel sütünden verebilesin. Tedavi altinda şimdi hayırlısıyla atlaticak. Bebisler çok güçlü oluyo annesi. Her zorluğu yener onlar.

Bebeği pek emmeyen anneler, ne yaptınız? Düzelme var mı?
Çareyi telefonuma indirdiğim programda buldum emzirmek için yatırdığımda direk ağlıyor o program da süper dalga fön süpürge çamaşır makinesi tren araba kalp sesi var yatırmadan açıyorum birini hiç ağlamadan cokur cokur emiyor maşallah şuan sana yazarken dalga sesi eşliğinde yazıyorum oda emiyor uyuyor kimdi benim gibi olan depresif polyanna mıydı tavsiye ederim herkese

Programın adı ne canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…