- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.741
80 günlükKaç günlük bebeginiz
Bizimkisinin rekoru da 19 saat bakalım yakalayabilecek misiniz15 saattir uyumuyo bizimkisi :) etrafı inceliyo :)
Bizimki gece uyuyo canım da gündüz bugün 5 dakika bile uyumadı. Şimdi uyuduBizimkisinin rekoru da 19 saat bakalım yakalayabilecek misinizŞükür geride kaldı bizim o gunler. İnşallah sizinki de girer yakinda
Ben hiç eldiven kullanmadım. Sıcağa alıştırmak istemedim. Bir de ellerini de keşfetsin istedim. Tırnaklarını haftada 2 kere falan kesiyorum hızlı uzuyor. Hiç çizmedi yüzünü.Bebişlerinize eldiven kullanıyormusunuz hala ben çıkarıyorum ağzına sokuyor elini sonra aniden çekince tırnakları çiziyor galiba ağlıyor mümkün oldukça kesiyorum ama yinede bir miktar kaldığı için çiziyor gözüne sokar diyede korkuyorum. Siz neler yapıyorsunuz. Tırnak kesmesinden açık bırakmanıza kadar paylaşırmısınız ben şaşırdım ne yapacağımı
Bende olmadan önce öyle olmuştu canım. Ertesi gün normal gelmeye başladı. Akşam gelmisti3.ayın bitiminde regl oluyorum galiba. Hafif kahverengimsi akıntım var. İnşallah enfeksiyon yada başka bişey değildir.
Çok güzel bir bilgi teşekkürler canımKızlar bebek bezi firmasında çalışan bir tanıdığım var sleepy can bebe prima molfiks bir çok markayı test ediyolarmış kimyager kendisi birebir kendisi test ediyor. Bebek bezleri arasında en iyisi prima dedi hem kuruluk hem hammadde hem sızdırmazlık olarak açık ara prima önde tüm testlerde dedi. Prima aktif bebekle prima premium care arasında hammadde farkı varmış. Kendisi de ilk iki ay premium care kullanmış şimdi aktif bebeğe geçecekmiş. Primanın kötü bezi yok her türlüsünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsin dedi. Prima kesinlikle kullanmıcaksan sleepy diğer bezlerin arasında en iyisiymiş. Fabrikası çok temiz ve sterilmiş ve hammaddesi en masum olan oymuş
Kuzum çok sağol gittikçe halsizleşiyor. Doktor normal dedi önce tamamen yükselir sonra düşmeye başlarmış. Annemden dolayı zaten çok üzgünüm buda üstüne tuz biber oldu ne diyeyim Allah dermansız sıkıntı vermesin kimseye. şifa versin inşallahAyyy çok geçmiş olsun canım. Nasıl şimdi.kıyamam ona yaa alerjiden şüphelenmiştin değilmiş demekki. Bian önce toparlar bebişin inşallah. Sende güçlü ol lütfen sütün gitmesin. Allahın izniyle toparlicak bebişin
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce toparlar miniğinKızlar bayadır yazamadım inşallah hepinizin bebişi iyidir.
Benim kuzum zatürre olmuş gözümden sakındığım kuzumağlamaktan gözlerim şişti hastanede yatıyoruz. Nasıl bu kadar ilerledi bilmiyorum bile sadece boğazında hafif hırıltı vardı. Kakası yeşil oldu ama beslenmemden kaynaklı diye düşündüm
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sıkıntı vermesin çok zor onların acı çektiğini görmekÇok geçmiş olsun cnm rabbim evladını sana bağilasın acil şifalar versin biz 15 gün oluyor hastaneden çıkalı zatürre başlangıcı yani bronşioit tanısıyla yattık 8 gün eşimden grip kaptı ve salak bir dr gittik özele öksürme çoğalırsa gelin dedi bi sprey verdi tabi öksürme başladı ama çok değildi ve artık yavrum sürekli ağlamaya başlayınca acile gittik neredeyse kaybediyorduk yavrumu yoğun bakımlık oldu yer yoktu serviste kaldı neler geldi başımıza neler o nedenle çok iyi anlıyorum halini bol bol dua et yavrunave steril tutmaya özen göster misafir kabul etme gelip sizi görmesinler biz öyle yaptık dr öyle demişti çıktıktan sonrada kabul etmedik hala tamamen iyileşmesi gerekiyor
Aynen cok guzel her anini cekiyorum videoya fotografa ilerde gostermk icin hergu nhemen hemen videosunu cekyrm cok guzel duyguymus sakadan kiziyrm kusuyo felan hemen guluyr cok masumlar ya :)Bizimkisi de bugün bana biseyler anlatıyorheyecanlı heyecanlı arada bi de gülüyor. ben gülünce de daha çok gülüyor . tam değişti bugün uyumak istemiyo. Hep benimle sohbet etmek istiyo yüzüme bakıp duruyor
Tez zamanda toparlasın Mahir bebişim. Dualarım sizinle canım üzme kendini ki bebisine o güzel sütünden verebilesin. Tedavi altinda şimdi hayırlısıyla atlaticak. Bebisler çok güçlü oluyo annesi. Her zorluğu yener onlar.Kuzum çok sağol gittikçe halsizleşiyor. Doktor normal dedi önce tamamen yükselir sonra düşmeye başlarmış. Annemden dolayı zaten çok üzgünüm buda üstüne tuz biber oldu ne diyeyim Allah dermansız sıkıntı vermesin kimseye. şifa versin inşallah
Çareyi telefonuma indirdiğim programda buldum emzirmek için yatırdığımda direk ağlıyor o program da süper dalga fön süpürge çamaşır makinesi tren araba kalp sesi var yatırmadan açıyorum birini hiç ağlamadan cokur cokur emiyor maşallah şuan sana yazarken dalga sesi eşliğinde yazıyorum oda emiyor uyuyor kimdi benim gibi olanBebeği pek emmeyen anneler, ne yaptınız? Düzelme var mı?
Programın adı ne canmÇareyi telefonuma indirdiğim programda buldum emzirmek için yatırdığımda direk ağlıyor o program da süper dalga fön süpürge çamaşır makinesi tren araba kalp sesi var yatırmadan açıyorum birini hiç ağlamadan cokur cokur emiyor maşallah şuan sana yazarken dalga sesi eşliğinde yazıyorum oda emiyor uyuyor kimdi benim gibi olandepresif polyanna mıydı tavsiye ederim herkese
:) araştırmacı olucaksa demekki :)15 saattir uyumuyo bizimkisi :) etrafı inceliyo :)
Aminnn cnm aminn bir an önce tıpalarlanır çıkarsınız inşRabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sıkıntı vermesin çok zor onların acı çektiğini görmek
Kolik bebek sesleriProgramın adı ne canm
Cnm benim denemediğim şey kalmadı sırf gece uyusun ağlasın diye yok hiç biri işe yaramıyor ben de bıraktım kendim söylüyorum ona uyumasın önemli değil yeter ki ağlamasınKolik bebek sesleriEki Görüntüle 2235955
Amin canım hepimizinkini neden oldu acaba birimi bulaştırdı üşüttümü kalabalık ortamda bulundunuz mu hiçRabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sıkıntı vermesin çok zor onların acı çektiğini görmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?