- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.761
Evet :) allahım onlara dert vermesin. :) sen evinde tek başına bakiyosun değil mi ? :) benim kız eşim yokken çok hareketli, keyifli, gülüyo fln ama eşim gelince sakinlesiyo sadece sesler cikariyo:)Aynen cok guzel her anini cekiyorum videoya fotografa ilerde gostermk icin hergu nhemen hemen videosunu cekyrm cok guzel duyguymus sakadan kiziyrm kusuyo felan hemen guluyr cok masumlar ya :)
Bizimkisi galiba çok sıvı kaybettiÇareyi telefonuma indirdiğim programda buldum emzirmek için yatırdığımda direk ağlıyor o program da süper dalga fön süpürge çamaşır makinesi tren araba kalp sesi var yatırmadan açıyorum birini hiç ağlamadan cokur cokur emiyor maşallah şuan sana yazarken dalga sesi eşliğinde yazıyorum oda emiyor uyuyor kimdi benim gibi olan @depresif polyanna mıydı tavsiye ederim herkese
Galiba :) gece ışıkları, tv yi kapatınca uyuyakaliyo :):) araştırmacı olucaksa demekki :)
Ayyy canım kaç kez denedim olmuyor yapamamçdım ven maalesefAnne sütünden yoğurt yapiliyrmuş kızlar duydunuz mu :))
Hiç duymamiştim bende şaşırdım.Ayyy canım kaç kez denedim olmuyor yapamamçdım ven maalesef
İnşallah canım benim inşallahTez zamanda toparlasın Mahir bebişim. Dualarım sizinle canım üzme kendini ki bebisine o güzel sütünden verebilesin. Tedavi altinda şimdi hayırlısıyla atlaticak. Bebisler çok güçlü oluyo annesi. Her zorluğu yener onlar.
Annemlerdeydim gelen giden oluyordu ama çok dikkat ediyordum odası ayrıydı. Geçen akşam gaz sancısı oldu baya eşimde illa hastaneye götürelim başka sıkıntısı vardır dedi gittiğimizde sapasağlamdı geldik gecesi burun akıntısı öksürük ateşle tekrar gittik hastaneye.Amin canım hepimizinkini neden oldu acaba birimi bulaştırdı üşüttümü kalabalık ortamda bulundunuz mu hiç
Canım az ise kullanma o kremi. Sinir oluyorum şu drlara. Hemen yazıyorlar kortizonlu kremi yolluyorlar işin kolayı. Nedenini araştırmıyorlar. Kortizonlu krem cnm böbreklerini zorlar mustela stelatopia var ya da corasatin pembe onları kullan. Delirecem ya bu drlar delirtti beni. Ben onlardan daha iyi biliyorum benceBebeğimin yanağı biraz kızarık gibiydi. Alerjik olabilir dedi doktor. Travocort krem verdi.bu kremi kullanan varmi bebeğinde
Canım geçmiş olsun ne oldu öyle ya. Gidiyo musun doktoraBizimkisinin de 6-7. Ve gün bitmediishal tam bizimkisi 47 günlükken 10 cm uzamıştı 2200 kilo almıştı toplam. 10 gündür de hiç bir değişiklik yokmus normal olmaması lazım. Canım normal olsa ve az az yapsa takmam ama bu çok farklı sen gidicek misin doktora? Ebe arkadaşım gaita testi yaptir dedi ,biz gitcez yarin galiba
Bence normal bi kaka bu. Eğer normal değilse bizde de bi sorun var demektir. Şu bezlere de içim gidiyo helal size valla nasıl yapıyorsunuz yaCanım ben de benzer şeyler yaşıyorum kilo konusuna hiç bakmadim ama çok fazla miktarda kaka yapıyor ve fışkırıyor yaparken. Dün ilk defa bezinden taştı. Zaten hep sıvı kakası ishal mi değil mi nasıl anlaşılır ki? Acaba banyoda kirli su mu yuttu diye düşünüyorum. Küvetini doldurup da yikiyorum. Ya da çok ellerini ağzına sokuyor mikrop filan mı kaptı ondan? Şimdi de arkadaşların alerji konusunu okuyunca o da kafama takıldı. Görüntü kirliliği için çok özür dileyerek paylaşıyorum. Fikri olan var mı normal mi bu kaka?
Rica ederim canımÇok güzel bir bilgi teşekkürler canım
Az canm. Fazla değil. Zaten almadım daha. Geçiyor gibi.Canım az ise kullanma o kremi. Sinir oluyorum şu drlara. Hemen yazıyorlar kortizonlu kremi yolluyorlar işin kolayı. Nedenini araştırmıyorlar. Kortizonlu krem cnm böbreklerini zorlar mustela stelatopia var ya da corasatin pembe onları kullan. Delirecem ya bu drlar delirtti beni. Ben onlardan daha iyi biliyorum bence
Maşallah canım iyi bakmışsın bal yanağaAz önce 2.ay aşılarımızı olduk. Boyumuz 60 cm olmuş. 52 ile doğmuştuk.kilomuz da 6240 gram olmuş. Bi ay sonra boy ve kilo takibi için yine çağirdi sağlık ocağı.
Sağol canm. Sütümüz olsun yeterki :)Maşallah canım iyi bakmışsın bal yanağa
Bol sütlü günlerimiz olsun inşallah ozamanSağol canm. Sütümüz olsun yeterki :)
Teşekkür ederim canım gittik bekliyoruzCanım geçmiş olsun ne oldu öyle ya. Gidiyo musun doktora
Kaç kilo doğmuştu canım. Maşallah iyi almissinizAz önce 2.ay aşılarımızı olduk. Boyumuz 60 cm olmuş. 52 ile doğmuştuk.kilomuz da 6240 gram olmuş. Bi ay sonra boy ve kilo takibi için yine çağirdi sağlık ocağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?