2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynen cok guzel her anini cekiyorum videoya fotografa ilerde gostermk icin hergu nhemen hemen videosunu cekyrm cok guzel duyguymus sakadan kiziyrm kusuyo felan hemen guluyr cok masumlar ya :)
Evet :) allahım onlara dert vermesin. :) sen evinde tek başına bakiyosun değil mi ? :) benim kız eşim yokken çok hareketli, keyifli, gülüyo fln ama eşim gelince sakinlesiyo sadece sesler cikariyo:)

Bizimkisi galiba çok sıvı kaybetti ilk defa biberon aldı ve 100 cc kadar içti sarı sütlerden. Önce asla almıyordu bugün hep meme verdim yine de cikardiklarina yetmedi

İnşallah canım benim inşallah

Amin canım hepimizinkini neden oldu acaba birimi bulaştırdı üşüttümü kalabalık ortamda bulundunuz mu hiç
Annemlerdeydim gelen giden oluyordu ama çok dikkat ediyordum odası ayrıydı. Geçen akşam gaz sancısı oldu baya eşimde illa hastaneye götürelim başka sıkıntısı vardır dedi gittiğimizde sapasağlamdı geldik gecesi burun akıntısı öksürük ateşle tekrar gittik hastaneye.

Bebeğimin yanağı biraz kızarık gibiydi. Alerjik olabilir dedi doktor. Travocort krem verdi.bu kremi kullanan varmi bebeğinde
Canım az ise kullanma o kremi. Sinir oluyorum şu drlara. Hemen yazıyorlar kortizonlu kremi yolluyorlar işin kolayı. Nedenini araştırmıyorlar. Kortizonlu krem cnm böbreklerini zorlar mustela stelatopia var ya da corasatin pembe onları kullan. Delirecem ya bu drlar delirtti beni. Ben onlardan daha iyi biliyorum bence

Canım geçmiş olsun ne oldu öyle ya. Gidiyo musun doktora

Bence normal bi kaka bu. Eğer normal değilse bizde de bi sorun var demektir. Şu bezlere de içim gidiyo helal size valla nasıl yapıyorsunuz ya şu bezi nasıl arıtcan lekeleri kalıyo demi illa

Az canm. Fazla değil. Zaten almadım daha. Geçiyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…