- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.781
Bizimki doğduğundan beri tutuyor :) maşallah. O zamanlar çabuk yorulup indiriyordu hemen kafasını şimdi daha uzun süre tutuyorKızlar bebeğiniz başını sabit tutmaya başladımı ??
4130 gram doğduk. Biz biraz tombiş doğduk canm:)Kaç kilo doğmuştu canım. Maşallah iyi almissiniz
Bizimkide tutamıyor armut sapı gibi bir boynu var inceBizimki doğduğundan beri tutuyor :) maşallah. O zamanlar çabuk yorulup indiriyordu hemen kafasını şimdi daha uzun süre tutuyor
Normal gibi bizdede oldu cıvık olurdu ilk bir buçuk ay sonra yapmaz oldu zaten haftada bir yapıyor kakasını.Ama ben bu yıkanır bezi nasıl kullanabiliosunz diyip tebrik etmeye geldim ençokCanım ben de benzer şeyler yaşıyorum kilo konusuna hiç bakmadim ama çok fazla miktarda kaka yapıyor ve fışkırıyor yaparken. Dün ilk defa bezinden taştı. Zaten hep sıvı kakası ishal mi değil mi nasıl anlaşılır ki? Acaba banyoda kirli su mu yuttu diye düşünüyorum. Küvetini doldurup da yikiyorum. Ya da çok ellerini ağzına sokuyor mikrop filan mı kaptı ondan? Şimdi de arkadaşların alerji konusunu okuyunca o da kafama takıldı. Görüntü kirliliği için çok özür dileyerek paylaşıyorum. Fikri olan var mı normal mi bu kaka?
Kolik bebek sesleriEki Görüntüle 2235955
Valla canım artık nerdeyse hiç emmiyordu oğlum içiyordu benim sütleri bunun sayesinde emiyor en çok süpürge sesini seviyor emzirmeden 10 sn önce açıyorum çocuk hipnoz oluyor sanki kuş gibi oluyor hemen mememi tıkıyorum ağzına sakin sakin emiyor yoksa vızıklıyor geriniyor ağlıyor eliyle itiyor okadar terliyor ki bu mücadelede emmesi için çok derin uyuması lazım uyuyunca güzel emiyor ama o uyku herzaman olmuyor bende uyuyorum yani o uyuyunca mecbur ölecem yoksa ağzımın içinde yara çıktı artıkBende benzeri farkli bir uygulamasi var bunun fön sesi elk. Supurge sesi anne karni sesi açıyorum hiç bir işe yaramiyor bu aralar. Senin indirdiğine baktim play markette bulamadım. Ismi mi farkli acaba?
Oyyyy kuzum mikrop aldı ozaman ateş olması mikrop aldığını gösterir hastaneler çok fena ben oğlumdan çok çektim okadar iyi anlıyorum ki seni oğlum bir defasında 3 hafta yattı hastanede üzüntümden gül hastalığına tutuldum 6 kilo verdim gül hastalığı bişeye aşırı üzülünce oluyormuş tedavisi Yok dediler kendi zamanla geçiyor muş bir sene sonra geçti düşün babam öldü okadar ağladım bu hastalık olmadı evlat insanın ciğerlerini yakıyor rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin tekrar acil şifalar diliyorum canımAnnemlerdeydim gelen giden oluyordu ama çok dikkat ediyordum odası ayrıydı. Geçen akşam gaz sancısı oldu baya eşimde illa hastaneye götürelim başka sıkıntısı vardır dedi gittiğimizde sapasağlamdı geldik gecesi burun akıntısı öksürük ateşle tekrar gittik hastaneye.
Sütün varsa mama verme canım sık sık emzir arada sağıp içirHerkeze hayirli cumalar. Benim bebegim 25 günde 350 gram almış sizce cokmu az ? Daha öncede yazmıştım emziremiyorum diye ama ne yaptıysam 5 dakikadan uzun tutamiyorumacaba mama mi vermem gerekiyor
Ben kakasını akitiyorum sadece makineye atıyorum sonra. Yoo hiç leke kalmıyor. 95 derecede yıkıyorum bembeyaz oluyor. Zaten normalde de genelde ikinirken yakalayıp tuvalete tutuyorum veya sadece ortadaki bezde az az oluyor kaka. İlk defa böyle her yere taştı. Onun için ishal mi diye kafama takıldı. Bı de beyaz noktacıklar alerji belirtisi filan yazınca arkadaşlar iyice taktım.Bence normal bi kaka bu. Eğer normal değilse bizde de bi sorun var demektir. Şu bezlere de içim gidiyo helal size valla nasıl yapıyorsunuz yaşu bezi nasıl arıtcan lekeleri kalıyo demi illa
3 ay 1 günlük olduk 6 kilo çıktı 25 gün önce 5 kilo 625 di. Vermiyim dimi var çok şükür belkide yaramadı diycem ama 5 dakikadan fazla durmuyor ki emiyor çekiyor bırakıyor sürekli böyle yapıyor pes etmeyim en iyisi çok teşekkür ederimSütün varsa mama verme canım sık sık emzir arada sağıp içir
Ben en son premium care tanesini 79 kuruştan aldim. Biraz indirimdeydi. Daha fazla indirim olunca daha da düşüyor.Prima 3 bedenin tanesini kaca aliyorsunuz?
AliExpress den aldım dıştaki bezi. Eski musambalar gibi bı şey o şu geçirmiyor. İstersen ic bez de satiyolar ama ben eski çarşafları kesip kenarlarını çevirdim. 40 tane iç bezim var almaya kalksam cok pahali olacakti. Normalde sadece icteki bez kirleniyor ama bu kadar çok yapınca komple battı her yer. Almak istersen linkini koydum alta.Normal gibi bizdede oldu cıvık olurdu ilk bir buçuk ay sonra yapmaz oldu zaten haftada bir yapıyor kakasını.Ama ben bu yıkanır bezi nasıl kullanabiliosunz diyip tebrik etmeye geldim ençokmaasallah size maşallah.Nerden alabilir bulabilirim denemek istiyorumda?
Canım yüz üstü yatirmayi önermiyorlar ama arada gün içinde bı kaç kere sen yanındayken yüz üstü yatır çabalasin biraz kendini kaldırmaya. Boyun kaslarının gelişimi için gerekli. Sürekli sırt üstü yattıkları için karın ve boyun kasları zayıf kalmış olabilirBizimkide tutamıyor armut sapı gibi bir boynu var inceTembelmidir gücümü yok bilemedim
Aa cok iyi almissin 3 bedenini mi aldin ver nerden internette 1tl altina yokBen en son premium care tanesini 79 kuruştan aldim. Biraz indirimdeydi. Daha fazla indirim olunca daha da düşüyor.
1haftadır çıkardım eldiveni. 2 ay 4 günlük olduk bugün. Tırnaklarını keserken korkuyorum diye çıkarmamıştım. Şimdi uyurken yada çok neşeli bizimle sohbet ederken kesiyorum. Bizim kız doğduğun beri aciktiginda hep elini ağzına götürür eldiven olsun olmasın ama sadece acıkınca yapıyor anlıyorum bende. Çokta hoşuma gidiyor ellerini yemeye çalışması. Sadece gece yatarken takıyorum hala eldiveni sabaha karşı gaz sancisi oluyor ıkınırken elleri ile yüzünü ovusturuyor hep belki gözüne sokar diye takıyorum.Bebişlerinize eldiven kullanıyormusunuz hala ben çıkarıyorum ağzına sokuyor elini sonra aniden çekince tırnakları çiziyor galiba ağlıyor mümkün oldukça kesiyorum ama yinede bir miktar kaldığı için çiziyor gözüne sokar diyede korkuyorum. Siz neler yapıyorsunuz. Tırnak kesmesinden açık bırakmanıza kadar paylaşırmısınız ben şaşırdım ne yapacağımı
2 beden aldım canım. 3 büyük bize. Civil den aldım mağazadan. 10 gün önce falan aldım.Aa cok iyi almissin 3 bedenini mi aldin ver nerden internette 1tl altina yok
Ben ay başında ebebek indiriminden aldım 184 lü paket 132tl. Baya uygundu elimde olsun diye aldım biz 2 kullanıyoruz hala.Prima 3 bedenin tanesini kaca aliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?