- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.841
Valla onu doktor ya da hemşire düşüyor genelde.Kilo ölçerken evde kiyafetine bezine kac gr dusuyorsunuz
normalde 20 yada 30 gram düşüyor hastanedekiler ama ben garantin olsun diye 50 düşüyorumKilo ölçerken evde kiyafetine bezine kac gr dusuyorsunuz
Gunluk yada haftalik evde kendim tartiyorum kilo alimini takip icin ondanValla onu doktor ya da hemşire düşüyor genelde.
Saglik ocagi fazla dusuyor o zmn 100 150 dusuyonormalde 20 yada 30 gram düşüyor hastanedekiler ama ben garantin olsun diye 50 düşüyorum
BEzi ve 2 kat kıyafet vardı 300 gr düştü geçenSaglik ocagi fazla dusuyor o zmn 100 150 dusuyo
tek zıbın 30 hesaplıyor kaç kat kıyafet vardi okdar düştü üstünde yeni takilmis cissiz bez 30 diye hesaplıyorSaglik ocagi fazla dusuyor o zmn 100 150 dusuyo
çok düşmüşBEzi ve 2 kat kıyafet vardı 300 gr düştü geçen
Baya dusmuslerBEzi ve 2 kat kıyafet vardı 300 gr düştü geçen
Ben tırnak makası ile kesiyorum uzun kalıyor törpüde çok zor sen ne yapıyotsun1haftadır çıkardım eldiveni. 2 ay 4 günlük olduk bugün. Tırnaklarını keserken korkuyorum diye çıkarmamıştım. Şimdi uyurken yada çok neşeli bizimle sohbet ederken kesiyorum. Bizim kız doğduğun beri aciktiginda hep elini ağzına götürür eldiven olsun olmasın ama sadece acıkınca yapıyor anlıyorum bende. Çokta hoşuma gidiyor ellerini yemeye çalışması. Sadece gece yatarken takıyorum hala eldiveni sabaha karşı gaz sancisi oluyor ıkınırken elleri ile yüzünü ovusturuyor hep belki gözüne sokar diye takıyorum.
Her bir parca 30 mu yanitek zıbın 30 hesaplıyor kaç kat kıyafet vardi okdar düştü üstünde yeni takilmis cissiz bez 30 diye hesaplıyor
Ellerimde egzama var deterjansızda temiz olmaz diye yıksyamıyorum canım ve çorap ilk ay giydirdim ama artık tüm parmakları açıyor çorap izin vermez sıkar o yüzden artık çorap takmıyorum elineMinicik eldiven canım elinde yıkasana Petekte yarım saate kurur ben çorapta takıyordum daha iyi oluyor eldivenlerin lastiği iz yapıyordu
He evde diyorsun. 200 gram falan fazla midir acaba bilmem ki.Gunluk yada haftalik evde kendim tartiyorum kilo alimini takip icin ondan
One ya çokmuş biz 100 gr düşüyoruz bebeğin kıyafetinden ne olacakBEzi ve 2 kat kıyafet vardı 300 gr düştü geçen
Keşke etrafında senin gibi yeni Doğum yapmış iki üç kişi olsa. Eşimin arkadaşlarının eşleri var evlerimiz yakın . Onların da bebekleri var bir araya geliyoruz sık sık çok iyi geliyor bana onlar da bebeklerle debelenmekten kendilerini unutmuşlar evler almış başını gitmiş yalnız değilim diyorum mutlu oluyorum. Beni de en çok evin hali yıpratıyor. Evin durumu gerçekten çok kötü evim resmen pis ve ben hiç bişey yapamıyorum. Çamaşır askım kırıldı ve çamaşırlarım ıslak kaldı. Psikolojim çok bozuk şu an meselaEşim zaten 7 gibi geliyor en erken, günün çoğu yok. Gelince de genelde bilgisayarda işleri oluyor onları yapıyor yine de olabildiğince destek olmaya çalışıyor ama benim bakım konusunda değil de moral olarak desteğe ihtiyacım var. Birilerinin neşeli olması, hepsi geçecek sen yaparsın, bunlar zor zmaanlar falan demesi lazım. Ama biri geliyor diyor ki bunlar iyi günlerin daha, o zaman bana afakanlar basıyor ben bu duruma bile alışamamışım daha nasıl kötü olabilir diye.
Veya çok ağladığında ellerim uyuşuyor derdini anlamıyorum, nasıl susturacağımı bilmiyorum. Birinin çıkıp bebek bu ağlar, çok normal, büyüdükçe her şey güzelleşiyor falan demesi lazım.
Anneler işte çocuk kilo alsın yeter hiç kas gelişimi, bakışı, sosyal faaliyetleri önemli değil klasik.
100 gr canım incecik penyeler boş bez nekadar edecek 100 gr bile etmezKilo ölçerken evde kiyafetine bezine kac gr dusuyorsunuz
aynen parça başı 30 gram düşüyorlarHer bir parca 30 mu yani
hepimizi aynı durumdayız kizla r.ben bi banyoya girebilsem kârdır diyorum yalnız değilsiniz geçecek bu günler diyip kendimi teselli ediyorum bende.Keşke etrafında senin gibi yeni Doğum yapmış iki üç kişi olsa. Eşimin arkadaşlarının eşleri var evlerimiz yakın . Onların da bebekleri var bir araya geliyoruz sık sık çok iyi geliyor bana onlar da bebeklerle debelenmekten kendilerini unutmuşlar evler almış başını gitmiş yalnız değilim diyorum mutlu oluyorum. Beni de en çok evin hali yıpratıyor. Evin durumu gerçekten çok kötü evim resmen pis ve ben hiç bişey yapamıyorum. Çamaşır askım kırıldı ve çamaşırlarım ıslak kaldı. Psikolojim çok bozuk şu an mesela
Canım inan çok güzel günlerin olacak. İstemeden çocuk sahibi olmuşsun, duygusal olarak iyi değilsin ama ona rağmen yine de iyi bir anne olmak için çabalıyorsun, her ayrıntısını düşünüp araştırıyorsun. Hiç koyvermedin kendini, mutsuz da olsan ihmal etmiyorsun. Deli gibi çocuk sahibi olmayı isteyip senelerce tüp bebek tedavisi gördükten sonra çocuğu olan bı arkadaşım çocuğu olduktan sonra yapamıyorum ben elimde kalacak deyip kenara cekilivermisti. Çocuğa annesi mamayla bakıyordu. Sen kendine guven. Kimsenin desteğine ihtiyacın filan yok. İnan anneler insana destek oluyormuş gibi geliyor ama bı çok şeyde sen farkına varamadan çıkmaza sürüklüyorlar işi. Ben bı hafta sonra gönderdim annemi kendime güvenim yerine geldi. Şimdi dayanamayıp arada geliyorlar çocuğumun bütün düzeni altüst oluyor. Her agladiginda başımda bitip niye ağlıyor diye strese sokuyor beni. Kendi kucağındayken aglayinca hemen kucağıma tutusturuyor doymamış diye. Her gün 7 de uyuyan çocuğu onlar gelince 12 ye kadar uyutamiyorum hengameden. Bence sen de kendine biraz zaman tanı her seyi tek başına çok daha güzel yoluna koyarsın.Eşim zaten 7 gibi geliyor en erken, günün çoğu yok. Gelince de genelde bilgisayarda işleri oluyor onları yapıyor yine de olabildiğince destek olmaya çalışıyor ama benim bakım konusunda değil de moral olarak desteğe ihtiyacım var. Birilerinin neşeli olması, hepsi geçecek sen yaparsın, bunlar zor zmaanlar falan demesi lazım. Ama biri geliyor diyor ki bunlar iyi günlerin daha, o zaman bana afakanlar basıyor ben bu duruma bile alışamamışım daha nasıl kötü olabilir diye.
Veya çok ağladığında ellerim uyuşuyor derdini anlamıyorum, nasıl susturacağımı bilmiyorum. Birinin çıkıp bebek bu ağlar, çok normal, büyüdükçe her şey güzelleşiyor falan demesi lazım.
Anneler işte çocuk kilo alsın yeter hiç kas gelişimi, bakışı, sosyal faaliyetleri önemli değil klasik.
Benimkide öyle canım birde şimdi ağzınada çıplak elini sokacak tırnağı damağını falan çizecek yine sıkıntı hepValla ben de senin gibiyim sürekli ıslatıyor salyası çoğaldı zaten ama bu haftadan sonra yine açacam elini ya yüzünü çizmese sıkıntı olmazdı da benim bebeğim sinirlendiğin de ağladığın da eliyle yüzüne sürekli vuruyor
Çok güzel dedin.Canım inan çok güzel günlerin olacak. İstemeden çocuk sahibi olmuşsun, duygusal olarak iyi değilsin ama ona rağmen yine de iyi bir anne olmak için çabalıyorsun, her ayrıntısını düşünüp araştırıyorsun. Hiç koyvermedin kendini, mutsuz da olsan ihmal etmiyorsun. Deli gibi çocuk sahibi olmayı isteyip senelerce tüp bebek tedavisi gördükten sonra çocuğu olan bı arkadaşım çocuğu olduktan sonra yapamıyorum ben elimde kalacak deyip kenara cekilivermisti. Çocuğa annesi mamayla bakıyordu. Sen kendine guven. Kimsenin desteğine ihtiyacın filan yok. İnan anneler insana destek oluyormuş gibi geliyor ama bı çok şeyde sen farkına varamadan çıkmaza sürüklüyorlar işi. Ben bı hafta sonra gönderdim annemi kendime güvenim yerine geldi. Şimdi dayanamayıp arada geliyorlar çocuğumun bütün düzeni altüst oluyor. Her agladiginda başımda bitip niye ağlıyor diye strese sokuyor beni. Kendi kucağındayken aglayinca hemen kucağıma tutusturuyor doymamış diye. Her gün 7 de uyuyan çocuğu onlar gelince 12 ye kadar uyutamiyorum hengameden. Bence sen de kendine biraz zaman tanı her seyi tek başına çok daha güzel yoluna koyarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?