2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben tırnak makası ile kesiyorum uzun kalıyor törpüde çok zor sen ne yapıyotsun

Minicik eldiven canım elinde yıkasana Petekte yarım saate kurur ben çorapta takıyordum daha iyi oluyor eldivenlerin lastiği iz yapıyordu
Ellerimde egzama var deterjansızda temiz olmaz diye yıksyamıyorum canım ve çorap ilk ay giydirdim ama artık tüm parmakları açıyor çorap izin vermez sıkar o yüzden artık çorap takmıyorum eline

Keşke etrafında senin gibi yeni Doğum yapmış iki üç kişi olsa. Eşimin arkadaşlarının eşleri var evlerimiz yakın . Onların da bebekleri var bir araya geliyoruz sık sık çok iyi geliyor bana onlar da bebeklerle debelenmekten kendilerini unutmuşlar evler almış başını gitmiş yalnız değilim diyorum mutlu oluyorum. Beni de en çok evin hali yıpratıyor. Evin durumu gerçekten çok kötü evim resmen pis ve ben hiç bişey yapamıyorum. Çamaşır askım kırıldı ve çamaşırlarım ıslak kaldı. Psikolojim çok bozuk şu an mesela

hepimizi aynı durumdayız kizla r.ben bi banyoya girebilsem kârdır diyorum yalnız değilsiniz geçecek bu günler diyip kendimi teselli ediyorum bende.

Canım inan çok güzel günlerin olacak. İstemeden çocuk sahibi olmuşsun, duygusal olarak iyi değilsin ama ona rağmen yine de iyi bir anne olmak için çabalıyorsun, her ayrıntısını düşünüp araştırıyorsun. Hiç koyvermedin kendini, mutsuz da olsan ihmal etmiyorsun. Deli gibi çocuk sahibi olmayı isteyip senelerce tüp bebek tedavisi gördükten sonra çocuğu olan bı arkadaşım çocuğu olduktan sonra yapamıyorum ben elimde kalacak deyip kenara cekilivermisti. Çocuğa annesi mamayla bakıyordu. Sen kendine guven. Kimsenin desteğine ihtiyacın filan yok. İnan anneler insana destek oluyormuş gibi geliyor ama bı çok şeyde sen farkına varamadan çıkmaza sürüklüyorlar işi. Ben bı hafta sonra gönderdim annemi kendime güvenim yerine geldi. Şimdi dayanamayıp arada geliyorlar çocuğumun bütün düzeni altüst oluyor. Her agladiginda başımda bitip niye ağlıyor diye strese sokuyor beni. Kendi kucağındayken aglayinca hemen kucağıma tutusturuyor doymamış diye. Her gün 7 de uyuyan çocuğu onlar gelince 12 ye kadar uyutamiyorum hengameden. Bence sen de kendine biraz zaman tanı her seyi tek başına çok daha güzel yoluna koyarsın.

Benimkide öyle canım birde şimdi ağzınada çıplak elini sokacak tırnağı damağını falan çizecek yine sıkıntı hep

Çok güzel dedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…