- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.881
Valla saçma değil canım kim yaparsa yapsın senin içine tam sinmez. Zaten şurada benim elimi kolumu bağladığı ay sayısı belli emekleyince ben gidicem dicek yavaş yavaş rahatlicaz inşallah hepimizEvet elde degil insan takiyo ama bebeginle ilgilenmek isten daha onemli hic olmadi esin evdeyken ver sen temizligini yap. Sirf baskasinin temizligini begenmiyorum diye eve temizlikci almiyorum ben pis oturmayi tercih ediyorum yeterki başkası ellemesin evime benimimkide sacma bir huy
Tamam canım tartayım mutlaka yazarımIyi olur cnm yaz buraya benim hassas terazinin pili bitti ondan tartamadim ya.
3.ay sonunda boyunuz kaç cm oldu? Bi de neyle nemlendirin dedi?Şimdi 3.ay kontrolünden çıktık. 1 ayda 800 gram almışız 6 cm uzamışız. Çok uzamış dedi doktor:) rota aşımızı yaptı. @Minik bebis rotarix canım aşının adı. 215 TL aldı. Atopik dermatit için cildiyeye götürmüş olmamıza ve kortizonlu merhem kullanmamıza kızdı. Sadece bol bol nemlendirmeniz ve şampuan ve deterjana dikkat etmeniz yeterli dedi. Kendi kıyafetlerinizi de onun deterjanıyla yukayın dedi. İnek sütü alerjisi olabileceğinin üzerinde hiç durmadı. Hastaneye acike falan asla götürmemizi oraların milrop yuvası olduğunu aöyledi. Acile götüreceğiniz 3 durum var havale geçirmesi, kafasının üstüne düşmesi ve durdurulamayan şekilde biyerinin kanaması dedi. Onun dışında her şey için bana getirin dedi.
Ek gıdayı yine hatırlattı. Mama verdiğin için 6.ayı beklemene gerek yok geçebilirsin dedi. Kayısı suyu verirsen kabızlığına da çözüm olur dedi. Ben de 6.ayda geçmek istediğimi söyledim. Buarada güneş olduğu günlerde bol bol güneşe çıkarmamı söyledi. Ben zaten çıkarıyordum. Durumlar böyle yani.
Ben yikanir diye dusunmustumBen araştırdım en kapsamlısı gymini gbii geldi. Hem sesli hem hışırtılı, aynası ve sallanan oyuncakları da var ama ikinci eli ne kadar mantıklı bilemedim. O oyuncakları ağızlarına falan sokmuşlardır diyor eşim, yıkansa problem olur mu ki çok kararsız kaldım. Sıfıro 300 civarı, ikinci eli de 120-150 civarı hatta 200e kadar çıkıyor.
Maşallah canım. Rota aşısına karar veremedim ben herkes farklı konuşuyor. Ben iki doz olarak uygulanıyor diye biliyorum doğru muŞimdi 3.ay kontrolünden çıktık. 1 ayda 800 gram almışız 6 cm uzamışız. Çok uzamış dedi doktor:) rota aşımızı yaptı. @Minik bebis rotarix canım aşının adı. 215 TL aldı. Atopik dermatit için cildiyeye götürmüş olmamıza ve kortizonlu merhem kullanmamıza kızdı. Sadece bol bol nemlendirmeniz ve şampuan ve deterjana dikkat etmeniz yeterli dedi. Kendi kıyafetlerinizi de onun deterjanıyla yukayın dedi. İnek sütü alerjisi olabileceğinin üzerinde hiç durmadı. Hastaneye acike falan asla götürmemizi oraların milrop yuvası olduğunu aöyledi. Acile götüreceğiniz 3 durum var havale geçirmesi, kafasının üstüne düşmesi ve durdurulamayan şekilde biyerinin kanaması dedi. Onun dışında her şey için bana getirin dedi.
Ek gıdayı yine hatırlattı. Mama verdiğin için 6.ayı beklemene gerek yok geçebilirsin dedi. Kayısı suyu verirsen kabızlığına da çözüm olur dedi. Ben de 6.ayda geçmek istediğimi söyledim. Buarada güneş olduğu günlerde bol bol güneşe çıkarmamı söyledi. Ben zaten çıkarıyordum. Durumlar böyle yani.
Goz doktoruna ben bunun icin gittim cnm netira goz damlasi verdi 1 yil surebilir her capaklandiginda damla yap dedi. Damla yaparken burdan masaji öğrendim damlayi biraktim bizim sorunumuz cozuldu. 1 yil devam edebilirmisarkadaşlar benim bebeğimin gözü doğum dan beri sol göz kanalı tıkalı sürekli sulanıyor ve kuruduğunda yeşilimsi akıntı oluyor. çocuk doktoru masaj yap dedi damla da verdi ama geçmedi. dün 2. ay aşımız vardı şükür iyi geçti birde oraya sorayım dedim doktor damlayla geçecek birşey değil masaj yapman gerekir dedi. ne zaman geçecek bilmiyorum ama biraz da endişeleniyorum öyle kalacak diye :/ ne yapacağımı bilmiyorum göz doktoruna mı gitsem? henüz 66 günlük acaba zamanla geçer mi büyüdükçe? bilemiyorum
ikinci el alın derim yıkanıyor sonuçta. bende ikinci el almıştım yıkadım büyük kızıma kullandım şimdi yine yıkayıp küçüğüm de kullanacağım. herkesin bütçesi farklı ama bence herşeyi de sıfır almak da zorunlu değil malum herşey euro dolar bazında ce inanılmaz zamlar var.Bende oyun halisi araştırıyorum ve hic fikir edinemedim tutumluanneden alsam mi neyi alsam kafam karisti
Eğer gerçekten tıkalıysa onun masajı biraz sert canım doğsumu yapıyorsun acaba göz pınarında bastırarak burna deliğine doğru indiriyorsun. Bir kere yapmada bile kızarır burnu ve artık herkese aynısını söylüyorlar ve çoğu bebeğin böyle bir sorunu olmuyor. Banada söyledi doktor tıkalı dedi o yüzden akıntı yapıyor demişti. Tanıdığımız kbb uzmanı var o masajı gösterdi ve gösterdiği sırada bayağı göz yaşı geldi ve hiç tıkanıklık yok dedi. Ve doğru söylüyor yeni yeni ağladığında gözyaşı gelmeye başladı. Belki seninkide böyle bir durumdurarkadaşlar benim bebeğimin gözü doğum dan beri sol göz kanalı tıkalı sürekli sulanıyor ve kuruduğunda yeşilimsi akıntı oluyor. çocuk doktoru masaj yap dedi damla da verdi ama geçmedi. dün 2. ay aşımız vardı şükür iyi geçti birde oraya sorayım dedim doktor damlayla geçecek birşey değil masaj yapman gerekir dedi. ne zaman geçecek bilmiyorum ama biraz da endişeleniyorum öyle kalacak diye :/ ne yapacağımı bilmiyorum göz doktoruna mı gitsem? henüz 66 günlük acaba zamanla geçer mi büyüdükçe? bilemiyorum
56 oldu şuan. Doğduğunda 42cmdi. Bizim doktor hiç markacı bir doktor değil. Neyle nemlendirdiğinin bir önemi yok yeter ki yoğurt kıvamında olsun dedi. Herhangi bir bebek nemlendiricisi kullanabilirsin dedi.3.ay sonunda boyunuz kaç cm oldu? Bi de neyle nemlendirin dedi?
teşekkür ederim canım evet bize de öyle diyecek gidersem. tamam canım birde o damlayı alayım. ben genta kullanmıştım ama pek fayda etmedi dediğim gibi kanal tıkalı masaj yapmam gerekiyor. sen hergün yapıyor musun masaj? sizde de mi kanal tıkalı? yoksa başka birşey mi vardı? geçti derken en son ne zaman oldu çapaklanma?Goz doktoruna ben bunun icin gittim cnm netira goz damlasi verdi 1 yil surebilir her capaklandiginda damla yap dedi. Damla yaparken burdan masaji öğrendim damlayi biraktim bizim sorunumuz cozuldu. 1 yil devam edebilirmis
Ben gece değiştirmiyorum hiç. Alışırsa sürekli altı açılsın ister. Akşam yatmadan önce değiştirip uyutuyorum.Arkadaşlar gece bebeğinizin bezini değiştiriyor musunuz? Her uyandiginda degistiriyordum ben ama artık uyaninca hemen emmek istiyor altını acsam dayanamıyor ellerini yemeye basliyor. Emzirdikten sonra değiştirsem hem uykusu dağılıyor hem de kusuyor. Ben de bir iki gündür gecede sadece bir kere değiştirmeye başladım. 5 saat filan duruyor zaten kaka da yapmıyor gece uykusunda. Bundan sonra böyle devam edeyim diyorum. Acaba pişik filan olur mu? Siz hiç denediniz mi gece uzun tutmayi?
Kaka yapmadığı sürece gece hiç değiştirmiyorum. Akşam 22.00-22:30 gibi gece uykusuna geçiyor. O saatte değiştiriyorum. Sabah da 10.00-10:30 gibi uyanıyor. Uyandığında değiştiriyorum.Arkadaşlar gece bebeğinizin bezini değiştiriyor musunuz? Her uyandiginda degistiriyordum ben ama artık uyaninca hemen emmek istiyor altını acsam dayanamıyor ellerini yemeye basliyor. Emzirdikten sonra değiştirsem hem uykusu dağılıyor hem de kusuyor. Ben de bir iki gündür gecede sadece bir kere değiştirmeye başladım. 5 saat filan duruyor zaten kaka da yapmıyor gece uykusunda. Bundan sonra böyle devam edeyim diyorum. Acaba pişik filan olur mu? Siz hiç denediniz mi gece uzun tutmayi?
Doğru canım 2 doz. İkincisini 5.ayda yaptıracağız.Maşallah canım. Rota aşısına karar veremedim ben herkes farklı konuşuyor. Ben iki doz olarak uygulanıyor diye biliyorum doğru mu
Bebek yağı olmaz yani diyorsun.56 oldu şuan. Doğduğunda 42cmdi. Bizim doktor hiç markacı bir doktor değil. Neyle nemlendirdiğinin bir önemi yok yeter ki yoğurt kıvamında olsun dedi. Herhangi bir bebek nemlendiricisi kullanabilirsin dedi.
evet dediğin gibi yapıyorum masajı ve akıntı çıkıyor canımEğer gerçekten tıkalıysa onun masajı biraz sert canım doğsumu yapıyorsun acaba göz pınarında bastırarak burna deliğine doğru indiriyorsun. Bir kere yapmada bile kızarır burnu ve artık herkese aynısını söylüyorlar ve çoğu bebeğin böyle bir sorunu olmuyor. Banada söyledi doktor tıkalı dedi o yüzden akıntı yapıyor demişti. Tanıdığımız kbb uzmanı var o masajı gösterdi ve gösterdiği sırada bayağı göz yaşı geldi ve hiç tıkanıklık yok dedi. Ve doğru söylüyor yeni yeni ağladığında gözyaşı gelmeye başladı. Belki seninkide böyle bir durumdur
Nemlendirici dedi canm. Bebe yağını yüzüne sürmüyorum ben sadece vücuduna sürüyorum. O da her zaman değil. Yağ pek sevmiyorum açıkcası. Nemlendirici daha iyi gibi.Bebek yağı olmaz yani diyorsun.
çok merak ediyorum 2. dozun ücreti ne kadar? ayrıca tüm ilaçlara 26% yine zam gelecek haftaya bilginizeDoğru canım 2 doz. İkincisini 5.ayda yaptıracağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?