- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.901
2.doz da aynıdır sanırım. Ama dediğiniz gibi zam gelecekse ona da gelir.çok merak ediyorum 2. dozun ücreti ne kadar? ayrıca tüm ilaçlara 26% yine zam gelecek haftaya bilginize
ne kadar üzücü bir durum. parası olan yaptırıyor olmayan ne yapsın. bu aşılar zorunlu olması gerekiyor artık çünkü ülkemize de mülteciler çoğalıyor. Allah evlatlarımızı korusun.2.doz da aynıdır sanırım. Ama dediğiniz gibi zam gelecekse ona da gelir.
Evet tek gozde kanal tikaliydi biz ilk dogdugu donemde yasadik 10 15 gune gecti . Gentayi goz doktoru bebek icin uygun bulmadigini soyledi. Bence damlaya bile gerek yok masaj ise yariyorteşekkür ederim canım evet bize de öyle diyecek gidersem. tamam canım birde o damlayı alayım. ben genta kullanmıştım ama pek fayda etmedi dediğim gibi kanal tıkalı masaj yapmam gerekiyor. sen hergün yapıyor musun masaj? sizde de mi kanal tıkalı? yoksa başka birşey mi vardı? geçti derken en son ne zaman oldu çapaklanma?
Benim kaynanam bende kalıyor. Hiç bi şeye dokunmuyor bebeğimi sallar bi tek. Mesela bugün başım agrıyor diye yattı sabahtan beri iki bebekle uğraşıyom sabah kahvaltı bulaşıkları bile tezgahın üstünde duruyorEv kirli benimde ve ben çok sıkıntı yapıyorum elimde değil. Kaynanam gelip bazen temizliyor ama yok insanın kendi işini kendi yaptığı gibi olmuyor
tamam canım çok teşekkür ederim. ne kadar sıklıkla masajı yapmıştın canımEvet tek gozde kanal tikaliydi biz ilk dogdugu donemde yasadik 10 15 gune gecti . Gentayi goz doktoru bebek icin uygun bulmadigini soyledi. Bence damlaya bile gerek yok masaj ise yariyor
Gunde 4 5 defa yaptim duzenli bile yapmadim aslinda sukur cabuk etki ettitamam canım çok teşekkür ederim. ne kadar sıklıkla masajı yapmıştın canım
tamam canım çok teşekkür ederim ben biraz korktuğum için pek yapmadım canı acır diyeGunde 4 5 defa yaptim duzenli bile yapmadim aslinda sukur cabuk etki etti
Amin canm çok haklısın.ne kadar üzücü bir durum. parası olan yaptırıyor olmayan ne yapsın. bu aşılar zorunlu olması gerekiyor artık çünkü ülkemize de mülteciler çoğalıyor. Allah evlatlarımızı korusun.
İki dakka elinde yıkayıp kurut canım olmaz mı öyle zaten tükürüğü ağır bir pislik değil kiOyyy bu eldiven işi çok zor ağzına sokuyır ıslanıyor çıkarıp yenisini takıyorum onuda anında ıslatıyor kırutup takıyorum içime sinmiyor makineyi çalıştıracak kıyafeti yok oyy allahım diyorum ne yapacam
çok düşmüş
One ya çokmuş biz 100 gr düşüyoruz bebeğin kıyafetinden ne olacak
Kizlar bende 2 cocukla evi ne topluyorum ne temizlik aldi basini gitti kac gundur banyo bile yapamadim ki ben ciddi anlamda sabahtan aksama temizlik yapan biriyimdir. Ama biliyorum tecrubeyle sabit surda bi kac sene belki daha az zamanda hersey yoluna girecek varsin evlerimiz pis olsun mutlu cocuklar yetistirelim.
sağol canım teşekkür ederim benim dediğim gibi kuruluktan olmuş bak korkmaŞimdi 3.ay kontrolünden çıktık. 1 ayda 800 gram almışız 6 cm uzamışız. Çok uzamış dedi doktor:) rota aşımızı yaptı.Minik bebis rotarix canım aşının adı. 215 TL aldı. Atopik dermatit için cildiyeye götürmüş olmamıza ve kortizonlu merhem kullanmamıza kızdı. Sadece bol bol nemlendirmeniz ve şampuan ve deterjana dikkat etmeniz yeterli dedi. Kendi kıyafetlerinizi de onun deterjanıyla yukayın dedi. İnek sütü alerjisi olabileceğinin üzerinde hiç durmadı. Hastaneye acike falan asla götürmemizi oraların milrop yuvası olduğunu aöyledi. Acile götüreceğiniz 3 durum var havale geçirmesi, kafasının üstüne düşmesi ve durdurulamayan şekilde biyerinin kanaması dedi. Onun dışında her şey için bana getirin dedi.
Ek gıdayı yine hatırlattı. Mama verdiğin için 6.ayı beklemene gerek yok geçebilirsin dedi. Kayısı suyu verirsen kabızlığına da çözüm olur dedi. Ben de 6.ayda geçmek istediğimi söyledim. Buarada güneş olduğu günlerde bol bol güneşe çıkarmamı söyledi. Ben zaten çıkarıyordum. Durumlar böyle yani.
Aynen öyle o nedenle eldiven şimdilik en iyisiBenimkide öyle canım birde şimdi ağzınada çıplak elini sokacak tırnağı damağını falan çizecek yine sıkıntı hep
Yeni değiştirmişsem altını 150. Normalde 200 düşüyorumKilo ölçerken evde kiyafetine bezine kac gr dusuyorsunuz
Gece iki kat bez bağlıyorum emiciliginde sıkıntı olmaz ama ıslaklık rahatsız edebilir. Aslında bazen açtığımda kupkuru oluyor. Galiba gece derin uykuda yapmıyorlar çok fazla. Bı sure daha böyle devam edeyim süreyi birer saat uzata uzata deneyeyim bakalım tepki verecek mi
Aynen canım öyle bi saldım ki :)) ama işe yarıyor bu durumda eşim artık baktı olmuyor girişti işlere. Napayım ya bebeğimin hiç bir anını kaçırmak ve yaşlanmak istemiyorum:)) kafamı rahat tutmaya çalışıyorumKizlar bende 2 cocukla evi ne topluyorum ne temizlik aldi basini gitti kac gundur banyo bile yapamadim ki ben ciddi anlamda sabahtan aksama temizlik yapan biriyimdir. Ama biliyorum tecrubeyle sabit surda bi kac sene belki daha az zamanda hersey yoluna girecek varsin evlerimiz pis olsun mutlu cocuklar yetistirelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?