2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
S sujeee canm şimdi aklıma geldi sen bez kullanıyordun sanırım. Bez emmediği için çok uzun kalamaz sanırım altında. Ben 12-13 saat değiştirmiyorum ama hazır bezler emiyor ve kupkuru oluyor. Pişik olmuyor. Belki sadece gece için hazır bez kullanabilirsin sen de.

Evet tek gozde kanal tikaliydi biz ilk dogdugu donemde yasadik 10 15 gune gecti . Gentayi goz doktoru bebek icin uygun bulmadigini soyledi. Bence damlaya bile gerek yok masaj ise yariyor

Ev kirli benimde ve ben çok sıkıntı yapıyorum elimde değil. Kaynanam gelip bazen temizliyor ama yok insanın kendi işini kendi yaptığı gibi olmuyor
Benim kaynanam bende kalıyor. Hiç bi şeye dokunmuyor bebeğimi sallar bi tek. Mesela bugün başım agrıyor diye yattı sabahtan beri iki bebekle uğraşıyom sabah kahvaltı bulaşıkları bile tezgahın üstünde duruyor

Evet tek gozde kanal tikaliydi biz ilk dogdugu donemde yasadik 10 15 gune gecti . Gentayi goz doktoru bebek icin uygun bulmadigini soyledi. Bence damlaya bile gerek yok masaj ise yariyor
tamam canım çok teşekkür ederim. ne kadar sıklıkla masajı yapmıştın canım

İki dakka elinde yıkayıp kurut canım olmaz mı öyle zaten tükürüğü ağır bir pislik değil ki

sağol canım teşekkür ederim benim dediğim gibi kuruluktan olmuş bak korkma

Gece iki kat bez bağlıyorum emiciliginde sıkıntı olmaz ama ıslaklık rahatsız edebilir. Aslında bazen açtığımda kupkuru oluyor. Galiba gece derin uykuda yapmıyorlar çok fazla. Bı sure daha böyle devam edeyim süreyi birer saat uzata uzata deneyeyim bakalım tepki verecek mi

Aynen canım öyle bi saldım ki :)) ama işe yarıyor bu durumda eşim artık baktı olmuyor girişti işlere. Napayım ya bebeğimin hiç bir anını kaçırmak ve yaşlanmak istemiyorum:)) kafamı rahat tutmaya çalışıyorum

Hanımlar iki gündür can bebe kullanıyorum çok hoşuma gitti. Tabi daha az oldu ama inşallah memnun kalırım böyle devam eder. Primadan da çok memnunum eşim prima alma taraftarı. Ben denemek için can bebe istemiştim 3 numaralarım can bebe. Ama benim düşüncem bi sıkıntı olmazsa can bebe çünkü ekonomik olarak daha hesaplı

Rota virüs aşısını aile hekimine sordum, önümüz yaz sulardan mikrop kapabilir, göçmen etkeni de var, yaptır dedi, kendi de kızına yaptırmış. Ama beni korkutan yan etkileri... zaten kusuyor kızım iştahsız başa çıkamaz bünyesi diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…