- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.921
yan etkileri neymiskiRota virüs aşısını aile hekimine sordum, önümüz yaz sulardan mikrop kapabilir, göçmen etkeni de var, yaptır dedi, kendi de kızına yaptırmış. Ama beni korkutan yan etkileri... zaten kusuyor kızım iştahsız başa çıkamaz bünyesi diye korkuyorum.
Primanin kendisi zaten kotu kokuyor cnm ondandirprima premium care kullananlar bebeğimiz çişini yapınca tuhaf bi koku oluyormu sanki ilaç kokusu gibi.bezden mi yoksa kizimin idrarimi kokuyor çözemedim.primayayeni gectigim icin bilemedim
Ben cnm yeni siparis vericem 3 numarayiprima premium care kullananlardan 3numaraya gecen oldu mu
Benim annem hamileliğimin yarısından çoğu bende kaldı düşük tehlikem vardı hep bide 13 yıl sonra zorla bulduk bebeği bişey olmasın diye üzerime çok titredi sağolsun 40 ım çıktı 3 gün sonra gitti annem gidince akşama kadar ağladım annemin bana çok faydası oldu kompostoma kadar rezenemi bile ayağıma getiriyordu gece ben bakıyordum bebeğe öğlene kadar annem yemeğimi çamaşırımı ev işi ne varsa o yaptı sen bebeğine bak kızım sadece o uyuyunca uyu diyordu hep öyleydi oğluma kızıma baktım başka hiçbirşeye elletmedi annem Ankara'da babam Yok Benim orda abimlerede çok destek oluyor yengem çok şanslı valla annemi çok özlüyorum hergün saatlerce konuşuyoruz canım benim
Canm benimki de normalde çok kusuyor. Bugün aşı yaptırdık hiç kusmadı daha. Başka ne yan etkisi varmış ki? Doktorumuz ateş falan yapan bir aşı değil dedi.Rota virüs aşısını aile hekimine sordum, önümüz yaz sulardan mikrop kapabilir, göçmen etkeni de var, yaptır dedi, kendi de kızına yaptırmış. Ama beni korkutan yan etkileri... zaten kusuyor kızım iştahsız başa çıkamaz bünyesi diye korkuyorum.
Primanin kendisi zaten kotu kokuyor cnm ondandir
Bende 3 e geçtiğimde muhtmeelen bi aya geçerim canbebeyı düşünüyorum . Evet prima çok iyi hoş Ama bizim kız sürekli kakasını kaçırıyor pırtlatırken sanırım :) hep azda olsa kaka oluyor bezlerinde . Mecbur değiştiriyorum bomboş bezi . Hatta sıklıkla 2 boş bez attıgım bile oluyor kaçırmaları yüzünden .Hanımlar iki gündür can bebe kullanıyorum çok hoşuma gitti. Tabi daha az oldu ama inşallah memnun kalırım böyle devam eder. Primadan da çok memnunum eşim prima alma taraftarı. Ben denemek için can bebe istemiştim 3 numaralarım can bebe. Ama benim düşüncem bi sıkıntı olmazsa can bebe çünkü ekonomik olarak daha hesaplı
Ne halt yemeye kalıyo o zaman sende. Bi faydası yok gözünün önünde keyif çatıp sinirini bari bozmasın . Hepsini allah bildiği gibi yapsın böyle davranan kayınvalidelerinBenim kaynanam bende kalıyor. Hiç bi şeye dokunmuyor bebeğimi sallar bi tek. Mesela bugün başım agrıyor diye yattı sabahtan beri iki bebekle uğraşıyom sabah kahvaltı bulaşıkları bile tezgahın üstünde duruyor
Aynen cnm tek bakiyrm kimsem yok kaldgm sehirde olsun bolesi daha guzel her anini berbr yasyrm kizimla karisan yok gecen istanbla gittim 1 gun kaynanamda kaldm kadin halen degismemis halen emzremyrsn laf etti kayinbabam kizdi bende daha gtmedm annemde kaldm bir insan hic mi degismez kendisi kaybeder ne dymEvet :) allahım onlara dert vermesin. :) sen evinde tek başına bakiyosun değil mi ? :) benim kız eşim yokken çok hareketli, keyifli, gülüyo fln ama eşim gelince sakinlesiyo sadece sesler cikariyo:)
Bende yarn gitcm dr onu sorcm rota asisini 2 ayda yapilyordu deme cnmOğlumun doktoru bizim burda en iyi çocuk doktorlarından Samsun küçük bir yer aradım rota aşısı olsun dedi Pazartesi alıcaz
Canm benimki de normalde çok kusuyor. Bugün aşı yaptırdık hiç kusmadı daha. Başka ne yan etkisi varmış ki? Doktorumuz ateş falan yapan bir aşı değil dedi.
yan etkileri neymiski
Menenjit aşısı ne kadar canim?Rota aşısını doktorumuz öneriyor mutlaka asi olmayanlarda ishal vakaları çok ağır geçiyor dedi bizde bugün diğer aşılar ile birlikte ilk dozu yaptırdık. Bexsero menenjit b aşısınıda yap diyor mutlaka. Her aya özel aşı var resmen. Her kontrole gidisimiz 500tlye mal oluyor. Bugün 700lira harcamışız hastanede. Nasıl olucak böyle bakalım.
Keşke ishal olsa da biraz kaka yapsa rahatlasa benimkiAile hekimimiz 1 hafta ishal durumu olabilir dedi yan etki olarak.
İlk doz 2 yada 3. Ayda olmalıymışBende yarn gitcm dr onu sorcm rota asisini 2 ayda yapilyordu deme cnm
Canim ben casual sonic aldim cok mrmnunum zoom olani onermedi sayici tekerlekleti ciftli oldugu icin onetmedi tekli olanlar daha kullanisliKızlar casual zoom baston tipi bebek arabası kullanan var mı ve ya alan onu beğendim ama emin olamadım ??
kac kiloyken gectin canim.bizimki 5bucuk su an.Ben cnm yeni siparis vericem 3 numarayi
Keşke ishal olsa da biraz kaka yapsa rahatlasa benimkişaka bi tarafa hiç öyle bir yan etkiden bahsetmedi doktorumuz.
Hadi ya senin aldığına bakayım ozaman ama senin kullandığın arabanın arkasına sığmaz diye düşünmüştümCanim ben casual sonic aldim cok mrmnunum zoom olani onermedi sayici tekerlekleti ciftli oldugu icin onetmedi tekli olanlar daha kullanisli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?