2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
yan etkileri neymiski

prima premium care kullananlar bebeğimiz çişini yapınca tuhaf bi koku oluyormu sanki ilaç kokusu gibi.bezden mi yoksa kizimin idrarimi kokuyor çözemedim.primayayeni gectigim icin bilemedim

Benım annemde Allah razı olsun ondan başımdan eksik etmesin . Düşük tehlikem vardı 3 ay onda kaldım herşeyımı ayağıma getirdi . 3. Ay sonra evıme geçtiğimde çalıştıgı halde her hafta sonu geldi eşimle birlikte evi temizledi . Doğum yaptım 1 hafta izin aldı sonrasında 40 ım cıkana kadar ben onda kaldım . Her işimi yaptı . Kendi çok çekmiş ahtım var size çektirmem der Allah razı olsun . Simdi bile en ufak sıkıntımda koşar gelir çalıştığı halde . Ki istanbulda ben avrupa yakasında o anadolu yakasında oturuyor . Sevgili kayınvalidemle yürüme 15 dk mesafemiz var hiç bi faydasını görmedim . İnsallah bende annem gibi bi anne olabilirim .

Canm benimki de normalde çok kusuyor. Bugün aşı yaptırdık hiç kusmadı daha. Başka ne yan etkisi varmış ki? Doktorumuz ateş falan yapan bir aşı değil dedi.

Primanin kendisi zaten kotu kokuyor cnm ondandir
ikiminikprenses
Ay evet önceleri pampers kullanıyodum indirimden premium care aldım gerçekten çişi bi tuhaf kokuyo bunda . Enfeksiyondan çok çektiğim icin acaba gene enfeksiyon mu kaptı cocuk diyosum bende . Pampers bu kadar kokmuyodu

Bende 3 e geçtiğimde muhtmeelen bi aya geçerim canbebeyı düşünüyorum . Evet prima çok iyi hoş Ama bizim kız sürekli kakasını kaçırıyor pırtlatırken sanırım :) hep azda olsa kaka oluyor bezlerinde . Mecbur değiştiriyorum bomboş bezi . Hatta sıklıkla 2 boş bez attıgım bile oluyor kaçırmaları yüzünden .
E madem bezi uzun süre tutmuyorum primy dünyalar vermenin anlamı yok :)

Reactions: 114
Ne halt yemeye kalıyo o zaman sende. Bi faydası yok gözünün önünde keyif çatıp sinirini bari bozmasın . Hepsini allah bildiği gibi yapsın böyle davranan kayınvalidelerin

Evet :) allahım onlara dert vermesin. :) sen evinde tek başına bakiyosun değil mi ? :) benim kız eşim yokken çok hareketli, keyifli, gülüyo fln ama eşim gelince sakinlesiyo sadece sesler cikariyo:)
Aynen cnm tek bakiyrm kimsem yok kaldgm sehirde olsun bolesi daha guzel her anini berbr yasyrm kizimla karisan yok gecen istanbla gittim 1 gun kaynanamda kaldm kadin halen degismemis halen emzremyrsn laf etti kayinbabam kizdi bende daha gtmedm annemde kaldm bir insan hic mi degismez kendisi kaybeder ne dym

Menenjit aşısı ne kadar canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…