- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.941
Birde annemler sütünü sık demişti gözüne bende sıktım akıntı hiç geçmiyordu. Doktor meme başında nemden dolayı mantar olabiliyor bu da asıl göz hastalığına neden oluyor dedi ve ilaç kullandım gözüne hiç süt sıkmadım sıçrasa bile acele sildim falan bir daha hiç olmadı. Eğer yapıyorsan onuda bırak bence canımevet dediğin gibi yapıyorum masajı ve akıntı çıkıyor canımtıkalı yani. olmazsa gideyim bakalım ne diyecek. özele gittim salladı devlete gittim masajı gösterdi. birde kbb gideyim bölümüne yani. teşekkür ederim canım
Ayyy o da ne fenaymış. Sağ olsun benimki iyidir. Arada gelir yemek yapar temizlik yapar. Hastaydım kaç gündür sürekli bendeydi bebeği emzirip uyutup ona bırakırdım beliği sallar uyansa beni uyandırmasın diye alır ayakta dolaşır sırf ağlayıp uyanmayayım allah razı olsun valla. Seninkine de insaf inşallahBenim kaynanam bende kalıyor. Hiç bi şeye dokunmuyor bebeğimi sallar bi tek. Mesela bugün başım agrıyor diye yattı sabahtan beri iki bebekle uğraşıyom sabah kahvaltı bulaşıkları bile tezgahın üstünde duruyor
Deterjan değdiremem elime egzama kremi kullanamıyorum valla kanar ellerim mahvolurum. Suyla yıkasam olur mu ki dediğin gibi kiri yok ama insan hep en iyisi olsun derdinde ya panik anne oldum sanırımİki dakka elinde yıkayıp kurut canım olmaz mı öyle zaten tükürüğü ağır bir pislik değil ki
Canım ben gece 12 de bağlıyorum sabah 8 de açıyorum eğer kaka yaparsa gece açıyorum.. ben böyle alıştırdım hiç sıkıntı olmadı.Arkadaşlar gece bebeğinizin bezini değiştiriyor musunuz? Her uyandiginda degistiriyordum ben ama artık uyaninca hemen emmek istiyor altını acsam dayanamıyor ellerini yemeye basliyor. Emzirdikten sonra değiştirsem hem uykusu dağılıyor hem de kusuyor. Ben de bir iki gündür gecede sadece bir kere değiştirmeye başladım. 5 saat filan duruyor zaten kaka da yapmıyor gece uykusunda. Bundan sonra böyle devam edeyim diyorum. Acaba pişik filan olur mu? Siz hiç denediniz mi gece uzun tutmayi?
Benimki yediğini komple kusmuyor ama hemen hemen her yediğinde azar azar kusuyor. İştahı kesilmedi. Doktor yediği fazla geliyordur ondan kusuyordur kilo alımı iyi diyor.Canim senin bebegin beslenmesi nasil? Cok mu kusuyor yediğini komple kusuyor mu? Benimki kusması arttığından beri iştahsız da zaten kilo alımı yavaştı, çok üzülüyorum
gece 12 de bağlıyorum öğlen 12 de açıyorum sonra akşam 6 da tekrar değişiyorum tekrar gece 12 de değişiyorum Benim kızım maalesef kaka yapmıyor prima 12 saat dayanıyor ama sleppy kullanırken gecede değişiyordum yavrumu uyandırıyordum birdaha çok zor uyuyordu primaya geçeli uyku düzeni oluştuArkadaşlar gece bebeğinizin bezini değiştiriyor musunuz? Her uyandiginda degistiriyordum ben ama artık uyaninca hemen emmek istiyor altını acsam dayanamıyor ellerini yemeye basliyor. Emzirdikten sonra değiştirsem hem uykusu dağılıyor hem de kusuyor. Ben de bir iki gündür gecede sadece bir kere değiştirmeye başladım. 5 saat filan duruyor zaten kaka da yapmıyor gece uykusunda. Bundan sonra böyle devam edeyim diyorum. Acaba pişik filan olur mu? Siz hiç denediniz mi gece uzun tutmayi?
Canım baby me nin leke çıkarıcısı fena değilKızlar bebegim kusuyo arada kakasıda kıyafetine çıkıyor dalin ve baby me deterjan kullandım ama lekeler hiç çıkmıyor ne yapmalıyım herşey lekeli kaldı hangi deterjanı kullanıyorsunuz banada önerir misinz
Ne güzel düzenli değiştiriyosun bezde az kullanıyorsundur benim oglun 2 saatte bir kaka yapıyo ve bezleri çok çişli mecbur sürekli değiştiriyorum bez ve ıslak mendil dayanmıyo bizedegece 12 de bağlıyorum öğlen 12 de açıyorum sonra akşam 6 da tekrar değişiyorum tekrar gece 12 de değişiyorum Benim kızım maalesef kaka yapmıyor prima 12 saat dayanıyor ama sleppy kullanırken gecede değişiyordum yavrumu uyandırıyordum birdaha çok zor uyuyordu primaya geçeli uyku düzeni oluştu
Deterjanı kullandım leke çıkarıcısı oldugunu bilmiyordum çok sagol alıyım o zaman peki nasıl kullanıcam canım deterjanlamı karıştırıcamCanım baby me nin leke çıkarıcısı fena değil
Canım bugün birisiyle hastanede konuştuk. 600 gram almış ve doktorun biri az, mama başla demis!!400 gr kadar almış yanlış mı hesapladım doktorlar ayda 500 gr mada yeterli diyorlar bazıları az buluyor ama önemli olan gelişimi boy baş çevresi
Bence sıfır al indirimdeyken. Ben 140liraya aldım e bebekten indirimdeyken tekrar indirime girecek yarın oyuncaklar bi bakın isterseniz zira ikinci eller de ucuz değilikinci el alın derim yıkanıyor sonuçta. bende ikinci el almıştım yıkadım büyük kızıma kullandım şimdi yine yıkayıp küçüğüm de kullanacağım. herkesin bütçesi farklı ama bence herşeyi de sıfır almak da zorunlu değil malum herşey euro dolar bazında ce inanılmaz zamlar var.
Ben hiç çizmesin diye uğraşmıyorum canım. Çizerse de pek takmıyorum alışsın istiyorum. Torpulemiyorum daNeylr krsiyorsun canım ben törbüleyim dedim çizmesin diye ama çpk zor
Canım 9ay kusan bir bebek annesi olarak söyleyebilirim ki extra bir huzursuzluk kusma yapmamıştı bize. Benim ilk oğlum oluk oluk kusardı. Dışarı çıkamazdık bir misafirliğe gidince koca bir valiz temiz kıyafetle gider hepisini kirletir karı-koca oğul 3 posta kıyafet değiştirir eve kirli valizle dönerdik.Rota virüs aşısını aile hekimine sordum, önümüz yaz sulardan mikrop kapabilir, göçmen etkeni de var, yaptır dedi, kendi de kızına yaptırmış. Ama beni korkutan yan etkileri... zaten kusuyor kızım iştahsız başa çıkamaz bünyesi diye korkuyorum.
Yok canım sprey gibi zaten lekenin üzerine sıkıp biraz bekleterek makineye atıyorsunDeterjanı kullandım leke çıkarıcısı oldugunu bilmiyordum çok sagol alıyım o zaman peki nasıl kullanıcam canım deterjanlamı karıştırıcam
Neeeee bu drlar şaşırdı valla. İlk üç ay 400gr alması yeterli kabul ediliyor mamaya başlamamak içinCanım bugün birisiyle hastanede konuştuk. 600 gram almış ve doktorun biri az, mama başla demis!!
Dalan roxy yada başka bir granül sabun kullanmanı öneririm canm.Kızlar bebegim kusuyo arada kakasıda kıyafetine çıkıyor dalin ve baby me deterjan kullandım ama lekeler hiç çıkmıyor ne yapmalıyım herşey lekeli kaldı hangi deterjanı kullanıyorsunuz banada önerir misinz
tamam canım teşekkür ederim. hangi ilacı kullandın canım?Birde annemler sütünü sık demişti gözüne bende sıktım akıntı hiç geçmiyordu. Doktor meme başında nemden dolayı mantar olabiliyor bu da asıl göz hastalığına neden oluyor dedi ve ilaç kullandım gözüne hiç süt sıkmadım sıçrasa bile acele sildim falan bir daha hiç olmadı. Eğer yapıyorsan onuda bırak bence canım
Yok artık! 600 gramın nesi az. Şaşırmış bu doktorlar. Bizim doktor diyor ki her ay 1 kilo alırsa obez olur. Hiç sağlıklı değil diyor. Bizimki bu ay 800 gram almış. Gayet yeterli gördü.Canım bugün birisiyle hastanede konuştuk. 600 gram almış ve doktorun biri az, mama başla demis!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?