2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Oğlumda kakasını taşırırdı hiç çıkmazdı ben bizim çamaşırlarla yıkatırdım ariel le makineyi çalıştırırdım yarım saat sonra durdururdum 6 saat sonra falan tekrar çalıştırırdım bembeyaz çıkardı sonra elimde onları tekrar suyla yıkardım arielle yıkandığı için kuruyunca bebeğin çamaşırlarıyla geri yıkardım

Ihlamur serbest canım biberon alıyorsa içir ama ciddiye al ilerlemesin ciğerine gece takip et çoğalırsa hemen götür bronşit olur

Çapak için göz damlası kullanan arkadaşlar, hangisini kullandınız?geçmeyen çapak var. 2 ayı dolmak üzere. Dr o damlayı söyleyim onu yazsın.

Bebekten mi yeşil balgam geldi? Bence ciddiye almalısın canm.

Biliyorum canim oğlum 1 yaşına kadar kustu hafif eğemezdik bile ayni oluk oluk kusardi, ama kızım da iştahsızlık da yapiyor beslenme saatleri işkenceye dönüşmeye başladı. Kilo alimi da yavaş daha 2.5 aylik bebek bu. Ilk ay kilo alamadi bu ay kilo aldi simdi de bu Reflü cıktı.

İyi fikir :)

Ihlamur serbest canım biberon alıyorsa içir ama ciddiye al ilerlemesin ciğerine gece takip et çoğalırsa hemen götür bronşit olur
Evet biberon alıyor kaç ml vermem yeterli olur ıhlamuru

Bebekten mi yeşil balgam geldi? Bence ciddiye almalısın canm.
Evet oglumdan geldi çok üzgünüm bugun öksürügüde var korkuyorum inşallah birşey çıkmaz

Çok güzel görünüyorlar baya bi baktım baktıkça yapabilirmiyim acaba dedim Almayı düşünüyorum inşallah bakalım
Çok teşekkürler bilgi için

Oğlum geceleri uyanık kalıyor.B ende ayakta uyuyorum tabi o ara aklıma bile gelmiyor o saatlerde.Gündüzleri kozasında bekleyen tırtıl gibi sütü içip içip uyuyor biraz uyanık kalsa kol bacak egzersizi yapıyoruz ondanda çabuk sıkılıp ağlıyor.Şu bir ay daha geçsin bakalım bi düzen oturur başınıda tutar inşallah

Ben babyneomarketten aldim. İhrac fazlasi adi altinda ayni urunu uygun fiyata bulabilirsin. Ben de denemek icin almistim devam ediyoruz bakalim p

Ben babyneomarketten aldim. İhrac fazlasi adi altinda ayni urunu uygun fiyata bulabilirsin. Ben de denemek icin almistim devam ediyoruz bakalim p
Teşekkürler canım bi bakiym.M olfx kullanıyoruz normalde bebeğim kakasını yapmıyordu bende yapmışmı diye poposunu kokluyorum tabi çok pis kokuyo açıyorum bakıyorum tık yok.sonra farkettimki bez kokuyo leş gibi lastik kokuyor.Herşeyimiz zehir hiçbirşeye güvenemiyorum.Alıp kullancam inşallah

Deterjan değdiremem elime egzama kremi kullanamıyorum valla kanar ellerim mahvolurum. Suyla yıkasam olur mu ki dediğin gibi kiri yok ama insan hep en iyisi olsun derdinde ya panik anne oldum sanırım
Geçmiş olsun canım. Suyla yıka tabi nolcak tükürüğü alt tarafı. Valla ben hiç yıkamadım bile öyle durumda o kadarcıkta olsun steril büyütmeyiz bebişlerimizi alışsın bünyeleri.

Çapak için göz damlası kullanan arkadaşlar, hangisini kullandınız?geçmeyen çapak var. 2 ayı dolmak üzere. Dr o damlayı söyleyim onu yazsın.
Geçmiş olsun canım.Bizdede oldu hemde çok kötüydü burdada paylaşmıştı m zaten.i lk başta üstüne düşmedim belki kendiliğinden geçer dedim sonra nette uzun süreli çapak görme kaybına neden olur die yazınca dra götürdük netira die bir damla verdi iki kez kullanımda bile iyileşme olduğunu gösterdi.Çok geçmiş olsun tekrardan.

Kesinlikle beyaz sabun. Sıcak suda beyaz sabunla çıkartabiliyorum ben. Bekletmiyorum ama kakasını üzerinde hemen yıkıyorum. Olmadı biraz ovala bırak sonra durula mutlaka çıkar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…