- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.961
doğru Türkiye de malesef ikinci eller de ucuz değil insafsızlar. haklısın indirimde iken alınBence sıfır al indirimdeyken. Ben 140liraya aldım e bebekten indirimdeyken tekrar indirime girecek yarın oyuncaklar bi bakın isterseniz zira ikinci eller de ucuz değilsherin
Oğlumda kakasını taşırırdı hiç çıkmazdı ben bizim çamaşırlarla yıkatırdım ariel le makineyi çalıştırırdım yarım saat sonra durdururdum 6 saat sonra falan tekrar çalıştırırdım bembeyaz çıkardı sonra elimde onları tekrar suyla yıkardım arielle yıkandığı için kuruyunca bebeğin çamaşırlarıyla geri yıkardımKızlar bebegim kusuyo arada kakasıda kıyafetine çıkıyor dalin ve baby me deterjan kullandım ama lekeler hiç çıkmıyor ne yapmalıyım herşey lekeli kaldı hangi deterjanı kullanıyorsunuz banada önerir misinz
Ihlamur serbest canım biberon alıyorsa içir ama ciddiye al ilerlemesin ciğerine gece takip et çoğalırsa hemen götür bronşit olurKızlar bebegim arada sırada öksürüyo bugun yeşil balgam geldi ama çok hzuurlu bebegim herşeye aglamıyor sadece acıkınca aglıyor bzim gibi olan var mı hastaneue götürmelimiyim
Hastaneler de çok pis kalabalık ne yapcagımı şaşrdm
Bebekten mi yeşil balgam geldi? Bence ciddiye almalısın canm.Kızlar bebegim arada sırada öksürüyo bugun yeşil balgam geldi ama çok hzuurlu bebegim herşeye aglamıyor sadece acıkınca aglıyor bzim gibi olan var mı hastaneue götürmelimiyim
Hastaneler de çok pis kalabalık ne yapcagımı şaşrdm
Canım 9ay kusan bir bebek annesi olarak söyleyebilirim ki extra bir huzursuzluk kusma yapmamıştı bize. Benim ilk oğlum oluk oluk kusardı. Dışarı çıkamazdık bir misafirliğe gidince koca bir valiz temiz kıyafetle gider hepisini kirletir karı-koca oğul 3 posta kıyafet değiştirir eve kirli valizle dönerdik.
İyi fikir :)Oğlumda kakasını taşırırdı hiç çıkmazdı ben bizim çamaşırlarla yıkatırdım ariel le makineyi çalıştırırdım yarım saat sonra durdururdum 6 saat sonra falan tekrar çalıştırırdım bembeyaz çıkardı sonra elimde onları tekrar suyla yıkardım arielle yıkandığı için kuruyunca bebeğin çamaşırlarıyla geri yıkardım
Evet biberon alıyor kaç ml vermem yeterli olur ıhlamuruIhlamur serbest canım biberon alıyorsa içir ama ciddiye al ilerlemesin ciğerine gece takip et çoğalırsa hemen götür bronşit olur
Evet oglumdan geldi çok üzgünüm bugun öksürügüde var korkuyorum inşallah birşey çıkmazBebekten mi yeşil balgam geldi? Bence ciddiye almalısın canm.
Arabamiz yok ama sigar diye dusunuyorumHadi ya senin aldığına bakayım ozaman ama senin kullandığın arabanın arkasına sığmaz diye düşünmüştüm
Çok güzel görünüyorlar baya bi baktım baktıkça yapabilirmiyim acaba dedimAliExpress den aldım dıştaki bezi. Eski musambalar gibi bı şey o şu geçirmiyor. İstersen ic bez de satiyolar ama ben eski çarşafları kesip kenarlarını çevirdim. 40 tane iç bezim var almaya kalksam cok pahali olacakti. Normalde sadece icteki bez kirleniyor ama bu kadar çok yapınca komple battı her yer. Almak istersen linkini koydum alta.
https://m.tr.aliexpress.com/item/32...d=1501amp-q1xU3L0Mdcmr7Kv1CChCpA1550218444485
Bir kahve fincanı koy canım küçük fincanİyi fikir :)
Evet biberon alıyor kaç ml vermem yeterli olur ıhlamuru
Evet oglumdan geldi çok üzgünüm bugun öksürügüde var korkuyorum inşallah birşey çıkmaz
Oğlum geceleri uyanık kalıyor.B ende ayakta uyuyorum tabi o ara aklıma bile gelmiyor o saatlerde.Gündüzleri kozasında bekleyen tırtıl gibiCanım yüz üstü yatirmayi önermiyorlar ama arada gün içinde bı kaç kere sen yanındayken yüz üstü yatır çabalasin biraz kendini kaldırmaya. Boyun kaslarının gelişimi için gerekli. Sürekli sırt üstü yattıkları için karın ve boyun kasları zayıf kalmış olabilir
Yeni gecicem cnm suan 2 deyim 2 3gun sonra alicam 6.5kgkac kiloyken gectin canim.bizimki 5bucuk su an.
Ben babyneomarketten aldim. İhrac fazlasi adi altinda ayni urunu uygun fiyata bulabilirsin. Ben de denemek icin almistim devam ediyoruz bakalim pNormal gibi bizdede oldu cıvık olurdu ilk bir buçuk ay sonra yapmaz oldu zaten haftada bir yapıyor kakasını.Ama ben bu yıkanır bezi nasıl kullanabiliosunz diyip tebrik etmeye geldim ençokmaasallah size maşallah.Nerden alabilir bulabilirim denemek istiyorumda?
Saglik ocagi 200 gr dusuyor bizim. Ustunde de bir kisa kol zibin bir ust bir alt ve bezi oluyor. Hastanede sadece zibin ve beziyle 50 gr dusuyor.evde de 200 e gore ddusuyorum benKilo ölçerken evde kiyafetine bezine kac gr dusuyorsunuz
Teşekkürler canım bi bakiym.M olfx kullanıyoruz normalde bebeğim kakasını yapmıyordu bende yapmışmı diye poposunu kokluyorum tabi çok pis kokuyo açıyorum bakıyorum tık yok.sonra farkettimki bez kokuyo leş gibi lastik kokuyor.Herşeyimiz zehir hiçbirşeye güvenemiyorum.Alıp kullancam inşallahBen babyneomarketten aldim. İhrac fazlasi adi altinda ayni urunu uygun fiyata bulabilirsin. Ben de denemek icin almistim devam ediyoruz bakalim p
tamam canim sagolYeni gecicem cnm suan 2 deyim 2 3gun sonra alicam 6.5kg
Geçmiş olsun canım. Suyla yıka tabi nolcak tükürüğü alt tarafı. Valla ben hiç yıkamadım bile öyle durumda o kadarcıkta olsun steril büyütmeyiz bebişlerimizi alışsın bünyeleri.Deterjan değdiremem elime egzama kremi kullanamıyorum valla kanar ellerim mahvolurum. Suyla yıkasam olur mu ki dediğin gibi kiri yok ama insan hep en iyisi olsun derdinde ya panik anne oldum sanırım
Geçmiş olsun canım.Bizdede oldu hemde çok kötüydü burdada paylaşmıştı m zaten.i lk başta üstüne düşmedim belki kendiliğinden geçer dedim sonra nette uzun süreli çapak görme kaybına neden olur die yazınca dra götürdük netira die bir damla verdi iki kez kullanımda bile iyileşme olduğunu gösterdi.Çok geçmiş olsun tekrardan.Çapak için göz damlası kullanan arkadaşlar, hangisini kullandınız?geçmeyen çapak var. 2 ayı dolmak üzere. Dr o damlayı söyleyim onu yazsın.
Kesinlikle beyaz sabun. Sıcak suda beyaz sabunla çıkartabiliyorum ben. Bekletmiyorum ama kakasını üzerinde hemen yıkıyorum. Olmadı biraz ovala bırak sonra durula mutlaka çıkar canım.Kızlar bebegim kusuyo arada kakasıda kıyafetine çıkıyor dalin ve baby me deterjan kullandım ama lekeler hiç çıkmıyor ne yapmalıyım herşey lekeli kaldı hangi deterjanı kullanıyorsunuz banada önerir misinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?