- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #49.981
Ben de çok sevimli buluyorum onları takınca poposunu. Bir iki tane denemelik al. Benim 7 tane dış bezim var o bile çok geliyor günde bir veya iki tane kirleniyor en fazla. İnşallah yapabilirsin. Ben çok memnunum. Camasirlikda gördükçe mutlu oluyorum onlarıÇok güzel görünüyorlar baya bi baktım baktıkça yapabilirmiyim acaba dedimAlmayı düşünüyorum inşallah bakalım
Çok teşekkürler bilgi için
Beyaz kalip sabun derim baska bisey demem mucize gibi kakali kiyafeti yikasan lekesi kalsa bile sabunla citileyince hoop geciveriyo kesin deneKızlar bebegim kusuyo arada kakasıda kıyafetine çıkıyor dalin ve baby me deterjan kullandım ama lekeler hiç çıkmıyor ne yapmalıyım herşey lekeli kaldı hangi deterjanı kullanıyorsunuz banada önerir misinz
Netira damla cnmÇapak için göz damlası kullanan arkadaşlar, hangisini kullandınız?geçmeyen çapak var. 2 ayı dolmak üzere. Dr o damlayı söyleyim onu yazsın.
Herkesin yapamıycağı bişey yapıyorsun gerçekten çok beğendim süper annesin şuan gözümdeBen de çok sevimli buluyorum onları takınca poposunu. Bir iki tane denemelik al. Benim 7 tane dış bezim var o bile çok geliyor günde bir veya iki tane kirleniyor en fazla. İnşallah yapabilirsin. Ben çok memnunum. Camasirlikda gördükçe mutlu oluyorum onları
Cnm ben ona da baktım daha ağır ve kapandığında daha yer kaplıyor bu dediğim çok daha pratik ve az yer kaplıyor ve hafif zaten şuan dışarı çıkmıyoruz havaların ısınması lazım biraz sadece tek eksiği bana göre tek yönlü olması onun için de yağmurluk kullanılabilir diye düşündümArabamiz yok ama sigar diye dusunuyorum
Cnm sen dr söyleme belki sorun başkadır mesela kanal tıkanıklığı da çapaklanmaya yol açıyor onun gibi bir sürü neden bizim sadece bir çapak olduğu için kanal tıkanıklığı vs olmadığı için netira kullandık sen önce bir göster ona göre inş geçerGeçmiş olsun canım.Bizdede oldu hemde çok kötüydü burdada paylaşmıştı m zaten.i lk başta üstüne düşmedim belki kendiliğinden geçer dedim sonra nette uzun süreli çapak görme kaybına neden olur die yazınca dra götürdük netira die bir damla verdi iki kez kullanımda bile iyileşme olduğunu gösterdi.Çok geçmiş olsun tekrardan.
Benim annem 79 li ben onunla da anlaşamıyorum ve sadece doğum yaptığım gece hastanede yanimda kaldi. Doğumdan beri 3 veya 4 kere geldiCanım eşin destek olmaz mı. Büyükler gerçekten çok eski kafalılar çok çatışıyoruz Benim annem genç aslında 71 li ama onunla bile anlaşamıyorum. Hamileyken anneme 40 ım çıkana kadar bende kalacaksın diyodum. Yarı kırk çıktı ben kovaladım
Hangisini almaya karar verdin? Ben kararsız kaldımYarin e bebekten oyun halisini almaya karar verdim sende bakKoalina .
Biz 100-150 düşüyoruz canım duruma gore. Ebemiz öyle yaptırıyo daha dogrusuKilo ölçerken evde kiyafetine bezine kac gr dusuyorsunuz
Tabi o daha hafif insallahhh gonlune gore bir tane alirsinCnm ben ona da baktım daha ağır ve kapandığında daha yer kaplıyor bu dediğim çok daha pratik ve az yer kaplıyor ve hafif zaten şuan dışarı çıkmıyoruz havaların ısınması lazım biraz sadece tek eksiği bana göre tek yönlü olması onun için de yağmurluk kullanılabilir diye düşündüm
Gözyaşlarımı tutamadım yazık melege öyle bi annesi oldugu içinSinirden elim ayağım titriyor resm3n kızlar. Allah kahretsin böyle anneyi.
http://www.dha.com.tr/istanbul/miray-bebege-oz-annesinden-camasir-sulu-iskence/haber-1626710
Annen 79’lu muBenim annem 79 li ben onunla da anlaşamıyorum ve sadece doğum yaptığım gece hastanede yanimda kaldi. Doğumdan beri 3 veya 4 kere geldi
Siz veBeyaz kalip sabun derim baska bisey demem mucize gibi kakali kiyafeti yikasan lekesi kalsa bile sabunla citileyince hoop geciveriyo kesin dene
Netira damla cnm
Seninkiler kaçtın diye mi böyle yapıyo yoksa genel olarak anlaşamıyo musunuz. Seni sildi diyelim torununu görmeden nasıl duruyoBenim annem 79 li ben onunla da anlaşamıyorum ve sadece doğum yaptığım gece hastanede yanimda kaldi. Doğumdan beri 3 veya 4 kere geldi
Kendi de küçük :))) analı kızlı erkenden evlenmişler:))Annen 79’lu mu4 yaş var annenle aramızda. Ben şok :)
biz 3 numara kullanıyoruzprima premium care kullananlardan 3numaraya gecen oldu mu
Hangisini alacaksın fiyat ne kadar?Yarin e bebekten oyun halisini almaya karar verdim sende bakKoalina .
kac kiloyken gectin canim?biz 3 numara kullanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?