2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok güzel görünüyorlar baya bi baktım baktıkça yapabilirmiyim acaba dedim Almayı düşünüyorum inşallah bakalım
Çok teşekkürler bilgi için
Ben de çok sevimli buluyorum onları takınca poposunu. Bir iki tane denemelik al. Benim 7 tane dış bezim var o bile çok geliyor günde bir veya iki tane kirleniyor en fazla. İnşallah yapabilirsin. Ben çok memnunum. Camasirlikda gördükçe mutlu oluyorum onları

Beyaz kalip sabun derim baska bisey demem mucize gibi kakali kiyafeti yikasan lekesi kalsa bile sabunla citileyince hoop geciveriyo kesin dene
Çapak için göz damlası kullanan arkadaşlar, hangisini kullandınız?geçmeyen çapak var. 2 ayı dolmak üzere. Dr o damlayı söyleyim onu yazsın.
Netira damla cnm

Herkesin yapamıycağı bişey yapıyorsun gerçekten çok beğendim süper annesin şuan gözümde

Arabamiz yok ama sigar diye dusunuyorum
Cnm ben ona da baktım daha ağır ve kapandığında daha yer kaplıyor bu dediğim çok daha pratik ve az yer kaplıyor ve hafif zaten şuan dışarı çıkmıyoruz havaların ısınması lazım biraz sadece tek eksiği bana göre tek yönlü olması onun için de yağmurluk kullanılabilir diye düşündüm

Cnm sen dr söyleme belki sorun başkadır mesela kanal tıkanıklığı da çapaklanmaya yol açıyor onun gibi bir sürü neden bizim sadece bir çapak olduğu için kanal tıkanıklığı vs olmadığı için netira kullandık sen önce bir göster ona göre inş geçer

Benim annem 79 li ben onunla da anlaşamıyorum ve sadece doğum yaptığım gece hastanede yanimda kaldi. Doğumdan beri 3 veya 4 kere geldi

Tabi o daha hafif insallahhh gonlune gore bir tane alirsin

Benim annem 79 li ben onunla da anlaşamıyorum ve sadece doğum yaptığım gece hastanede yanimda kaldi. Doğumdan beri 3 veya 4 kere geldi
Seninkiler kaçtın diye mi böyle yapıyo yoksa genel olarak anlaşamıyo musunuz. Seni sildi diyelim torununu görmeden nasıl duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…