- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #50.001
Saol cnm benimTabi o daha hafif insallahhh gonlune gore bir tane alirsin
Vay be :) biz yaşlanmışız :)))Kendi de küçük :))) analı kızlı erkenden evlenmişler:)) @4801b
Oyyy kıyamam rabbim bir daha göstermesin canımKızlar akşam taburcu olduk. Dua eden herkese teşekkür ederiz günde iki defa iğne yapılacak. Buhar vermeye devam edeceğiz
Amin canım benim ❤Oyyy kıyamam rabbim bir daha göstermesin canım
kac kiloyken gectin canim?
Gözün aydın cnm çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasınKızlar akşam taburcu olduk. Dua eden herkese teşekkür ederiz günde iki defa iğne yapılacak. Buhar vermeye devam edeceğiz
Ben kalmasa da kendime yicek bişeyler buluyorum. Bu arada ilk defa görüyorum seni. İsim mi değiştirdin yeni misin canımDoğumdan sonra kilolarımı baya vermiştim ama şu sıralar sürekli misafir geliyor ve kalan pastaları börekleri oturup ben yiyorum.ne olacak benim bu halim
Bende bu hafta can bebe denedim güzel. 3 numara bizimde bi prima bide can bebe lastik izi yapmadi bizdeHanımlar iki gündür can bebe kullanıyorum çok hoşuma gitti. Tabi daha az oldu ama inşallah memnun kalırım böyle devam eder. Primadan da çok memnunum eşim prima alma taraftarı. Ben denemek için can bebe istemiştim 3 numaralarım can bebe. Ama benim düşüncem bi sıkıntı olmazsa can bebe çünkü ekonomik olarak daha hesaplı
Allah bir daha göstermesin canım çok geçmiş olsunKızlar akşam taburcu olduk. Dua eden herkese teşekkür ederiz günde iki defa iğne yapılacak. Buhar vermeye devam edeceğiz
Setlerin içinden çıkan makas gibi şeyle kesiyorum. Tırnak makası olan değil normal makas gibi olan ucu küt. Bende kesemiyordum 1 haftadır kesmeye başladım.Ben tırnak makası ile kesiyorum uzun kalıyor törpüde çok zor sen ne yapıyotsun
Bizim doktorda mutlaka önerdi ilk ay muanesinde konuştuk. 2.ayda yaptırdım bende. Geneli öneriyor sonyıllarda rota virüsü baya yaygınmış. Çok şiddetli ishal vakaları ile hastanede yatışlar oluyormuş.Bize de önerdi doktor rota aşısını ama bilemedim hiç araştırma fırsatım olmadı
Bence yapılır ağızdan azar azar veriliyor. Ama eczane fiyatı nedir? Hastane çok mu alıyor yapmak için ? Biz 215 odedik ama kaci aşı kaci yapma ücretli bilmiyorum.Asi nasil yapiliyor cnm evde kendimiz yapabilir miyiz
Ben bayadir gece degistirmiyorum akşam 10 gibi degistiriyorum sabah 8-9kacta kalkarsa. Hiç kızarıklık falan olmadi şimdiye kadar.Arkadaşlar gece bebeğinizin bezini değiştiriyor musunuz? Her uyandiginda degistiriyordum ben ama artık uyaninca hemen emmek istiyor altını acsam dayanamıyor ellerini yemeye basliyor. Emzirdikten sonra değiştirsem hem uykusu dağılıyor hem de kusuyor. Ben de bir iki gündür gecede sadece bir kere değiştirmeye başladım. 5 saat filan duruyor zaten kaka da yapmıyor gece uykusunda. Bundan sonra böyle devam edeyim diyorum. Acaba pişik filan olur mu? Siz hiç denediniz mi gece uzun tutmayi?
Fiyatını sormadım canım bilmiyorum.Menenjit aşısı ne kadar canim?
79 mu şok oldumBenim annem 79 li ben onunla da anlaşamıyorum ve sadece doğum yaptığım gece hastanede yanimda kaldi. Doğumdan beri 3 veya 4 kere geldi
Benim doktorum 2 yıldan önce kesinlikle önermem dedi. Ama farz et oldu tıbben sorun olmaz her türlü doğurursun ama vücut için ve ilk çocugun sağlıklı gelişimi için ilk 2 yıl hamilelik önermem dedi.Kızlar 2.çocuğu sezeryandan ne kadar sonra yaptınız ? Ya da yapılır ? Ben vücudumu düşüncelerimi sorguluyorum da hemen yapma düşüncesindeyim ikisi bir büyüsün zira büyüdükçe tekrar başa dönmek zor gelebilir yaş faktörümde var tabi
Maşallah canım senin bebek kaç aylık bizimkilerden büyük baya sanırım. Bizim kız küçük kaldı vallaŞu an 7.5 kiloyuz.kaç kilo da geçtiğimi hatırlamıyorum ama 3 numara bir paket bitirmedik henüz ama ondan önce molfix 3 kullandım.biraz karışık oldu ama bayadır 3 numara kullanıyorum :)
Ben kalmasa da kendime yicek bişeyler buluyorum. Bu arada ilk defa görüyorum seni. İsim mi değiştirdin yeni misin canım
Maşallah canım senin bebek kaç aylık bizimkilerden büyük baya sanırım. Bizim kız küçük kaldı valla
2017 şubatta kızımı dogurdum sezeryanla 2018 aralıkta oglum dogdu ama hamileligm biraz sıkıntılı geçti dikişlerim agırdı incelme olmmuştu 38.haftaya kadar zor durduk herkezn bünyesş farklı ameliyatı farklı sen kendini iyi hissediyosan yaparsn ama şuan çok erkn bence doktorunada danış daha erken hamile kalıp hiç sıkıntı yaşamadan doguranda var tabiKızlar 2.çocuğu sezeryandan ne kadar sonra yaptınız ? Ya da yapılır ? Ben vücudumu düşüncelerimi sorguluyorum da hemen yapma düşüncesindeyim ikisi bir büyüsün zira büyüdükçe tekrar başa dönmek zor gelebilir yaş faktörümde var tabi
Pampers ta oluyor evet. Ama premium careda olmuyor bizde.prima premium care kullananlar bebeğimiz çişini yapınca tuhaf bi koku oluyormu sanki ilaç kokusu gibi.bezden mi yoksa kizimin idrarimi kokuyor çözemedim.primayayeni gectigim icin bilemedim
Bizimki bezin ön kısmını falan şişiriyor 4 saate değiştirmezsem bir şekilde taşırıyor sipagece 12 de bağlıyorum öğlen 12 de açıyorum sonra akşam 6 da tekrar değişiyorum tekrar gece 12 de değişiyorum Benim kızım maalesef kaka yapmıyor prima 12 saat dayanıyor ama sleppy kullanırken gecede değişiyordum yavrumu uyandırıyordum birdaha çok zor uyuyordu primaya geçeli uyku düzeni oluştu
doktor 2 sene demişti canım. sen yine kendi doktoruna sor herkesin bünyesi dikiş yerleri farklı. hayırlısı olsun evet arayı açmamak güzel birlikte büyümeleri düşünmesi de güzel aynısı bende düşündüm ve düşünüyorum ama dün şalterler attı bendeKızlar 2.çocuğu sezeryandan ne kadar sonra yaptınız ? Ya da yapılır ? Ben vücudumu düşüncelerimi sorguluyorum da hemen yapma düşüncesindeyim ikisi bir büyüsün zira büyüdükçe tekrar başa dönmek zor gelebilir yaş faktörümde var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?