2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Doğumdan sonra kilolarımı baya vermiştim ama şu sıralar sürekli misafir geliyor ve kalan pastaları börekleri oturup ben yiyorum.ne olacak benim bu halim
Ben kalmasa da kendime yicek bişeyler buluyorum. Bu arada ilk defa görüyorum seni. İsim mi değiştirdin yeni misin canım

Bende bu hafta can bebe denedim güzel. 3 numara bizimde bi prima bide can bebe lastik izi yapmadi bizde

Reactions: 114
Ben tırnak makası ile kesiyorum uzun kalıyor törpüde çok zor sen ne yapıyotsun
Setlerin içinden çıkan makas gibi şeyle kesiyorum. Tırnak makası olan değil normal makas gibi olan ucu küt. Bende kesemiyordum 1 haftadır kesmeye başladım.
Bize de önerdi doktor rota aşısını ama bilemedim hiç araştırma fırsatım olmadı
Bizim doktorda mutlaka önerdi ilk ay muanesinde konuştuk. 2.ayda yaptırdım bende. Geneli öneriyor sonyıllarda rota virüsü baya yaygınmış. Çok şiddetli ishal vakaları ile hastanede yatışlar oluyormuş.
Asi nasil yapiliyor cnm evde kendimiz yapabilir miyiz
Bence yapılır ağızdan azar azar veriliyor. Ama eczane fiyatı nedir? Hastane çok mu alıyor yapmak için ? Biz 215 odedik ama kaci aşı kaci yapma ücretli bilmiyorum.
Ben bayadir gece degistirmiyorum akşam 10 gibi degistiriyorum sabah 8-9kacta kalkarsa. Hiç kızarıklık falan olmadi şimdiye kadar.
Menenjit aşısı ne kadar canim?
Fiyatını sormadım canım bilmiyorum.
Benim annem 79 li ben onunla da anlaşamıyorum ve sadece doğum yaptığım gece hastanede yanimda kaldi. Doğumdan beri 3 veya 4 kere geldi
79 mu şok oldum benim eşim ile yasitmis .biz yeni çocuk yaptık kadının torunu var. Sen kaç yaşındasın buarada?
Benim doktorum 2 yıldan önce kesinlikle önermem dedi. Ama farz et oldu tıbben sorun olmaz her türlü doğurursun ama vücut için ve ilk çocugun sağlıklı gelişimi için ilk 2 yıl hamilelik önermem dedi.

Şu an 7.5 kiloyuz.kaç kilo da geçtiğimi hatırlamıyorum ama 3 numara bir paket bitirmedik henüz ama ondan önce molfix 3 kullandım.biraz karışık oldu ama bayadır 3 numara kullanıyorum :)
Maşallah canım senin bebek kaç aylık bizimkilerden büyük baya sanırım. Bizim kız küçük kaldı valla

2017 şubatta kızımı dogurdum sezeryanla 2018 aralıkta oglum dogdu ama hamileligm biraz sıkıntılı geçti dikişlerim agırdı incelme olmmuştu 38.haftaya kadar zor durduk herkezn bünyesş farklı ameliyatı farklı sen kendini iyi hissediyosan yaparsn ama şuan çok erkn bence doktorunada danış daha erken hamile kalıp hiç sıkıntı yaşamadan doguranda var tabi

Bizimki bezin ön kısmını falan şişiriyor 4 saate değiştirmezsem bir şekilde taşırıyor sipa

doktor 2 sene demişti canım. sen yine kendi doktoruna sor herkesin bünyesi dikiş yerleri farklı. hayırlısı olsun evet arayı açmamak güzel birlikte büyümeleri düşünmesi de güzel aynısı bende düşündüm ve düşünüyorum ama dün şalterler attı bende kimsem olmadığı için çoo zorlanıyorum büyük kızım 3 yaşında beni çok yoruyor keşke aklı ermeden yapaydım ikinciyi geçen sene ama dikişlerim bel ağrımdan dolayı yapamadım anca toparlanmıştım. iyi düşün derim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…